2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canimmm maasallah subhanallah ne guzelde artmis degerlere bakarak ikiz yada tek tahmini yapmak okadar zor ki cunku cok yuksek degerlerle tek cok dusuk degerlerle ikiz gebelik yasayan cok oldu Rabbim hayirlisi sneyse onu nasip etsin insallah benim iki adet blast embriyoydu 11.gun 274 13.gun 555 15.gun 968 18.gun 2600 du tek kese ve tek kalp atisi cok sukur bebisim benimle

aminnnn, saka yapiyorum canimm:)) Hadi kurtulmussun kistinden gozun aydin, insallah saglikli sihhatli bebelerin olur canim, hemen arkamizdan gel arayi acma mademmm

kızzzzzzzzzz harika olur yaz sonu bura inlese hamile sesleriyle ne güzel olur ya bu arada bende işi bırakırım bebiş olursa

kızzzzzzzzzz harika olur yaz sonu bura inlese hamile sesleriyle ne güzel olur ya bu arada bende işi bırakırım bebiş olursa

bende işi bırakmayı düşünüyorum sigorta günüm ve hizmet yılım bu sene inşaALLAH doluyordoğum olduğunda evde ameleliğe başlayacağımo günler olur inşaALLAH

bende işi bırakmayı düşünüyorum sigorta günüm ve hizmet yılım bu sene inşaALLAH doluyordoğum olduğunda evde ameleliğe başlayacağımo günler olur inşaALLAH

ayy harikasın sen bırak kız evinde çoluğunla çocuğunla hayali bile harika

şimdilik hoşçakalın ilerleyen saatlerde görüşmeyi ümit ediyorum

Sagol nazancim tesekkur ederim simdi dinleniyorum cok sukur daha iyiyim sen nasilsin cnm
Cnm gecmis olsun bebegine yaklastigin bir adim daha inss allah yuzunu guldurecek bu sefer cnm
çoğu gitti azı kaldı inşallah sende bende hepimizde güleriz artık
insss cnm benim ya bahar hepimize iyi gelecek inss

Cnm bebegimizin gozu aydin olsun inss bebisleri annelerine simsiki tutunurlar
oyyyy masallah cnm yaa gozun aydin cok sevindim allah inss sagsalim kucagina aldigin gunude gostersin cnm

guzbaharim inss darisida sana olsun bize olsun cnm bizimde transferlerimizi yaptiracagimiz gunler gelsin hemencecik inss
Bebegimizinde tansferi hayirli ugurlu olsun ins

İnsss allah gonlune gore versin cnm benim
yakin takipteyiz canim hepimiz arkandayiz, bu bahar gumburdeyecek bu forum ayak sesleriyle
Aminnnnnnn insss cnm benim obebisler gobislere gelecek iste okadar

Ayyy insss cnm allah esinle cocugunla mutlu huzurlu saglikli ömür versin insss:

sağol Melindacım Rabbim seninde güzel kalbinden geçen dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlarını tez zamanda sana bağışlasın canım benim
Âmin bitanem İnşalllahhh

Canım benim cok mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsin

amayaaa cnm herkes facece özel gurub kurmuş biraz daha hamişlerimiz arttığında sen birde facecede gurub açsana kuzum yaaa hm bir birimizi tanmış oluruz

Cok sevindim guzel haberine:)) saglikla kucagina da alirsin canim insallah.

Sagol nazancim tesekkur ederim simdi dinleniyorum cok sukur daha iyiyim sen nasilsin cnm

Nesecim bel muhim,dikkatli hareket et,yatip kalkarken,poset camasir filan tasirken...ben de iyiyim sagol,2gundur sogan kurune basladim miyomlarim icin..reglime 10filan var ama az once bi damla kan geldi.acaba bu sogandan mi ki? 2-3gun sonra akinti baslar diyodu..yoksa tedaviye baslicak miyim? Bakalim...

super bi haber nazancim ayyy simdiden heyecanlandimmm, insallah guzel haberler sirayla gelsin..ben adetimin 3. gunundeyim sen ne durumdasin? nasil gelisicekmis yani proses onu merak ettim:)

Canim,ben de ufaktan heyecanlanmaya basladim:)) ama reglim erken mi olacak,gorecegim yarin. sogan kuru hediyesi mi bilemiyorum(
Benim kisa protokol olacak.reglimin 2-3.gunu muayeneye gidecegim.dr. Uygun bulursa - ki sorun cikacagini sanmam- igne ile baslayip tahminen 12.gunumde opum yapilir.kurtaj sonrasi ilk reglim bayaa bi uzun surmustu.tahminen 15-17mart olacagimi dusunursek,opu 27mart,transfer de 30 mart gibi olur diyorum ben:))

ayy hadi hayirli olsun tatlim, heyecanlanalim tabi artik ya bu bahar havasi iyice gaza getiriyor beni:) ilacin dozunu arttiracaklarmi cok yumi toplanmasi icin?gecen sefe nasildi senin gerci pek hatirlamiyorum..dedigin tarihler olursa hemen benden 3-4 gun sonraa superr sogan kuru ypatigimda benim erken gelmisti sanki reglim, afiyet olsun:)))sifa olsunn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…