• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

muhtemelen çoğunuz uyuyorsunuz güzel rüyalar görün emiiiiiiiiii :16::16::16:

beni uyku tutmuyo malum işte...asla benim başıma gelmes dediğim şeyleri yaşıyorum kendim bile kendime inanamıyorum
....ilk sayfalarda biraz anlatmıştım yaşadığım zorlukları toparlamak gerekirse sevgili gönülden bağlandığım güzel arkadaşlarım anladım ben.evet anladım ben......sanırım benim kaderim bu istediğim herşeye geç kavuşmak....sevdiğimi 22 yaşımda buldum o yaşa kadar herkesin üçüncü dördüncü sevgilisi olmuştu yada çoktan bulup evlenmişlerdi bile...........geç buldum ama buldum mutluyum.. evlenmek istedik tam 7 sene sürdü kabul ettirmek... geç evlendik ama evlendik mutluyum...geç kaldık çocuk düşünmeye sorunlarımızı GEÇ anladık....şükr ettik sabır ettik bekledik geç öğrendik gerçekleri ama öğrendik yine mutluyum......ama kırık döküğüm sanki artık gücüm yok gibi beklemeye .geç anladım ama anladım galiba GEÇTE OLSA KAVUŞCAM yavruma ..mutlu olucam ben yaaaa geç olcak ama olucam ve dicem ki geç oldu ama temiz oldu yine mutlu olucam

şiir gibimi oldu ya :26::26::26::26::26:
iyi geceler:37::37::37:

geç olsun da güç olmasın... bitanemmm... geç olsun daaa hayırlı olsunnn yeterki.... canımm benimm sımsıkı sarılıyorum sana ve tüm arkadaşlarıma...

kalbimdesinnn... hep aklımdasınnn, çook giremiyorummm okuyorum ama yazamıyorummm, ama hiçbirinizi bir an bile aklımdan çıkarmıyorummm... şimdi nihan ve kalbimdesin için bekleyişimiz.. bebek 34 için... ve sırayla hepimiz için...

rabbim bu mübarek cuma gününde hepimizin duasını kabul etsinnn.. hepimizi anne yapsın inşallahhh... kızlar cuma vakti hep birlikte dua edelimmm. her neredeysek ve ne yapıyorsak... kurduğımuz gönül bağımızı dua bağı ile rabbime ulaştıralımmm... kullarım ne güzel dua ediyorlar kendileri için, kardeşleri için ne güzel şeyler istiyorlar ben de vereyim desin rabbimmmm... Rabbim ol desin hepimize, bu kullarım anne olsun desiinnn...

çoook öpüyorummm hepinizi,, çoook seviyoruuum... ( doğum günü dilekleriniz, dualarınız içinn ayrıcaa ayrıca hepinize tek tek çoook sarılıyorum, canım kardeşlerim benimmm...) allah razı olsun hepinizden...

Son düzenleme:
canlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir:44::44::44::44::44:

merhaba kızlar,ben de sizi özledim:))
dun aksam döndüm.annem rahatsızdı,ona bakmaya gittim 12gün..bugün de hemen hastaneye...2.denemem icin raporum cıkacaktı ve benim kurtaj sonrası ilk reglim 12gündür devam ediyor.muayene oldum,rahim inceligi normalmis.ilaclarımı yazdırdım,henüz almadım ama.önümüzdeki ay reglimin 2.gunu muayeneye gidecegim,sorun olmazsa baslayacagız:)) bu 1 ay icinde de biraz kilo vermeliyim,nasıl ama??üff...
sizler nasılsınız,gecmisi pek okuyamadım.

canım hoşgeldin:3:kendi adıma idare ediyorum yarın test günüm korku bitmiyor:30::53:anneciğine çok geçmiş olsun.:16:tedavinde hayırlı olsun inşaALLAH:16::16::16:

beni uyku tutmuyo malum işte...asla benim başıma gelmes dediğim şeyleri yaşıyorum kendim bile kendime inanamıyorum
....ilk sayfalarda biraz anlatmıştım yaşadığım zorlukları toparlamak gerekirse sevgili gönülden bağlandığım güzel arkadaşlarım anladım ben.evet anladım ben......sanırım benim kaderim bu istediğim herşeye geç kavuşmak....sevdiğimi 22 yaşımda buldum o yaşa kadar herkesin üçüncü dördüncü sevgilisi olmuştu yada çoktan bulup evlenmişlerdi bile...........geç buldum ama buldum mutluyum.. evlenmek istedik tam 7 sene sürdü kabul ettirmek... geç evlendik ama evlendik mutluyum...geç kaldık çocuk düşünmeye sorunlarımızı GEÇ anladık....şükr ettik sabır ettik bekledik geç öğrendik gerçekleri ama öğrendik yine mutluyum......ama kırık döküğüm sanki artık gücüm yok gibi beklemeye .geç anladım ama anladım galiba GEÇTE OLSA KAVUŞCAM yavruma ..mutlu olucam ben yaaaa geç olcak ama olucam ve dicem ki geç oldu ama temiz oldu yine mutlu olucam

canım benim hayat böyle işte hepimizin ahiret soruları ve ödülleri başka tek gayemiz iyi öğrenci olmak inşaALLAH onur belgelerimizi de alacağız:16::16::16:biraz daha sabretmek ve tevekkül etmek gerekiyor.maşaALLAH sen bunun üstesinden çok güzel geliyorsun:42::46::46::71::71::65:

geç olsun da güç olmasın... bitanemmm... geç olsun daaa hayırlı olsunnn yeterki.... canımm benimm sımsıkı sarılıyorum sana ve tüm arkadaşlarıma...

kalbimdesinnn... hep aklımdasınnn, çook giremiyorummm okuyorum ama yazamıyorummm, ama hiçbirinizi bir an bile aklımdan çıkarmıyorummm... şimdi nihan ve kalbimdesin için bekleyişimiz.. bebek 34 için... ve sırayla hepimiz için...

rabbim bu mübarek cuma gününde hepimizin duasını kabul etsinnn.. hepimizi anne yapsın inşallahhh... kızlar cuma vakti hep birlikte dua edelimmm. her neredeysek ve ne yapıyorsak... kurduğımuz gönül bağımızı dua bağı ile rabbime ulaştıralımmm... kullarım ne güzel dua ediyorlar kendileri için, kardeşleri için ne güzel şeyler istiyorlar ben de vereyim desin rabbimmmm... Rabbim ol desin hepimize, bu kullarım anne olsun desiinnn...

çoook öpüyorummm hepinizi,, çoook seviyoruuum... ( doğum günü dilekleriniz, dualarınız içinn ayrıcaa ayrıca hepinize tek tek çoook sarılıyorum, canım kardeşlerim benimmm...) allah razı olsun hepinizden...

canım benim seni seviyoruz :29::29::29:sen bitanesin.bugün sela ile ezan arası kalbinde buluşmak dileği ile:54::16::16::16::16:

herkese günaydınlaaarrrr, hayırlı cumalarımız olsun inşallahhhhh:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canm dogal için bana yumurtalıları baskılıyacak ılac dıyo 3 ay dıyo bu nedemek 3 ay beklemek demek ondan sonra tedavı dıyo amayaa bn bukadar bekleyecek sabrım yokkı ya dayanamıyorm artık bn:43::43::43:üzüle üzüle maaf oluyorm 3 ay baskılanacak sonra ne olacak adam bıse demıyo o arada gebe kalma olsılıgm yokkı

saol canm gectımı bılmıyorum ama yarın bı mayne etsın baksın bakalm kacıncı gün baslanıyodu tedavıye bılmıyorm

yarın başlamıcam öbür ay başlıcam karar verdık eşimle 1 gün 1 gündür acele temeye gerk yok yaa bu ay kür yapacam dıyet yapacam spor yapacam :1: öbür ay denicem
ne zaman baslanıyo canm ben saraçoglundan baktımda 1 hafta ara verın dıyo nezaman baslanacagı söylenmiyo:50:

ilahi sultancımmmm :))) ben kasımın 20 sinde ameliyat oldum miyomdan, sonra rapor çıkarmaya karar verdim ilk randevumu ocağın 15ine verdiler, ve ben buna sevindim... 2 ay sonrasına randevu alabildiğime sevindim yani , gittim bi çok değerim vardı zaten smeer için doku aldılar ve bi de kan verdim, diğer belgeleri de hazırlayıp nisanın 3ünde getirin dediler :))))) ooooo iyi yaaa dedim.... sonrasında da rapor çıksın diye bekliycem :) düşün kasımdan nisana, yaklaşık 5 ay, sonrası da belli değil....

bu arayı iyi değerlendirmek adına saraçoğlunu aradım, ben sana uygulayacağım şeyleri söyliyeyim sen de yapmak istiyorsun sanırım, sen istediğinden başla tatlım....
1- 15 gün sabah akşam soğan kürü
2- 15 gün günde 2 kez yemeklerden sonra aslan pençesi çayı
3- 15 gün sabah akşam soğan kürü
4- 15 gün günde 2 kez yemeklerden sonra aslan pençesi çayı
5- 15 gün günde 2 kez yemeklerden sona civan perçemi çayı
6- 1. adımdan itibaren üzüm çekirdeği yağı

bana gelen kürler bunlar.... sana da yaptıkların şifa olsun inşallahhh.... bu arada en son önümüzdeki aya karar verdiniz sanrım. hayırlısı olsun tatlımmmm:16:

saol canim gercekten cesaret gerektiriyor, iyi yanlari da var kotu yanlari da..kariyer acisindan cok iyi oldu ama memleketimizin yerini de tutumuyor tabi..donsen donulmuyor kalsan kalinmiyor..arada annem ablam sagolsun yolluyorlar bulamadigim seyleri:) tup bebek acisindan pek iyi oldugu soylenemez Allah korusun eger olmazsa istanbula gelip kimselere gorunmeden yaptirmali:) ama yooook dogacak o bebek:)
ay canım benim, inşallah buraya bebişlerinle tatile gel emiiiii:54:

insallah canim, bu baharin uguruna inaniyorum hepimiz ciceklenicez:) dondu dondu yawrucaklar o sogukta sorma arkadasim:4::7: belki parti veriyordurlar kardes kardes:))

buz parti haaaa, iyiymişşşş:21::21::21::21::21::21::21::24::24::24::24::24::24::24:

uzuldum gecmis denemlerin icin canim, maalesef bilmiyor doktorlar burdada durum oyle evet bende birsey sormustum senden duyuyoruz saolun bizi bilgilendirdiniz gibi bisey demislerdi guler misin aglar misin:) insallah son olsun arakadasim baharimiz gelsin gayriii..

ay yok artıkkkk, yuhhhhh ağlarım ben bu duruma yok yok gülerimmmm:45::45::45::45::45::45::45:

canım benimmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16: 32 yaşında sevdiceğini bulmuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum tatlımm.... ben geriye dönüp baktığımda üzüldüğüm zamanları gülümseyerek anıyorum şimdi, bak bunu da yaşamıştım diyorum... üzülmüştüm ama iyiki yaşamışım, şimdi şu halimin kıymetini daha iyi biliyorum diyorummm.... inşallah bebişlerimiz de bizi sabırsızlıkla bekliyolardır.... inanıyorum ki ben buna:54::54::54: Rabbim nasip eder inşallahhhhhh

canlarım dün idrar testi yaptım 2.çizgi nete yakın bir görüntüde çıktı.benim içim rahat etmedi başka marka bir testle 4-5 saat sonra yeniden yaptım oda nete yakın 2.çizgiyi çıkarttı.kan tahlili olmadan benim için hiç bir şey kesin değil hoş oda kesin sonuç değil yaaa hepsi ayrı dertler.bugün sabah idrarı ile 2.testin aynısı vardı tekrar o testi yaptım ama 2.çizgi düne göre daha açık renkti sizce sebebi ne olabilir:44::44::44::44::44:

Cnm bence ikinci çizgi silikte çıksa bence bu süper bişi düşünsene allah korusun tutmasa ikinci çizgi görünürmü bence görünmez o yüzden silik çıkmasına ben hamilesin derim :1: Hahah ne karışık yazmışım heyecandan olsa gerek :52:

Cnm bence ikinci çizgi silikte çıksa bence bu süper bişi düşünsene allah korusun tutmasa ikinci çizgi görünürmü bence görünmez o yüzden silik çıkmasına ben hamilesin derim :1: Hahah ne karışık yazmışım heyecandan olsa gerek :52:

canım dün yaptığım testte 2. çizgi koyu idi bugün sabah aynı marka testteki ikinci çizgi düne göre daha açıktı.o yüzden kafam karıştı.aslında kan testi sonucunu yazacaktım idrardan bahsetmeyecektim kafalarımızı meşgul etmesin diye ama dayanamadım fikirlerinizi duymak istedim.bende çok heyecanlandım ama :30::30::30::30:inşaALLAH sonu iyi biter:16::16::16:iyi dileklerin için sağol bitanem:29::54:

canım dün yaptığım testte 2. çizgi koyu idi bugün sabah aynı marka testteki ikinci çizgi düne göre daha açıktı.o yüzden kafam karıştı.aslında kan testi sonucunu yazacaktım idrardan bahsetmeyecektim kafalarımızı meşgul etmesin diye ama dayanamadım fikirlerinizi duymak istedim.bende çok heyecanlandım ama :30::30::30::30:inşaALLAH sonu iyi biter:16::16::16:iyi dileklerin için sağol bitanem:29::54:

Oooo tamam işte sen hamilesin :32:
Rüyamda biri dördüz doğurdu hepsi erkekti ayyyy keşke ben doğursam dördüz :17: :9:

insallah canim, bu baharin uguruna inaniyorum hepimiz ciceklenicez:) dondu dondu yawrucaklar o sogukta sorma arkadasim:4::7: belki parti veriyordurlar kardes kardes:))

Ahhh ahhh ben napim benim bebişler uzun sürede donmuş şekilde beni bekliyorlar :50:
Hemen alıp ısıtmam lazım kuzularımı kendim için bişi istiyorsam davul olayım herşey bebeklerim için :9:

Oooo tamam işte sen hamilesin :32:
Rüyamda biri dördüz doğurdu hepsi erkekti ayyyy keşke ben doğursam dördüz :17: :9:

Ahhh ahhh ben napim benim bebişler uzun sürede donmuş şekilde beni bekliyorlar :50:
Hemen alıp ısıtmam lazım kuzularımı kendim için bişi istiyorsam davul olayım herşey bebeklerim için :9:

canım sen çok tatlısın:16: bu mübarek Cuma günü Rabbim herşeyi kalbine göre versin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bizim için ettiğin duaları da kabul etsin inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de seni çok öpüyorummmmm :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: yaşasın dua kardeşliğiiiiiiii:16::16::16::16::16::16:

cevap veriyorum bence bunun nedeni gayet basit, sabah idrarı olması; diğerinin sabah idrarı olmaması :54::54::54: gözün aydın şekerimmmmm inşallah yarın tastikleriz ve sonuna kadar sağlıkla gidersin canımmmmmm:54::54::54:

canım benim seni seviyoruz :29::29::29:sen bitanesin.bugün sela ile ezan arası kalbinde buluşmak dileği ile:54::16::16::16::16:
amin inşallahhhhhhh:29::29::29::29::29::29::29:

cupcakeeee seni diğer topiklerden az buçuk tanıyorum tatlım, Rabbim buz bebklerini sımsıck ısıtmanı, sende kalmalarını, sağlıklı bi gebelik geçirmeni, rahat bi doğum yapmanı nasip etsin inşallaaahhhhh:16::16::16:

cupcakeeee seni diğer topiklerden az buçuk tanıyorum tatlım, Rabbim buz bebklerini sımsıck ısıtmanı, sende kalmalarını, sağlıklı bi gebelik geçirmeni, rahat bi doğum yapmanı nasip etsin inşallaaahhhhh:16::16::16:

Güldenin topiğinden tanışıyoruz :1:
Ne güzel yazmışsın cnm kocaman bi AMİN diyorum bu mübarek günde hepimizin duları kabul olur inşallahhhh:16:
Buarada sen ne aşamadasın cnm öncde çok aktiftim ama buaralar fazla gelemiyorum :50:

Güldenin topiğinden tanışıyoruz :1:
Ne güzel yazmışsın cnm kocaman bi AMİN diyorum bu mübarek günde hepimizin duları kabul olur inşallahhhh:16:
Buarada sen ne aşamadasın cnm öncde çok aktiftim ama buaralar fazla gelemiyorum :50:

aşamaya gelme aşamasındayım canım :1: ben rapor çıkarmaya karar verdim ve bursada bu işi sadece fakülte yaptığından işler çok yavaş ilerliyor. 3 nisan da gidip belgelerimi teslim edeceğim inşallah... şu an da da saraçoğlundan aldığım kürleri kullanmaya başlıycam pazartesi, gün sayıyorum resmen... eskiden 3 gün süren reglim 5 e çıktı.... dün akşam bitti zannedip abdestimi aldım sorsan, sabah da bi şey yokt, genelde bi sürprizi vardır bana sağolsun; taaa taaaaa az önce farkettim ki bugünde devam ediyomuş reglim....

sen neler yapıyosun tatlım?

Kızlar sela okunuyor bana 1 saat müdase :54::54::54::54::54::54:

Canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. İn şee Allah her şey güzelce ilerler ve seninde hasretin son bulur.

Ben de gebeyken ilk yaptığım test daha koyuydu, ikindi vaktiydi. Sonradan aynı marka, (hatta sabah idrarı ile) yaptığım 3 tane test daha açık renkli idi. Bunları kafana takma. Allah kucağına almanı nasip eylesin.

herkese günaydınlaaarrrr, hayırlı cumalarımız olsun inşallahhhhh:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ilahi sultancımmmm :))) ben kasımın 20 sinde ameliyat oldum miyomdan, sonra rapor çıkarmaya karar verdim ilk randevumu ocağın 15ine verdiler, ve ben buna sevindim... 2 ay sonrasına randevu alabildiğime sevindim yani , gittim bi çok değerim vardı zaten smeer için doku aldılar ve bi de kan verdim, diğer belgeleri de hazırlayıp nisanın 3ünde getirin dediler :))))) ooooo iyi yaaa dedim.... sonrasında da rapor çıksın diye bekliycem :) düşün kasımdan nisana, yaklaşık 5 ay, sonrası da belli değil....

bu arayı iyi değerlendirmek adına saraçoğlunu aradım, ben sana uygulayacağım şeyleri söyliyeyim sen de yapmak istiyorsun sanırım, sen istediğinden başla tatlım....
1- 15 gün sabah akşam soğan kürü
2- 15 gün günde 2 kez yemeklerden sonra aslan pençesi çayı
3- 15 gün sabah akşam soğan kürü
4- 15 gün günde 2 kez yemeklerden sonra aslan pençesi çayı
5- 15 gün günde 2 kez yemeklerden sona civan perçemi çayı
6- 1. adımdan itibaren üzüm çekirdeği yağı

bana gelen kürler bunlar.... sana da yaptıkların şifa olsun inşallahhh.... bu arada en son önümüzdeki aya karar verdiniz sanrım. hayırlısı olsun tatlımmmm:16:

evet hayatım önümüzdekı ay baslıyorum donmusuma inşallah rabbm bu sefer bana bagıslasn bebegımı bende bu testere dıslı aslan pencesı çayını yapacagm canm su lh belkı bıraz duser onn sayesınde saol yazdıkların ıcın allah razı olsun senden teşekkürler arkadasım belkı benı anlamıyosundur ama etrafım hepp hamıle ve ben artık dayanamıyorm canm

Yelizcim cok güzel anlatmissin cogu yerinde kendimi buldum.bende cok zorluklar yasadim dügünüm burnumdan geldi ama hep dua ettim rabbim beterinden korusun diye.bebislerimizde de ayni sabirls bakleyecegiz malesef.bizde bu sekilde imtihan ediliyoruz.rabbim sinavimizi gecmeyi nasip etsin. cok güzel anlatmissin cogu yerinde kendimi buldum.bende cok zorluklar yasadim dügünüm burnumdan geldi ama hep dua ettim rabbim beterinden korusun diye.bebislerimizde de ayni sabirls bakleyecegiz malesef.bizde bu sekilde imtihan ediliyoruz.rabbim sinavimizi gecmeyi nasip etsin.

Back