2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz... değerin hakkında bir bilgim yok malesef....

canım hayırlısı olsunnn :16::16::16::16: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım çok teşekkür ederim:) artık gerçekten hamileyimmm:49::49::49:

amin canım inşaALLAH Rabbim senin için hayırlı ne ise onu nasip etsin:16::16::16:

benim:14.gün 547
16.gün 921
18.gün 1753 çıkmıştı canım bugün tek kese gördük:emir_bebek:

canım senin kaçıncı gün gördün keseyi? beni haftaya cumartesi çağırdı doktorum ,keseyi görebilir miyiz acaba?

Nazancım iyiyim sen neler yapıyorsun görüşmeyeli? En son özelden yazmıştım sana ama sesin çıkmadı bir daha. Martın son haftası mı başlayacak tedavin?

Ben de iyiyim,pek birsey yapmiyorum aslinda.msj okudum ama cevap vermeye firsatim olmadi:((
Ben regl olmayi bekliyorum tedaviye baslamak icin.raporumu cikardim,ilaclarimi almak icin anlastim..eger bir sorun gormezse dr baslicaz.tahminen 15-17 mart regl olurum,mart sonu transfer olur,guzel haberimi de nisan ortasinda alirim insallah:)))

canım senin kaçıncı gün gördün keseyi? beni haftaya cumartesi çağırdı doktorum ,keseyi görebilir miyiz acaba?

canım bugün transferin 27.günü keseyi gördük ama kesenin içindeki yolk kesesi çok ufaktı.doktor seni erken çağırdım dedi.normalde kan sonucunu aldıktan 3 hafta sonra kese için çağırıyorum dedi.sen kendini çok kastığın için görmek istedim dedi.yani kan sonucundan 3 hafta sonra kese ve kalp atımı için ultrason yapıyorlarmış canım:16::16:haftaya senin içinde erken olabilir:34:

Ben de iyiyim,pek birsey yapmiyorum aslinda.msj okudum ama cevap vermeye firsatim olmadi:((
Ben regl olmayi bekliyorum tedaviye baslamak icin.raporumu cikardim,ilaclarimi almak icin anlastim..eger bir sorun gormezse dr baslicaz.tahminen 15-17 mart regl olurum,mart sonu transfer olur,guzel haberimi de nisan ortasinda alirim insallah:)))

inşaALLAH canım.Rabbim yavrularını sana bağışlasın:16::16::16:

:52:Allah iyiligini versin canim bebisimiz iki tane bir kiz bir erkek yegenimiz oldu evet aksu 81 kardesimiz Allah in izniyle insallah guzel haberlerinide aliriz dunya tatlisi bi insan o Rabbim onlari korusun

ahh ne guzel masallah masallah canimmm:nazar::nazar:, saglikla buyutsun darisi hepimizin basina olsun...

yine peş peşe olacağız Nazan, umarım bu sefer ortak noktamız yüksek beta hcgler ve sağlıklı bebekler olur :)

gozun aydin canimmmm tam okuyamadim ama haberler guzel galibaaaaa:52::52::nazar::nazar::nazar:

bugün güzel haber verebildim canım içim biraz daha rahatladı kesemizi gördük içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ultrasona göre 5,5 haftalık hamileyim haftaya kontrolüm var pıt pıtları görebilmek için bugün göremedim ama duydum :16::16::16::16::16:

kız ne diyon :1::1: sen bu ayın sonunda transfer olacağına göre önce sen :1::1::1: hadi inşallah sırayla yarabbim bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine :49:

aminnnn, saka yapiyorum canimm:)):52::52: hadi kurtulmussun kistinden gozun aydin, insallah saglikli sihhatli bebelerin olur canim, hemen arkamizdan gel arayi acma mademmm

bugün güzel haber verebildim canım içim biraz daha rahatladı kesemizi gördük içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ultrasona göre 5,5 haftalık hamileyim haftaya kontrolüm var pıt pıtları görebilmek için bugün göremedim ama duydum :16::16::16::16::16:

ay ne mutluuuu Allah nazarlardan saklasinnn masallah canim cok sevindimm:52::52:

verdim canım 297 çıktı:) ikiz mi acaba dedim ama doktorum tek gibi dedi benim gönlümden de tek geçiyor galiba ama hayırlısı artık:) haftaya cumartesi kontrole çağırdı doktorum inşallah kesei görürüz:)

gozun aydin canim rahat rahat ohh hamileyim dersin artik insallah:nazar::nazar:kucagina almakta nasip olur saglikli sihhatli:16:

doktor kesenin içindeki yolk kesesini çok zor gördü biraz suratı asıldı sonra bana söylemeden kalp atışını dinlemeye ayarladı ve duydum canım :14:çok duygusallaştım dedim ki ey Rabbim sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin:16::16:daha kesenin içi gözükmezken kalbi atıyor yavrunun bu bir mucize değilde nedir:14::14::14:doktorum o zaman rahatladı gözünüz aydın herşey yolunda dedi 1 hafta sonra daha iyi netice alırız dedi :16::16::16::16:

senin adina cok seviniyorum canim, gelsin bu bebis gayri bitsin bu ozlemmm:46::46:

Back