• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar hepinize merhaba.... dünden beri kaynatmışsınız yine.... kalbimdrsin sonucun maşallah katlanıyor arkadaşım... hiç endişe etme inşallahhh...

kalinkam sende keseyi görmüşsün inşallahhh... canım verdin mi müjdeyi annenlere....

nihancım gözün aydın canım... sımsıkı sarıl bebeğine onu sevgiyle sarmala...

kızlar ben dün rahim filmi çektirdimmm..
canım çok geçmiş olsun yaaa.... tez vakitte kurtulursun enfeksiyonundan inşallahhhh:54:

Kızlar iyi günler birkaç gündür giremiyordum doktorumla konuştum dün mart adeti bitince laparoskopi hitereskopi olucam kacis yok :26: tüp bebek doktorumuz yapacak burda guvenemedim kimseye bide alistim yaa ona kafam rahat girerim biraz maddi yipranacaz ama bebek aşkına her yolu deniyoruz Allahim utandirmasin kimseyi canlarim tedavisi devam eden operasyona girecek olan gün sayan bebisi tutanlar Allah hepimizin yanında olsun Rabbim sağ Selamet kucagimiza almayi nasip etsin :16:
şifana sebep olurlar inşallah şekerim.... Aminnnnn:16::16:

Birazdan gidecegim canim.is cikisini bekliyorum.cok ta korkuyorum acikcasi düstü mü yükseldi mi diye :-(
hadi bakalım merakla sonucunu bekliyorum tatlım:54:

canım arkadaşlarımmmmmm ben geldim öncelikle kalbimdesin tekrar geçmiş olsun bitanem dikkat et yaaa hemde stres yapma allah aşkına artık .....kalinkamım gözünaydın cnm gördün en sonunda sende fasulyeniii :9::9:.........fasulye diyorum cicibebeden kaptım...amayam keşke akşam sende burda olsaydın hasret giderdik akşam özlemişiz baya birbirimizi.....bide kızlar güzbaharımla konuştum dün rahim filmi çektirmişti sanırım enfeksiyon kapmış :25::25:....gece hastaneye gitmiş serum yemiş ateşi yükselmiş sıtma vurmuş bugün yine gidicekti hastaneye dua edelim kızlar ona çok çekti arkadaşm inşllh rabbim mükafatını verir ona aminnnn...........bana gelince teyzeleriiiiiiiiiiii yumişlerimmmmm baya bi büyümüşler cumartesi opum olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr :21::21::21::21::21:........perşembe tekrar gidicem konturole rahim kalınlığm 10 olmuş yumişlerim 17 15 10 16 11 nasıl teyzeleri iyi dimi dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
maşallah canım çok güzel büyümüşler hemde orantılı :)))) bu bence çok önemli.... inşallah bu defa seni de gebeler kervanına katarız tatlım. akşamı kaçırdım bakalım bu akşam nolcak :54:

maşallah canım çok güzel büyümüşler hemde orantılı :)))) bu bence çok önemli.... inşallah bu defa seni de gebeler kervanına katarız tatlım. akşamı kaçırdım bakalım bu akşam nolcak :54:

bu aksam da guzel haberler alicaz insallah amayacim, valla ben FB kapattim KK ci oldum artik:52::52:

Iyi aksamlar sonuc ciktimi canimmmmm insallah iyi haberlerle gelirsin Allaha emanet ol

Evet canimmm kesinlikle icim nekadar rahatladi anlatamam insallah insallah kurban oldugum Allah im senden de bu guzel haberleri almayi nasip edecek ignemi aile hekimine yazdirdim doktorun recetesiyle alirsam 93tl aile hekimine yazdirip alirsam 15 tl Allah tan uyandim artik keske imkanim olsa kullanan herkese ulasabilsem bilgilendirebilsem ignem aksam saat 5 gibi gelicek eczaneye gidip hemen alip baslayacagim sonra acaba demekten iyidir ben raziyim hergun igne yemeye yeter ki benim mercimegim tatli tatli buyusun canim sen yarin gideceksin dimi kan testine insallah cok guzel bi deger alirsin ama ikiye katlamasini bekleme sakin benimde katlamadi biliyosun insallah hersey yolunda gider seninle bu yolu uzun yuruyenlerden olarak herkese umut olabiliriz canim insallah

canım benim bütün güzel moral dolu sözlerin için ALLAH C.C razı olsun :16::16::16:inşaALLAH ben de yarın güzel haberler verebilirim:49:

Canim cok gecmis olsun.atesin basacagi zamani hissediyorsan ates gelmeden git bi dr.

miracım dün evde tektim eşim olsaydı ben de gidecektim.onunda eve geç gelesi tuttu.ateş ile ilgili bugün şu saate kadar bir şey olmadı.inşaALLAH atlattım.grip olacakmışım gibi hissediyorum:53::2:

Canim gecmis olsun ins.cabuk atlatirsin dikkat et kendine.ins.yarinki test sonucunu merakla bekliyorum.ins.hayirli haberle gelirsin.

canım benim ALLAH C.C razı olsun :16::16:inşaALLAH güzel haberlerle gelirim:16::16::16:inşaALAH seninde 2.test sonucun tavan yapmış olur habersiz bırakma:54::54:

kalbimdesin, canımmm öncelikle gözün aydın, inşallah sağlıkla bebeklerini kucagına alırsın. :nazar::nazar::emir_bebek:Sonra da geçmiş olsun tabi, grip olmuşsun. Üzülme, stres yapma, üzme kendini. Sonunda Allahın dediği oluyor, Her şey güzel gidecekse zaten Allah koruyacaktır. Sen güzel düşün sadece :16:

haklısın canım kendimi pozitif olmaya zorluyorum ama bazen ipin ucu kaçıyor:17:iyi dileklerin için sağol bitanem:16:ALLAH C.C razı olsun:54::54:

bende burda ögrenmiştim pruluton depantmı ne varmıs ya 400 600 birden kesiyomus kanamayı ondan neden vermedıkı doktorn bnm doktorde vermemişti hiç o igneyı bı onu sor kanaman devam edıyosa azalma varmı canm düşük yapsan sıtma tutar üşürsün terlersin felaket sancın olur duramazsın korkma bişe olmıcak allahın izni ile allaha emanet ol inşallah

7 haftalık hamşileyken o iğneden vurulmuştum ama benim kanamamı kesmemişti yinede düşük olmuştu.lekelenme düzenli devam ediyor ama ALLAH dan çoğalmadı:16::16:inşaALLAH canım yarın güzel haberlerle gelirim doktordan:16::16::49:

kalbimdesin, canım geçmiş olsun dikkat et kendineeeee :54:

kalinkammmm; canım gözün aydın tekrardan, için rahatlamış çok şükür miniğinin ölçüsünü de vermişler.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :54:

canım benim sağol:16::16:bu halim dikkat edilmiş olandan:52: ama yinede hasta olacağım galiba:2:

canım arkadaşlarımmmmmm ben geldim öncelikle kalbimdesin tekrar geçmiş olsun bitanem dikkat et yaaa hemde stres yapma allah aşkına artık .....kalinkamım gözünaydın cnm gördün en sonunda sende fasulyeniii :9::9:.........fasulye diyorum cicibebeden kaptım...amayam keşke akşam sende burda olsaydın hasret giderdik akşam özlemişiz baya birbirimizi.....bide kızlar güzbaharımla konuştum dün rahim filmi çektirmişti sanırım enfeksiyon kapmış :25::25:....gece hastaneye gitmiş serum yemiş ateşi yükselmiş sıtma vurmuş bugün yine gidicekti hastaneye dua edelim kızlar ona çok çekti arkadaşm inşllh rabbim mükafatını verir ona aminnnn...........bana gelince teyzeleriiiiiiiiiiii yumişlerimmmmm baya bi büyümüşler cumartesi opum olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr :21::21::21::21::21:........perşembe tekrar gidicem konturole rahim kalınlığm 10 olmuş yumişlerim 17 15 10 16 11 nasıl teyzeleri iyi dimi dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım benim :16::16:senin yumiler şahlanmış maşaALLAH :16::16:rabbim bu sefer evlatlarını sana bağışlasın inşaALLAH:16::16:sabrın sonu selamet :49::49:vuslatın yakın tatlım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar hepinize merhaba.... dünden beri kaynatmışsınız yine.... kalbimdrsin sonucun maşallah katlanıyor arkadaşım... hiç endişe etme inşallahhh...

kalinkam sende keseyi görmüşsün inşallahhh... canım verdin mi müjdeyi annenlere....

nihancım gözün aydın canım... sımsıkı sarıl bebeğine onu sevgiyle sarmala...

kızlar ben dün rahim filmi çektirdimmm..

kalp kalbe karşıymış arkadaşımmm... ben de birazdan doktora gideceğim gitmeden senin müjdelerini vereyim dedimmm. bir baktım sen benim için dua istiyorsun... allah razı olsun, hem senden hem de tüm topicten... tüm güzel arkadaşlarımdan...,

kızlar şimdi doktora gidiyorum... gerçekten çook kötüyümm. sanırım enfeksiyon... geceyi acilde geçirdim... şimdi hem rahim filminin sonucunu alacağım hemde doktorla halimi konuşacağım.... dualarınıza talibim... kötü birşeyler oldu diye çoook korkuyorummm...

canım çoooookkkk geçmiş olsun inşaALLAH güzel haberlerle geleceksin:16::16:ALLAH C.C yar ve yardımcın olsun canım benim:29:

Kızlar iyi günler birkaç gündür giremiyordum doktorumla konuştum dün mart adeti bitince laparoskopi hitereskopi olucam kacis yok :26: tüp bebek doktorumuz yapacak burda guvenemedim kimseye bide alistim yaa ona kafam rahat girerim biraz maddi yipranacaz ama bebek aşkına her yolu deniyoruz Allahim utandirmasin kimseyi canlarim tedavisi devam eden operasyona girecek olan gün sayan bebisi tutanlar Allah hepimizin yanında olsun Rabbim sağ Selamet kucagimiza almayi nasip etsin :16:
canım benim ALLAH bütün işlerine kolaylıklar nasip etsin:16::16:güzel günler yakın inşaALLAH:16::16::16::16:

gunaydinlar hepinizee..kalbimdesin iyisindir insallah bugun canim?? ya bu kan sulandirici igne isi benimde kafami karistiriyor, bende transferden bikac gun once bebe aspirirnine basliyim diyorum..heralde bi zarari olmaz ama bunu diyelimki hamile kaldim..hamileleik sonuna kadar mi kullanicam?

canım kan sulandırıcı ilaçları ilk denemelerimde kullanmamıştım.genetik testler yaptırınca bende az miktarda kan pıhtılaşması çıktı şimdi hem coraspin hemde iğne kullanıyorum lekelenmeler var diye doktor coraspirini bıraktırdı.bazı doktorlar hiç sorun olmasada kanama olmadığı sürece ilk 12 hafta kullandırıyorlar.:34:

kalp kalbe karşıymış arkadaşımmm... ben de birazdan doktora gideceğim gitmeden senin müjdelerini vereyim dedimmm. bir baktım sen benim için dua istiyorsun... allah razı olsun, hem senden hem de tüm topicten... tüm güzel arkadaşlarımdan...,

kızlar şimdi doktora gidiyorum... gerçekten çook kötüyümm. sanırım enfeksiyon... geceyi acilde geçirdim... şimdi hem rahim filminin sonucunu alacağım hemde doktorla halimi konuşacağım.... dualarınıza talibim... kötü birşeyler oldu diye çoook korkuyorummm...
Canım gecmiş olsun :16:
canım akşam düşürmüştük:53:gece tekrar çıktı biraz zorlandık ama düşürdük.bugün başım ağrıyor burnum kuru arada bir hapşuruyorum.grip oluyorum galiba:50:
Kuzum dikkat et kendine cok geçmiş olsun:16::16:

Back