2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bilgisizliğimizin en büyük nedeni ilaç sektörü büyük patronlar bilinçlide olsa alternatif tıbbı öcü olarak tanıttılar bizlereçeşitli ülkelerde alternatif tıp ile ilgili bakanlıklar varmış.bizim ülkemizde de olmalıneyse inşaALLAH senin içinde aslan pençesi şifa olur canımRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

Allah razi olsun bitanem dualarimiz zin sayesinde elbet birgün bisde omuthis duyguyu tadacaz Allahım herbirimiz anne olcqk Insallah canim benim Allah seninde gönlüne gore versin burda biz doktora soruyoz bis size bisey oneremeyis diyorlar Allahım büyüktür canlar Rabbim çifter evlat nasip etsin sana sağlıklı sıhhatli ve isteyen dileyen herkese

canım yaaaaa test öncesi ne güzel moral oluyorsun amin canım hepimiz anne olacağız inşaALLAH

nasıl yapıyon canm bu ay bende yapacam da

inşallah ama karar veremedık ya genelde 3.gün müş ya canm öbür aya kalsın dedık

yarın başlamıcam öbür ay başlıcam karar verdık eşimle 1 gün 1 gündür acele temeye gerk yok yaa bu ay kür yapacam dıyet yapacam spor yapacam öbür ay denicem

İcine ne zaman sinerse o zaman yapti cnm gec olsun da guc olmasin inss hayirlisi olsun cnm

nasıl yapıyon canm bu ay bende yapacam da

Canim benim ben sabah akşam yemeklerden ıki saat sonra uciyom Insallah faydasını görürüz onbeş gun kullancakmuissin ve arkasından civan percemi kullancakmisiniz sifa Allahtan canim benim gorumceme DEMIS ebe hastanedeki ebe hamileydi ozaman bu ebe alman .cocuk yapmak isteyenler bu çayı icsin DEMIS aslanpencesi çayı Insallah fayda eder ilk once Rabbimin izniyle kucaklarimuz dolar

inşallah canm allah emeklerimizi yemesinonlar böyle kavga etsinler yuvanda yuvan onların sesıyle dolsun taşsın ahaha ne güzel dua mı bedduamı dimi

benim için dua canım hiç beddua olur mu

inşallah ama karar veremedık ya genelde 3.gün müş ya canm öbür aya kalsın dedık

hayırlısı canım bu aşamaya gelmiş olmanızda güzel dondurulmuşları denedikten sonra kendine biraz zaman verirsin o arada doğall denemelere ağırlık verirsin

ne zaman baslanıyo canm ben saraçoglundan baktımda 1 hafta ara verın dıyo nezaman baslanacagı söylenmiyo

canim benim saol bir yandan bebek ozlemi bir yandan sila hasreti:)

haklısın canım yurtdışına gidenleri tebrik ediyorum büyük bir sabır ve cesaret var sizlerde ben ziyaret amaçlı bile gitmeye çekiniyorum.abim Belçikada yaşıyor sürekli çağırır eşinle beraber misafirimiz olun eşin gelmez ise sen gel ama ben gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…