2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

çekirdeğin ayçiçeği haline mi dönüşceksiniz sizzzzzz senin nezninde tüm gebişlere söylüyorum, benim dilimin ayarı olmuyo bazen, yiyeceklerden falan bahsediyorum galiba, hakkınızı helal edin, canı bi şey isteyen varsa da melinda kadar becerikli olamasam da (süper şeyler yapıyo hatun) elimden geleni yaparım hakkat bak

tamam şekerim bekliyoruzzz hem belki ararlar o zamana kadar.... hadi güzel haberlerle inşallahhhhhh

Canımsın amayam TSK ederim elimden geldikçe yapıyorum bırseyler canınız ne çekerse 7/24 burdayım

sümeyye burda nihan bura.... huuuuu kızlar napıyonuz aşşağıdaaaa

Kızlar merhaba 😊😊kalinkam bebişi görmüşsün gözün Aydın Allah kuçağına almayı nasip etsin sağ salim😘ben birazdan gidip kan vermem değerim inşallah yükselir ,aynı saatler olsun diye beliyorum 5te vermiştim salı günü,iş yerinde fazla yazmamıyorum maalesef ama hepinizi takip ediyorum.melindam sen nasılsın canım benim? Kalbimdesin senin içinde her fırsatta dua ediyorum inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin.bide kızlar benim arkadaşıma biri 4 diğeri 2 hücreli iki embriyo transfer edilmişti onun idrar testinde çizgi çıkmadı maalesef ama sanırım onun daha geç salgılanır hcg hormonu değil mi?

bana 4 hücreli transfer edildiğinde 15. gün kan testi vermişlerdi..... arkadaşının kaçıncı günü tatlım...... bu arada inşallah değerin de kat be kat artar

bana 4 hücreli transfer edildiğinde 15. gün kan testi vermişlerdi..... arkadaşının kaçıncı günü tatlım...... bu arada inşallah değerin de kat be kat artar

Sağol canım inşallah artar😊😊bugün 12.günü canım yarına vermiş doktor test gününü o zaman idrarda çıkmaması normal daha anca geçer idrara varsa bile😊

Canım 4 hucrelıyse daha çıkmaz Rabbim arkadasınında yüzünü güldürsün

İnşallahh canım nuraycım nasıl yoğun mu merkez ben artık orayı bıraktım

kız sen nasıl oldun, kocanın şımartması yaradı mı iyileşebildin mi???? bi de merkezi ne karar verdin mi? ayrıca da kürlere devam ediyo musun napıyosun????

canım geçmiş olsunpkos dan dolayı bende reçel,bal v.b herşeye uzağım ama maaşaALLAH kilom bana çok sadık bırakmıyorbende de diyabet sınır

bende de pkos var ama reçel ve balı o nedenle yasaklayan olmamıştı :) aksi gibi tatlıya da o kadar düşkünüm ki, acı çekiyorum resmen yemediğim için.

bende de pkos var ama reçel ve balı o nedenle yasaklayan olmamıştı :) aksi gibi tatlıya da o kadar düşkünüm ki, acı çekiyorum resmen yemediğim için.

canım yapılan kan testinde diyabet sınırda çıkınca bende süper şeker düşüklüğü var pkos da insilün direnmci olduğu için tatlı yeme ihtiyacı hissediyormuşuz ben de düşük olunca habire şeker ye v.s doktor kesinlikle basit şeker tüketmeyeceksin dedi bıunlarında başında doğal bile olsa bal,reçel geliyormuşfazla meyve tüketmemde yasak ama meyve konusunda taviz veremiyorumeğer tatlıyı sınırlamassak normal bir insana göre daha çabuk şeker hastası olma özelliği var pkos luluarın

kız sen nasıl oldun, kocanın şımartması yaradı mı iyileşebildin mi???? bi de merkezi ne karar verdin mi? ayrıca da kürlere devam ediyo musun napıyosun????
Direniş sona erdi ama hastalık tam gaz devam:2:Kahraman kolay diye doktor var izmirde şimdilik kararım o yonde transferini smyrada yapıyor Nisan'ın ortalarında görüşmeye gıdıcem kürler ve ilaçlar devam ama kocama ara verdik çünkü adamın şekerini çıkardım Doktor kızdı tahliller tavan yapmış Havuç suyu ve kapsülünü içiyor aman sizlerde dikkat edin Kaş yaparken göz çıkarıyordum
senin kürler nasıl gidiyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…