2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sevgi cim hosgeldin Allah yavrunu kucakladigin gunleride gostersin insallah dualarnda bizleride unutma Allah a emanet olun insallah...

canım bence adet olduğunda doktora gidince özellikle sor zararı yoksa ben kullanmak istiyorum de doktorun onaylasın öyle başlarsın.inşaALLAH kalbine ferahlık gelirde soru işaretlerinden kurtulursun mervecim

agzina yuregine saglik guzel kardesim Rabbim tum dualarini kabul eylesin...

amin canım amin inşaALLAHbugün aşırı belim ve karnım ağrıyor sabahtan beride şeffaf akıntının içinde kahverengi akıntılar geliyor.takılmayayım diyorum ama canım sıkılıyor:44::44::44::44:

canım bence adet olduğunda doktora gidince özellikle sor zararı yoksa ben kullanmak istiyorum de doktorun onaylasın öyle başlarsın.inşaALLAH kalbine ferahlık gelirde soru işaretlerinden kurtulursun mervecim

soracağım canım özellikle amin canım inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

bak sende spermlerle ilgili bir sorun olduğu için bence işinin ehli bir ürologla görüş.anlat durumunu..pgt yöntemi senin donmuşlara uygulanıyormu bilmiyorum ama oluyorsa bunu yapan bi merkez bulursan orada yaptır...iyi düşün :) ayrıca bence 1 embriyo konması gayet mantıklı.tutmama olasılığında onca iğne ve muayeneyle uğraşmadan 1 embriyon daha hazır durumda olacak düşünsene :)

KIZLAR HERKESE SELAMLAR….

BENİ HATIRLADINIZ MI BİLMİYORUM. UZUN BİR SÜRE YAZAMADIM MAALESEF…GEÇEN DE AMAYACIMM BENİ ANMIŞ CANIM BENİM İÇİNE DOĞDU SANIRIM NAZARBONCUK’UN GEBELİĞİ NASIL GEÇİYO ACABA DİYE… VALLAHİ ZOR ZAMANLAR ATLATTIM KIZLAR ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA İYİYİM AMA HALA İSTİRAHATTEYİM.

EVET BİR OĞLUM OLACAK... DOKTORUMUZUN ÖNERİSİ İLE

[FONT=&quot]http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1[/FONT] BU TESTİ YAPTIRDIK. BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VE TESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU

ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE….HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM

evet sırf o yüzden yumurtlama takibide yapmıyorum eşimede söylemiyorum ama olsun napalım :))) kısmet :))) sende ben gibi çikolata kistiymişsin

aynı zamanlarda başladığım arkadaşlarımın cinsiyetleri bile belli oldu harika bir duygu ya rabbim hayırlı doğumlar versin diyecez artık

canım yaaaa seni nasıl unuturuz.bu topikte ilk yola başlayanlardanız.maşaALLAH canım Rabbim analı babalı büyütsün inşaALLAHişe başlamıştın uyukluyordun sonra haber alamadık dedim herhalde bu kızın mideside bulanmaya başladı.işten eve gidince direk yatıyor

Mervecim biliyosun seninle ayni merkezdeyiz anldigim kadariyla sen bu merkeze pek guvenip isinamadin bununla ilgili topiginide gordum biliyosun ben o merkezde toplam 3transfer yasadim bu 4.oldu merkezden doktorum alev hanimdan ve calisanlardan genel olarak memnun kaldim cok kurcalamadim cunku hepsine guvenim olustu yapilmasi gereken herseyin yeri ve zamani geldiginde yapildigina inaniyorum hicbir merkezde detayli testler ilk tedaviye baslarken yapilmiyo bunun biraz devletle alakasi varmis doktorum aciklamasini yapmisti bana en az iki dusuk yada negatif tupbebek denemesi yasanmadan test istenmiyo bunun sebebi teste gonderilen her 100 hastadan sadece 2 sinde problem cikiyomus buda devlete yuklu maliyetlere mal oldugundan devler boyle bisey istemis... benim ilk gebeligimde problemler oldugu icin bitakim testler tedaviye baslamadan istendi bi kismida iki olumsuz tup denemesinden sonra istendi cok sukur tum testler normal cikti... gelelim aspirin kullanimina aspirinin kanitlanmis olumlu etkisi yok diye biliyorum bi kisim hekim belki faydasi olur dusuncesinde genelde mesela benim gibi gecmisinde rahim ici gelisme geriligi yasamis hastalara belki kan akimiyla ilgili problemlerin onarilmasinda faydasi olur mantigiyla veriyolar sole de bi nokta var bebe aspirinin bebegin tutunmasina yardimci kesinlikle bietkisi yok pepe aspirinin faydasi olacaksa bile hamile kalindiktan sonra uygulanmasi onemli bu paylasimlarim cokk yollardan gecip cok farkli konularda cok arastirma yaptigimdan.yani senin transfer sonrasi aspirin kullanmamanin bebeginin tutunmamis olmasina bi etkisi yok yuregini ferah tut... arkadasim ben aklima takilan en ufak bisey bile olsa doktorumla paylastim herzaman cevaplarimida aldim sende lutfen doktorunla aklina takilan herseyi konus eger seni tatmin edecek cevaplar alamiyorsan yurekten guvenemiyorsan tabiki merkezini degistir cunku en onemlisi hatta ilaclardan bile onemli olan hatta senin aklinda soru isaretlerini temizleyip inanarak inancla guvenle yoluna devam etmen ... bide tek embriyo iki embriyo transferi olayina takilmissin canim benim bu merkezin degil Devletin kanunlarla vermis oldugu bir karar benimde ilk denememde 1 ikinci denememde 1 ucuncu ve dorduncu denemlerimde 2 transferim oldu yani kanunlar neyse onu uygulayan guvenilir biyer ben bunun kanun oldugunu bilele bu kanuna uyulmadigini gorseydim asil o zaman aklimda soru isaretleri kalirdi ARKADASIM INSALLAH BENI YANLIS ANLAMAMISSINDIR TUM DILEGIM SANA YARDIMCI OLMAK BU KONULARLA ILGILI COK GELGITLERIN OLDUGUNU GORDUM BIKAC PAYLASIMINIDA OKUMUSTUM BELKI ICININ RAHATLAMASINDA BI FAYDAM OLUR DEDIM LUTFEN CANINI SIKMA INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE RABBIM SANA ONU NASIP EDER GUZEL HABERLERINIDE ALMAK NASIP OLUR ALLAH A EMANET OL CANIM...

canım bizim spermler tese ile alındı ve 1.kalite sperm elde edildi. 3 tüpte sperm donduruldu. şuan bildiğim kadarıyla spermlerle ilgili problem yok. Zaten embriyo 5.güne ulaştı.16 yumurtadan 14 ü sağlıklı döllendi.14 ü de son güne geldi fakat 3 tanesi transfer aşamasındaydı o yüzden gerisi işe yaramadı spermde sorun olsaydı ortaya çıkardı herhalde. Kaan aydos ile de görüştüm 3 ay klomen tedavisi uyguladım tüpten önce eşimin hormonları normal.klomen testesteron seviyesini normalin 2 katına çıkardı Kaan beyde tedaviye cevap alıyoruz güzel dedi.Bizden sadece tekrar dna hasarı istedi zaten hasar oranımız %27 düşüktü yani bizde yaptırmadan tüpe geçtik canım öyle yani

yok kuzumm keşke öyle olsaydı. 8. Haftamda kanama geçirdim... O günden beri raporluyum evde yatıyorum. çok şükür bebeğim iyi. Yüreğim hep sizlerle idi. Ama elim gitmedi bir türlü yazamadım rabbime şükür şimdi iyiyiz.

herşeyin düzeldiğine sevindim maşaALLAH canım dinlen tabi bu günlere gelmek için neler yaşadık bebeğini ve seni Rabbim korusun bir daha böyle can sıkıcı olaylar yaşatmasın inşaALLAH

bugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH
aminnnnnn canım

Aminnnn canınmı yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Ooooo şehzademiz geliyor demek cok sevindim hemşom bebişin ve senin iyi olmana biz seni hiç unuturmuyuz hep aklımızdasın ama bu kadar habersiz bırakma bizi

yok canım yanlış anlar mıyım hiç aşk olsun.Şuan kendimi birden çıkmazda hissettim o yüzden sizlere yazıyorum. Sabah bir topik okudum da merkezle ilgili bu düşüncelere bu çıkmaza o sürükledi beni.Öncelikle cevap verdiğin için Allah razı olsun.Evet biliyorum aynı merkezdeyiz.Aslında başta çok güvendim ama bilmiyorum içimde bir güvensizlik var belki de tutmadığı içindir. Açık açık şöyle bişey gördüm güvenmiyorum diyemem. Sen Alev hanımla telefon ile görüşebiliyor musun?Ben hep asistanla görüşüyorum belki o da bende güven eksikliğine sebep oluyor oda biliyordur herşeyi ama doktor mu asistan mı?tabi ki doktor. Canım valla konuş beni rahatlat şuan konuştuklarım yazdıklarım çok saçma gelebilir ama şuan bu haldeyim

herşeyin düzeldiğine sevindim maşaALLAH canım dinlen tabi bu günlere gelmek için neler yaşadık bebeğini ve seni Rabbim korusun bir daha böyle can sıkıcı olaylar yaşatmasın inşaALLAH

SAĞOL KUZUM DOKTORA GÖRE DÜZELDİ AMA BİLMİYORUM BEN HALA TEDİRGİNİM TABİKİ. DEDİĞİN GİBİ ZATEN ZOR ELDE ETTİK İNSAN ÜSTÜNE TİTRİYOR. SEN NASILSIN TATLIM SONUÇ BEKLİYOSUN GALİBA DİMİ

AYY CANIM HEMŞOMMM EVET İNŞALLAH KUZUM BU YIL OĞLAN YILI GALİBA KİMİ DUYSAM OĞLAN. SAĞLIKLI SIHHATLİ EKSİKSİZ KUSURSUZ OLSUN DA İNŞALLAH

maşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında bizleri de unutma lütfen oğluşunu da sev benim yerime annesi inaşşalh sağlıkla da kucağına alacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…