• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim sonucun harika masallahh:nazar::nazar: darisi kese gormeye kalp atisi duymaya kucagina almaya insallahh..ve bebek ozlemiyle cabalayan bizlereee..

Amin canim sagol Rabbim bundan sonraki asamalarida hayirlisi ile atlatabilmeyi yine burada guzel haberlerle umut olabilmeyi nasip edern insallah...

canım yaaa kalinkacım ne güzel bir mutluluk Rabbim hepimize yaşatsın:16::16::16:inşaALLAH herzaman güzel haberler alırsın.herşey yolunda gitsin sağlıklı bir hamilelik geçirip vakti geldiğinde kucağına alırsın canım.maşaALLAH:16::16::16:darısı başımıza:49::49::49::49::24::24::24::24::24::24::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::119::119::119::119::29::29::29:

Canim benim insallah Allah in izniyle cok yakinda burada sen ve yelizin kutlamalarinida yapicaz dualarim sizinle Yuce Rabbim e hamd olsun :16:

WAOOOW SUPER :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MAŞALAHH SANA CANIM ALLAH DEĞERLERINI KAT KAT ARTTIRSIN DARISI DA BIZE BULASSIN INSLAAHHHH

Yelizim insallah sira sende insallah sende bizleri sevindireceksin az kaldi heyecsn ve dualarla sizlerin sonuclarini bekleyecegim tirenimiz uzadikca uzayacak insallah:49::49::49::49::49:...

Eşim 2tane test almış gelmiş bugün ama ben korkudan yapamadım hala 9güne girdim şimdi ne dersiniz Yapsam mı yoksa beklesemmi çıkmassa üzülürüm diye korkuyom

cnm benim gözün aydın maşallahhh çok güzel değerim çok sevindim rabbim devamını sorunsuz getirsin inşş güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum

Amin canim sagolasin darisi tum bekleyen kardeslerimize insallah Rabbim devaminida nasip etsin insallah

Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim

Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorum:49:ve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah

Canim benim gozun aydın şükürler olsun pozitifi gordun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kendine dikkat et Rabbim kucağına aldığın gunletide gostersin

Allaha emanet ol canim

canımmmm sana da iyi haftasonlarıııı.....

e o zaman ben tabloyu tekrar güncelliyimmmmm :34::34::34:

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmmm:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

Guzeller guzeli amayaam Allah razi olsun Allah sizlerinde yuzunu tez vakitte guldursun insallah listeye baktim sonuc bolumundeki yaziyi okuyunca bi hos oldum ben henuz o guzel kelimeyi telafuz edemedim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimizin dualarini kabul eylesin insallah...

Kizlar massallas h ne uğurlu topik Allahın izniyle bekleyenler negatif sonuç gorenler burada hamile olacaklar hamile olanlarda sağlıkla kucaklarina alcaklar Insallah Rabbim büyüktür

Eşim 2tane test almış gelmiş bugün ama ben korkudan yapamadım hala 9güne girdim şimdi ne dersiniz Yapsam mı yoksa beklesemmi çıkmassa üzülürüm diye korkuyom

Ayy yelizcim cok heyecanlandim canim her kiside idrara gecis cok farkli oluyo benim cikmasinin sebebi benim vucudum sistem olarak cok calisiyo yani idrara cabuk geciyo ama bu herkeste ayni degil yani benim degerim 20 iken cikarken senin 200 ken bile cikmayabilir eger cikmazsa moralini bozmayacaksan umidini kaybetmeyeceksen yap bizleride haberdar etmeyi unutma sakin insallah simsiki tutmustur seni guzel bebislerin.

Canim benim gozun aydın şükürler olsun pozitifi gordun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kendine dikkat et Rabbim kucağına aldığın gunletide gostersin

Allaha emanet ol canim

Cok sukur canim cok şükür Rabbimize sonsuz hamd olsun darisi insallah tum kardeslerimize

Yelizz canim yapacakmisin testi karar verebildin mi merak ediyorum.
Yook ya yapamıcam diğer topikleri okudumda erken yapıp çıkmayalar çok üzüldüklerini yazmuşlar ...üzülmek istemiom yaa biliyom çocuk gibi korkuyorum üzülmekten elimde duruyo test ama yapamıyacam cıkss

:9:olsun canimya uc asagi bes yukari ne farkeder Allah razi olsun insallah Rabbim sizlerede bugunleri gosterecek hele senin arastirmaci azimli haline hastayim inan hicbir emek mukafatsiz kalmaz Rabbim dualari isiten ve kabul edendir.
Amin canım İnşalllahhh Rabbim dualarımızı kabul etsin :16:Gerçekten doğru diyosun çok araştırma halindeyim bu aralar negatif aldıktan sonra aktarlara fena taktım :1:Ne duysam yapıyorum yapması bizden taktiri rabbimden :16::16:

Kizlar bayadir giremdim bgn girdim muhabbet koyuymus hepsini okuyamadim , kalinkamm canim cok sevindim RAbbm saglikla sihatlr kucginiZa almayi nasip etsin insAllah :)

Back
X