- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
amin cnm inss tum kalbimle diliyorummerhaba canımamin inşaALLAH bu güzel haberi vermeyi Mevlam hepimize nasip eder
![]()

An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun
yelizcim cok uzuldum cnm ne diyecegimi bilemedim allah sabir versin cnm inss yeni tedavi icin hem maddi hem manevi guc versin cnmOlmadı 2.35:...................

cnm dogum gunun mutlu kutlu olsun nice senelere bebisinle insss cnm benimaslında mutlululuğumu paylaşmak istemiştim sizlerle...
bugün benim doğum günüm... hem de evlilik yıldönümümmm... hayat işte... acı ve tatlı aynı anda...
çoook konuşamıyorummm... hepinizi öpüyorummmmm...![]()

yanıma şalgam da ne giderdi üffff beeee![]()
hemde acılı allahhhhhhhhh![]()
Kizlar salgamlar benden olson salgam bizim isimiz neticede mersinliyim bizim burda yaz kis iceriz valla bununla ilgili anim bile var ben ogluma hamileyken cnm salgam istemisti birgun oncede baya icmistim ama yine istemisti hemde nasil bendede kansizlik oldugu icin dr cok icmemi yasaklamisti dusuk olabilir diye esimde bunu bildigi icin inat etti almiyor avcunu yala diyor bende inat ettim yalamadim sag ayagimin kenarini parmagimla elledim oglum dogdugunda ayni yerde ve ayni ayakta elledigim iz kadar lekesi vardi kipkirmzi esim gorunce bak senin yuzunden coukta leke oldu demisti ama butun suc onun bana salgam almamisti ama neyse ki uc yasindan sonra leke kendiliginden gecmisti buda bende ani olarak kaldi kizlarneeee birileri salgam suyumu dediii ayiptir yaaaaa biz yurt disinda
olan arkadaslarida dusunun lutfenn![]()