- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
güzel haberlerle yüzümüzün güleceği, süper bi hafta geçirelim inşallahhhhh![]()
inşaALLAH canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel haberlerle yüzümüzün güleceği, süper bi hafta geçirelim inşallahhhhh![]()
amin canım inşaALLAHhepimiz karnımız burnumuzda
yavrularımıza hazırlık yaparız
![]()
Günaydın kzlar nasilsin bol pozitifli hafatalariniz olsun kalbimdesin canim benim 22 şubat test tarihin Insallah hayırlısıyla pozitifi gördüğün gun olur hayırlı sonuçlarla son tedavin olur hepimizin bu sene kucaklari dolar Insallah Rabbim herkesin gönlüne gore versin hepinizi opuyorum
sağol canım benimtest günü yaklaştıkça moralim alt üst oluyor
yazdıkların iyi geldi ALLAH C.C razı olsun
![]()
Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim
Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorumve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah
Allah hepimizden razi olsun bis bebislerimizi Biras zahmetli kavusuyirus oyusden rahat olmak durumundayız kendini hic strese sokma Allahın izniyle öğünler gelecek ve pozitifi göreceksin Allaha güvenen yolda kalmaz canim. benim7 denememdi ve yarim kaldı tedaviye baslamakta artik bellu yasdan sonra zorlaşıyor ama ben hep vardir bir hayir diyorum Rabbim vakti ve saatini biliyor bisede evlatsiz bırakmayacak eminim o çünkü kullarını cok seviyor ve dualarımiziı Insallah kabul edecek Allahu teala dua eden kullarını cok sever kendinden ümid kesilmesini istemez NEYLER Eyler MEVLAM en güzelini Eyler öğünler yakın merak etme arkadaşım içini ferah tut sevgiler
Sizlerden de mutlu haberler almayı sabırsızlıkla bekliyorum. Aklım da kalbim de sizinle.
KIZLAR HERKESE SELAMLAR .
BENİ HATIRLADINIZ MI BİLMİYORUM. UZUN BİR SÜRE YAZAMADIM MAALESEF GEÇEN DE AMAYACIMM BENİ ANMIŞ CANIM BENİM İÇİNE DOĞDU SANIRIM NAZARBONCUKUN GEBELİĞİ NASIL GEÇİYO ACABA DİYE VALLAHİ ZOR ZAMANLAR ATLATTIM KIZLAR ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA İYİYİM AMA HALA İSTİRAHATTEYİM.
EVET BİR OĞLUM OLACAK... DOKTORUMUZUN ÖNERİSİ İLE
[FONT="]http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1[/FONT] BU TESTİ YAPTIRDIK. BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VE TESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU
ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE .HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM![]()
Çok teşekkür ederim cnm cevaplarin için ne cok soru sordum sanadahakkini helal et canim
![]()
canım ben 38 yaşına geldim tüp bebekte 8.denememtransfer sayım 7 oldu
belkide artık bende yoruldum ama yazdıklarına harfiyen katılıyorum.teşekkür ederim benden de kocaman sevgiler
![]()
Sormaa canım korkudan yapamadım zaten son 2 gün inşlahh seninde benimde bekleyen herkesinde sonucu mutlu olurYeliz canım bende yaptımçıkmadı çok üzüldüm
o yüzden sen bilirsin ama şunuda biliyorum daha önceki denemelerimin bazısında idrarda çıkmazdı test günü kanda çıkardı...yinede insan takılıyor
![]()
Aminnnnnnnnnngüzel haberlerle yüzümüzün güleceği, süper bi hafta geçirelim inşallahhhhh![]()
inşlahhhh canım inşlahhSizlerden de mutlu haberler almayı sabırsızlıkla bekliyorum. Aklım da kalbim de sizinle.
Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim
Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorumve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah
Merhaba arkadaşlar benim dün ilk muayenem vardı dondurulmuş tedavisi için .adetimin 16. Günü diye hesaplaşdı doktorum kan tahlili istedi lh 12.73 e2 ise 244 çıktı transfer ne zaman olur acaba birde bu hormonların normal olmadığı konusunda bir fikrininiz var mı?
saygılar bizden şekerimmmmminşaALLAH canım.ayrıca eşin enişte beye saygılar
bize de dua etmiş teşekkür ederiz
![]()
Acayip bel agrım var kızlar pek hayra alemet degil sanki rabbim iyi yapsın yarın kontrolüm var inş bir sorun çıkmaz gece boyunca agrıdan hiç uyuyamadım ve şuan gene iki büklüm bir şekildeyim birde ikiz hamile olanlara özellikle bir sorum olacak karnınız çok mu büyük benimki şuan normal tek gebelikteki bir kadına göre 4. Aydan fazla büyük görünüyor ve biz daha 13 haftalık olduk acaba karnım çok büyük oldugu için mi bu bel agrıları anlayamadım![]()
Arkadaşım birkaç gündür giremiyordum, güzel haberini şimdi okudum ve çok mutlu oldum!
Allah sağlıklı, rahat bir hamilelik, kolay bir doğum ve sağlıklı, dünya güzeli bir evlat nasip etsin.
Candan tebrik ederim.![]()
Canım benim güzel haberlerinizi aldıkça en az sizler kadar seviniyorum. Hepimizin bu güzel duyguya ihtiyacı var. Rabbim hiçbirimizden eksik etmesin. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...........