2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

miracım dün evde tektim eşim olsaydı ben de gidecektim.onunda eve geç gelesi tuttu.ateş ile ilgili bugün şu saate kadar bir şey olmadı.inşaALLAH atlattım.grip olacakmışım gibi hissediyorum:2:

Aman insaALLAH olmasin da.lekelenmen olmasa limon sık ic derdim ama biliyorsun limonda kan sulandirici etki yapiyor.sen en iyisi portakal mandalin takviyesi yap.yarin kontrol icin mi gideceksin dra

cnm gozun aydin tekrardan inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

İnss cnm benim ben inaniyorum yarin bize cok guzel haberle döneceksin inss

canım süperrrrrrrrrrrrr büyümüşler inşallah hepsi bebek olarak geri dönerler sana ammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine allah yar ve yardımcın olsun dualarımdasın inşallah

Cnm oncelikle gecmis olsun bende 5. Hafta grip olmustum,cok sukur o kadar hapsurmalarabisey olmadi☺️.bendede dusuk faktor kan koyulugu var fraxiperine 0.3 kullaniyorum ,kimi dr birak kim isi birakmak dedi ben birakmadim ,zaten cok zor else ediyoruz riske atmak istemedim tatlim.guzel haberlerini bekliyorum herzaman😊

Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.

sagol canım darısı basına inşallah evet günü dolmadan yazılmıyo doktor yazsada eczaneden vermiyolar bu bütün ilaçlar için geçerli bende bugün kan sulandırıcı iğne yazdırmaya gittim progestan la estrofem de az kalmıştı alabilirmiyim diye denedim ama sistem elindeki bitmeden izin vermiyo eczaneci kız arkadasım progestanım iki günlüktü onu sisteme işlemeden verdi iki gün sonra sisteme girerim dedi olsun elimizdekiler bitince yazdırırz nolcak okadar çok para vermekten iyidir iğneyide bi kutudan fazla yazamadı içinde 10 iğne var onuda bitince tekrar yazdıracağım RABBİM İLAÇLARIN ŞİFASINDAN YARARLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

ben ne yaptım yaaaaaaaaaaaa oturuyorum fasülyemle eşim çok kızıyor fasulye deme çocuğa diyor ben miydem bulanıyor dedikçe adam bir mutlu oluyo bir mutlu oluyor

maaşallah maaşallah canım ne zaman başladı miğde bulantıların benim hafif hafif oluyo arada ama tam anlamıyla değil canım bide ilk kese gördüğünde sadece keseyi mi gördünüz yoksa içinde bişeyde görünmüşmüydü

ne bılım cam herkez dıyo onu vuruldm şıp dıye kesıldı felan neyse korkma inş bişe olmıcak yarın hayırlı haberlerını beklıyorm güle güle git gel inşallah

sağol canım aldım hatta bugün ilk iğnemi yaptım çok şükür

Canım evet gerçekten iyiki gitmişim içim çok rahatladı inşallah haftayada güzel sesleri duyar artık bi oh çekerim darısı sizlere inşallah

sağol canım senin o rengarenk yazılarını sevsinler RABBİM inşallah sizlerin güzel haberlerinide burada paylaşmayı nasip eder

Arkadaşlar ben bursadayım yarın fakültede ilk randevum var. Daha önce yapılan bütün tahlillerimi götüreceğim. İlk defa gideceğim için süreci bilmiyorum. Yarın dosyam açılır büyük ihtimalle tahlil mi isteyecekler eşimle birlikte mi gitmeliyim. Yardımcı olur musunuz?

ablam benim Allah razı olsun evet anneme söyledim bugün çok sevindi canım annem benim ... senin rahim filmin nasıl cıktı canım inşallah hersey yolundadır

Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.

canım çok geçmiş olsun hiç canını sıkma en azından hamile kalabildiğini gördün biçoğumuz yaşadık budurumu biliyosun inşallah sabrının sonu selamet olacak ALLAH IN izniyle RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN canım inşallah ilerde daha güzel haberlerinide paylaşırız burada

aklimda tutucam sagolasin canim..kanamalarin durur insallah bugun.

canım ben de sadece bir kez gittim, dosyam açıldı, daha önceki tahlil sonuçlarını yazdılar. bir de ben gitmeden önceki son reglimin üçüncü günü tüm testlerimi normal bir devlet hastanesinde yenilemiştim. o sebeple benden smeer testi için doku aldılar, muayene yaptılar. eşimden herhangi bir şey almadılar ve yapmadılar. rapor çıkarmak için ne belgeler istediklerine dair bi kağıt verdiler ve 3 nisana sonuç randevusu yazdılar o kadar.... 3 nisan da diğer belgelerimi (vukuatlı nüfus cüzdan örneği, sgk dan hizmet dökümü ve yazısı, resim eşlere ait, evlilik cüzdanı ilk 3 syfa fotokopisi) yanımda götürürsem rapor işlemlerimin başlayacağını söylediler. bu arada ben 15 ocak da gitmiştim tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…