• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende toplamda 30 gün yapcam ama 15+15 şeklinde şekerim
15 soğanla başlıyo, +15 aslan pençesi+15 soğan + 15 aslan pençesi + 15 civam perçemi şeklinde.... ve hepsi günde 2 kere

canm 15 den sonra adetı beleyıpmı baslıyosun adet olmadan 15 gün farklı kuremı gecıyosun yanı ayda 2 kurmu yapmş oluyosn canm

Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.

Gumaydin Canim okuyunca cok uzuldum Allah Sabir versin Kuzum insallah bebegin tedaviye gerek kalmadam kendiligiyle olur Allshim yuzumuzu Guldursun bitanem Allaha amanet ol

canm 15 den sonra adetı beleyıpmı baslıyosun adet olmadan 15 gün farklı kuremı gecıyosun yanı ayda 2 kurmu yapmş oluyosn canm
ilk soğana başlarken regl bittikten en az 2 gün sonra başlamamı söylediler bende regl bittikten sonra 3. gün başladım soğana, sonrasında ara vermeden yapılacak, toplam 75 gün sürecek ara yok ama ard arda, bir arada 2 kür birden yapılmıyor tatlım, bana bu şekilde söylendi... yani dediğin gibi ayda 2 kür yapılıyor şekerim

Son düzenleme:
ilk soğana başlarken regl bittikten en az 2 gün sonra başlamamı söylediler bende regl bittikten sonra 3. gün başladım soğana, sonrasında ara vermeden yapılacak, toplam 75 gün sürecek ara yok ama ard arda, bir arada 2 kür birden yapılmıyor tatlım, bana bu şekilde söylendi

yanı sen suan 15 gun sogan ardından 15 gun testeredişli diye devam edıyosun anladgm kadarıyla dogrumu anlamşm inş işe yarar canm okadar içiyoruz zehır gıbı tatsız tuzsuz şeyleri

Nihancim cok uzuldum,rabbim kendiliginden versin ins.tez vakitte mucizesi gerceklestirsin,guzbaharim ve kalbimde sin nasil oldun iz ins iyisinizdir.herkesi opuyorum kizlar

yanı sen suan 15 gun sogan ardından 15 gun testeredişli diye devam edıyosun anladgm kadarıyla dogrumu anlamşm inş işe yarar canm okadar içiyoruz zehır gıbı tatsız tuzsuz şeyleri

aynen şekerim... ah ahhhhhh hiç sorma, baştan beri her içtiğim bir öncekinden daha kötü, ama en kötüsü üzüm çekirdeği yağı..... ömrü boyunca kabız vs olmamış, zeytinyağı falan hiç içmemiş ve içenlere hayretle bakan biri olarak herhangi bir yağ içmem pek bi zor oldu, en kötüsü o idi.... zaten pek içimde tutamadım malesef ilk gün, zaten genelde ilk gün deneme olur ikinci gün çözüm üretmeye çalışıyorum, yağ içinde kenara ılık su içine limon sıktım, yağı da ağzıma alınca direk yutmayıp su ile gönderdim ve dün akşam içtiğim yağ bende kaldı şükür, böyle yaparsam olacak gibi... ben o tatsızların içine limon sıkıyorum genelde, başka türlü gitmiyo valla

Nihancim cok uzuldum,rabbim kendiliginden versin ins.tez vakitte mucizesi gerceklestirsin,guzbaharim ve kalbimde sin nasil oldun iz ins iyisinizdir.herkesi opuyorum kizlar
:70::70::70::70::70::70: he he hazır ol, hepimiz de seni öpcezzzzzz o zaaaamaaaannnnnnnnnnnn:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

aynen şekerim... ah ahhhhhh hiç sorma, baştan beri her içtiğim bir öncekinden daha kötü, ama en kötüsü üzüm çekirdeği yağı..... ömrü boyunca kabız vs olmamış, zeytinyağı falan hiç içmemiş ve içenlere hayretle bakan biri olarak herhangi bir yağ içmem pek bi zor oldu, en kötüsü o idi.... zaten pek içimde tutamadım malesef ilk gün, zaten genelde ilk gün deneme olur ikinci gün çözüm üretmeye çalışıyorum, yağ içinde kenara ılık su içine limon sıktım, yağı da ağzıma alınca direk yutmayıp su ile gönderdim ve dün akşam içtiğim yağ bende kaldı şükür, böyle yaparsam olacak gibi... ben o tatsızların içine limon sıkıyorum genelde, başka türlü gitmiyo valla

ya bnde netten araştırıyorum bırınde 30 gun bırınde 45 gun bırınde 15 gun dıyo gun asırı gunde iki bende artık 1 ay günde 2 yapacam bakalm bu ay adet olabılecekmıyım

günaydın kızlar nasılsınız..nihancım değerin düşmüş çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah.kalbimdesin test yaptınmı bu sabah tatlım..amaya sende kürlere başlamışsın ne güzel bende eşime kür başlicam dedim bağırıp çağırdı bende sorun yok dedi.kafayı yicem bu adamla ben :5: bu arada ben hatibulut :49: herzamanki gibi banlanmışım 3 marta kadar bunla yazcam napayım kızlar :1::1::1:

Kizlar bugün altinci gun iki uc gunfur rahimde özellikle sabahları siddrtli bir itme adeta ikinma seklinde uyaniyorum...hani sabahlari uyanirken genlesirizyaaa ..bendeki genlesme adeta rahimde oluyor. .lutfen aranizda boyle yaşayan varmı. .benim bu ikinci denemem..gecen srferde olmustu..lutfen boyle olupda hamile olan varsa yada bana bir cozum onerosi olan bir ALLAHIM rızası için rica ediyorum söylesin. ...cok uzuluyor çok korkuyorum

Günaydın güzel anne adayları ve aday adayları :16:

Donmuş transferi için tedavideyim

Bugün adetimin 11.günü rahim kalınlığı 12mm

Estrofem adetin 2.günü başladım 5 gün günde 1

diğer 4 günde günde 2 kullandım

şimdi günde 3 e çıkardı doktor.

Transfer 6 Mart sizce rahim kalınlığı nasıl? Transfere kadar daha çok kalınlaşmaz mı?

Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.

nihancim canim benim çok üzüldüm.ALLAH C.C sabir versin tatlim.bu zamanlarda ne soylesem acini hafifletmeyecek.insaALLAH Rabbim çok bekletmeden yavrularıni sana bagislar

şuan hastane deyim sonucun 1700 dikti doktoru bekliyorum eve gidince daha detaylı yazarim inşaallah herşey yolundadir

günaydın kızlar nasılsınız..nihancım değerin düşmüş çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah.kalbimdesin test yaptınmı bu sabah tatlım..amaya sende kürlere başlamışsın ne güzel bende eşime kür başlicam dedim bağırıp çağırdı bende sorun yok dedi.kafayı yicem bu adamla ben :5: bu arada ben hatibulut :49: herzamanki gibi banlanmışım 3 marta kadar bunla yazcam napayım kızlar :1::1::1:
bende diyom bu kim hepimizi de biliyo maşallahhhh:1::1::1: gene noldu ayol:44::44:

Transfer 6 Mart sizce rahim kalınlığı nasıl? Transfere kadar daha çok kalınlaşmaz mı?

bilemedim ki, iyi gibi geldi bana ama... 6 marta kadar da, sanki zaman çokmuş

Son düzenleme:

Canim oncelikle tedavin hayirli olsun canim nolursun su kafani bulandirmaktan vazgec artik ilaclari kullanma seklindede transfer tarihinde hic bi problem yok biliyosun bende iki kez donmus tedavisi oldum donmus tedavisinde transfer 19 veya 20.gunlere geliyo rahim kalinligi benimde o gunlerde 9-10 u geciyodu bi problem yok yani kafani bulandirma olumlu dusun kendini vucudunu rahat birak bi problem oldugu zaman doktor mutlaka soyluyo zaten alev hanimla mi devam ediyosun insallah guzel haberlerle gelirsin ama guzel haberler verebilmek icin doktoruna guvenmeli kafani resetlemelisin

canım arkadaşlarımmmmmm ben geldim öncelikle kalbimdesin tekrar geçmiş olsun bitanem dikkat et yaaa hemde stres yapma allah aşkına artık .....kalinkamım gözünaydın cnm gördün en sonunda sende fasulyeniii :9::9:.........fasulye diyorum cicibebeden kaptım...amayam keşke akşam sende burda olsaydın hasret giderdik akşam özlemişiz baya birbirimizi.....bide kızlar güzbaharımla konuştum dün rahim filmi çektirmişti sanırım enfeksiyon kapmış :25::25:....gece hastaneye gitmiş serum yemiş ateşi yükselmiş sıtma vurmuş bugün yine gidicekti hastaneye dua edelim kızlar ona çok çekti arkadaşm inşllh rabbim mükafatını verir ona aminnnn...........bana gelince teyzeleriiiiiiiiiiii yumişlerimmmmm baya bi büyümüşler cumartesi opum olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr :21::21::21::21::21:........perşembe tekrar gidicem konturole rahim kalınlığm 10 olmuş yumişlerim 17 15 10 16 11 nasıl teyzeleri iyi dimi dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Maşallah canım Rabbim nazardan saklasın. Dualarım seninle bitanem Rabbim yar ve yardımcın olsun:54::54::54::54:

Sizlerden böyle haberler gelince bende heyecanlanıyorum sanki benim cumartesi opum varmış gibi hissettim birden :52:

Back