Bende ank hulusi hoca cnm,ama gebelikte devam etmiyorum,Ankara'da yaşamadığım için değil hulusi hoca Konya'da devam et yada ank da filize git dedi.:)
Cnm benim korkma benim kizimda 9ay boyinca karnim agridi bebek büyüyor ve kendine yer aciyor ikizlerimde mesela sadece kesintisiz belim ve kasiklarim agriyor ara ara karnim agriyor rahimde batmalar oluyor dr bunlarin hepsinin normal oldugunu icerde bir can oldugunu ve büyüdüğü nu söylemişti senerak etme allahin izniyle melegin iyi cnmm
maşallah size allah hayırlı sağlıklı evlatlar eylesinbenim yol arkadaşlarım güzel haberler getirdim size bir kızım birde oğlum olucakmışş ellerinizden öperler teyzeleri
ODE][/CODE]
Canlarmmmm hepimiz cumasi mübarek olsun ...bana gelince yarın tekrar konturolum var pazartesi opum var bana dua edin teyezeleri yumislerim çok güzel büyümüş ...şimdi dükkandayim bi toptancı geldi telefonunu rehin aldım
kız ben çok kötüyüm bu bulantılar beni öldürecek dr ardım yapcak bişi yok dedi anca serum takabiliriz diyor napcam
ibrahim saraçoğlunun sitesine bir bakın derim. dün atv zahidenin programında de zencefilli bir tarif verdi bulantılar için ama tam hatırlamıyorum...kız ben çok kötüyüm bu bulantılar beni öldürecek dr ardım yapcak bişi yok dedi anca serum takabiliriz diyor napcam
canım hepimizin hakkında hayırlısı inşaALLAHiğne ilk zamanlar sorun değilde sayısı çoğalınca sıkıntı oluyor.ilaçların şifa olsun
Bende oyle dusundum canim ama gnede insan tedirgin oluyoztn cok sidetli dgl ama , birinden duymustum progestan igne kullanip birakanlarin dusuk bile olsa kanamasi olmazmis ondan korkuyorm ..
Canim bende onceki tupumde igne kullanmistim,bunda fitil kullanim cok rahat ettim bence bi farki yok fitil daha guzel mis Hatta harika,igneden popomda yer kalmadi,oturamiyirdum,taslasmisti😕
Yok cnm benim dusuk oldugunda once su geldi,sonra hastaneye gittik Sunni sanciyla kanamamam o kadar cok oldu ki ,2 tup kan vermislerdi.ama fitil cok daha rahatti
Anldim cnm bnm bende iki hafadr progstan igneyi birkatim jel , fitil hap herhngi bsy vermedi doktor , kagit verdi orda dusuk riski yok yaziyor sdce , kan sulandrici kullniyorm ama
canım bende ilk tüplerde progestan yumuşak hapları ağız yoluyla alıp kullanmıştı.sonraki 3 tedavide crinone jel onlarda herşey yolundayken düşük oldu.bu hafta doktorum uygulama eksik olursa düşüğe neden oluyor dedi.jeli kullandığımda yeteri kadar sıkamamış olabilirim belkide önceki düşüklerimde jel yeterli gelmedi rahim içine iyi uygulayamamış olabilirim diye düşünüyorum iğneler haftaya bitecek doktorla tekrar konuşacağım banada fitil versin
Fıstık bende jel kullanıyordum kimyasal gebelik olmuştu acaba düzgün sıkamadım ondan olmuş olabilirmi :26: İkinci tedavimde daha fazla dikkatli olucam :116:
yaaa artık o kadar basit şeyler hayatımızın kaç yılına mal oldu.benim akılmda hep soru işaretidir bu ilk hamileliğim 20 haftaya kadar gitti 2.hamilelik 8.haftaya kadar bu ilk iki tedavinin düşük olma sebepleri belli idi kabullenmek kolay oldu.ama diğerlerinde hiçbir şey yokken oldu ve progestan olarak jel kullanıyordum aynı zamanlarda düştüler o yüzden bu doktora tedaviye başladığımda jel istemiyorum hap ver dedim onların kana karışması uzun sürüyor dedi iğne verdi iğne beni çok kötü yaptı jel kullanacaksın dedi ama içim rahat değil anlatamıyorumda derdimi çok üsteleyince sen bana güvenmiyormusun diyor delirecem yaaa
Oyyyyy kıyamam ben sana ne desen haklısın inşallah bu sefer bişi olmayacak için rahat olsun cnm jeli sadece sen ben kullanmıyoruz ki birsürü bayan tüp bebek tedavisinde jel kullanıyor ve hamile kalanda çok şükür var inşallahhh sende 9 ay boyunca bebeğin veye bebeklerin sorunsuz göbişinde olacak allahın izniyle
canım benim ne gözel yazmışsın.okuyunca beni motive etti .inşaALLAH canım hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz
yaaa artık o kadar basit şeyler hayatımızın kaç yılına mal oldu.benim akılmda hep soru işaretidir bu ilk hamileliğim 20 haftaya kadar gitti 2.hamilelik 8.haftaya kadar bu ilk iki tedavinin düşük olma sebepleri belli idi kabullenmek kolay oldu.ama diğerlerinde hiçbir şey yokken oldu ve progestan olarak jel kullanıyordum aynı zamanlarda düştüler o yüzden bu doktora tedaviye başladığımda jel istemiyorum hap ver dedim onların kana karışması uzun sürüyor dedi iğne verdi iğne beni çok kötü yaptı jel kullanacaksın dedi ama içim rahat değil anlatamıyorumda derdimi çok üsteleyince sen bana güvenmiyormusun diyor delirecem yaaa
Canim ben transfer gununden bu yana crinone jeli kullaniyorum. 12. Haftamizda ikili test icin gidecegiz drum o zamana kadar kullan sonra birakirsin dedi suan 11. Haftanin icindeyiz icini ferah tut RABBIM bu evlatlari kucagimiza almayi yazdiysa kadere ne jel engel olabilir ne baska bisey. Lekelenmem olduktan sonra igne verdi kullandim bittikten sonra muayeneye gittim kanama alani varmi ilk ona bakalim dedi cok sukur yokmus sana bakti mi dr gittiginde?
canım miracımtransferin 14. gününün akşamında lekelenmeler başladı 18.gününe kadar devam etti 18.günü 3.testin sonucunu hastanede bekleyip aldım ve doktorumla görüştüm sonra kendisine keseyi görebilirmiyiz dedim çok erken 10 gün sonra bakalım dedi ben ısrar edince baktı içerde kan yok dedi 1 tanede kese gördü iğneyi birkaç gün sonra bırakıp jele başla dedi.ama ben jele başlamadım korktuğum için rica etsem jeli nasıl kullanıyorsun yazarmısın çubuğun ne kadarı içerde olmalı ilacın doğru gitmesi için ben beceremiyorum galiba yürüyüşüm bitince kendimi siliyorum sanki hepsi dışarı gelmiş gibi oluyor:44:
canım yanlış hatırlamıyosam sen mantar olmuştun de mi :26: ben de oldum da aşırı değil kaşıntı arada geliyo ama yine de doktoru aradım 1 ilaç verdi gyno-trosyd vajinal merhem 1 tüp dedi gece yatmadan vajinaya sık dedi. sen ne kullanmıştın canım ve geçti mi mantarın. üfff ben hamile kalmadan önce de çok olurdum yani şimdi yine hortladı :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?