2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

saol canim gercekten cesaret gerektiriyor, iyi yanlari da var kotu yanlari da..kariyer acisindan cok iyi oldu ama memleketimizin yerini de tutumuyor tabi..donsen donulmuyor kalsan kalinmiyor..arada annem ablam sagolsun yolluyorlar bulamadigim seyleri:) tup bebek acisindan pek iyi oldugu soylenemez Allah korusun eger olmazsa istanbula gelip kimselere gorunmeden yaptirmali:) ama yooook dogacak o bebek:)

ahahahha evet inşallah canım benm neşe sen ne durumdasın şuan canm

Sultancim ben uc ay once dondurulmus tedaviyle hamile kalmistim ancak 5.5 haftalikken dusuk yaptim cnm o yuzden ara verdim simdi inss gelecek ay yine dondurullmus tedavisine baslicam allah izin verirse cnm

Sultancim ben uc ay once dondurulmus tedaviyle hamile kalmistim ancak 5.5 haftalikken dusuk yaptim cnm o yuzden ara verdim simdi inss gelecek ay yine dondurullmus tedavisine baslicam allah izin verirse cnm

iyi neşeceim ozaman beraber başlarız inşallah bende eylulde yaptım beende 6.haftadan sonra kanama oldu kese bozuldu ve dusuk yaptm canm öbür ay beraber olurz hamiş inş arkadasm öbür ay nezaman baslıcan ayın kaçına canm bıde sen hangı ılacları kullandn

inşaALLAH İstanbula gerek kalmayacak canım senin yavrularda sıkıldı beklemektenduramıyorlar yerlerinde

inşaALLAH İstanbula gerek kalmayacak canım senin yavrularda sıkıldı beklemektenduramıyorlar yerlerinde

insallah canim, bu baharin uguruna inaniyorum hepimiz ciceklenicez:) dondu dondu yawrucaklar o sogukta sorma arkadasim belki parti veriyordurlar kardes kardes:))

Son düzenleme:
cnm tam kesin tarih veremiyorum cunku adetim tam duzene girmedi ben ozaman estroferm folikasit ve pregesteron jel kullanmistim cnm ama ayni zamanlarda olacaz inss cnm

canlarım bana müsade hepinizi öpüyorum.ALLAH'a emanetsiniz
Sanada iyi aksamlar cnm
insallah canim, bu baharin uguruna inaniyorum hepimiz ciceklenicez:) dondu dondu yawrucaklar o sogukta sorma arkadasim belki parti veriyordurlar kardes kardes:))

İnss cnm benim simdi bizimkiler buz partisi veriyorlardir:118::118::118:

İyi akşamlar canim sen yurt dışında nerde yaşıyorsum burda tup bebek yapmak Biras zor helede yabancı dilin yoksa çoook kötü Allahım cilemizi tmm eylesin kucaklarimizi doldursun

İyi akşamlar canim sen yurt dışında nerde yaşıyorsum burda tup bebek yapmak Biras zor helede yabancı dilin yoksa çoook kötü Allahım cilemizi tmm eylesin kucaklarimizi doldursun

merhaba canim ben abd deyim..dilim var ama yinede ana dilin gibi olmuyor tabi:) tup bebek TR kadar gelismis degil burda maalesef..mecburen yaptirdik bakalim donmus bebislerimi alip sonucu gorucez nisan basinda insallah..sen ne durumdasin neredesin?

merhaba canim ben abd deyim..dilim var ama yinede ana dilin gibi olmuyor tabi:) tup bebek TR kadar gelismis degil burda maalesef..mecburen yaptirdik bakalim donmus bebislerimi alip sonucu gorucez nisan basinda insallah..sen ne durumdasin neredesin?

Merhaba canim Insallah donmuslarin senin içinde can bulur sıcacık annelerine tutunurlar hayırlı sonuçlarla son tedavin olur bende almanyadayim ithal gelinim ışte gurbet biyandan evlat hasreti ana baba hasreti biyandan erken yaslanacaz bu gidişle Allah herşeyin hayielisini versin Insallah bebislerimize tez zama'yunda kavusuryz sağlıkla sihatle Allaha emanet ol

saol canimcim hepimiz insallah muradimiza erecegiz nerede olursak olalim yeterki inancimizi kaybetleyelim:) ithal gelin:) gurbetlik zor canim haklisin ama ne yapalim herkes birseyler icin katlaniyor bazi seylere..bebislerimiz olsun onlarla avunalim insallah..

Yazmayı unuttum ben de 5 defa almanyada yaptırdım hepsi negatif ben kendim dedim doktora tup bebek doktorum laparoskopik yapılmasını ustiyo dedim aslında doktorum gerek yok dedi böyle işlere kadın doktoru yapiyo tup bebek merkezi yapmiyo oylelikle yaptılar gecen gittiğimde yumurltalarim kist olmus yarim kaldı tedavi simdi beklemedeyiz bahara Allahım artik evlat hasretimiz başk baharlara kalmasin birdefada trde denedik izmirde oda negatif hayırlısı artik

Insallah bitanemmm çifter çifter olur Insallah Allaha güvenen yolda kalmaz kimin duası kabul olur Allah katında belli ol mazz oyusden dualarda birleselim arkadasllar sevgilerrrr

uzuldum gecmis denemlerin icin canim, maalesef bilmiyor doktorlar burdada durum oyle evet bende birsey sormustum senden duyuyoruz saolun bizi bilgilendirdiniz gibi bisey demislerdi guler misin aglar misin:) insallah son olsun arakadasim baharimiz gelsin gayriii..

nazancim ne haber sende durumlar nasil?

canım Ankara dan dönmedin mi?inşaALLAH herşey yolundadır.seni özledik dön biran önce

merhaba kızlar,ben de sizi özledim:))
dun aksam döndüm.annem rahatsızdı,ona bakmaya gittim 12gün..bugün de hemen hastaneye...2.denemem icin raporum cıkacaktı ve benim kurtaj sonrası ilk reglim 12gündür devam ediyor.muayene oldum,rahim inceligi normalmis.ilaclarımı yazdırdım,henüz almadım ama.önümüzdeki ay reglimin 2.gunu muayeneye gidecegim,sorun olmazsa baslayacagız:)) bu 1 ay icinde de biraz kilo vermeliyim,nasıl ama??üff...
sizler nasılsınız,gecmisi pek okuyamadım.

muhtemelen çoğunuz uyuyorsunuz güzel rüyalar görün emiiiiiiiiii

beni uyku tutmuyo malum işte...asla benim başıma gelmes dediğim şeyleri yaşıyorum kendim bile kendime inanamıyorum
....ilk sayfalarda biraz anlatmıştım yaşadığım zorlukları toparlamak gerekirse sevgili gönülden bağlandığım güzel arkadaşlarım anladım ben.evet anladım ben......sanırım benim kaderim bu istediğim herşeye geç kavuşmak....sevdiğimi 22 yaşımda buldum o yaşa kadar herkesin üçüncü dördüncü sevgilisi olmuştu yada çoktan bulup evlenmişlerdi bile...........geç buldum ama buldum mutluyum.. evlenmek istedik tam 7 sene sürdü kabul ettirmek... geç evlendik ama evlendik mutluyum...geç kaldık çocuk düşünmeye sorunlarımızı GEÇ anladık....şükr ettik sabır ettik bekledik geç öğrendik gerçekleri ama öğrendik yine mutluyum......ama kırık döküğüm sanki artık gücüm yok gibi beklemeye .geç anladım ama anladım galiba GEÇTE OLSA KAVUŞCAM yavruma ..mutlu olucam ben yaaaa geç olcak ama olucam ve dicem ki geç oldu ama temiz oldu yine mutlu olucam

şiir gibimi oldu ya :26::26::26::26::26:
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…