2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım çok geçmiş olsun yaaa.... tez vakitte kurtulursun enfeksiyonundan inşallahhhh

şifana sebep olurlar inşallah şekerim.... Aminnnnn

Birazdan gidecegim canim.is cikisini bekliyorum.cok ta korkuyorum acikcasi düstü mü yükseldi mi diye :-(
hadi bakalım merakla sonucunu bekliyorum tatlım

maşallah canım çok güzel büyümüşler hemde orantılı :)))) bu bence çok önemli.... inşallah bu defa seni de gebeler kervanına katarız tatlım. akşamı kaçırdım bakalım bu akşam nolcak

maşallah canım çok güzel büyümüşler hemde orantılı :)))) bu bence çok önemli.... inşallah bu defa seni de gebeler kervanına katarız tatlım. akşamı kaçırdım bakalım bu akşam nolcak

bu aksam da guzel haberler alicaz insallah amayacim, valla ben FB kapattim KK ci oldum artik

Iyi aksamlar sonuc ciktimi canimmmmm insallah iyi haberlerle gelirsin Allaha emanet ol

canım benim bütün güzel moral dolu sözlerin için ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH ben de yarın güzel haberler verebilirim

Canim cok gecmis olsun.atesin basacagi zamani hissediyorsan ates gelmeden git bi dr.

miracım dün evde tektim eşim olsaydı ben de gidecektim.onunda eve geç gelesi tuttu.ateş ile ilgili bugün şu saate kadar bir şey olmadı.inşaALLAH atlattım.grip olacakmışım gibi hissediyorum:2:

Canim gecmis olsun ins.cabuk atlatirsin dikkat et kendine.ins.yarinki test sonucunu merakla bekliyorum.ins.hayirli haberle gelirsin.

canım benim ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH güzel haberlerle geliriminşaALAH seninde 2.test sonucun tavan yapmış olur habersiz bırakma

haklısın canım kendimi pozitif olmaya zorluyorum ama bazen ipin ucu kaçıyoriyi dileklerin için sağol bitanemALLAH C.C razı olsun

7 haftalık hamşileyken o iğneden vurulmuştum ama benim kanamamı kesmemişti yinede düşük olmuştu.lekelenme düzenli devam ediyor ama ALLAH dan çoğalmadıinşaALLAH canım yarın güzel haberlerle gelirim doktordan

canım benim sağolbu halim dikkat edilmiş olandan ama yinede hasta olacağım galiba:2:

canım benim senin yumiler şahlanmış maşaALLAH rabbim bu sefer evlatlarını sana bağışlasın inşaALLAHsabrın sonu selamet vuslatın yakın tatlım

canım çoooookkkk geçmiş olsun inşaALLAH güzel haberlerle geleceksinALLAH C.C yar ve yardımcın olsun canım benim

canım benim ALLAH bütün işlerine kolaylıklar nasip etsingüzel günler yakın inşaALLAH

canım kan sulandırıcı ilaçları ilk denemelerimde kullanmamıştım.genetik testler yaptırınca bende az miktarda kan pıhtılaşması çıktı şimdi hem coraspin hemde iğne kullanıyorum lekelenmeler var diye doktor coraspirini bıraktırdı.bazı doktorlar hiç sorun olmasada kanama olmadığı sürece ilk 12 hafta kullandırıyorlar.

Canım gecmiş olsun
canım akşam düşürmüştükgece tekrar çıktı biraz zorlandık ama düşürdük.bugün başım ağrıyor burnum kuru arada bir hapşuruyorum.grip oluyorum galiba
Kuzum dikkat et kendine cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…