canım nede olsa hemşoyuzheyecanlıyız erzincanlıyız
yarın güzel haberlerini bizede bildirmeyi unutma
sırayla müjdeleri patlatacağız inşaALLAH
![]()
Bende erzincanlıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nede olsa hemşoyuzheyecanlıyız erzincanlıyız
yarın güzel haberlerini bizede bildirmeyi unutma
sırayla müjdeleri patlatacağız inşaALLAH
![]()
Merhaba kızlar nasılsınız bugun saracoglunu dinledim tvdd oraya bir kadın aradi 7 kere tup bebek dememişler olmamış birsürü kur önerdi çocuğu olmaz diyenlerin bile once Allahın izniyle çocuğu oldu dedi benim ofisimle irtibat kur dedi kadına sana kurler yollayacağım Allahın izniyle olacak dedi biz bazi şeyleri cok geç ogreniyoris hele yurt dışında olanlar hic bişey bilmiyprus bende şimdilik aslan pençesi iciyom a sonuç ne olacak bdkalimAllah sonuzu hayreylesin hepimizin kucakladı dolar insallah Allaha emanet olun
bilgisizliğimizin en büyük nedeni ilaç sektörü büyük patronlarbilinçlide olsa alternatif tıbbı öcü olarak tanıttılar bizlere
çeşitli ülkelerde alternatif tıp ile ilgili bakanlıklar varmış.bizim ülkemizde de olmalı
neyse inşaALLAH senin içinde aslan pençesi şifa olur canım
Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
![]()
OOOOhemşolarım çoğalıyor
![]()
Allah razi olsun bitanem dualarimiz zin sayesinde elbet birgün bisde omuthis duyguyu tadacaz Allahım herbirimiz anne olcqk Insallah canim benim Allah seninde gönlüne gore versin burda biz doktora soruyoz bis size bisey oneremeyis diyorlar Allahım büyüktür canlar Rabbim çifter evlat nasip etsin sana sağlıklı sıhhatli ve isteyen dileyen herkese
Onemli degil cnm benim inss yarin baslarsin tedavine haberdar et cnm
eh madem salgam suyunu bulduk bende Erzincandan epynir isterim oyleyse:)))cok mu yuzsuzum ne![]()
Merhaba kızlar nasılsınız bugun saracoglunu dinledim tvdd oraya bir kadın aradi 7 kere tup bebek dememişler olmamış birsürü kur önerdi çocuğu olmaz diyenlerin bile once Allahın izniyle çocuğu oldu dedi benim ofisimle irtibat kur dedi kadına sana kurler yollayacağım Allahın izniyle olacak dedi biz bazi şeyleri cok geç ogreniyoris hele yurt dışında olanlar hic bişey bilmiyprus bende şimdilik aslan pençesi iciyom a sonuç ne olacak bdkalimAllah sonuzu hayreylesin hepimizin kucakladı dolar insallah Allaha emanet olun
canım ağzından bal damlıyor bal![]()
nihayet karar vermişsinizsevindim senin adına hayırlısı olur inşaALLAH
yavruların bu sefer seni 9 ay boyunca bırakmasın canım benim
bende dondurulmuş tedavisine 3.gün başlamıştım ama 4.günde başlanabiliyormuş.umarım herşey gönlüne göre olur
bu sene amayanın topiği hamileler ve taze anneler yılı olacak hepimiz
![]()
canım benim iste tabii ne yüzsüzlüğüpeynirin hangi çeşidini istersen
![]()
yarın başlamıcam öbür ay başlıcam karar verdık eşimle 1 gün 1 gündür acele temeye gerk yok yaa bu ay kür yapacam dıyet yapacam spor yapacamöbür ay denicem
nasıl yapıyon canm bu ay bende yapacam da
İcine ne zaman sinerse o zaman yapti cnm gec olsun da guc olmasin inss hayirlisi olsun cnm![]()
inşallah canm allah emeklerimizi yemesinonlar böyle kavga etsinler yuvanda yuvan onların sesıyle dolsun taşsın
ahaha ne güzel dua mı bedduamı dimi
![]()
inşallah ama karar veremedık ya genelde 3.gün müş ya canm öbür aya kalsın dedık
inşallah ya karar verdık öbür aya hamıleyım hahahahaa inşallahne güzelde diyom dimi
bekleyın benı arkadaslar
ne zaman baslanıyo canm ben saraçoglundan baktımda 1 hafta ara verın dıyo nezaman baslanacagı söylenmiyoCanim benim ben sabah akşam yemeklerden ıki saat sonra uciyom Insallah faydasını görürüz onbeş gun kullancakmuissin ve arkasından civan percemi kullancakmisiniz sifa Allahtan canim benim gorumceme DEMIS ebe hastanedeki ebe hamileydi ozaman bu ebe alman .cocuk yapmak isteyenler bu çayı icsin DEMIS aslanpencesi çayı Insallah fayda eder ilk once Rabbimin izniyle kucaklarimuz dolar
canim benim saolbir yandan bebek ozlemi bir yandan sila hasreti:)