2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayy hadi hayirli olsun tatlim, heyecanlanalim tabi artik ya bu bahar havasi iyice gaza getiriyor beni:) ilacin dozunu arttiracaklarmi cok yumi toplanmasi icin?gecen sefe nasildi senin gerci pek hatirlamiyorum..dedigin tarihler olursa hemen benden 3-4 gun sonraa superr:52::52: sogan kuru ypatigimda benim erken gelmisti sanki reglim, afiyet olsun:)))sifa olsunn

Canim gecen sefer farkli bir ilac kullanmistim,o yuzden dozaj karsilastirmasini ben yapamam,dr da bisii demedi.gecen sefer 5yumurta toplanip 4tanesi dollenmisti..sogana baslayali 2gun oldu,az once de az bi kan geldi de..acaba akinti gelecek deniyordu,miyomum mu gidiyor kan ile? Ufff,bilemedim ben de.erken gelsin istemiyorum.2gundur diyetteyim.gebelik zamani 3kilo almistim:17: onumuzdeki 10gun bari o fazlaligi vereyim diyorum.63oldum,hayatimin en siskolugunu yasiyorum:14::14:

Canim gecen sefer farkli bir ilac kullanmistim,o yuzden dozaj karsilastirmasini ben yapamam,dr da bisii demedi.gecen sefer 5yumurta toplanip 4tanesi dollenmisti..sogana baslayali 2gun oldu,az once de az bi kan geldi de..acaba akinti gelecek deniyordu,miyomum mu gidiyor kan ile? Ufff,bilemedim ben de.erken gelsin istemiyorum.2gundur diyetteyim.gebelik zamani 3kilo almistim:17: onumuzdeki 10gun bari o fazlaligi vereyim diyorum.63oldum,hayatimin en siskolugunu yasiyorum:14::14:

aa belkide temizliyordur sogan hadi insallah...ben cok sukur 1-2 kilo verdim hiphop abs videosu sayesinde:) darisi basinaa...benimde az yumim olmustu 6 toplanip 5 i dollnemisti..birdaha yaptirirsam eger gonal f yuksek yapmam lazim..neyse bu tedavin son olur insallah canim, hepimiz icin son olsunn...:49::49:

Canim,ben de ufaktan heyecanlanmaya basladim:)) ama reglim erken mi olacak,gorecegim yarin. sogan kuru hediyesi mi bilemiyorum:((
Benim kisa protokol olacak.reglimin 2-3.gunu muayeneye gidecegim.dr. Uygun bulursa - ki sorun cikacagini sanmam- igne ile baslayip tahminen 12.gunumde opum yapilir.kurtaj sonrasi ilk reglim bayaa bi uzun surmustu.tahminen 15-17mart olacagimi dusunursek,opu 27mart,transfer de 30 mart gibi olur diyorum ben:))

Nazan cim yoluna dvam ediyor olmana cok sevindim zaten bu yolda basariya ulasmanin sirri bu yolu yarida birakmamak insallah bu tedavin cok guzel gecer guzel hamis haberler ini alırız (mart kedileri gibi koca gobisin olsun kapilardan sigma insallah):52:

oyyyy masallah cnm yaa gozun aydin cok sevindim allah inss sagsalim kucagina aldigin gunude gostersin cnm

Ayyy insss cnm allah esinle cocugunla mutlu huzurlu saglikli ömür versin insss:

aaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16: Neşecim ağzından yine bal damlıyor canımsın sen:29::13:

Son düzenleme:
amayaaa cnm herkes facece özel gurub kurmuş biraz daha hamişlerimiz arttığında sen birde facecede gurub açsana kuzum yaaa hm bir birimizi tanmış oluruz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

oluuurrr ama grubu nası tanıtıcam ki....... aysegulyalcin1 @ hotmail . com benim adresim beni ekleyin bende o şekilde kuruyım grubu....

Nesecim bel muhim,dikkatli hareket et,yatip kalkarken,poset camasir filan tasirken...ben de iyiyim sagol,2gundur sogan kurune basladim miyomlarim icin..reglime 10filan var ama az once bi damla kan geldi.acaba bu sogandan mi ki? 2-3gun sonra akinti baslar diyodu..yoksa tedaviye baslicak miyim? Bakalim...
canım bende biliyosundur belki saraçoğlu kürlerini yapıyoru, soğan kürü ile başladım. ben özellikle tel açıp sordum... reglden en erken 2 gün sonra başlayın dediler bana.... ayrıca soğan kürü ile akıntı çok artıyo ve kahverengimsi olabiliyor bazen....

Canim,ben de ufaktan heyecanlanmaya basladim:)) ama reglim erken mi olacak,gorecegim yarin. sogan kuru hediyesi mi bilemiyorum:((
Benim kisa protokol olacak.reglimin 2-3.gunu muayeneye gidecegim.dr. Uygun bulursa - ki sorun cikacagini sanmam- igne ile baslayip tahminen 12.gunumde opum yapilir.kurtaj sonrasi ilk reglim bayaa bi uzun surmustu.tahminen 15-17mart olacagimi dusunursek,opu 27mart,transfer de 30 mart gibi olur diyorum ben:))

hadi hayırlısı nazancım :))))

Canlarim hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun ...
hepimizin kadınlar günü kutlu olsuuuunnnnn:54:

Kizlar hepinize tunaydinlardunya kadinlar gunumuz kutlu olsun kizlar
Nesecim bel muhim,dikkatli hareket et,yatip kalkarken,poset camasir filan tasirken...ben de iyiyim sagol,2gundur sogan kurune basladim miyomlarim icin..reglime 10filan var ama az once bi damla kan geldi.acaba bu sogandan mi ki? 2-3gun sonra akinti baslar diyodu..yoksa tedaviye baslicak miyim? Bakalim...
evet cnm dogru diyorsun dikkat ediyordum ama gorunmez kaza iste cnm simdi daha iyiyim şukur bende yapmistim sogan kuru ama bende olmamisti inss onemli bisey degildir cnm benim hayirlisiyla baslarsin inss tedavine cnm

aaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16: Neşecim ağzından yine bal damlıyor canımsın sen:29::13:
Sende benim canimsin arkadasim :54::54::16::16::16::16:
Canlarim hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun ...

Seninde kutlu olsun arkadasim:16::16:

canım bende biliyosundur belki saraçoğlu kürlerini yapıyoru, soğan kürü ile başladım. ben özellikle tel açıp sordum... reglden en erken 2 gün sonra başlayın dediler bana.... ayrıca soğan kürü ile akıntı çok artıyo ve kahverengimsi olabiliyor bazen....
hadi hayırlısı nazancım :))))
amayaa'cim biliyorum kurlerini.ben reglin 18.gunu basladim,oncesinde 1ay aslan pencesi icmistim.bugun kan filan yok.sanirim tek seferlikti,sivilce patlamis gibi..ben devam ediyorum sogana henuz 3.gunum zaten:)) sen kurlerin hangi asamasindasin?

amayaa'cim biliyorum kurlerini.ben reglin 18.gunu basladim,oncesinde 1ay aslan pencesi icmistim.bugun kan filan yok.sanirim tek seferlikti,sivilce patlamis gibi..ben devam ediyorum sogana henuz 3.gunum zaten:)) sen kurlerin hangi asamasindasin?
benim kürler soğanla başlıyodu zaten 15 gün.... son soğanımı pazartesi gece yatarken içicem, ordan aslan pençesine geçiyorum 30 gün :))))) sonra yine soğan 10 gün sonra civan perçemi 30 gün ve brokoli var bi de 21 gün :)))) bakalım bitirebilecekmiyim..... 3 nisanda da doktorla randevum var çünkü, ve kürlerim 10 haziran da bitecek.... kürler bitmeden tedaviye başlamak istemiyorum.... zaten daha rapor çıkarmadığımdan hemen tedaviye başlayamayacağım. rapor çıkana kadar kürler biter inşallah :)

aa belkide temizliyordur sogan hadi insallah...ben cok sukur 1-2 kilo verdim hiphop abs videosu sayesinde:) darisi basinaa...benimde az yumim olmustu 6 toplanip 5 i dollnemisti..birdaha yaptirirsam eger gonal f yuksek yapmam lazim..neyse bu tedavin son olur insallah canim, hepimiz icin son olsunn...:49::49:
Canim umarim son olur.gecen sefer menapur kullanmistim,bu seferse puregon dozaji ise 450 olacakmis..sanirim yuksektir:))

Nazan cim yoluna dvam ediyor olmana cok sevindim zaten bu yolda basariya ulasmanin sirri bu yolu yarida birakmamak insallah bu tedavin cok guzel gecer guzel hamis haberler ini alırız (mart kedileri gibi koca gobisin olsun kapilardan sigma insallah):52:
Kalinkacim,durmak yok,inatla bebek diyorum:))

sağol Nazancım:16::16:inşaALLAH :16::16:başladığımız yada başladığımız bu tedaviler yavrularımıza kavuşacağımız tedavilerimiz olur:49::49::49::49::49::49:
Bebeklerimiz bu sefer bizi uzmicekler insallah:))

bitanemsin yaaaa senin şu gebelik takvimini yerimmmmmmmmmmmmmmmm :39::39: aspirasyon yapıldı et varmış rahim ağzında oda alındı çok canım yandı ama oh geçti gitti şimdi adeti bekliyoruz bakalım bu ay yapılacakmı :1::1::1: sigarada bittiiiiiiii ondanda kurtuldum :1::1: sen bana öğüt ver kız nasıl beslenmem gerekiyo kistlilerin yani..

:16::52: ohhh geçmiş olsun, kurtuldun, sefan olsun :21: ya şu sigaraya cok sevindim, bebeğin buna vesile olacakmış ohh :8:Ben yaptıklarımı anlatayım: 1,5 senedir meyve sebze ağırlıklı besleniyorum. püskevit :1:, kraker,cips mips töbe ağzıma sürmüyorum. Onların yerine kuru meyve ve kuru yemiş (ara öğünlerde). Her sebzeyi arada sırada tüketmeye çalışıyorum, karnıbahar, brokoli, kereviz vs. Adlarını bile bilmezdim, hepsini zevkle yemenin bi yöntemini buldum kendimce. Ya aslında şu Doktorum falan programlarına diyetisyenler katılıp şunda şu vitamin var bunda bu var diyolar ya, ben de oyle herşeyden yemeye çalıştım faydalı gördüğüm. Ha bu arada kocişi de iyi beslemeyi unutma :1::1: Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İçini de ferah tut. Bol bol dua et ve O'na güven. Dua bana çok şey katmıştı. Nacizane böyle tatlım :40: :46:

Canim umarim son olur.gecen sefer menapur kullanmistim,bu seferse puregon dozaji ise 450 olacakmis..sanirim yuksektir:))

iyi bi doz gibi gorunuyo canim,hadi bol bol yumilerin olsun guzelce dollensinler insallah sonrada hopppp sicacik anne karnina orda tam pansiyon 9 ay, sonrasinda dunya macerasi baslasin:1::1:

Back