• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Herkes iyidir insallah telden yaziyorum ayri ayti alinti yapamadim ama hepinize cok tesekkur ediyorum kocaman gobuslerinizin oldugu bir yil olsun insallah:)
Cok sukur dun transferim sorunsuz gercrklesti guzelce cozunmus kuzum transferi ekrandan izlettiler bir isik huzmesi geldi yerlesti annesine cok duygusal bir andi gozlerimden yaslar suzuldu hepimize dua ettim..1.5 litre su icmistim doktor yatagimi ayaklarim tavana gelecek sekilde kaldirdi bi saat yat dediler ne mumkun yarim saat zor tuttum ne fena biseymis bas asagi tutmaya calismak:) ates basti karnim agirdi fena oldum dedim wc ye gitmem lazim yarim saat sonra gittim yani hemsire 20 dk yeterliydi zaten dedi..simdi kuzumun tutunmasini brkliyos bskalim ilk 24 saatte olurmus tutunma cunku 6. Gun embiryosuydu zaten yatiyorus yiyoruz iciyoruz teyzrleri hepinizi opuyoruzzz:))

Canim transferin hayirli olsun,insallah bebegin sana tutunmustur:16:9ay senden ayrilmaz:)) bu arada havaya dikilen yatak iside guzelmis:9:

canımmmmmmmmm niye ağlıyorsun bak benide ağlattın:43: tabiyki önce allah sonraben bakıyorum yiyenine allaha emet kuzum sende kendine iybakta biran önce bebeşini al göbeyine :49::49::16::16::16::16::16::16:

inşllh bebem inşllh yandı ciğerlerim bu hasret beni yaktı kül etti içimi mutluluktan ağlıyom ben :14::14:.......rabbim inşllh bizede tatdırır o mutluluğu pazartesi randevum var ulun beyle bakalım ne dicek sen üzülme tadını çıkar herşeyin yeğenimize iyi bak yeter

kızlar merhaba banım kalktı oley :1: unbelivable transferinde olmuş :)) ben gibi dayanamamış hemen tuvalete koşmuş :)

inşallah canım hemde ne kaynar su daha dün kıpır kıpır bebeyimin bu gün hasta olabileceyini öğrendim kurban olduğum allah hikmetinden sual olunmaz birgün önce seviçten ağlarken bu gün üzüntüden ağlıyorum çok kötüyüm çokkkkkkk

kendini üzdüğün yetmiyomuş gibi bebeğinide üzüyosun farkındasın dimi bebem niye yapıyosun bunu ona bişi olmucağı varsada üzüntüden oldurcan çocuğa yaaaa allahım tm korkmakta haklısın negelirse allahtan önüne geçmek mümkün deil allahın izniyle hiç bişi olmucak yeğenime sen içini gönlünü ferah tut çocuğuda kendinide strese sokma dua et bol bol ağlama sakın ağlama bak ağlamak yasak sana sen ağlamıcan duydunmu beni ağlama kıyamam:14::14::14:

kızlar merhaba banım kalktı oley :1: unbelivable transferinde olmuş :)) ben gibi dayanamamış hemen tuvalete koşmuş :)

hele şükür tatlım:16:ağzından çıkan sözleri terbiye et öyle yaramazlık yapıp seni banlandırmasınlar :9::9:transfrden sonra çişini tutabilene bravo bende en fazla yarım saat tutabiliyorum sonra koş wcye :52::52:sonrada tühhh biraz daha tutsaydım yaaaaa bebek tutmazsa diyorum :53:

kendini üzdüğün yetmiyomuş gibi bebeğinide üzüyosun farkındasın dimi bebem niye yapıyosun bunu ona bişi olmucağı varsada üzüntüden oldurcan çocuğa yaaaa allahım tm korkmakta haklısın negelirse allahtan önüne geçmek mümkün deil allahın izniyle hiç bişi olmucak yeğenime sen içini gönlünü ferah tut çocuğuda kendinide strese sokma dua et bol bol ağlama sakın ağlama bak ağlamak yasak sana sen ağlamıcan duydunmu beni ağlama kıyamam:14::14::14:

bebeğim kimse ağlamasın:34: inşaALLAH hiçbirşey çıkmayacak o testlerden :34:cicbebem diyecek ne stres oldum ama ALLAH'a şükür bir şey çıkmadı:16:

hele şükür tatlım:16:ağzından çıkan sözleri terbiye et öyle yaramazlık yapıp seni banlandırmasınlar :9::9:transfrden sonra çişini tutabilene bravo bende en fazla yarım saat tutabiliyorum sonra koş wcye :52::52:sonrada tühhh biraz daha tutsaydım yaaaaa bebek tutmazsa diyorum :53:

he kız heryere burnumu sokuyom sanırım :1::1: bakalım bu sefer ne kadar tutabilcem :1::1::1:

yok yok Allahın izniyle olmaz bişey :1::1: kız sen ne yapacaksın şimdi yeni yol nasıl :49:

10 gün sonra genetiğin ve patalojinin sonuçlarını alacağız doktor kontrol için gelirsin çıkan sonuçlara göre konuşuruz dedi aksi birşey olmazsa 45 gün sonra tedaviye başlayabiliriz. son kalan 3 tane dondurulmuşu kullanacağız gibi sonra fresh tedaviye başlayacağız bu yıl biraz ara vermeden tedavi olacağım zamanım azalıyor:53:

10 gün sonra genetiğin ve patalojinin sonuçlarını alacağız doktor kontrol için gelirsin çıkan sonuçlara göre konuşuruz dedi aksi birşey olmazsa 45 gün sonra tedaviye başlayabiliriz. son kalan 3 tane dondurulmuşu kullanacağız gibi sonra fresh tedaviye başlayacağız bu yıl biraz ara vermeden tedavi olacağım zamanım azalıyor:53:

zamanım azalıyor diye düşünme sakın :20: nasip bu işler.geçen tvde doktoru izledim.aralıksız tüp bebek denemeliymişiz.bırakmamalıymışız.yoksa vücut tekrar sil baştan yapıyormuş...

Back