- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Ay kizlar kusura bakmayin otomatik yazinca baslik yanlis cikmis hepinize iyi hafta sonlari
cnm benim çok saol biz çok iyiyiz hamdolsun rabbim bozmasın maşallahh
cnm benim inş güzel haberlerini alırız sabırszlıkla bekliyorum o günücnm biz maşallahh iyiyz bebişlerimin kıpırtılarını hissetmeye başladım kızımıda 3 aylıkken hissetmiştim dr yok diyor erken diyorrr yau sen benim karnımdaki şeyi nerden bilecen gece daha çok hissediyorum şükür yaradana mide bulantlarımda nerdeyse yok denecek kadar azaldı biraz kilo aldım aslında bayag kilo aldımmm.( ama olsun onlar sağlıklı olsunlarda sorun değil artıkkk kızımda 30 kilo almştm 3 kilom kalmıştıı aldığım kiloyu veriyorum sıkntı yokk
Ay kizlar kusura bakmayin otomatik yazinca baslik yanlis cikmis hepinize iyi hafta sonlari
Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim
Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorumve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah
ne kusuru tatlım yaaaaaa
Evet cnmIyi hafta sonlari cnm =) mersinliymissin bnm de annem mersinli babam adanali iki yerden de topragimsin
Sağol cnm bnm kist hic acimiyor solda iki cm falan onu alir mi bilmiyom hoca tupe takmis alacak illayaaa ben de geceligi hic giyemem rahat bi pijama olmaz mi acitir mi dikis yerlerini teşekkür ederim cevaplar icin :)
Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim
Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorumve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah
olsun tek tüp olsun ama sağlam olsun amacımız bu değil Mi:)) diğer yumurtalıklara zarar vermesinlerde :))) pijama olmaz çünkü üstten elbise gibi giyilmesi lazım bide alttan sonda takıyorlar sen uyurken hissetmiyosun onuda tabiki..o yüzden pijama olmaz.biraz boydan uzun ve kolları olan bi gecelik almıştım ben
Tamam cnm sağ ol inşallah sag Selamet geçer bana bu ay bitmez valla stresten adetten hemen sonra yapılıyor demi ameliyat bide ameliyathane kıyafeti giymiyor muyuz ondan gecelik gerekiyor galiba mecburen giycez artık :26:
inşaALLAH artmıştır canım
InsaALLAH hersey guzel olacak heyecanla bekliyoruz.
RABBIM gonlune gore versin guzel haberlerle gel.
ben ameliyattan önceki gece uyuyamamıştım eşimle helalleşip girdimbitince bunu diyeceksin görürsün çok kolaymış diye zaten uyuşturulduğun an hiçbişey hissetmiyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyo uyanır uyanmaz ağrın varsa söyle iğne vursunlar bu kadar ameliyathane kıyafetini giyiyorsun tatlım.ben histeroskopi olduğumda bile onu giymiştim.ameliyat bitip odana gelince hemşire bana geceliği giydirmişti.
çok şükür artmış arkadaşlar.. dualarınız için teşekkürler..
6. gün beta hcg 13, 8. gün 50 olmuş..
Rabbime binlerce şükür.. Darısı kese ve kalp atışına..
çok şükür artmış arkadaşlar.. dualarınız için teşekkürler..
Cnm gozun aydin degerlerin inss katkat artsin cnm allah tamamina erdirsin inssçok şükür artmış arkadaşlar.. dualarınız için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?