2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım sağol ben o kadar ileri itemiyorum o yüzdende yeterli gelmiyor demek kibelkide önceki düşüklerim bu sebepten oldujel işi çok kötü ben sıktıktan sonra yarım saat yürüyorum hemşire 1 saat yürü diyor günde 2 tane mi?1 tane mi?uyguluyorsun

nasil menem biseymis bu jel boyle canim yaa..en iyisi igne desene..popomuz acicak belki ama napalim hamama giren terler hesabi bebelerimiz iicin katlanicaz..Allah kolaylik versin canim..

nasil menem biseymis bu jel boyle canim yaa..en iyisi igne desene..popomuz acicak belki ama napalim hamama giren terler hesabi bebelerimiz iicin katlanicaz..Allah kolaylik versin canim..

aaahhh aahhhh sorma tatlım ömrümü yedi bu jel.1 haftadır iğne yaptırıyorum henüz popoma ciddi birşey olmadı ama doktor kanama bitince jele geç dedi ooofff ooofffevet canım herşey yavrular için

aaahhh aahhhh sorma tatlım ömrümü yedi bu jel.1 haftadır iğne yaptırıyorum henüz popoma ciddi birşey olmadı ama doktor kanama bitince jele geç dedi ooofff ooofffevet canım herşey yavrular için

doktoruna sorup igneden devam etsen canim??benimkiler direk igneyle baslatip oylede devam ettirecekler sanirim epey bir sure..bu arada Mart bereketi kapidaaa insallah rahmet yagmurlariyla filizlenir cicek acariz hepimizz

Son düzenleme:
doktoruna sorup igneden devam etsen canim??benimkiler direk igneyle baslatip oylede devam ettirecekler sanirim epey bir sure..bu arada Mart bereketi kapidaaa insallah rahmet yagmurlariyla filizlenir cicek acariz hepimizz

canım konuştum kabul etmedi belki 10 gün iğne 10 gün jel olabilir dedi.iğneyi kanama gibi durumlara sakla dedi

Aminnnnnnnnnn inşallah bebeğim. Kurban olduğum Allahım sana yardım etsin bitanem.

mügecimgözün aydın canım Rabbim minik prensesinizi size bağışlasınmaşaALLAHcanım benim güzel duaların için çok sağolamin canım

Kalbimdesin canim benim hayirli olsun hamileligin allah hayirlidi ile kucagina almayi nadip etsin cooook sevindim allahim bizlerede nasip eder insallah dualarinda beni unutma

Kalbimdesin canim benim hayirli olsun hamileligin allah hayirlidi ile kucagina almayi nadip etsin cooook sevindim allahim bizlerede nasip eder insallah dualarinda beni unutma

canım hoşgeldinözlettin kendinişimdilik testlerim pozitif çıktı.büyük gün haftaya cuma inşaALLAH o zaman güzel haberler verebilirim.sen nasılsın canım neler yaptın

arkadaslar aramizda beklemede olanlar kendileri denemek isteyenler var, bende hani olmazsa ne yapabiliriz diye nete bakiyordum, daha oncede gormustum bu jeli ad pre-seed, ama hic kullanmadim.. sanirim iliskiden sonra spermlerin kolayca ilerlemesini sagliyor..sizleri de bilgilendirmek istedim bir arastirmanizi tavsiye derim..ben surdan okudum

http://www.preseed.com.tr/basari.html

kalbimdesin jelden teredüd edme ya içinde birikiyor sonra topak topak çıkıyo ilerliyen zamanda bide çde kalınca pis kokulu çıkıyo içerde muhakkak kalıyo cnm sonra akıntı şeklinde geliyor acayip bişi kokrma sonunakadarda it ben hep öle yapıyorum sonra yatmıyom bile kalkıyom dolaşıyorum biraz naparsan yap sıvı halinde geldi gibi sona sonra tpak topakda geliyor.

amin canımnasılsın hamilelik nasıl gidiyor

Canim benim ya kulaga nekadar guzel geliyo hamilelik ben en azindan kalp atislarini duyana kadar hamileyim diyemiycem galiba kaynanamla surekli beraberiz dilime gelip diyemiyorum babanne oluyosun diye Allah nasip kismet ederse sali gunu o guzel sesi duyup bebegimizin bizimle oldugunu ogrenirsem soyleyecegim meger nekadar uzakta gibiymis yasadigim bu guzellige inanamiyorum bile mutlu olmaya sevinmeye okadar cok korkuyorum ki Rabbim insallah cumle yuzumuzu guldurur bu sevinci sonuna kadar yasamayi evlatlarimizi kucagimiza alip mis kokularini doya doya icimize cekmeyi nasip eder okadar duygu doluyum ki anlatamam inan arada sirada elimde idrar testlerinden yapiyorum ikinci cizgiyi gorup mutlu oluyorum
sen nasilsin peki senin hamilelik nasil gidiyo migde bulantin falan oluyo mu benim pek olmuyo cok uzuluyorum arada sabahlari bide acikinca migdem azicik tikirdiyo ama o kadar bide dun sabah bildircin yumurtasi haslamistim agzima atmamla geri cikarmam bir oldu cok kotu oldum bu beni cok sevindirdi...

canım ben vajina girişi çok kuru olduğu için itemiyorum en fazla 1,5 cm içeride oluyordur.şimdi nasıl üzüldüm biliyormusun diğer tedavilerimde kesin aparatı içeri iyice itip sıkmadığım için progestan eksik oldu o yüzden hep düşük yaptım

Canim ben progestan 200 luk kapsulu vajinadan gunde uc defa fitil olarak kullaniyorum bi sikintim olmadi hic doktoruma basta acaba igne mi kullansam demistim igneyle bu fitilin arasinda etki olarak hicbi fark yok igneyle bosuna canini yakarsin dedi bende guvendim tamam dedim hala devam ediyorum agizdan alindiginda etkisi gec oluyomus ama vajinadan direk emilip etki gosteriyomus fitil i bi konus istersen doktorunla

kalinkam çok haklısın canım bende hamileyim diye kendime bile diyemiyorum şu aşamaları hayırlısı ile bir atlatsak benim ençok korkum 6. haftayı bitirdikten sonra yine kanama mı ?olacak dı:44: ama anladığım kadarıyla crinone jeli olması gerektiği gibi kullanamadığım için belkide o düşükler oldu ona kafam takıldı bugünde progestan iğneyi son kez yaptırdım jel kullanmama gerekiyor inşaALLAH becerebilirim.hamilelik belirtileri konusunda aynen senin gibiyim aşırı mide bulantım yok ama ağzımın tadı değişik yemek yedikten sonra midem daha hassas oluyor şimdilik bu kadar inşaALLAH salı günü güzel haberini alacağız canımcuma günüde ben gideceğim

canım Mervede bugün bahsetmişti senin gib kullanıyormuş ben bu tedaviye başlarken hap olarak alıp onu kullanıyım dedim doktora oda jel kullanacaksın dedi bende ilk tedavilerimde hapı kullandım herşey yolunda gitti crinone jel kullanıklarımda hep düşük oldu kullanmak istemiyorum dedim oda düşük yapmaz dedi çarşamba günü gittiğimizde iğneyi çok kullanma kanama bitince jele geç dedi sonra jelide dikkatli kullanmak lazım düşük yapabilir dedi.ben iğneyi bırakma taraftarı değilim ama eşim bırak diyor doktor ne dediyse onu yapalım ben de kızdım gel jeli sana yapalım dedim nasılmış gör

Canim doktorun ne diyorsa onu yap bence jelide kullanimini iyice ogren ileri itmen gerekiyosa it ben fitili baya itiyorum kanamalarin kesildi dimi simdilik insallah bidahada olmaz insallah bundan sonra hersey guzel gider canim insallah artik bizim guzel gunlerimiz gelir icimizde yanan yanginlar soner yerini ilik meltem ruzgarlari alir Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

kanamam kesildi canım ALLAH'a çok şükür inşaALLAH hepimiz için bundan sonrası güzel olur.sırayla güzel haberler veririzarada bir heyecan basıyor bu sefer farklı olacak hayırlısı inşaALLAH

kzlar biz çıktık valla aslında dr çıkarmıycaktı aslında ama ben bir şeyler almaya gittiğimde kızım damar yolunu çıkarmış kolundan kızıma damar yolu çok zor açıldığı için dr bir daha canınıyakmak istemedi 8 veya 9 denemede açılıyor damarlar çok ince olduğu için damar yolu açılırken ptlıyor ve yavrum mafoluyorr .(bu yüzden bizi çıkardı antibiyotik kullanıyoruz ohh insanın evi yatağı gibi yok yaaaaa tekrar hepinize iyi ve güzel dilekleriniz için çok ama çok tşk ederim canlar cananlarr sizleri seviyorumm

Ilk zamanlar kolay oluyordu simdi biraz zorlaniyorum itmekte.bazen aceba yaglasam mi diye dusunmuyor degilim o kadar delirdim.yarim saat yuruynce haliyle cikar canim ya sen bide benim yaptigim gibi dene.bide ben igneyle jeli ayni anda kullaniyorum.dr igne bitince basla demedi surekli birlikte kullandim.

Anldim cnm bnm bende iki hafadr progstan igneyi birkatim jel , fitil hap herhngi bsy vermedi doktor , kagit verdi orda dusuk riski yok yaziyor sdce , kan sulandrici kullniyorm ama

Evet cnm kan sulandirici ya bende devam ediyorum ,neyse bebişler iyi olsunda razıyım iğne,ilaç,hap ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…