2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

valla omzu kırık gene gidiyo dükkana ertelemedi bu ay allah razı olsun oda çok istiyo artık biran önce olsundiye bakar kız bakar isterse bakmasın valla diğer kolunuda ben kırarım

bebeğim inşaALLAH bu sefer Rabbim mutluluğunuzu bıcır bıcır bebişlerle taçlandırsınkol kırmaya gelince saygıda bir kusurum olmamıştır inşaALLAH sen çok yaşa emiiii

nihancım hayırlı haberlarini bekliyoruz canım rabbim senide sevindirsin bizim gibi

canım nıhanım sağol bugün test sonucunu beklerken doğal olarak dua ediyordum en yakın sonuç senin olduğu için sanada nihan ismiyle dua ettim.pazartesi inşaALLAH ikimizde güzel haberler alırız canımmutluluğumuz artar

canım sen yarın mı?kan vereceksin yarın 11.gün hadi bakalım bismillah RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

canım benim inşaALLAH senin tedavinde yakında olur ve kullandığın kürler sana şifa nasip eder.kalplerimiz birbirimizin yansıması canımsende ALLAH'a emanet ol

Insallah canim benim Rabbim hepimizin gönlüne gore versin insallah sende HIc problemsiz sorunsuz evlatlarini kucagina aldirsin tatlim bilmiyorum kurlerim fayda etcekmi tatlim Sen transferden sonra ozel biseyler yaptinmi Allaha emanet olllll

Çok şükür kuzum Kardeşim gibi sevindim inan Allahim kucağına almayi nasip etsin canim benim

Insallah canim benim Rabbim hepimizin gönlüne gore versin insallah sende HIc problemsiz sorunsuz evlatlarini kucagina aldirsin tatlim bilmiyorum kurlerim fayda etcekmi tatlim Sen transferden sonra ozel biseyler yaptinmi Allaha emanet olllll

canım inşaALLAH kullandığın bitkisel ürünlerin faydasını göreceksin.biz elimizden geleni yapıyoruz taktir ALLAH'ın ben çalışıyorum transfer itibari ile izne çıktım herşey yolunda giderse 3. ayı bitirnce işbaşı yapacağım yani işten uzak durdum evdeyim bir yere gitmedim ev işi çok hafif yaptım ilk günler ananas ve suyunu tükettim yemekleri kemdim yaptım bunların dışında özel bir şey yok haa bir de kendimi hep eğlenceli şeylerle meşgul ettim

Pazartesi isten kalmamak icin yarin yaptiracagim canim.ama cok korkuyorum.

canım korkman çok normal ben idrarda 2.çizgiyi gördüğüm halde bugün o test sonucunu nasıl bekledim bir bilsen.inşaALLAH sende yarın müjde vereceksindualarımız seninle canım

kalinkacim sali gunu insss cimcimeni gorup hersey yolunda oldugunu gorursun. İnss

Ay cnm arkadasim inan cok sevindimmasallah degerine inss hep boyle katlanarak devam etsin cnm benim gozun aydin cnm:119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
Amin cnm insss hepimiz sirasiyla insss
hosgeldin cnm benim hersey yolundaymis cok sukur masallah cnm inss sonu guzel olsun tedavinin cnm

amayaaa ya alkış bizi burda o buluşturdu çooookkk teşekkür ediyoruz.tez zamanda göbüşüne bebişinin konmasını diliyoruzz
aminnnnnnnnnnn innnnnsssssssssssssss

Merhaba arkadaslar sali günü catlatma ignesi oldum kac gündür agri sanci yoktu bugün kasiklarimda cok agri var ignenin etkisimi acaba..

y cnm arkadasim inan cok sevindimmasallah degerine inss hep boyle katlanarak devam etsin cnm benim gozun aydin cnm

Neşecim sağol tatlım.inşaALLAH canım pazartesi gününüde hayırlısı ile atlatırım

Merhaba arkadaslar sali günü catlatma ignesi oldum kac gündür agri sanci yoktu bugün kasiklarimda cok agri var ignenin etkisimi acaba..

çatlatma iğnesinden sonra yumurta toplama opu yapıldı mı?eğer öyle ise normal tedavinin hangi aşamasındasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…