• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canlarım evde yalnızdım o yüzden gidemedim sonra duş aldım buz v.s düşürdüm eşim geldi hastaneye gidelim dedi ama ateşim normal diye gitmedim gece bir daha ateşlendim:18:grip oluyorum galiba :18:burnum tıkalı başımda çok ağrıyor:53::53::53:

Çok geçmiş olsun canim :( acil sifa diliyorum sana öpüyorum

kalbimdesin, canımmm öncelikle gözün aydın, inşallah sağlıkla bebeklerini kucagına alırsın. :nazar::nazar::emir_bebek:Sonra da geçmiş olsun tabi, grip olmuşsun. Üzülme, stres yapma, üzme kendini. Sonunda Allahın dediği oluyor, Her şey güzel gidecekse zaten Allah koruyacaktır. Sen güzel düşün sadece :16:

arkadaslar progestan estrofem ve kan sulandirici igne bu ilaclar tup doktoru recete edip onunla eczaneden aldigimizda ozelden geciyo sigorta karsilamiyo ama aile hekimine yazdirinca cok ucuza geliyo ben daha onceki tedavilerde hep doktorun recetesiyle almistim progestan ve estrofemi pahaliydi gecenlerde elimde ilac kalmayinca aile hekimine yazdirmistim eczaneye bi gittim on lira bile degildi sanirim kucuk bi rakam soyledi sok oldum bugunde doktor igneyi yazinca once o recetehle gittim eczaneye sordum 90 tl dedi sonra aile hekimime yazdirdim 15tl odedim tedaviye baslayacak olan ilaclaraina devam eden arkadaslar nolur ilaclarinizi aile hekiminize yazdirip alin yazik ben bugune dek bosuna bisuru para odemisim hepinizi cok seviyorum opuyorum ...

Sağol canim bi dakine aklimin bise köşesine yazdim :)

Son düzenleme:
canım yaaa pazar günü çok ağrım oldu ozaman düşük yapıyorum diye çok üzüldüm.kandaki oran 2 kata yakın yükselmiş doktor iyi dedi 100 lük progestan günde 1 kere vuruluyorum.bütün duaların için amin canım:16::16::16::16:

bende burda ögrenmiştim pruluton depantmı ne varmıs ya 400 600 birden kesiyomus kanamayı ondan neden vermedıkı doktorn bnm doktorde vermemişti hiç o igneyı bı onu sor kanaman devam edıyosa azalma varmı canm düşük yapsan sıtma tutar üşürsün terlersin felaket sancın olur duramazsın korkma bişe olmıcak allahın izni ile allaha emanet ol inşallah

kalbimdesin, canım geçmiş olsun dikkat et kendineeeee :54:

kalinkammmm; canım gözün aydın tekrardan, için rahatlamış çok şükür miniğinin ölçüsünü de vermişler.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :54:

canım arkadaşlarımmmmmm ben geldim öncelikle kalbimdesin tekrar geçmiş olsun bitanem dikkat et yaaa hemde stres yapma allah aşkına artık .....kalinkamım gözünaydın cnm gördün en sonunda sende fasulyeniii :9::9:.........fasulye diyorum cicibebeden kaptım...amayam keşke akşam sende burda olsaydın hasret giderdik akşam özlemişiz baya birbirimizi.....bide kızlar güzbaharımla konuştum dün rahim filmi çektirmişti sanırım enfeksiyon kapmış :25::25:....gece hastaneye gitmiş serum yemiş ateşi yükselmiş sıtma vurmuş bugün yine gidicekti hastaneye dua edelim kızlar ona çok çekti arkadaşm inşllh rabbim mükafatını verir ona aminnnn...........bana gelince teyzeleriiiiiiiiiiii yumişlerimmmmm baya bi büyümüşler cumartesi opum olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr :21::21::21::21::21:........perşembe tekrar gidicem konturole rahim kalınlığm 10 olmuş yumişlerim 17 15 10 16 11 nasıl teyzeleri iyi dimi dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar hepinize merhaba.... dünden beri kaynatmışsınız yine.... kalbimdrsin sonucun maşallah katlanıyor arkadaşım... hiç endişe etme inşallahhh...

kalinkam sende keseyi görmüşsün inşallahhh... canım verdin mi müjdeyi annenlere....

nihancım gözün aydın canım... sımsıkı sarıl bebeğine onu sevgiyle sarmala...

kızlar ben dün rahim filmi çektirdimmm..

kızlar hepinize merhaba.... dünden beri kaynatmışsınız yine.... kalbimdrsin sonucun maşallah katlanıyor arkadaşım... hiç endişe etme inşallahhh...

kalinkam sende keseyi görmüşsün inşallahhh... canım verdin mi müjdeyi annenlere....

Geçmiş olsun canım temiz çıktı inşallah sonucu

canım arkadaşlarımmmmmm ben geldim öncelikle kalbimdesin tekrar geçmiş olsun bitanem dikkat et yaaa hemde stres yapma allah aşkına artık .....kalinkamım gözünaydın cnm gördün en sonunda sende fasulyeniii :9::9:.........fasulye diyorum cicibebeden kaptım...amayam keşke akşam sende burda olsaydın hasret giderdik akşam özlemişiz baya birbirimizi.....bide kızlar güzbaharımla konuştum dün rahim filmi çektirmişti sanırım enfeksiyon kapmış :25::25:....gece hastaneye gitmiş serum yemiş ateşi yükselmiş sıtma vurmuş bugün yine gidicekti hastaneye dua edelim kızlar ona çok çekti arkadaşm inşllh rabbim mükafatını verir ona aminnnn...........bana gelince teyzeleriiiiiiiiiiii yumişlerimmmmm baya bi büyümüşler cumartesi opum olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr :21::21::21::21::21:........perşembe tekrar gidicem konturole rahim kalınlığm 10 olmuş yumişlerim 17 15 10 16 11 nasıl teyzeleri iyi dimi dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kalp kalbe karşıymış arkadaşımmm... ben de birazdan doktora gideceğim gitmeden senin müjdelerini vereyim dedimmm. bir baktım sen benim için dua istiyorsun... allah razı olsun, hem senden hem de tüm topicten... tüm güzel arkadaşlarımdan...,

kızlar şimdi doktora gidiyorum... gerçekten çook kötüyümm. sanırım enfeksiyon... geceyi acilde geçirdim... şimdi hem rahim filminin sonucunu alacağım hemde doktorla halimi konuşacağım.... dualarınıza talibim... kötü birşeyler oldu diye çoook korkuyorummm...

Kızlar iyi günler birkaç gündür giremiyordum doktorumla konuştum dün mart adeti bitince laparoskopi hitereskopi olucam kacis yok :26: tüp bebek doktorumuz yapacak burda guvenemedim kimseye bide alistim yaa ona kafam rahat girerim biraz maddi yipranacaz ama bebek aşkına her yolu deniyoruz Allahim utandirmasin kimseyi canlarim tedavisi devam eden operasyona girecek olan gün sayan bebisi tutanlar Allah hepimizin yanında olsun Rabbim sağ Selamet kucagimiza almayi nasip etsin :16:

kalp kalbe karşıymış arkadaşımmm... ben de birazdan doktora gideceğim gitmeden senin müjdelerini vereyim dedimmm. bir baktım sen benim için dua istiyorsun... allah razı olsun, hem senden hem de tüm topicten... tüm güzel arkadaşlarımdan...,

kızlar şimdi doktora gidiyorum... gerçekten çook kötüyümm. sanırım enfeksiyon... geceyi acilde geçirdim... şimdi hem rahim filminin sonucunu alacağım hemde doktorla halimi konuşacağım.... dualarınıza talibim... kötü birşeyler oldu diye çoook korkuyorummm...

Allah yar ve yardimcin olsun acil şifalar dilerim cnm çok geçmiş olsun :(

Kızlar iyi günler birkaç gündür giremiyordum doktorumla konuştum dün mart adeti bitince laparoskopi hitereskopi olucam kacis yok :26: tüp bebek doktorumuz yapacak burda guvenemedim kimseye bide alistim yaa ona kafam rahat girerim biraz maddi yipranacaz ama bebek aşkına her yolu deniyoruz Allahim utandirmasin kimseyi canlarim tedavisi devam eden operasyona girecek olan gün sayan bebisi tutanlar Allah hepimizin yanında olsun Rabbim sağ Selamet kucagimiza almayi nasip etsin :16:

olsun canım bu yolda mecbur para dökülcek yeterki bebişlerimiz olsun :49::49:

Tesekkür ederim ablacim.sagol.sanada cok gecmis olsun.hayirli haberlerle dönersin ins.Allah yardimcinn olsun.

günaydın canım merkeze gitmekle iyi etmişsin bak keseyi daha rahat görmüşsün inşaALLAH haftaya kalp atışı:16::16::16:maşaALLAH yavruna ve sana:16:doktor kan sulandırıcı verdiyse kullan.zararı olmaz:16::16::16::16:

gunaydinlar hepinizee..kalbimdesin iyisindir insallah bugun canim?? ya bu kan sulandirici igne isi benimde kafami karistiriyor, bende transferden bikac gun once bebe aspirirnine basliyim diyorum..heralde bi zarari olmaz ama bunu diyelimki hamile kaldim..hamileleik sonuna kadar mi kullanicam?

Sahracim Rabbim sifa versin ins. Biran önce atlatirsin ins. Ve tadavine kaldigin yerden devam edersin.Allah yar ve yardimcin olsun canim.

gunaydinlar hepinizee..kalbimdesin iyisindir insallah bugun canim?? ya bu kan sulandirici igne isi benimde kafami karistiriyor, bende transferden bikac gun once bebe aspirirnine basliyim diyorum..heralde bi zarari olmaz ama bunu diyelimki hamile kaldim..hamileleik sonuna kadar mi kullanicam?

Ne günaydini kiz burda aksam oldu :-D normalde 3 aya kadar hamilelere kullandiriyorlar bir zarari yok diye biliyorum ama sen yine de doktoruna danis canim.

Back