uzulme canim, kulaga cokmus gibi geliyor ama zaman oyle cabuk akiyorki, hem transferim olsun zaman cabuk gecsin diye dusunuyorum hemde bugunleri degerlendiremedigim zamanin kayip gittigi ben bu kaygiyla yasadigim icin uzuluyorum..taa ekim 2013 e basladim tup bebek tedavime dogum kontrol haplariyla birlikte..ve hala bekliyorum..ne taze ne donmus transfer edilmedi hic..ben sabirsizlandikca bir aksilik cikiyor..simdi oluruna biraktim baska seylere odaklandim biraz daha kafam rahat...demem oki baska seylere kitap spor diziler dua baska seylere konsantre ol..haa yasim geciyor deme bende 34 oldum..insallah bu sene alicaz o bebeleri kucagimiza:) hadi bakimmm bozma moraliniii
bu mesajini gormemisim:)) hadi gozun aydinn
inşallah canm saol destegn ıcın ama ben yarn gıdıp görüşecegm bugun adetm 3.gunu oldu bu ay olurmu bılmıyorum ama öbür ay mutlaka donmusu denıcem
tez vakitta aliriz insallah guzel haberlerini:)
canım bende çok hey canlıyım:18: rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhadi hayırlısı cicibebem yarını dua ve merakla bekliyoruz.
olmayacak malesef lh yuksek cıktı yıne off yaadoktor diyokı 2 3 ay baskılıyalım yumurtalarını sonra bı bakalm dıyo bn 2 3 ay beklemek istemiyorum kı bnm biran önce olsun istiyorm hiç kullanmasammıkı ilaçı kızlar su aslanpençesi kürünümü yapssm
siz donmuşa adetin kaçıncı günü başladınız bnm bugün 3 yarın 4. günüm geç kaldım bu ay dimi
cnm ben adetin 3 .gunu baslamistim ama 4. Gunde baslanabilir belki yinede yarin bence git dr a
canm donmusda hormon tahlıllerıne bakıyolarmı bnm lh yuksek olması sorun olurmu kı bebegn tutunmasnda
Cnm donmusta rahime bakiliyor cunku yumilerle isleri olmadigindan kist felan yoksa tedaviye baslaniyor benden hic hormon testi almadilar dondurulmus tedavisinde bence sen yarin dr git ve aklindaki sorukar ona sor icinde kusku kalmasin cnm
diline, yüreğine, klavyene sağlık şekerim.... inşallah bebeklerin seninledir,inşallah güzel sonuçlar tedavin, inşallah 9 ayı da rahat geçirir, snrasında da rahat devam edersin canım benimmmmm
tamam canm saol
ikizin olacak yanı inşallah canm
Amayaam kalbimdesin teşekkür ederim canlarim
Canim bnm üzülme bende martta laparoskopi hitereskopi olacam sonra bir bucuk ay iliski yasak ya da rahim dinlensin diye tedavi yok bnm de 3 ayi bulacak bende cok agladim sizler destek oldunuz Allah razi olsun hepinizdenbiliyorum ki ben aglasam da sizlasamda zamani gelince olacak yazgimda varsa yoksa Rabbimiz en guzelini bilir sabredecez canim Allah büyük
yarın doktora gıdıyorummm donmus ıcın
siz donmuşa adetin kaçıncı günü başladınız bnm bugün 3 yarın 4. günüm geç kaldım bu ay dimi
canım bende çok hey canlıyım:18: rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
senide en az kendim kadar merak ve heycanla bekliyorum inşallah rabbim gönlünün muradınversin hayırlı salıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?