2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallah canm saol destegn ıcın ama ben yarn gıdıp görüşecegm bugun adetm 3.gunu oldu bu ay olurmu bılmıyorum ama öbür ay mutlaka donmusu denıcem

Cnm gecmis olsun ozaman bencede once donmuslarinla dene allah korusun olmazsa ozaman dr nun tedavisini uygularsiniz cnm inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

canm donmusda hormon tahlıllerıne bakıyolarmı bnm lh yuksek olması sorun olurmu kı bebegn tutunmasnda

Cnm donmusta rahime bakiliyor cunku yumilerle isleri olmadigindan kist felan yoksa tedaviye baslaniyor benden hic hormon testi almadilar dondurulmus tedavisinde bence sen yarin dr git ve aklindaki sorukar ona sor icinde kusku kalmasin cnm

diline, yüreğine, klavyene sağlık şekerim.... inşallah bebeklerin seninledir,inşallah güzel sonuçlar tedavin, inşallah 9 ayı da rahat geçirir, snrasında da rahat devam edersin canım benimmmmm

sağol amayaacım;inşaALLAH bu sefer benim içinde annelik telaşı başlar

yarın doktora gıdıyorummm donmus ıcın

siz donmuşa adetin kaçıncı günü başladınız bnm bugün 3 yarın 4. günüm geç kaldım bu ay dimi

nihayet karar vermişsinizsevindim senin adına hayırlısı olur inşaALLAHyavruların bu sefer seni 9 ay boyunca bırakmasın canım benimbende dondurulmuş tedavisine 3.gün başlamıştım ama 4.günde başlanabiliyormuş.umarım herşey gönlüne göre olurbu sene amayanın topiği hamileler ve taze anneler yılı olacak hepimiz

canım nede olsa hemşoyuz heyecanlıyız erzincanlıyızyarın güzel haberlerini bizede bildirmeyi unutma sırayla müjdeleri patlatacağız inşaALLAH

canım Ankara dan dönmedin mi?inşaALLAH herşey yolundadır.seni özledik dön biran önce

Merhaba kızlar nasılsınız bugun saracoglunu dinledim tvdd oraya bir kadın aradi 7 kere tup bebek dememişler olmamış birsürü kur önerdi çocuğu olmaz diyenlerin bile once Allahın izniyle çocuğu oldu dedi benim ofisimle irtibat kur dedi kadına sana kurler yollayacağım Allahın izniyle olacak dedi biz bazi şeyleri cok geç ogreniyoris hele yurt dışında olanlar hic bişey bilmiyprus bende şimdilik aslan pençesi iciyom a sonuç ne olacak bdkalimAllah sonuzu hayreylesin hepimizin kucakladı dolar insallah Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…