canım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz
canım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz
Kk kardeşliği olabilir kuzucuumkızlaaarrrrr :)))) mutlu pazarlaaarrrrr :))))
canlarım beni ekleyenler olmuş, sevindim sizleri gördüğümeeeeeessofyacım, seni ben ekleyemiyorum o yüzden mesaj attım attım, ordan senin eklemen gerekecek sanırım, kapatmışsın eklemeyi....
şimdi grubu kuralım ammmmaaaaa adı nolsun ki? kk uğurlu topiği katılımcılarıgeldi bi aklıma.... fikrim bitti galibaaaa
Kizlar hepinize iyi musmutlu pazarlar
Cnm inss bebislerin sana simsiki tutunuyorlardir cnm 19 Mart bayramin olsun insscanım arkadaşlarım kısada olsa sizlerin görüp cıkıcam cuma günü 2 tane meleğimi aldım geldim. teyzeleri bizler şuan çok iyiyiz yiyoz içiyoz yatıyoz kalkıyoz 19 martı beklıyoruz inşallah o gün rabbimin izniyle sizlere güzel haberler veririm.dualarınızı yine eksik etmeyin meleklerimle ben sizi böyle böyle öpüyoruz
Cnm senin icinde hersey yolundadir inss once sen sonrada bebekcim bizi sevindirecek inssCanimmmm maşallah bende biricik minigimle dinleniyorum benimde test 18mart bugun transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var
Ahhh cnm ya face kullanmiyorum kiskandim ben simdi yaakızlaaarrrrr :)))) mutlu pazarlaaarrrrr :))))
canlarım beni ekleyenler olmuş, sevindim sizleri gördüğümeeeeeessofyacım, seni ben ekleyemiyorum o yüzden mesaj attım attım, ordan senin eklemen gerekecek sanırım, kapatmışsın eklemeyi....
şimdi grubu kuralım ammmmaaaaa adı nolsun ki? kk uğurlu topiği katılımcılarıgeldi bi aklıma.... fikrim bitti galibaaaa
sağol canım sanada mutlu pazarlar
tatlım ya beni ekle yada KK Kardeşliği diye arat, bekliyorummmiyi pazarlar herkeseee
bebekcimcanım transferin olmuş 2 meleğinde sımsıkı tutunur sana inşallahgüzel haberlerini alırızz
face grubuna bende katılmak isterim amayacım
ekledim seni kızlar bende kesinlikle profil resmi kullanmıyuorum genelde fıstığımın resmi oluryor
seni ekliyeyim kuzum bulamadım facete grubu yaa ben sana mail adresimi atıyorum özelden eklersin beni :)tatlım ya beni ekle yada KK Kardeşliği diye arat, bekliyorummm
olsunnnn :))))
sanada canımKizlar hepinize iyi musmutlu pazarlar
Canimmmm maşallah bende biricik minigimle dinleniyorum benimde test 18mart bugun transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var
sağol canım sanada mutlu pazarlar
sanada canım
canım inşallah RABBİM güzel haber vermeni nasip eder sımsıkı tutunsun anneciğineee
kuzum nasılsın bebikon nasıl
Canlarım napıyosunuz?ben bugün yine kan verdim değerim 3 kat yükselmiş ,kötü bişey yoktur idim içim bebeği görmeden rahat etmişsek sanırım 😔 ne sormuş beklemek☺️ Değerlerime bir göz atar mısınız? Hep iki gün sonra yaptırdım testleri 9.gün 54 11.98 13.297 15.915
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?