kızlar bugün kan testini tekrar ladık şükür yükselmiş değerim ,acaba ikiz mi diye geldi aklıma ama çokta yüksek değil sanki.Yorumlarınızı bekliyorum :) sizce tek mi çift mi? bu arada dondurulmuş emriyo biraz yüksek çıkabiliyor dedi doktorum,ona göre tek gibi:)
değerlerim:03.03.2014 52,12 ,05.03.2014: 98,78 07.03.2014:297 :)
oleyyyyyysonrada bebeğin gazı gece uyumadım emmiyor nasıl emziriyim v.s v.s çılgınca geliyor insana ama bunlarıda paylaşacağız inşaALLAH
ayyy insallah, valla iside birakirim o zaman ohhhhhhh:119::119:
aminnnn, saka yapiyorum canimm:))Hadi kurtulmussun kistinden gozun aydin, insallah saglikli sihhatli bebelerin olur canim, hemen arkamizdan gel arayi acma mademmm
kızzzzzzzzzz harika olur yaz sonu bura inlese hamile sesleriyle ne güzel olur ya bu arada bende işi bırakırım bebiş olursa
bende işi bırakmayı düşünüyorum sigorta günüm ve hizmet yılım bu sene inşaALLAH doluyordoğum olduğunda evde ameleliğe başlayacağım o günler olur inşaALLAH
ayy harikasın sen bırak kız evinde çoluğunla çocuğunla hayali bile harika
şimdilik hoşçakalınilerleyen saatlerde görüşmeyi ümit ediyorum
Sagol nazancim tesekkur ederim simdi dinleniyorum cok sukur daha iyiyim sen nasilsin cnmKizlar merhaba,
Bir aksilik olmaz ise sanirim benim transferim de o tarihlerde olacak,birlikte beklicez :))
Hamilesin,cok guzel:))saglikli,omurlu ve hayirli bebek olsun...
Hayirli olsun merve,guzel sonuc gelsin insalllah.
canim nasilsin?guzel haberlerimizi nisanda hep birlikte aliriz insallah:))
Cok gecmis olsun,ben de gecen sene yakmistim bilegimi,benimki pek bi fena idi( kremlerini aksatma,izi az olsun..
hersey cabuk gelissin,bebegin de cabuk cabuk gelsin:)) kisti muayene sirasinda aliyorlar gibi.cok cabuk yani,umarim bir sikinti olmaz.
Nesecim belini incitmissin,cok gecmis olsun,kendine dikkat et.Nisan hepimizin guzel haber alacagi ay olsun:))
Bebekleriniz saglikli buyuyor ne guzel,insallah saglikla kucaginiza da alirsiniz:)) artik rahat olup hamileligin keyfini cikarma zamani geldi
Cnm gecmis olsun bebegine yaklastigin bir adim daha inss allah yuzunu guldurecek bu sefer cnmgünaydın kızlar nasılsınz hepinizin cuması mübarek olsun inşallah :))) dün kistimin içideki sıvı alındı rahim ağzında et görmüş doktor onuda almış.uyutmadılar lokal yaptılar ama herşeyi hissettim berbattı kendimi doğum yapıyo gibi hissettim derin nefes falanAllah bi daha yaşatmasın kesinlikle uyutmadan yaptırmam bi daha neyseki geçti gitti.haftaya kontrol sonrada adet beklenecek bakalım nolcak :)))
insss cnm benim ya bahar hepimize iyi gelecek inssçoğu gitti azı kaldı inşallah sende bende hepimizde güleriz artık
Cnm bebegimizin gozu aydin olsun inss bebisleri annelerine simsiki tutunurlarkızlar songülle konuştum az öce, 2 yumisinin gelişimleri gayet güzel devam ediyormuş veeeeee saat 13:00 de transfer için hastaneye çağırmışlar.... hepinizi çok sevdiğini, çok öptüğünü söyledi.... kızlar dualarını esirgemesinler dedi...... Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin bebek'eeee.... gönlüne ferahlık versin, endişelerini alsın gönlünden inşallahh
oyyyy masallah cnm yaa gozun aydin cok sevindim allah inss sagsalim kucagina aldigin gunude gostersin cnmbu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalıkkesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim inşaALLAH daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirim
guzbaharim inss darisida sana olsun bize olsun cnm bizimde transferlerimizi yaptiracagimiz gunler gelsin hemencecik inssKızlar bebekim bebişlerini göbişine aldı, şimdi dinleniyor... hoşgeldiniz meleklerim demiş, bebişlerine, öyle almış onları göbişine.. Elhamdülillah pek bir mutlu... azıcık sancısı varmış şimdilik.... biraz dinlendikten sonra ailecek eve geçecekler inşallah..
hepinize çoook çoook teşekkür ediyor, kızlar bana dua etsin diyor.... ben de hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum....
İnsss allah gonlune gore versin cnm benimBen de iyiyim,pek birsey yapmiyorum aslinda.msj okudum ama cevap vermeye firsatim olmadi(
Ben regl olmayi bekliyorum tedaviye baslamak icin.raporumu cikardim,ilaclarimi almak icinanlastim..eger bir sorun gormezse dr baslicaz.tahminen 15-17 mart regl olurum,mart sonu transfer olur,guzel haberimi de nisan ortasinda alirim insallah:)))
Aminnnnnnn insss cnm benim obebisler gobislere gelecek iste okadaryakin takipteyiz canim hepimiz arkandayiz, bu bahar gumburdeyecek bu forumayak sesleriyle
bende işi bırakmayı düşünüyorum sigorta günüm ve hizmet yılım bu sene inşaALLAH doluyordoğum olduğunda evde ameleliğe başlayacağım o günler olur inşaALLAH
Cnm gecmis olsun bebegine yaklastigin bir adim daha inss allah yuzunu guldurecek bu sefer cnm
insss cnm benim ya bahar hepimize iyi gelecek inss
bitanem çok sağol hepimizin yüzü sırayla gülsün inşallah
kızzzzzzzzzz harika olur yaz sonu bura inlese hamile sesleriyle ne güzel olur ya bu arada bende işi bırakırım bebiş olursa
Âmin bitanem İnşalllahhhsağol Melindacım Rabbim seninde güzel kalbinden geçen dualarını kabul etsinhayırlı sağlıklı evlatlarını tez zamanda sana bağışlasın canım benim
kızlar bugün kan testini tekrar ladık şükür yükselmiş değerim ,acaba ikiz mi diye geldi aklıma ama çokta yüksek değil sanki.Yorumlarınızı bekliyorum :) sizce tek mi çift mi? bu arada dondurulmuş emriyo biraz yüksek çıkabiliyor dedi doktorum,ona göre tek gibi:)
değerlerim:03.03.2014 52,12 ,05.03.2014: 98,78 07.03.2014:297 :)
bugün güzel haber verebildim canım içim biraz daha rahatladı kesemizi gördük içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ultrasona göre 5,5 haftalık hamileyim haftaya kontrolüm var pıt pıtları görebilmek için bugün göremedim ama duydum
yine peş peşe olacağız Nazan, umarım bu sefer ortak noktamız yüksek beta hcgler ve sağlıklı bebekler olur :)
Sagol nazancim tesekkur ederim simdi dinleniyorum cok sukur daha iyiyim sen nasilsin cnm
super bi haber nazancim ayyy simdiden heyecanlandimmm, insallah guzel haberler sirayla gelsin..ben adetimin 3. gunundeyim sen ne durumdasin? nasil gelisicekmis yani proses onu merak ettim:)
Canim,ben de ufaktan heyecanlanmaya basladim:)) ama reglim erken mi olacak,gorecegim yarin. sogan kuru hediyesi mi bilemiyorum(
Benim kisa protokol olacak.reglimin 2-3.gunu muayeneye gidecegim.dr. Uygun bulursa - ki sorun cikacagini sanmam- igne ile baslayip tahminen 12.gunumde opum yapilir.kurtaj sonrasi ilk reglim bayaa bi uzun surmustu.tahminen 15-17mart olacagimi dusunursek,opu 27mart,transfer de 30 mart gibi olur diyorum ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?