• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet hayatım önümüzdekı ay baslıyorum donmusuma inşallah rabbm bu sefer bana bagıslasn bebegımı bende bu testere dıslı aslan pencesı çayını yapacagm canm su lh belkı bıraz duser onn sayesınde saol yazdıkların ıcın allah razı olsun senden teşekkürler arkadasım belkı benı anlamıyosundur ama etrafım hepp hamıle ve ben artık dayanamıyorm canm
anlamamak değil canım, yanlış anlamanı yada kırılmanı istemem.... ama bu iş malesef ki sabır işi, beklemek işi.... Rabbim seni daha fazla bekletmesin tatlım... ben yine de sana söylemek istiyorum, sen şu lh hormonunla ilgili doktorunla görüş.... çünkü senin durumun biraz farklı, sen gebe kalmakla ilgili sorun yaşamıyorsun sen gebeliği devam ettirme problemi yaşıyorsun. bence bu konuda da genetik testlerinizin yapılması gerekiyor.... sakın beni yanlış anlama; sadece ben de senin daha fazla beklemeni istemediğimden, varsa bi çözümü bunun bir an evvel bulunmasını istediğimden söylüyorum....

Yelizcim cok güzel anlatmissin cogu yerinde kendimi buldum.bende cok zorluklar yasadim dügünüm burnumdan geldi ama hep dua ettim rabbim beterinden korusun diye.bebislerimizde de ayni sabirls bakleyecegiz malesef.bizde bu sekilde imtihan ediliyoruz.rabbim sinavimizi gecmeyi nasip etsin. cok güzel anlatmissin cogu yerinde kendimi buldum.bende cok zorluklar yasadim dügünüm burnumdan geldi ama hep dua ettim rabbim beterinden korusun diye.bebislerimizde de ayni sabirls bakleyecegiz malesef.bizde bu sekilde imtihan ediliyoruz.rabbim sinavimizi gecmeyi nasip etsin.

aminnnn......

canlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir:44::44::44::44::44:

Idrarda pozitif ciktiysa insaALLAH kandada gorecegiz yegenin varligini RABBIM hastaneden sevinc haberleri almani nasip etsin.

Sagol güzbahar ablam.kalbimdesin yolu yarilamis gibi görünüyor çift çizgiyi görünce:-D yarinki kan testiylede onaylayacak sadece.bende yapsam mi ki düsünüyorum.o kadar cok düsünmüsüm ki rüyama girmis bu gece.idrar testi yapiyorum hiphizli ve belirgin bir sekilde 2 cizgi oluyor.agliyorum sevinçten senelerdir bekledigim an diye.

aşamaya gelme aşamasındayım canım :1: ben rapor çıkarmaya karar verdim ve bursada bu işi sadece fakülte yaptığından işler çok yavaş ilerliyor. 3 nisan da gidip belgelerimi teslim edeceğim inşallah... şu an da da saraçoğlundan aldığım kürleri kullanmaya başlıycam pazartesi, gün sayıyorum resmen... eskiden 3 gün süren reglim 5 e çıktı.... dün akşam bitti zannedip abdestimi aldım sorsan, sabah da bi şey yokt, genelde bi sürprizi vardır bana sağolsun; taaa taaaaa az önce farkettim ki bugünde devam ediyomuş reglim....

sen neler yapıyosun tatlım?

Artık kırmızı rengi sevmiyorum bende kimyasal gebelik yaşadıktan sonra tam 1 ay kanamam oldu normalde benimde 3,4 gün sürerdi ilk defa böyle bişi yaşadım :50:
Bende ikinci tedaviye başlıcam normalde mart gibi düşünüyorduk ama kayınbiraderin süpriz düğünü çıktı mart sonuna denk geliyor neyapacağımı bilmiyorum :50: Bu gidişle nisanı bulur ömrümüz beklemekle geçiyor:19: gelsin artık bebişlerimiz:emir_bebek: inşallah seninde doğal yollardan olur cnm benim :16:

Artık kırmızı rengi sevmiyorum bende kimyasal gebelik yaşadıktan sonra tam 1 ay kanamam oldu normalde benimde 3,4 gün sürerdi ilk defa böyle bişi yaşadım :50:
Bende ikinci tedaviye başlıcam normalde mart gibi düşünüyorduk ama kayınbiraderin süpriz düğünü çıktı mart sonuna denk geliyor neyapacağımı bilmiyorum :50: Bu gidişle nisanı bulur ömrümüz beklemekle geçiyor:19: gelsin artık bebişlerimiz:emir_bebek: inşallah seninde doğal yollardan olur cnm benim :16:
şunun şurasında nisana ne kaldı canım yaaa.... sağlıkla gelsin inşallahhhh:emir_bebek::emir_bebek: bakalım nasip kısmet, Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallahh... nedense ben kendimi hazirana hazırladığımdan (ilk haftasında gideceğimiz tatilin etkisi olabilir :1:) gün saymayı bıraktım ben:34:

ben de seni çok öpüyorummmmm :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: yaşasın dua kardeşliğiiiiiiii:16::16::16::16::16::16:

cevap veriyorum bence bunun nedeni gayet basit, sabah idrarı olması; diğerinin sabah idrarı olmaması :54::54::54: gözün aydın şekerimmmmm inşallah yarın tastikleriz ve sonuna kadar sağlıkla gidersin canımmmmmm:54::54::54:

amin inşallahhhhhhh:29::29::29::29::29::29::29:

canım ya ağız tadıyla sevinemiyorum:18: .iyi dileklerin için sağol bitanem:16::16::16::16:

Canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. İn şee Allah her şey güzelce ilerler ve seninde hasretin son bulur.

Ben de gebeyken ilk yaptığım test daha koyuydu, ikindi vaktiydi. Sonradan aynı marka, (hatta sabah idrarı ile) yaptığım 3 tane test daha açık renkli idi. Bunları kafana takma. Allah kucağına almanı nasip eylesin.

canım benim ALLAH C.C razı olsun :16::16::16:testteki renk koyudan açığa gidince herhalde tutmadı dedim:44:.Rabbim hepimize amel defterlerimizi kapattırmayacak hayırlı evlatlar nasip etsin:16::16::16::16:

Sagol güzbahar ablam.kalbimdesin yolu yarilamis gibi görünüyor çift çizgiyi görünce:-D yarinki kan testiylede onaylayacak sadece.bende yapsam mi ki düsünüyorum.o kadar cok düsünmüsüm ki rüyama girmis bu gece.idrar testi yapiyorum hiphizli ve belirgin bir sekilde 2 cizgi oluyor.agliyorum sevinçten senelerdir bekledigim an diye.

canım Nihancım:16::16: benim transferden sonra 12.günümdü test pozitif gözüküyor inşaALLAH kanda da güzel değerler çıkat ama yolun ne yarısı:52: canımmmm başı bile değil :53::53:cuma saatinde sanada isminle dua ettim Rabbim kabul eder inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bugün özellikle sela ile ezan arasında hepimize çookkkk dua ettim bazı özel süreler okudum nick isimlerinizi herkesi atlamamaya çalışarak okudum :16::16::16::16:Rabbim bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir:44::44::44::44::44:

canım Nihancım:16::16: benim transferden sonra 12.günümdü test pozitif gözüküyor inşaALLAH kanda da güzel değerler çıkat ama yolun ne yarısı:52: canımmmm başı bile değil :53::53:cuma saatinde sanada isminle dua ettim Rabbim kabul eder inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kuzummmmmm tebrikler inşallah kanda da güzel değerler alırsın canım benim rabbim sağlıklı,sıhhatli bir gebelik geçirmeni ve yavrunu kucağını almayı nasip etsin inşallah kuzum.

yol başı bile değil konusunda çok haklısın. sonuç beklerken ben de ayy bir pozitif çıksın diyodum. sonra aman 2ye katladı mı aman kese aman kalp atışı aman kanama mı oldu düşük yapar mıyım hadi ilk 3 ay bitti sonra da aman kalp atışı durur mu yok erken doğum olur mu vs vs vs ......ben anladım ki bu telaş 9 ay bitmeyecek. tabiki tatlı telaş rabbim herkese nasip etsin ama başka bir konuda okudum 1 bayan o da tüp bebek doğuma giriyomuş hala inanamıyodum diyo ben mi doğuruyorum diye sanırım öyle bişey bu tüp bebek hamileliği.güzel haberlerini bekliyoruz canım.

kuzummmmmm tebrikler inşallah kanda da güzel değerler alırsın canım benim rabbim sağlıklı,sıhhatli bir gebelik geçirmeni ve yavrunu kucağını almayı nasip etsin inşallah kuzum.

yol başı bile değil konusunda çok haklısın. sonuç beklerken ben de ayy bir pozitif çıksın diyodum. sonra aman 2ye katladı mı aman kese aman kalp atışı aman kanama mı oldu düşük yapar mıyım hadi ilk 3 ay bitti sonra da aman kalp atışı durur mu yok erken doğum olur mu vs vs vs ......ben anladım ki bu telaş 9 ay bitmeyecek. tabiki tatlı telaş rabbim herkese nasip etsin ama başka bir konuda okudum 1 bayan o da tüp bebek doğuma giriyomuş hala inanamıyodum diyo ben mi doğuruyorum diye sanırım öyle bişey bu tüp bebek hamileliği.güzel haberlerini bekliyoruz canım.

amin canım inşaALLAH kanda da pozitif ve muallakta kalmayan bir değer çıkar.:16::16::16:yazdığın her konuda haklısın canım.doğuma giderken bile acaba gerçek mi:53:biri çimdik atsın diye bağırırız:52::52::52:Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin:16::16::16::16::16:

Arkadaslar bir gun bizlerde anne olacagiz ben buna inaniyorum. Rabbimin vardir mutlaka bir bildigi. Sonuç bekleyen tedavisini goren arkadaşlarım inşallah kucaginiza almayi nasip etsin yavrularinizi.

"Amin"der susarim. Dua'm belli. Duyan belli. Vesselam.

amin canım:16::16::16::16::16:

Back