2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bulantılarının azalması çok güzel sanada yavrularına da maaşaALLAH.Rabbim sizleri birbirinize bağışlasın canım kilo da neymiş yahhhuuuu geldiği gibi gider

canım gozunaydin çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin::119::119::119::119::119:

Sağol cnm bnm kist hic acimiyor solda iki cm falan onu alir mi bilmiyom hoca tupe takmis alacak illa yaaa ben de geceligi hic giyemem rahat bi pijama olmaz mi acitir mi dikis yerlerini teşekkür ederim cevaplar icin :)

olsun tek tüp olsun ama sağlam olsun amacımız bu değil Mi:)) diğer yumurtalıklara zarar vermesinlerde :))) pijama olmaz çünkü üstten elbise gibi giyilmesi lazım bide alttan sonda takıyorlar sen uyurken hissetmiyosun onuda tabiki..o yüzden pijama olmaz.biraz boydan uzun ve kolları olan bi gecelik almıştım ben

oyyy maşallahhhhhh rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşallah

Tamam cnm sağ ol inşallah sag Selamet geçer bana bu ay bitmez valla stresten adetten hemen sonra yapılıyor demi ameliyat bide ameliyathane kıyafeti giymiyor muyuz ondan gecelik gerekiyor galiba mecburen giycez artık :26:

Tamam cnm sağ ol inşallah sag Selamet geçer bana bu ay bitmez valla stresten adetten hemen sonra yapılıyor demi ameliyat bide ameliyathane kıyafeti giymiyor muyuz ondan gecelik gerekiyor galiba mecburen giycez artık :26:

ben ameliyattan önceki gece uyuyamamıştım eşimle helalleşip girdim bitince bunu diyeceksin görürsün çok kolaymış diye zaten uyuşturulduğun an hiçbişey hissetmiyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyo uyanır uyanmaz ağrın varsa söyle iğne vursunlar bu kadar ameliyathane kıyafetini giyiyorsun tatlım.ben histeroskopi olduğumda bile onu giymiştim.ameliyat bitip odana gelince hemşire bana geceliği giydirmişti.

cok sukur rabbime yaa nasil sevindim bilemezsin canim kucagina aldigin gunleri nasip etsin Allahim bizlerede nasip etsin cokoptum

Tebrik ediyorum canım inş herşey gönlünce olur çok sevindim çokkkk👏👏👏

Çok teşekkür ederim cnm cevaplarin için ne cok soru sordum sanada hakkini helal et canim

çok şükür artmış arkadaşlar.. dualarınız için teşekkürler..
6. gün beta hcg 13, 8. gün 50 olmuş..
Rabbime binlerce şükür.. Darısı kese ve kalp atışına..

Gozun aydin canim ALLAH saglikli bir hamilelikle kucagina aldigin gunleride gormeyi nasip etsin.turgut beyi arayip randevu aldin mi

inşallah sizin için en iyisine, en doğrusuna karar verirsiniz canım.... 1 de olsa 2 de; Rabbim transfer edilen her emriyona can versin transfer edilenleri kucağına almayı nasip etsin

amayacim cok sagol tatlim insallah dualrimiz kabul olsun, bebissiz kalmasin hic kimseee...

canim sonucun harika masallahh darisi kese gormeye kalp atisi duymaya kucagina almaya insallahh..ve bebek ozlemiyle cabalayan bizlereee..

gözün aydın canım o günleri de kolaylıkla güzel haberlerle atlatırsın inşaALLAH

Cnm gozun aydin degerlerin inss katkat artsin cnm allah tamamina erdirsin inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…