Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim
Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorumve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah
Canimm benim nasil mutlu oldum anlatamam. Allahim saglikla hamileligini gecirip kucagina almayi nasip etsin. Bekleyen arkadaslara da boyle guzel haberler vermeyi nasip etsin. Hepimiz saglikla yavrularimiza kavusalimmm.