• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım Nihancım:16::16: benim transferden sonra 12.günümdü test pozitif gözüküyor inşaALLAH kanda da güzel değerler çıkat ama yolun ne yarısı:52: canımmmm başı bile değil :53::53:cuma saatinde sanada isminle dua ettim Rabbim kabul eder inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah razi olsun canim.bende ayni sekilde iste olmama ragmen dua ettim.rabbim kabul etsin ins.

bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudum :16::16::16::16:Rabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ALLAH razi olsun canim.Kalbin o kadar guzel ve geniski insaALLAH RABBIM o buyk kalbini evlat sevgisiyle senlendirsin

Arkadaşlarım, son günlerde pek fazla gelmiyorum topiğe, neden bilmem keyifsizim biraz. Pek bir şey yapmak gelmiyor içimden.
Umarım hepiniz çok iyisinizdir. Dün bir arkadaşım bana bir site tavsiye etti, bugün biraz karıştırdım ve çok faydalandım. Size de tavsiye etmek istedim. http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/ umarım size de yardımcı olur... Hepinizi öpüyorum. :16:

ay canım benim, inşallah buraya bebişlerinle tatile gel emiiiii:54:

buz parti haaaa, iyiymişşşş:21::21::21::21::21::21::21::24::24::24::24::24::24::24:

ay yok artıkkkk, yuhhhhh ağlarım ben bu duruma yok yok gülerimmmm:45::45::45::45::45::45::45:

amayacim saol tatlim guzel dileklerin icin, bebisimle tatile gelip senin bebisinle tanisma firsati bulmayi cok isterim:))

merhaba kızlar,ben de sizi özledim:))
dun aksam döndüm.annem rahatsızdı,ona bakmaya gittim 12gün..bugün de hemen hastaneye...2.denemem icin raporum cıkacaktı ve benim kurtaj sonrası ilk reglim 12gündür devam ediyor.muayene oldum,rahim inceligi normalmis.ilaclarımı yazdırdım,henüz almadım ama.önümüzdeki ay reglimin 2.gunu muayeneye gidecegim,sorun olmazsa baslayacagız:)) bu 1 ay icinde de biraz kilo vermeliyim,nasıl ama??üff...
sizler nasılsınız,gecmisi pek okuyamadım.

gecmis olsun nazancim, annene..galiba ayni zamanlarda yaptiricaz insallah..benimde mart 27 de olacak transfer insallah bu defa bir aksilik olmaz..bende kilo vermeye calisiyorum biraz da olsa, pek kilolu olmadigimdan da bu zor oluyor..ama hip hop abs denedim biraz gobecikteki yaglar erisin diye ve 1 kilo vermisim 1 haftada oleyy:) tavsiye ederim youtube da yaz hiphop abs diye 30 dk lik bir video var ben onu yapiyorum..zira esim zumbanin 2. dakkikasinda kacti bu ne boyle kalcami kivircam ben diye, yoga da beni pek kesmedi:)

muhtemelen çoğunuz uyuyorsunuz güzel rüyalar görün emiiiiiiiiii :16::16::16:

beni uyku tutmuyo malum işte...asla benim başıma gelmes dediğim şeyleri yaşıyorum kendim bile kendime inanamıyorum
....ilk sayfalarda biraz anlatmıştım yaşadığım zorlukları toparlamak gerekirse sevgili gönülden bağlandığım güzel arkadaşlarım anladım ben.evet anladım ben......sanırım benim kaderim bu istediğim herşeye geç kavuşmak....sevdiğimi 22 yaşımda buldum o yaşa kadar herkesin üçüncü dördüncü sevgilisi olmuştu yada çoktan bulup evlenmişlerdi bile...........geç buldum ama buldum mutluyum.. evlenmek istedik tam 7 sene sürdü kabul ettirmek... geç evlendik ama evlendik mutluyum...geç kaldık çocuk düşünmeye sorunlarımızı GEÇ anladık....şükr ettik sabır ettik bekledik geç öğrendik gerçekleri ama öğrendik yine mutluyum......ama kırık döküğüm sanki artık gücüm yok gibi beklemeye .geç anladım ama anladım galiba GEÇTE OLSA KAVUŞCAM yavruma ..mutlu olucam ben yaaaa geç olcak ama olucam ve dicem ki geç oldu ama temiz oldu yine mutlu olucam

şiir gibimi oldu ya :26::26::26::26::26: iyi geceler:37::37::37:

Yelizcim ne guzel bir ic huzuruna varmissin, kabullenmek isani cok rahatlatiyor ve devam etmek ileriye bakmak baska cikar yollari aramak icin guc veriyor..evet burda hicbirimiz kolay kavusmayacagiz belki yavrularimiza ama kavusuncada tum bu gunleri unutacagiz hic yasamamisiz gibi..hep oyle olmuyor mu zaten hayatta..bunlarda bir seyler ogterecek birseyler katacak bize..ama umudum odurki kimse cok fazla beklemesin ve aci cekmesinn, aglamasin, ici burkulmasin..bebisine hemencecik kavussun..

canım dün yaptığım testte 2. çizgi koyu idi bugün sabah aynı marka testteki ikinci çizgi düne göre daha açıktı.o yüzden kafam karıştı.aslında kan testi sonucunu yazacaktım idrardan bahsetmeyecektim kafalarımızı meşgul etmesin diye ama dayanamadım fikirlerinizi duymak istedim.bende çok heyecanlandım ama :30::30::30::30:inşaALLAH sonu iyi biter:16::16::16:iyi dileklerin için sağol bitanem:29::54:

:nazar::nazar::nazar: Ayy cnm yeni gördüm cok sevindim kanda da degerin çok güzel cikacak inşallah :8::8::8: :29::29: :54:

selam kızlar yine ben :1::1: kalbimdesin valla merakla seni bekliyorum inanki :23::23: rabbim yüzünü güldürsün bu sefer inşallah :23:

canlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir:44::44::44::44::44:
Cnm insss bu sefer mutlu son olsun inss bence sen ha mi le sinnnnnnn:36::36:
Kizlar bahcecideyim kese gormeye geldik dua edin hayirli cumalar
Cnm inss hersey yolundadir guzel haberlerle dön bize inss:49:
bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudum :16::16::16::16:Rabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Aminnnnn cnm inss agzina yuregine saglik

canım :3:doktorla görüşmen nasıl geçti:44:haberdar et bizi:34:meraktayız:53:

Cicibebe yi bende merak ettim

Cnm insss bu sefer mutlu son olsun inss bence sen ha mi le sinnnnnnn:36::36:

Cnm inss hersey yolundadir guzel haberlerle dön bize inss:49:

Aminnnnn cnm inss agzina yuregine saglik

kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydum :nazar::nazar::nazar::nazar:bebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına:16:

kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum bebeyimin kalp atışlarını duydum :nazar::nazar::nazar::nazar:bebeyim diyorum bir tane kuzum varmış allah gönlümü göre verdi çok şükür dr iki kese var ama bir bebek var ikiyle başlayıp tekede düşmüş ola bilir biri geridende geliyor olabilir dedi ama bir bebeyimiz var yedi haftalık çok şükür rabbime allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu kalbi nasıl atıyor innamadım nasıl heycanlandın tasiyonum çıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm darısı tümbekleyenlerin başına:16:

:nazar::nazar::nazar: Maşallah kuzucuga Allah size bagislasin :16:

Ya ben cok fena grip oldum kizlar bogazlarim , burnum , basim catliyo , sakaklarim resmn disarda atiyo :( oksurukte var oksurrken korkuyorm bebeyime bisey olur die :( ilac kafama gore ztn almamda ilac kullanmak istemiyorm hamislerin icebilecegi bitkisel biseyler biliyosnz tavsiye edin :(

Canim hyrli ugrlu olsn cok sevindim :)

Back