- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bilinki hepiniz dualarimdasiniz kan verdim evdeyim simdi öğleden sonra arayacaklar insallah guzel haberler gelir... cok heyecanli bi okadar umutluyum
Inşallah her sey yolunda gider canım.. Dualarım seninle, Rabbim gönlüne gore versin..
Ben de bugün yine test yaptiricam.. Bakalım artmiş mı.. Hayırlısı olsun.. Dua et canım..
Bugün kalinkam sonuc bekliyor demi cnm inşallah hadi gel iyi haberle moral ol bize :) kalbimdesin yeliz sonuc bekleyen kizlar az kaldi Rabbim muradinizi göndersin inşallah
Gerekiyor dediler cnm sivi olabilrmis yoksa eger bakip almadan birakacaklarmis hitesreskopi de yapilirmis o arada Sağol cnm iyi dileklerin sende pozitif le gel inşallah cnm bnm
canım benimhoşgeldin pers ve nazarboncuk paşa bekliyor sevgiaşkında büyük bir ihtimal paşası geliyormuş özledik seni
Ölücem vallahi heyecandan yaaa arayin artik ...:18:
Gerekiyor dediler cnm sivi olabilrmis yoksa eger bakip almadan birakacaklarmis hitesreskopi de yapilirmis o arada Sağol cnm iyi dileklerin sende pozitif le gel inşallah cnm bnm
canım yaaa nebiliyimmm deneme sayısı 7 olunca hatta bir tane kaliteli embriyo olmadığı için transfer olamamıştım onunla bereber tam 8 deneme insan herşeyden korkuyorevet ben de jel kullanıyorum...hakıımızda hayırlısı inşaALLAH moral verdiğin için sağol tatlım
canımRabbim yavrunu sana bağışlasın vakti zamanı dolunca dünyaya gelsin hayırlı sağlıklı evlat olsun analı babalı büyüsün inşaALLAH
Allah korusun meleğini cnm saglikla kucağına aldiginizi görün inşallah :)
korkma canm neden korkuyosun rabbim yüzünü güldürecek inşallahhoşgeldin canım benim test günüme çok var ve bennnn
amin miydem bulanıyor iki gündür neyapmam lazım bilemedim :26::26::26::26:canım benim hayırlısı olsun inşaALLAHRabbim gönlüne göre versin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşaALLAH
yeminle seni hep merak ettim maşasallahhhh sizeee rabbim sorunsuz sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmeni naşip etsin inşşş
hoş bulduk cnmmm aaaa maşallahhh yaaaa bende sizi çooooookkkk özledim vallaaaarabbim nazardan korusunn hadi hayırlsıı şimdi dahada heycanlandm valla benim emryolok tranferim olurken bu sene erkek senesi demiştiii demek dogruymuşş rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin cnm sen nasılsın sanırım yeniden tedaviye başladın sonuç bekliyorsun rabbim yüzünü güldürsün inş güzel haberlerini alırız ve bu son tedavin olurr rabbim kucagnı doldursun tatlımm
korkma canm neden korkuyosun rabbim yüzünü güldürecek inşallah
amin miydem bulanıyor iki gündür neyapmam lazım bilemedim :26::26::26::26:
teşekkür ederim canım rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu sen nasılsın nasıl gidiyor
Canim benim bende haberbekliyorum senden ...hadi insallah hayirli guzel haberlerle gelÖlücem vallahi heyecandan yaaa arayin artik ...:18:
amin canım cümlemizin inşaALLAHsenin yavrular nasıl benim test tarihim 22 Şubat bekliyorum:18:Rabbim hepimizin gönlünden geçenlerin olmasını nasip etsin
inşalahh güzel haberler alırız :):) sahracım sanada şimdiden geçmiş olsun umarım başarılı olur ki olur merak etme dualarımız seninle canım...rabbim yavrunu tez zamanda göndersinBugün kalinkam sonuc bekliyor demi cnm inşallah hadi gel iyi haberle moral ol bize :) kalbimdesin yeliz sonuc bekleyen kizlar az kaldi Rabbim muradinizi göndersin inşallah
tünaydınnnlaaarrrr..... çok geç yattık çok geç kalktık..... kocamla karşılıklı birbirimizi şımarttık dün akşam.... çok seviyom ben bu adamı yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?