2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Amin cnm bnm inşallah

sahracm cnmm çok üzüldüm yaşadıklerın kolay değil rabbim sabır versin inş tez zamanda rabbim yüzünü güldürür rabbim gönlü muradını versin tez zamanda inş

Allah razi olsun cnm sizinde bebislerinizi sag salim kucaginiza alin inşallah :)

InsaALLAH RABBIM herkesin yavrusunu bagislasin.Cok sukur ki bi bebegim benimle bu bile mutlu olmama yetiyor.
Rabbim sağlıkla, zamanında kucağına almanı nasip etsin tatlımmmmm

ben 1 esim 2 den yana..hakkimizda hayirlisi insallahh..

doktor bize birakiyor, tekte sans %40 ikisini koyarsak sans %5-10 artar dedi..saolsun cok yardimci oldu:)) neyse transferim iptal edildigi icin kendisini bikac kere daha gorecegim, biraz daha kafasini utulerim:)
inşallah sizin için en iyisine, en doğrusuna karar verirsiniz canım.... 1 de olsa 2 de; Rabbim transfer edilen her emriyona can versin transfer edilenleri kucağına almayı nasip etsin

selam şekerimmmmmiyi olmanıza çok sevindimmmm maşallah sizeeeee

Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bilinki hepiniz dualarimdasiniz kan verdim evdeyim simdi öğleden sonra arayacaklar insallah guzel haberler gelir... cok heyecanli bi okadar umutluyum
canım benim, inşallah Rabbim bugün alacağın pozitif haberin sonrasında da artarak devam eden artışlarını görmeyi, sağlıklı bir gebelik geçirmeni, sağlıkla kucağına almayı, sağlıkla büyütmeni nasip etsin tatlımmmmm....
hoşgeldin canım benim test günüme çok var ve bennnn
kızzzzzz kalinkam ayağını sürüsün sizlerden de güzel haberler alalımmmmm..... sonrasında güzel gelişmelerinizi duyalımmmmmm, kucağınıza aldığınızın haberlerini alalım, sağlıkla büyütün bebişlerinizi emiiii

Canim benim bende haberbekliyorum senden ...hadi insallah hayirli guzel haberlerle gel

canım benim, seninde çoğu gitmiş azı kalmış mı diyelim :)))) Rabbim sağlıkla kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım....

Allah razi olsun cnm sizinde bebislerinizi sag salim kucaginiza alin inşallah :)

sahracım canım çok geçmiş olsun, bak hatinin de dediği gibi ağrısız sızısız atlatırsın inşallah ve şifa olsun bu sana.... bebişine giden yolda bi basamak olur inşallahhhhh

Teşekkür ederim cnm :) bnm memleket de yaptirmissin
Bende mersinliyim cnm yakin memleketlerdeniz cnm
Cnm hosgeldin iyi olmana sevindim
Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bilinki hepiniz dualarimdasiniz kan verdim evdeyim simdi öğleden sonra arayacaklar insallah guzel haberler gelir... cok heyecanli bi okadar umutluyum
Cnm hadi inss bize guzel haberle dön insss

Son düzenleme:
Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim

Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorumve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah

Ay kizlar kusura bakmayin otomatik yazinca baslik yanlis cikmis hepinize iyi hafta sonlari

Gozun aydin canim ALLAH kucagina almayida nasip etsin

WAOOOW SUPER MAŞALAHH SANA CANIM ALLAH DEĞERLERINI KAT KAT ARTTIRSIN DARISI DA BIZE BULASSIN INSLAAHHHH

Cnm gozun aydin masallah allah tamamina erdirsin inss:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

cnm benim çok saol biz çok iyiyiz hamdolsun rabbim bozmasın maşallahh
amin canım cümlemizin inşaALLAHsenin yavrular nasıl benim test tarihim 22 Şubat bekliyorum:18:Rabbim hepimizin gönlünden geçenlerin olmasını nasip etsin

cnm benim inş güzel haberlerini alırız sabırszlıkla bekliyorum o günü cnm biz maşallahh iyiyz bebişlerimin kıpırtılarını hissetmeye başladım kızımıda 3 aylıkken hissetmiştim dr yok diyor erken diyorrr yau sen benim karnımdaki şeyi nerden bilecengece daha çok hissediyorum şükür yaradana mide bulantlarımda nerdeyse yok denecek kadar azaldı biraz kilo aldım aslında bayag kilo aldımmm.( ama olsun onlar sağlıklı olsunlarda sorun değil artıkkk kızımda 30 kilo almştm 3 kilom kalmıştıı aldığım kiloyu veriyorum sıkntı yokk

cnm benim gözün aydın maşallahhh çok güzel değerim çok sevindim rabbim devamını sorunsuz getirsin inşş güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum

Ay kizlar kusura bakmayin otomatik yazinca baslik yanlis cikmis hepinize iyi hafta sonlari

canımmmm sana da iyi haftasonlarıııı.....

e o zaman ben tabloyu tekrar güncelliyimmmmm

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmmm

hadi gözün aydım canım coooooookkkkkkkkkk sevindim

tünaydınnnlaaarrrr..... çok geç yattık çok geç kalktık..... kocamla karşılıklı birbirimizi şımarttık dün akşam.... çok seviyom ben bu adamı yaaaaaa

kalinkammmmmm hadi bizi coşturrrr

maşaALLAH güzel bir 14 Şubat olmuş anlaşılanALLAH C.C sevginizi ve mutluluğunuzu daim etsin

Canim gözün aydın Sag Selamet kucağınida al inşallah

sahracım canım çok geçmiş olsun, bak hatinin de dediği gibi ağrısız sızısız atlatırsın inşallah ve şifa olsun bu sana.... bebişine giden yolda bi basamak olur inşallahhhhh

Cok tesekkur ederim canim bnm Amin inşallah inşallah hepimize olsun

canım yaaa kalinkacım ne güzel bir mutluluk Rabbim hepimize yaşatsıninşaALLAH herzaman güzel haberler alırsın.herşey yolunda gitsin sağlıklı bir hamilelik geçirip vakti geldiğinde kucağına alırsın canım.maşaALLAHdarısı başımıza:119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…