• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım perscim:16: bende sinüzit var o yüzden grip olmaktan korkuyorum:16:çok şükür sanki atlatıyorum.haklısın canım yavrularımız çok uzun yollardan geldi:16:herşey onlar için.Rabbim nazarlardan korusun.benim kanmanın sebebi belli oldu yavrulardan biri düşmüş 1 tane kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH tekrar güzel haberler alırım kontrolüm var pıt pıt için:16::16::16:

Ben o pit pitlari duyana kadar heyecanlanamistim bile.simdiye kadar duydugum en guzel ses onlar.insaALLAH sende duyarsin.RABBIM bu mutlulugu herkese yasatsin

ne bılım cam herkez dıyo onu vuruldm şıp dıye kesıldı felan neyse korkma inş bişe olmıcak yarın hayırlı haberlerını beklıyorm güle güle git gel inşallah:38:

canım nihayet bugün güzel geçiyor değerim 1753 olmuş.1 tanede kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH kalp atışınıda görürüz:16::16::16:

Etrafima bakıyorum iyi güzel insanlar hayallerine tırmana tırmana zorla ulaşıyor burdaki kizlar daha doğrusu yol arkadaslarim ve ben de öyle :25: kendimden örnek eşimle evlenmek için 6 yil savas verdik bir sürü aksilik tan tana neyse geçti gitti ama çok şükür sevgimizin kiymetini biliyoruz zor olduğu icin böyle daha güzel kiymetli diyorum herhalde. Sizlerde zor yollardan yürümüssunuz az kaldi canlarim Allah büyük tanıdığım kadar cok güzel yürekli insanlarsiniz hepimiz zorlaniyoruz su hayatta Rabbim zamani geldiginde bizede gonlumuzdekileri verecek sizlerden duyduğum her negatif de bir kardesiniz gibi ben de üzülüyorum yürekten söylüyorum neyse :50: ben cok duygusalim Yuce Rabbim hepimizin yar yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum

canım benim bana söyleyecek söz kalmamış.yüreğine sağlık:46::46::46::46::46: .güzel günler hepimiz için yakın birtanem:16::16::16:

cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:16::16::16:

İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss:49::emir_bebek::16::16::16::16::16:

Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.
nihancım çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda tekrardan başlarsın allah dayanma gücü versin arkadaşım nediyim:43:
maaşallah maaşallah canım ne zaman başladı miğde bulantıların benim hafif hafif oluyo arada ama tam anlamıyla değil canım bide ilk kese gördüğünde sadece keseyi mi gördünüz yoksa içinde bişeyde görünmüşmüydü

canım altıncı haftada başladı her gecengünde şiddetini artırıyor kese görmeye gitmedimben dr çağırmadı bende kese görmeye gidiyoruz diye gittim kalp atışı dinletti dr yedinci haftada gitim ben dr bizimdr biraz fena ayda bir ultrasyona girdiyor öyle işte canım miyde dulantıların başladıysa kalp atışıda başlamış demekmiş gerçi herkeste miyde bulantısı olmuyormuş :49:

nihan yaaaa :14::14::14:
çok üzgünüm sanki acımı yaşadım ama dediğin gibi önemli olan sağlığımız allah sanada banada bizim gibi olanada sabr versin güç versin RABBİMM NE OLUR TEZ ZAMANDA KUCAĞIMIZI DOLDURSUN

amin canım yaaa:14:ben de çok üzüldüm ikinizin sonuçlarına :14:bu sefer içime çok doğmuştu.tabii herşeyi yaradan bilir biz sabrederiz.uzun lafın kısası bir yanım eksik arkadaşlar sizi seviyorum:29:

günaydın kızlar nasılsınız..nihancım değerin düşmüş çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah.kalbimdesin test yaptınmı bu sabah tatlım..amaya sende kürlere başlamışsın ne güzel bende eşime kür başlicam dedim bağırıp çağırdı bende sorun yok dedi.kafayı yicem bu adamla ben :5: bu arada ben hatibulut :49: herzamanki gibi banlanmışım 3 marta kadar bunla yazcam napayım kızlar :1::1::1:

yaptım canım çok şükür artmış:16::16::16:

canım nihayet bugün güzel geçiyor değerim 1753 olmuş.1 tanede kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH kalp atışınıda görürüz:16::16::16:

ayy canm inşallah çok şükür 2.ciyi göremednmı tatlm olsun bır olsun senn olsun canm inşallah pıtpıtlarıda duyarsın sonrada aglama seslerını canm allahm kucagnada almayı nasip etsin arkadaşm:16::16::16::16::16::16::16::16:

Kizlar bugün altinci gun iki uc gunfur rahimde özellikle sabahları siddrtli bir itme adeta ikinma seklinde uyaniyorum...hani sabahlari uyanirken genlesirizyaaa ..bendeki genlesme adeta rahimde oluyor. .lutfen aranizda boyle yaşayan varmı. .benim bu ikinci denemem..gecen srferde olmustu..lutfen boyle olupda hamile olan varsa yada bana bir cozum onerosi olan bir ALLAHIM rızası için rica ediyorum söylesin. ...cok uzuluyor çok korkuyorum

canım benim arada oluyordu ama daha ilerleyen günlerde hayır olur inşaALLAH:16:

Günaydın güzel anne adayları ve aday adayları :16:

Donmuş transferi için tedavideyim

Bugün adetimin 11.günü rahim kalınlığı 12mm

Estrofem adetin 2.günü başladım 5 gün günde 1

diğer 4 günde günde 2 kullandım

şimdi günde 3 e çıkardı doktor.

Transfer 6 Mart sizce rahim kalınlığı nasıl? Transfere kadar daha çok kalınlaşmaz mı?

canım kalın olması iyi demişti doktorum benimde transfere 7 gün kala 14 dü.bu sefer herşey güzel olacak inşaALLAH:16::16::16:

canım kalın olması iyi demişti doktorum benimde transfere 7 gün kala 14 dü.bu sefer herşey güzel olacak inşaALLAH:16::16::16:

ayyyyy canım beni öyle mutlu ettin ki şimdi çok sevindim sabahtan beri kriz halindeyim :43: nette okumuştum bikaç doktorun yazılarını 14 mm de kalın olması şansı azaltır felan diye benimde 7 gün var transfere 12mm. 6 Mart transfer nasipse. Senin adına da çok sevindim maşallah :nazar: değerlerin güzel güzel artıyor daha da güzel haberler almak nasip olsun inşallah sonunda da bebişin kucağında olsun canım Allah ın izniyle :16:

amin canım yaaa:14:ben de çok üzüldüm ikinizin sonuçlarına :14:bu sefer içime çok doğmuştu.tabii herşeyi yaradan bilir biz sabrederiz.uzun lafın kısası bir yanım eksik arkadaşlar sizi seviyorum:29:

canımm benim bizim eksik olan yanımız senin haberinle doldu merak etme kendim kadar seviniyorum ...maşalahh sana rabbim nazarlardan korusun ve sonuna kadar güzel eylesin hamileliğini ....aminnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Biz yelizle ayni anda hamile kalacagiz galiba.baksana takip ediyoruz birbirimizi.hersey ayni anda yada arka arkaya oluyor.Rabbim bizi ve diger arkadaslarimizi cok bekletmesin.
Senin adinada cok sevindim canim.üzüntümün arasinda sevincim oldun.ins.kucaginada almak nasip etsin yaradan.

merhaba kızlar nasılsınızz :3:

kalbimdesin yavrumm çook sevindim yaa tebrik ederim
sağlıkla gelsin bebikomuz :21:

ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

beni soracak olursanız pipimizi gördük :1: paşa geliyo bendende

ALLAH ım herkese nasip etsin inşallah :16:

Back