- 27 Kasım 2012
- 2.393
- 12
NİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin beren_35_01 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite cileklimonata rezerv azlığı muhurgozlum caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok cathee 3.deneme nurdanur 3.deneme hatibulut 1.deneme endometriozis(Çik.Kisti.) iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko merve_uk 1.deneme pko 25
tekrarlıyım :) alıntı ile cevapla dediğinizde açılan pencereye tablo olduğu gibi geliyo zaten kıslar. nereye ne ekleyecekseniz tıklatıp yazabilirsiniz. alıntı ile cevapla dedikten sonra açılan pencere de önce kodlar oluyo bikaç saniye beklerseniz normal tablo halini alıyo..... neyse olmazsa da yazın siz bana ben eklerim artık....
Aaa bi kac dk bekleyince tablo haline geldigini bilmiyodum baktım baya karısık geldi tekrar cooook tesekkür ederim