bende toplamda 30 gün yapcam ama 15+15 şeklinde şekerim
15 soğanla başlıyo, +15 aslan pençesi+15 soğan + 15 aslan pençesi + 15 civam perçemi şeklinde.... ve hepsi günde 2 kere
Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.
ilk soğana başlarken regl bittikten en az 2 gün sonra başlamamı söylediler bende regl bittikten sonra 3. gün başladım soğana, sonrasında ara vermeden yapılacak, toplam 75 gün sürecek ara yok ama ard arda, bir arada 2 kür birden yapılmıyor tatlım, bana bu şekilde söylendi... yani dediğin gibi ayda 2 kür yapılıyor şekerimcanm 15 den sonra adetı beleyıpmı baslıyosun adet olmadan 15 gün farklı kuremı gecıyosun yanı ayda 2 kurmu yapmş oluyosn canm
ilk soğana başlarken regl bittikten en az 2 gün sonra başlamamı söylediler bende regl bittikten sonra 3. gün başladım soğana, sonrasında ara vermeden yapılacak, toplam 75 gün sürecek ara yok ama ard arda, bir arada 2 kür birden yapılmıyor tatlım, bana bu şekilde söylendi
yanı sen suan 15 gun sogan ardından 15 gun testeredişli diye devam edıyosun anladgm kadarıyla dogrumu anlamşm inş işe yarar canm okadar içiyoruz zehır gıbı tatsız tuzsuz şeyleri
Nihancim cok uzuldum,rabbim kendiliginden versin ins.tez vakitte mucizesi gerceklestirsin,guzbaharim ve kalbimde sin nasil oldun iz ins iyisinizdir.herkesi opuyorum kizlar
aynen şekerim... ah ahhhhhh hiç sorma, baştan beri her içtiğim bir öncekinden daha kötü, ama en kötüsü üzüm çekirdeği yağı..... ömrü boyunca kabız vs olmamış, zeytinyağı falan hiç içmemiş ve içenlere hayretle bakan biri olarak herhangi bir yağ içmem pek bi zor oldu, en kötüsü o idi.... zaten pek içimde tutamadım malesef ilk gün, zaten genelde ilk gün deneme olur ikinci gün çözüm üretmeye çalışıyorum, yağ içinde kenara ılık su içine limon sıktım, yağı da ağzıma alınca direk yutmayıp su ile gönderdim ve dün akşam içtiğim yağ bende kaldı şükür, böyle yaparsam olacak gibi... ben o tatsızların içine limon sıkıyorum genelde, başka türlü gitmiyo valla
Kizlar degerim malesef düstü 11, 90.kimyasal gebelik.Rabbim sagligimizi bozmasin.kismet degilmis.
şuan hastane deyim sonucun 1700 dikti doktoru bekliyorum eve gidince daha detaylı yazarim inşaallah herşey yolundadir
bende diyom bu kim hepimizi de biliyo maşallahhhhgünaydın kızlar nasılsınız..nihancım değerin düşmüş çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah.kalbimdesin test yaptınmı bu sabah tatlım..amaya sende kürlere başlamışsın ne güzel bende eşime kür başlicam dedim bağırıp çağırdı bende sorun yok dedi.kafayı yicem bu adamla benbu arada ben hatibulut herzamanki gibi banlanmışım 3 marta kadar bunla yazcam napayım kızlar
Günaydın güzel anne adayları ve aday adayları
Donmuş transferi için tedavideyim
Bugün adetimin 11.günü rahim kalınlığı 12mm
Estrofem adetin 2.günü başladım 5 gün günde 1
diğer 4 günde günde 2 kullandım
şimdi günde 3 e çıkardı doktor.
Transfer 6 Mart sizce rahim kalınlığı nasıl? Transfere kadar daha çok kalınlaşmaz mı?
şuan hastane deyim sonucun 1700 dikti doktoru bekliyorum eve gidince daha detaylı yazarim inşaallah herşey yolundadir
Günaydın güzel anne adayları ve aday adayları
Donmuş transferi için tedavideyim
Bugün adetimin 11.günü rahim kalınlığı 12mm
Estrofem adetin 2.günü başladım 5 gün günde 1
diğer 4 günde günde 2 kullandım
şimdi günde 3 e çıkardı doktor.
Transfer 6 Mart sizce rahim kalınlığı nasıl? Transfere kadar daha çok kalınlaşmaz mı?
bende diyom bu kim hepimizi de biliyo maşallahhhhgene noldu ayol:44::44:
canım arkadaşlarımmmmmm ben geldim öncelikle kalbimdesin tekrar geçmiş olsun bitanem dikkat et yaaa hemde stres yapma allah aşkına artık .....kalinkamım gözünaydın cnm gördün en sonunda sende fasulyeniii.........fasulye diyorum cicibebeden kaptım...amayam keşke akşam sende burda olsaydın hasret giderdik akşam özlemişiz baya birbirimizi.....bide kızlar güzbaharımla konuştum dün rahim filmi çektirmişti sanırım enfeksiyon kapmış ....gece hastaneye gitmiş serum yemiş ateşi yükselmiş sıtma vurmuş bugün yine gidicekti hastaneye dua edelim kızlar ona çok çekti arkadaşm inşllh rabbim mükafatını verir ona aminnnn...........bana gelince teyzeleriiiiiiiiiiii yumişlerimmmmm baya bi büyümüşler cumartesi opum olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr ........perşembe tekrar gidicem konturole rahim kalınlığm 10 olmuş yumişlerim 17 15 10 16 11 nasıl teyzeleri iyi dimi dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?