• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim oncelikle tedavin hayirli olsun canim nolursun su kafani bulandirmaktan vazgec artik ilaclari kullanma seklindede transfer tarihinde hic bi problem yok biliyosun bende iki kez donmus tedavisi oldum donmus tedavisinde transfer 19 veya 20.gunlere geliyo rahim kalinligi benimde o gunlerde 9-10 u geciyodu bi problem yok yani kafani bulandirma olumlu dusun kendini vucudunu rahat birak bi problem oldugu zaman doktor mutlaka soyluyo zaten alev hanimla mi devam ediyosun insallah guzel haberlerle gelirsin ama guzel haberler verebilmek icin doktoruna guvenmeli kafani resetlemelisin

sağol canım benim ya vazgeçemiyorum kafamı bulandırmaktan okuduğum doktor yorumlarında 14mm den fazla olması gebeliğin oluşumunu olumsuz etkilediğini ve olsa bile düşük olacağını söylüyor

bilemedim ki, normal gibi geldi bana ama...

bende bilmiyorum canım bugün 12mm 6 Marta kadar çok kalınlaşacak diye düşünüyorum offff ne bilim ya 14mm kalın olması iyi değil diye biliyorum

şuan hastane deyim sonucun 1700 dikti doktoru bekliyorum eve gidince daha detaylı yazarim inşaallah herşey yolundadir

Iste bu yaa iste bu ayyy cok guzel maasallah artisin benimki gibi gidiyo maasallah doktorda herseyin yolunda oldugunu soyleyecek bak goreceksin maasallah canimyaaaa tez vakitte de keseyi gorup kalp atislarini duyarsin insallah ...:46::46:46:46::6::6:

Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.

Çok üzüldüm tatlım. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

İnsan böyle durumlarda ne yazacağını da bilmiyor. Canım bir an önce toparlanman dileğiyle:54:

sağol canım benim ya vazgeçemiyorum kafamı bulandırmaktan okuduğum doktor yorumlarında 14mm den fazla olması gebeliğin oluşumunu olumsuz etkilediğini ve olsa bile düşük olacağını söylüyor

bende bilmiyorum canım bugün 12mm 6 Marta kadar çok kalınlaşacak diye düşünüyorum offff ne bilim ya 14mm kalın olması iyi değil diye biliyorum

Canim benim seni cok iyi anliyorum ama sen bakma o yazilanlara o konuda doktorlar cok farkli gorusler tasiyabiliyolar sen bol bol dua et zaten sansini durusecek bi durum oldugunda transfer yapmiyolar emin olabilirsin buna insallah hersey yolunda gidecek

Gumaydin Canim okuyunca cok uzuldum Allah Sabir versin Kuzum insallah bebegin tedaviye gerek kalmadam kendiligiyle olur Allshim yuzumuzu Guldursun bitanem Allaha amanet ol

Nihancim cok uzuldum,rabbim kendiliginden versin ins.tez vakitte mucizesi gerceklestirsin,guzbaharim ve kalbimde sin nasil oldun iz ins iyisinizdir.herkesi opuyorum kizlar

günaydın kızlar nasılsınız..nihancım değerin düşmüş çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah.kalbimdesin test yaptınmı bu sabah tatlım..amaya sende kürlere başlamışsın ne güzel bende eşime kür başlicam dedim bağırıp çağırdı bende sorun yok dedi.kafayı yicem bu adamla ben :5: bu arada ben hatibulut :49: herzamanki gibi banlanmışım 3 marta kadar bunla yazcam napayım kızlar :1::1::1:

nihancim canim benim çok üzüldüm.ALLAH C.C sabir versin tatlim.bu zamanlarda ne soylesem acini hafifletmeyecek.insaALLAH Rabbim çok bekletmeden yavrularıni sana bagislar

Çok üzüldüm tatlım. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

İnsan böyle durumlarda ne yazacağını da bilmiyor. Canım bir an önce toparlanman dileğiyle:54:

çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım.sağolun.güçlü olmaya çalışıyorum.çünkü eşimi üzmek istemiyorum.sorun eşimde olunca kimseye de bişey diyemiyor içine atıyor hep.onun yanında acımı yaşayamıyorum.içimde fırtınalar kopuyor kimseye bişey diyemiyorum.kısmet değilmiş diyorum sadece.ben bu kadar güçlü biri değildim acı insanı olgunlaştırıyor sanırım.şimdi ne yapacağım nerden başlayacağım hiç bilmiyorum.maddi ve manevi çok yıprandık.Rabbim sonumuzu hayır etsin,bebeklerimize biran önce kavuşmayı nasip etsin.Rabbim evlatla ve evlatsızlıkla sınamasın.AMİN.

canım arkadaşım çok sevindim.doktorunda inş.güzel şeyler söyler.merakla haberlerini bekliyorum.

Canim benim seni cok iyi anliyorum ama sen bakma o yazilanlara o konuda doktorlar cok farkli gorusler tasiyabiliyolar sen bol bol dua et zaten sansini durusecek bi durum oldugunda transfer yapmiyolar emin olabilirsin buna insallah hersey yolunda gidecek

inşallah canım :18:

Günaydın güzel anne adayları ve aday adayları :16:

Donmuş transferi için tedavideyim

Bugün adetimin 11.günü rahim kalınlığı 12mm

Estrofem adetin 2.günü başladım 5 gün günde 1

diğer 4 günde günde 2 kullandım

şimdi günde 3 e çıkardı doktor.

Transfer 6 Mart sizce rahim kalınlığı nasıl? Transfere kadar daha çok kalınlaşmaz mı?

Canım tedavin hayırlı olsun, inşallah bişey olmaz çok fazla dinleme kendini, benimde bugün adetimin 12. günü ilk günden beridir günde 3 kere alıyorum estrofemi ve adetimin 17. günü kontrole gidicem, bende ilk başta takmıştım niye bukadar geç diye şimdi hiç takmıyorum Rabbim nasip edecekse her türlü olur ve benimde hesabıma göre transferim adetin 21. yada 22. gününe denk geliyo, bikere bıraktık kendimizi doktorların eline...

Canım tedavin hayırlı olsun, inşallah bişey olmaz çok fazla dinleme kendini, benimde bugün adetimin 12. günü ilk günden beridir günde 3 kere alıyorum estrofemi ve adetimin 17. günü kontrole gidicem, bende ilk başta takmıştım niye bukadar geç diye şimdi hiç takmıyorum Rabbim nasip edecekse her türlü olur ve benimde hesabıma göre transferim adetin 21. yada 22. gününe denk geliyo, bikere bıraktık kendimizi doktorların eline...

haklısın canım düştük ellerine insan yine de düşünmede edemiyor :44: peki senin rahim kalınlığı ne durumda oluyor? ne bilim bugün 11.gün 12mm 19.gün transfer olacak çok kalın olmaz mı diye düşünmeden edemiyorum

haklısın canım düştük ellerine insan yine de düşünmede edemiyor :44: peki senin rahim kalınlığı ne durumda oluyor? ne bilim bugün 11.gün 12mm 19.gün transfer olacak çok kalın olmaz mı diye düşünmeden edemiyorum

Canım senin ki gerçekten çok erken kalınlaşmış benimde bugün 10. günüm ben hastanede çalışıyorum biraz bekle doktoruma ölçtüreyim sana da söylerim

Canım benim end. kalınlığı daha 3.5 mm, benimki de pek kalınlaşmış, pazartesi kontrolüm var bakalım neler olacak, sende çok kafaya takıyosan doktorunla konuş

bende toplamda 30 gün yapcam ama 15+15 şeklinde şekerim
15 soğanla başlıyo, +15 aslan pençesi+15 soğan + 15 aslan pençesi + 15 civam perçemi şeklinde.... ve hepsi günde 2 kere
şifaaaaaaaaaa olsun yarasın :16::16::16::16:

şuan hastane deyim sonucun 1700 dikti doktoru bekliyorum eve gidince daha detaylı yazarim inşaallah herşey yolundadir
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım.sağolun.güçlü olmaya çalışıyorum.çünkü eşimi üzmek istemiyorum.sorun eşimde olunca kimseye de bişey diyemiyor içine atıyor hep.onun yanında acımı yaşayamıyorum.içimde fırtınalar kopuyor kimseye bişey diyemiyorum.kısmet değilmiş diyorum sadece.ben bu kadar güçlü biri değildim acı insanı olgunlaştırıyor sanırım.şimdi ne yapacağım nerden başlayacağım hiç bilmiyorum.maddi ve manevi çok yıprandık.Rabbim sonumuzu hayır etsin,bebeklerimize biran önce kavuşmayı nasip etsin.Rabbim evlatla ve evlatsızlıkla sınamasın.AMİN.

bizde ilk tüp bebeği aralıkta yaptık olmadı.kredi kartına 10 ay taksit yaptırdık hala ödüyoruz..o yüzden ikinci için para biriktirmeden yaptırmicam diye karar verdik.haziranda toplu parayla gitcez inş.yoksa maddi manevi yıpranıyo insan

Aman insaALLAH olmasin da.lekelenmen olmasa limon sık ic derdim ama biliyorsun limonda kan sulandirici etki yapiyor.sen en iyisi portakal mandalin takviyesi yap.yarin kontrol icin mi gideceksin dra

bilmeden 2 gündür limonu sıcak su balla karıştırıp içtim onun sayesin iyi gibiyim.bugün portakal ve kivi ye başladım sağol canım iyi dileklerin için:16::16::16:evet canım kontrolede gittim 1 tane kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH KALP ATIŞLARI:34:birini düşürmüşüm anlaşılan:50:

bilmeden 2 gündür limonu sıcak su balla karıştırıp içtim onun sayesin iyi gibiyim.bugün portakal ve kivi ye başladım sağol canım iyi dileklerin için:16::16::16:evet canım kontrolede gittim 1 tane kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH KALP ATIŞLARI:34:birini düşürmüşüm anlaşılan:50:

Canim yaaa heyecanla bekliyodum seji cok cok sevindim maasallah bebisine ikiz gebelik zaten cok riskli oluyo bitane olsun saglikli olsun insallah ayyy yerim en onu ya artik seninde bi mercimegin var hadi bakalim Rabbim pit pitlarini duymayi kucagimiza alip buyutmeyide nasip eder insallah canim ya :nazar:

Cnm oncelikle gecmis olsun bende 5. Hafta grip olmustum,cok sukur o kadar hapsurmalarabisey olmadi☺️.bendede dusuk faktor kan koyulugu var fraxiperine 0.3 kullaniyorum ,kimi dr birak kim isi birakmak dedi ben birakmadim ,zaten cok zor else ediyoruz riske atmak istemedim tatlim.guzel haberlerini bekliyorum herzaman😊

canım perscim:16: bende sinüzit var o yüzden grip olmaktan korkuyorum:16:çok şükür sanki atlatıyorum.haklısın canım yavrularımız çok uzun yollardan geldi:16:herşey onlar için.Rabbim nazarlardan korusun.benim kanmanın sebebi belli oldu yavrulardan biri düşmüş 1 tane kese gördük 10 gün sonra inşaALLAH tekrar güzel haberler alırım kontrolüm var pıt pıt için:16::16::16:

RABBIM kalan minnoslarimizi kucagimiza almayi nasip etsin canim.bizde 2 bebisle basladik teke dustu ustelik ikiside hala karnisimda

Back