- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
anlamamak değil canım, yanlış anlamanı yada kırılmanı istemem.... ama bu iş malesef ki sabır işi, beklemek işi.... Rabbim seni daha fazla bekletmesin tatlım... ben yine de sana söylemek istiyorum, sen şu lh hormonunla ilgili doktorunla görüş.... çünkü senin durumun biraz farklı, sen gebe kalmakla ilgili sorun yaşamıyorsun sen gebeliği devam ettirme problemi yaşıyorsun. bence bu konuda da genetik testlerinizin yapılması gerekiyor.... sakın beni yanlış anlama; sadece ben de senin daha fazla beklemeni istemediğimden, varsa bi çözümü bunun bir an evvel bulunmasını istediğimden söylüyorum....evet hayatım önümüzdekı ay baslıyorum donmusuma inşallah rabbm bu sefer bana bagıslasn bebegımı bende bu testere dıslı aslan pencesı çayını yapacagm canm su lh belkı bıraz duser onn sayesınde saol yazdıkların ıcın allah razı olsun senden teşekkürler arkadasım belkı benı anlamıyosundur ama etrafım hepp hamıle ve ben artık dayanamıyorm canm
Yelizcim cok güzel anlatmissin cogu yerinde kendimi buldum.bende cok zorluklar yasadim dügünüm burnumdan geldi ama hep dua ettim rabbim beterinden korusun diye.bebislerimizde de ayni sabirls bakleyecegiz malesef.bizde bu sekilde imtihan ediliyoruz.rabbim sinavimizi gecmeyi nasip etsin. cok güzel anlatmissin cogu yerinde kendimi buldum.bende cok zorluklar yasadim dügünüm burnumdan geldi ama hep dua ettim rabbim beterinden korusun diye.bebislerimizde de ayni sabirls bakleyecegiz malesef.bizde bu sekilde imtihan ediliyoruz.rabbim sinavimizi gecmeyi nasip etsin.
aminnnn......