canim sonucun harika masallahhdarisi kese gormeye kalp atisi duymaya kucagina almaya insallahh..ve bebek ozlemiyle cabalayan bizlereee..
canım yaaa kalinkacım ne güzel bir mutluluk Rabbim hepimize yaşatsıninşaALLAH herzaman güzel haberler alırsın.herşey yolunda gitsin sağlıklı bir hamilelik geçirip vakti geldiğinde kucağına alırsın canım.maşaALLAH darısı başımıza :119::119::119::119:
oyyy maşallahhhhhh rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşallah
WAOOOW SUPERMAŞALAHH SANA CANIM ALLAH DEĞERLERINI KAT KAT ARTTIRSIN DARISI DA BIZE BULASSIN INSLAAHHHH
cnm benim gözün aydın maşallahhh çok güzel değerim çok sevindim rabbim devamını sorunsuz getirsin inşş güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum
Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim
Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorumve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah
Kalinkaaaam korkuyommYelizim insallah sira sende insallah sende bizleri sevindireceksin az kaldi heyecsn ve dualarla sizlerin sonuclarini bekleyecegim tirenimiz uzadikca uzayacak insallah...
canımmmm sana da iyi haftasonlarıııı.....
e o zaman ben tabloyu tekrar güncelliyimmmmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmmm
hadi gözün aydım canım coooooookkkkkkkkkk sevindim
Eşim 2tane test almış gelmiş bugün ama ben korkudan yapamadım hala 9güne girdim şimdi ne dersiniz Yapsam mı yoksa beklesemmi çıkmassa üzülürüm diye korkuyom
Canim benim gozun aydın şükürler olsun pozitifi gordun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kendine dikkat et Rabbim kucağına aldığın gunletide gostersin
Allaha emanet ol canim
Kalinkaaaam korkuyomm
Sayimiz kalinkayla 32 oldu.Durun daha 41 kere masaALLAH diyecegiz
Yook ya yapamıcam diğer topikleri okudumda erken yapıp çıkmayalar çok üzüldüklerini yazmuşlar ...üzülmek istemiom yaa biliyom çocuk gibi korkuyorum üzülmekten elimde duruyo test ama yapamıyacam cıkssYelizz canim yapacakmisin testi karar verebildin mi merak ediyorum.
Amin canım İnşalllahhh Rabbim dualarımızı kabul etsinolsun canimya uc asagi bes yukari ne farkeder Allah razi olsun insallah Rabbim sizlerede bugunleri gosterecek hele senin arastirmaci azimli haline hastayim inan hicbir emek mukafatsiz kalmaz Rabbim dualari isiten ve kabul edendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?