- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.
Çok geçmiş olsun canim ne desem boş:26: Rabbim ferahlik versin gönlüne Senin ve eşinin cani sağolsun ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.
canım ben de sadece bir kez gittim, dosyam açıldı, daha önceki tahlil sonuçlarını yazdılar. bir de ben gitmeden önceki son reglimin üçüncü günü tüm testlerimi normal bir devlet hastanesinde yenilemiştim. o sebeple benden smeer testi için doku aldılar, muayene yaptılar. eşimden herhangi bir şey almadılar ve yapmadılar. rapor çıkarmak için ne belgeler istediklerine dair bi kağıt verdiler ve 3 nisana sonuç randevusu yazdılar o kadar.... 3 nisan da diğer belgelerimi (vukuatlı nüfus cüzdan örneği, sgk dan hizmet dökümü ve yazısı, resim eşlere ait, evlilik cüzdanı ilk 3 syfa fotokopisi) yanımda götürürsem rapor işlemlerimin başlayacağını söylediler. bu arada ben 15 ocak da gitmiştim tatlımm
İnşallahhh canım benimCanım evet gerçekten iyiki gitmişim içim çok rahatladı inşallah haftayada güzel sesleri duyar artık bi oh çekerim darısı sizlere inşallah
Etrafima bakıyorum iyi güzel insanlar hayallerine tırmana tırmana zorla ulaşıyor burdaki kizlar daha doğrusu yol arkadaslarim ve ben de öylekendimden örnek eşimle evlenmek için 6 yil savas verdik bir sürü aksilik tan tana neyse geçti gitti ama çok şükür sevgimizin kiymetini biliyoruz zor olduğu icin böyle daha güzel kiymetli diyorum herhalde. Sizlerde zor yollardan yürümüssunuz az kaldi canlarim Allah büyük tanıdığım kadar cok güzel yürekli insanlarsiniz hepimiz zorlaniyoruz su hayatta Rabbim zamani geldiginde bizede gonlumuzdekileri verecek sizlerden duyduğum her negatif de bir kardesiniz gibi ben de üzülüyorum yürekten söylüyorum neyse
ben cok duygusalim Yuce Rabbim hepimizin yar yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum
aynen canımmm yaa hepimizin duyguları aynı....bende yatmadan önce bakim kızlara ne yapmışlar dedim ..bi baktım içim burkuldu ...hepimiz aynı yollardan geçtik hepimiz duygularımızı en yoğun yaşıyor hallerdeyiz ama bende inanıyorum hepimiz istediğimize kavuşacağız sevgimize sevgi katıcak yavrular gelince bugünleri unutacağız allahım yeterki sağlık versin ....
Canım seni cok iyi anlıyorum bende aynısını yasadım nasip buymuş Rabbim diğer tedavinde yüzünü güldürsünKizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.
belki evraklarını direkt alırlar işlemler daha hızla ilerler.... inşallah öyle olur.... gelsin tabi eşinde, yalnız bırakmasın seni yanında olsun tatlımcanım sağol cevabın için.. Benim ilk randevum ama benden o yazdığın evrakları da istediler. neyse hayırlısı bakalım eşim de gelir daha olmadı![]()
Etrafima bakıyorum iyi güzel insanlar hayallerine tırmana tırmana zorla ulaşıyor burdaki kizlar daha doğrusu yol arkadaslarim ve ben de öylekendimden örnek eşimle evlenmek için 6 yil savas verdik bir sürü aksilik tan tana neyse geçti gitti ama çok şükür sevgimizin kiymetini biliyoruz zor olduğu icin böyle daha güzel kiymetli diyorum herhalde. Sizlerde zor yollardan yürümüssunuz az kaldi canlarim Allah büyük tanıdığım kadar cok güzel yürekli insanlarsiniz hepimiz zorlaniyoruz su hayatta Rabbim zamani geldiginde bizede gonlumuzdekileri verecek sizlerden duyduğum her negatif de bir kardesiniz gibi ben de üzülüyorum yürekten söylüyorum neyse
ben cok duygusalim Yuce Rabbim hepimizin yar yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum
belki evraklarını direkt alırlar işlemler daha hızla ilerler.... inşallah öyle olur.... gelsin tabi eşinde, yalnız bırakmasın seni yanında olsun tatlım
bende öyle vallahi, hepinizi peeeek çoooook peeeeek çoooook severimmmmmm.....
Rabbim tez vakitte, gönlümüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin hepimizeeeee
![]()
hepimizin olsuuunnnnnnİyi uykular canim benim sen iyiki varsin iyiki acmissin bu topigiavatarindaki gibi bebiklerin olsun inşallah :)
canmm üzülmee rabbm bı bıldıgı var demekkı vaktı deglmiş denecek bişe yok yaa offf allahım ne our kımsenn emeklerını yeme ya![]()
Nihancım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim sağlık sıhhat versin size yine denersiniz sıkma canını olur mu![]()
canım çok geçmiş olsun hiç canını sıkma en azından hamile kalabildiğini gördün biçoğumuz yaşadık budurumu biliyosun inşallah sabrının sonu selamet olacak ALLAH IN izniyle RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN canım inşallah ilerde daha güzel haberlerinide paylaşırız burada
cok uzuldum caniminsallah biran evvel kendini toparlar yoluna devam etme gucu bulursun..
Rabbim yar ve yardımcın olsun.... diyecek başka kelimem yok malesef canım![]()
Çok geçmiş olsun canim ne desem boş:26: Rabbim ferahlik versin gönlüne Senin ve eşinin cani sağolsun ...
nihan yaaaa
çok üzgünüm sanki acımı yaşadım ama dediğin gibi önemli olan sağlığımız allah sanada banada bizim gibi olanada sabr versin güç versin RABBİMM NE OLUR TEZ ZAMANDA KUCAĞIMIZI DOLDURSUN
Canım seni cok iyi anlıyorum bende aynısını yasadım nasip buymuş Rabbim diğer tedavinde yüzünü güldürsün
aydın günlerimiz olsun inşallahhhhh![]()
inşallah canm günaydın nasılsın canm![]()
iyi şekerim sizleri sormalı
bende toplamda 30 gün yapcam ama 15+15 şeklinde şekerimbende ıyıym tatlm ne olsun aynı testere dişliye devam edıyorm ya ben bu kuru 15 gunmu yapsam 30 mu ıntrnette 30 gündiyo canm