- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
canım hadi tekrardan gözün aydın haftaya dahada rahatlarsın inşallah kalp atışlarını duydunmu
sende gebelik takvimi yap artık herkes görsün bencemaşallah nazarımız değmesin..
Hayırlı olsun canım çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş👏👏👏
slm kızlar pek yazmıyorum ama takipdeyim sizi bugülerde güzel haberler veriyosunuz çokmutlu oluyorum kalbimdesin cnm seni takip için giriyom bazende bugünü bekledimdi gözün aydın cnm kesende görülmüş ohh şükür inşlh kal atışlarınıda duyaksın canım benim...
canım sizin nazarınız mı?değermişaşkolsun biz hepimiz aynı yolun yolcusuyuz haftaya kontrole gideyim o zaman yaparım inşaALLAH teyzesi resminide çektiriyim sizinle tanıştıracağım inşaALLAH
ayyyy harika olur fotoda istiyoruz.tek embriyomuydu tatlım seninki?
çiftti canım doktorum ikisininde tuttuğunu söylemişti 3 gün süren kahve-kırmızı yoğun olmayan kanama geçirdim büyük bir ihtimal ikiden teke düşmüş dedi doktorhakkımızda hayırlısı inşaALLAH
ayy öyle oluyor ya banada 2 embriyo koyduğunda eşim şok oldu ikisine nasıl bakcaz dedi.sonra ikisine alışınca tek olmasın çift olsun diyorama bizim için hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlarda
haklısın canımbenim eşimde ikiz istiyor bugün hayal kırıklığı yaşadı kesenin tek olması onu biraz şoka uğrattı
bu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalıkkesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim inşaALLAH daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirim
ay tek olsun bizim olsun
canım gözün aydın...haftaya hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsın bebeşin inşallah:)
slm.38 yaşındayım ve estrodiol hormonum 395.72 çıktı ilk kez bebek istedim.. doktor tüp bebek önerdim.. moralim bozuldumerhaba arkadaşlar bende varım,nasipse kasımda yada aralıkta tedaviye başlıyorum.
canım bugün genelde işyerindeyim ama yoğunluktan yazamıyorum, ama sürekli yazdın mı diye seni kontrol ettim.. çooook şükür harika haberlerle gelmişsin... pıtpıtları duymuşsun... çoook çoook mutlu oldum... Allah sağlıkla daha binlerce, milyonlarca güzel gün yaşatsın bebişinle birlikte... tatlı hamişim artık dua, dua diye inlemeye, tepinmeye başlıyorum ona göre....
nihancım sağol canımdarısı başına inşaALLAH canım bugün tekrar kan verecemisin:44:çarşambayı mı?bekleyeceksin
verdim canım 297 çıktı:) ikiz mi acaba dedim ama doktorum tek gibi dedi benim gönlümden de tek geçiyor galiba ama hayırlısı artık:) haftaya cumartesi kontrole çağırdı doktorum inşallah kesei görürüz:)
slm.38 yaşındayım ve estrodiol hormonum 395.72 çıktı ilk kez bebek istedim.. doktor tüp bebek önerdim.. moralim bozuldu
canım hayırlısı olsunnnverdim canım 297 çıktı:) ikiz mi acaba dedim ama doktorum tek gibi dedi benim gönlümden de tek geçiyor galiba ama hayırlısı artık:) haftaya cumartesi kontrole çağırdı doktorum inşallah kesei görürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?