2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benim eşim Erzincan li sen nerelisin kuzum hehe ben karadenizliyim herifim erzincan daha kısmet olmadi gitmek belki bu yaz ikizlerim olunca giderim aşiret bizi bekliyor orda dört gözle puahaha :)))kaynana hep biz asiretiz diyor halbuki lafta madem asiretler düğünü.de neden kimse yoktu o asiretten ama halasi falan var orda vok merak ediyorlar beni kizimi falan ay 5 kişi olcak bu cay cekirdek aileden cikiyoruz:) artik
çekirdeğin ayçiçeği haline mi dönüşceksiniz sizzzzzz:1::1::1::1::1: senin nezninde tüm gebişlere söylüyorum, benim dilimin ayarı olmuyo bazen, yiyeceklerden falan bahsediyorum galiba, hakkınızı helal edin, canı bi şey isteyen varsa da melinda kadar becerikli olamasam da (süper şeyler yapıyo hatun) elimden geleni yaparım hakkat bak:16::16::16:

canlarımmmmmmmmm sayfaları okudum güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun dün hepinizi yanımda hissettim saolun daha merkezden haber gelmedi bende tedirgin oldum :18::18:.......acaba diyorum bunuda düşünmek istemiyorum aslında amakorkuyorum niye hala aramadılar diye :14::14:

cnmmmm arkadaşım çok saol iyiki varsın dün beni arayıpta yanlız bırakmadığın için çok saol rabbim sana ne muradın varsa versin tekrar saol cnm arkadaşmmmmmm gelicem birazdan kaybolmayın bi yere hepinizi çok özledim zatennnn :16::16:
tamam şekerim bekliyoruzzz:1::1::1::1: hem belki ararlar o zamana kadar.... hadi güzel haberlerle inşallahhhhhh:54::54::54:

çekirdeğin ayçiçeği haline mi dönüşceksiniz sizzzzzz:1::1::1::1::1: senin nezninde tüm gebişlere söylüyorum, benim dilimin ayarı olmuyo bazen, yiyeceklerden falan bahsediyorum galiba, hakkınızı helal edin, canı bi şey isteyen varsa da melinda kadar becerikli olamasam da (süper şeyler yapıyo hatun) elimden geleni yaparım hakkat bak:16::16::16:

tamam şekerim bekliyoruzzz:1::1::1::1: hem belki ararlar o zamana kadar.... hadi güzel haberlerle inşallahhhhhh:54::54::54:
Canımsın amayam :29:TSK ederim elimden geldikçe yapıyorum bırseyler canınız ne çekerse 7/24 burdayım:42:

Kızlar merhaba 😊😊kalinkam bebişi görmüşsün gözün Aydın Allah kuçağına almayı nasip etsin sağ salim😘ben birazdan gidip kan vermem değerim inşallah yükselir ,aynı saatler olsun diye beliyorum 5te vermiştim salı günü,iş yerinde fazla yazmamıyorum maalesef ama hepinizi takip ediyorum.melindam sen nasılsın canım benim? Kalbimdesin senin içinde her fırsatta dua ediyorum inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin.bide kızlar benim arkadaşıma biri 4 diğeri 2 hücreli iki embriyo transfer edilmişti onun idrar testinde çizgi çıkmadı maalesef ama sanırım onun daha geç salgılanır hcg hormonu değil mi?

Kızlar merhaba 😊😊kalinkam bebişi görmüşsün gözün Aydın Allah kuçağına almayı nasip etsin sağ salim😘ben birazdan gidip kan vermem değerim inşallah yükselir ,aynı saatler olsun diye beliyorum 5te vermiştim salı günü,iş yerinde fazla yazmamıyorum maalesef ama hepinizi takip ediyorum.melindam sen nasılsın canım benim? Kalbimdesin senin içinde her fırsatta dua ediyorum inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin.bide kızlar benim arkadaşıma biri 4 diğeri 2 hücreli iki embriyo transfer edilmişti onun idrar testinde çizgi çıkmadı maalesef ama sanırım onun daha geç salgılanır hcg hormonu değil mi?
bana 4 hücreli transfer edildiğinde 15. gün kan testi vermişlerdi..... arkadaşının kaçıncı günü tatlım...... bu arada inşallah değerin de kat be kat artar:16::16::16:

bana 4 hücreli transfer edildiğinde 15. gün kan testi vermişlerdi..... arkadaşının kaçıncı günü tatlım...... bu arada inşallah değerin de kat be kat artar:16::16::16:

Sağol canım inşallah artar😊😊bugün 12.günü canım yarına vermiş doktor test gününü o zaman idrarda çıkmaması normal daha anca geçer idrara varsa bile😊

Canım 4 hucrelıyse daha çıkmaz Rabbim arkadasınında yüzünü güldürsün :16:

canım geçmiş olsun:16::16:pkos dan dolayı bende reçel,bal v.b herşeye uzağım ama:53: maaşaALLAH kilom bana çok sadık bırakmıyor:9:bende de diyabet sınır:34:

bende de pkos var ama reçel ve balı o nedenle yasaklayan olmamıştı :) aksi gibi tatlıya da o kadar düşkünüm ki, acı çekiyorum resmen yemediğim için. :(

bende de pkos var ama reçel ve balı o nedenle yasaklayan olmamıştı :) aksi gibi tatlıya da o kadar düşkünüm ki, acı çekiyorum resmen yemediğim için. :(

canım yapılan kan testinde diyabet sınırda çıkınca bende süper şeker düşüklüğü var pkos da insilün direnmci olduğu için tatlı yeme ihtiyacı hissediyormuşuz ben de düşük olunca habire şeker ye v.s doktor kesinlikle basit şeker tüketmeyeceksin dedi bıunlarında başında doğal bile olsa bal,reçel geliyormuş:34:fazla meyve tüketmemde yasak ama meyve konusunda taviz veremiyorum:52:eğer tatlıyı sınırlamassak normal bir insana göre daha çabuk şeker hastası olma özelliği var pkos luluarın:53::53::53:

kız sen nasıl oldun, kocanın şımartması yaradı mı iyileşebildin mi???? bi de merkezi ne karar verdin mi? ayrıca da kürlere devam ediyo musun napıyosun????
:17::17:Direniş sona erdi ama hastalık tam gaz devam:10::2:Kahraman kolay diye doktor var izmirde şimdilik kararım o yonde transferini smyrada yapıyor Nisan'ın ortalarında görüşmeye gıdıcem kürler ve ilaçlar devam ama kocama ara verdik çünkü adamın şekerini çıkardım :27:Doktor kızdı tahliller tavan yapmış :1:Havuç suyu ve kapsülünü içiyor aman sizlerde dikkat edin Kaş yaparken göz çıkarıyordum :37::37:
senin kürler nasıl gidiyor :26:

Back