• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim

Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorum:49:ve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah

Canimm benim nasil mutlu oldum anlatamam. Allahim saglikla hamileligini gecirip kucagina almayi nasip etsin. Bekleyen arkadaslara da boyle guzel haberler vermeyi nasip etsin. Hepimiz saglikla yavrularimiza kavusalimmm.

Gozun aydin canim ALLAH saglikli bir hamilelikle kucagina aldigin gunleride gormeyi nasip etsin.turgut beyi arayip randevu aldin mi

Amin canım inşallah.. aradım, salı günü gel dedi.. clexanı kesti.. elevit ve crinone jele devam dedi. estrofemi sormayı unutmuşum sen kullanmaya devam etmiş miydin pozitif sonuçtan sonra..

gözün aydın canım :16::16:o günleri de kolaylıkla güzel haberlerle atlatırsın inşaALLAH:16::16::16:

Amin inşallah.. çok teşekkür ederimm.. :16:

Cnm gozun aydin degerlerin inss katkat artsin cnm allah tamamina erdirsin inss

Amin inşallah.. çok teşekkür ederim.. Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin..

Amin canım inşallah.. aradım, salı günü gel dedi.. clexanı kesti.. elevit ve crinone jele devam dedi. estrofemi sormayı unutmuşum sen kullanmaya devam etmiş miydin pozitif sonuçtan sonra..

Amin inşallah.. çok teşekkür ederimm.. :16:

Amin inşallah.. çok teşekkür ederim.. Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin..

Estrofem benim son 2 tane kalmisti kullan bitsin sonra tekrarlamayalim dedi.ben ilaclari arastirmistim estrofem Z grubu ilaclara giriyormus hamilelik durumunda dusuge ve anomaliye sebep oluyor yaziyordu nette sali gunu gittiginde mutlaka sor

Estrofem benim son 2 tane kalmisti kullan bitsin sonra tekrarlamayalim dedi.ben ilaclari arastirmistim estrofem Z grubu ilaclara giriyormus hamilelik durumunda dusuge ve anomaliye sebep oluyor yaziyordu nette sali gunu gittiginde mutlaka sor

canım ben de ondan dolayı endişelendim ztn.. eczacı olduğum için yan etkilerini biliyorum.. ama kes demediğine göre gerekli olabilir.. salı gününe kdr devam edeyim en iyisi..

Kızlar iyi akşamlar laparoskopi ameliyatı yumurta rezervlerine zarar verir mi bazi yerlerde yaptirmayin yazıyor kafam cok karisti yaa :26: bilgisi olan var mi uuff cok stres yaptım :14:

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar laparoskopi ameliyatı yumurta rezervlerine zarar verir mi bazi yerlerde yaptirmayin yazıyor kafam cok karisti yaa :26: bilgisi olan var mi uuff cok stres yaptım :14:

Basit kist mi çikolata kisti mi çikolata kistiyse amh testi yaptırdım mı bu testin sonucuna göre karar veriyorlar

Cnm sen laporoskopiyi tupun icin olacaksin yanlis anlamadiysan dr senin yumilerine dokunmuyacakki sen rahat ol yeter cnm inss sorunsuz atlatacaksin gecmis olsun cnm

Basit kist mi çikolata kisti mi çikolata kistiyse amh testi yaptırdım mı bu testin sonucuna göre karar veriyorlar
Bnm çikolata kistim var amh yumurta rezervi icin değil mi sanirim o normal cikmisti doktor rezervin iyi durumda dedi benim sol tüp de sivi var cnm onn icin laparoskopi istedi Sağol cevabin icin

Cnm sen laporoskopiyi tupun icin olacaksin yanlis anlamadiysan dr senin yumilerine dokunmuyacakki sen rahat ol yeter cnm inss sorunsuz atlatacaksin gecmis olsun cnm

Sağol canım benim inşallah inşallah vallahi kafam karma karisik Rabbim bu yolda emek eden kimseyi utandirmasin Allahim cok aratmasın kimseyi :25:

ikiz bebişlerim çok iyi çok şükür ense ölçümleri çok iyi çıktı 24 şubatta cinsiyetlerini öğrencem kızlar fazla giremiyorum bugün ilk defa zor bela pc açtım çok fena miğdem bulanıyor ve istifra ediyorum yaklaşık 5 kilo verdim ama kuzularım iyi hiç birinizi unutmadım hamiş olanlara Allahtan devamını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin tedavide olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun ve beklemede olan arkadaşlarım kendiliğinden oluverir inşallah hepinizi çok seviyorum ve hep dualarımdasınız :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Beni bugun cok ama cok duygulandirdiniz sayenizde kendimi cok iyi hissediyorum ben bugun boyle sevindiysem hepinizin bunda payi cok buyuk destekleriniz dualariniz kimseye acamadikllarimi sizlerle paylastim en umutsuz animda sizlerle umut doldum gonulden dualariniz icin Allah Razi olsun hepinizden Rabbim hepimizin gonlunun muradini versin insallah Allah cok buyuk ona el acip dua eden kullarini hic eli bos birakmiyo vakti geldiginde mucizeleriyle bizleri mutlu ediyo bugune kadar yasadigim tum acilarimada mutluluklarimada sonsuz sukurler olsun Allah tan gelen hersey guzel ve hicbisey sebebsiz degil Rabbim bu derdi vermese bukadar cok gonul bagina nereden kavusabilirdim ki.cok sevdigim bi soz var gecenin en karanlik oldugu an sabahin en yaklastigi zamandir... insallah bigun hepimiz o guzel isiga kavusunca tum karanlik gunlerimizi unutacagiz Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...

Suan sonuc baklayenler tedaviye baslayacak olanlar opu bekleyenler transfer bekleyenlerimiz var sonucu almis kese gormeyi bekleyen keseyi gormus kalp atisi bekleyenlerimiz doguma sayili zamani kalmis olanlarimiz var her asamasi cok mesakkat isteyen buyolda Rabbim heepimizin Yyar ve yardimcisi olsun ne olursa olsun inancinizi kaybetmeyin Rabbimden umit kesmeyin guzel gunler insallah bizi bekler ...

Hepinizi cok seviyoum ve iyiki varsiniz hepinize tek tek cok cok tesekkur ediyorum :3:

ikiz bebişlerim çok iyi çok şükür ense ölçümleri çok iyi çıktı 24 şubatta cinsiyetlerini öğrencem kızlar fazla giremiyorum bugün ilk defa zor bela pc açtım çok fena miğdem bulanıyor ve istifra ediyorum yaklaşık 5 kilo verdim ama kuzularım iyi hiç birinizi unutmadım hamiş olanlara Allahtan devamını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin tedavide olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun ve beklemede olan arkadaşlarım kendiliğinden oluverir inşallah hepinizi çok seviyorum ve hep dualarımdasınız :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
amin cnm insss
:nazar:masallah kuzucuklarina allah inss sagsalim kucagina almayida nasip etsin cnm

Beni bugun cok ama cok duygulandirdiniz sayenizde kendimi cok iyi hissediyorum ben bugun boyle sevindiysem hepinizin bunda payi cok buyuk destekleriniz dualariniz kimseye acamadikllarimi sizlerle paylastim en umutsuz animda sizlerle umut doldum gonulden dualariniz icin Allah Razi olsun hepinizden Rabbim hepimizin gonlunun muradini versin insallah Allah cok buyuk ona el acip dua eden kullarini hic eli bos birakmiyo vakti geldiginde mucizeleriyle bizleri mutlu ediyo bugune kadar yasadigim tum acilarimada mutluluklarimada sonsuz sukurler olsun Allah tan gelen hersey guzel ve hicbisey sebebsiz degil Rabbim bu derdi vermese bukadar cok gonul bagina nereden kavusabilirdim ki.cok sevdigim bi soz var gecenin en karanlik oldugu an sabahin en yaklastigi zamandir... insallah bigun hepimiz o guzel isiga kavusunca tum karanlik gunlerimizi
unutacagiz Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...
Suan sonuc baklayenler tedaviye baslayacak olanlar opu bekleyenler transfer bekleyenlerimiz var sonucu almis kese gormeyi bekleyen keseyi gormus kalp atisi bekleyenlerimiz doguma sayili zamani kalmis olanlarimiz var her asamasi cok mesakkat isteyen buyolda Rabbim heepimizin Yyar ve yardimcisi olsun ne olursa olsun inancinizi kaybetmeyin Rabbimden umit kesmeyin guzel gunler insallah bizi bekler ...

Hepinizi cok seviyoum ve iyiki varsiniz hepinize tek tek cok cok tesekkur ediyorum :3:
ne guzel yazmissin cani gonulden amin inss cnm senin de degerlerin hep boyle guzel gitsin sorunsuz bi hamislik gecirisin inss:54::54::54:

Canim benim bende haberbekliyorum senden ...hadi insallah hayirli guzel haberlerle gel :21::21:

Canim benim Allah razi olsun sen benim kader arkadasimsin cok sukur Rabbime seni beni sevindirdigi gibi bekleyen tum kardeslerimizi de sevindirsin insallah Alev hanim ikimizede ugur getirdi darisi tum bekleyen kardeslerimize olsun insallah...

ne guzel yazmissin cani gonulden amin inss cnm senin de degerlerin hep boyle guzel gitsin sorunsuz bi hamislik gecirisin inss:54::54::54:[/QUOTE]

Sagolasin canim Amin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah insallah hersey gonullerimizce olsun.

Canimm benim nasil mutlu oldum anlatamam. Allahim saglikla hamileligini gecirip kucagina almayi nasip etsin. Bekleyen arkadaslara da boyle guzel haberler vermeyi nasip etsin. Hepimiz saglikla yavrularimiza kavusalimmm.

Amin amin arkadasim Allah razi olsun

Beni bugun cok ama cok duygulandirdiniz sayenizde kendimi cok iyi hissediyorum ben bugun boyle sevindiysem hepinizin bunda payi cok buyuk destekleriniz dualariniz kimseye acamadikllarimi sizlerle paylastim en umutsuz animda sizlerle umut doldum gonulden dualariniz icin Allah Razi olsun hepinizden Rabbim hepimizin gonlunun muradini versin insallah Allah cok buyuk ona el acip dua eden kullarini hic eli bos birakmiyo vakti geldiginde mucizeleriyle bizleri mutlu ediyo bugune kadar yasadigim tum acilarimada mutluluklarimada sonsuz sukurler olsun Allah tan gelen hersey guzel ve hicbisey sebebsiz degil Rabbim bu derdi vermese bukadar cok gonul bagina nereden kavusabilirdim ki.cok sevdigim bi soz var gecenin en karanlik oldugu an sabahin en yaklastigi zamandir... insallah bigun hepimiz o guzel isiga kavusunca tum karanlik gunlerimizi unutacagiz Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...

Ne güzel yazmısın okurken gözlerim doldu:43::43:Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin dualarım sizinle :16:
Sagolasin canim benim biturlu girip yazamadim iyi yapmissin esimle yemege ciktik aksam eve gelince fena uyumusum hemen hepsinden ozur dileyecegim darisi basiniza insallah...
Âmin İnşalllahhh Canım degerini yanlış yazmışım kusura bakma :17::17:

Tebrik ediyorum canım inş herşey gönlünce olur çok sevindim çokkkk👏👏👏

Ayy senin o sak sak yapan ellerini sevsinler Darisi tum kardeslerimizi basina insallah insallah ilerleyen gunlerde daha guzel haberler vermekte nasip olur ...

Ne güzel yazmısın okurken gözlerim doldu:43::43:Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin dualarım sizinle :16:

Âmin İnşalllahhh Canım degerini yanlış yazmışım kusura bakma :17::17:

:9:olsun canimya uc asagi bes yukari ne farkeder Allah razi olsun insallah Rabbim sizlerede bugunleri gosterecek hele senin arastirmaci azimli haline hastayim inan hicbir emek mukafatsiz kalmaz Rabbim dualari isiten ve kabul edendir.

Back
X