2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar merhabalar :) benim bu pzt gunu kontrolum var inslhh , ben gobekten hibor igne kullaniyrm ignem 2tane kaldi bugun ve yarin vurulsam biticek acaba pazar gunu vurulmasam tek b seferlik sorun olur mu ?

Canim ben seni cok iyi anliyorum cunku ilk negatifi aldiktan sonra ayni seyleri bende hissetmistim dusunmustum paket program secmemis olsam belki o an o psikolojiyle bende merkezimi degistirirdim ben hazirandan beri sayisiz kere oraya gittim geldim simdi gittigimde kendimi evimde gibi hissediyorum orada devam ettigim icin kesinlikle pismen degilim hicbir doktor hicbir merkez bize 100 de 100 gebelik garantisi veremez doktor ve merkezin yapabilecegi seyler belirli gerisi once Allah a kalmis sonra bizim rahmimiz yumurtamiz spermimiz ile ilgili rahme konulan embriyo ve rahim arasinda 3000 den fazla sinyal alisverisi olurmus bu sinyallerden olumsuz bi sinyal olsa rahim o embriyoyu kabul etmezmis yani Allah okadar mukemmel bi sistem kurmuski bizim aklimiz almaz zaten bu sistem calismasa sagliksiz bebek dogumu cok olurdu dunyadaki hicbir hekimin doktorun gucu bu embriyoyu rahim gibi suzgecten gecirme sansi yok yani herkes elinden geleni yapar ama gerisi nasiptir kismettir yani ilk transfer yada ikincisi ucuncusu olmadi diye bi sonrakinin olmayacagini hatta hictedavisiz bi sonraki ay olmayacagini kimse soyleyemez sen elinden geleni yap duani et Allah a sigin Rabbim nasip ettiyse o sana gelecek buna inan... Alev hanimla konusma konusunda ilk tedavilerde pek konustugumu soyleyemen asistanlarla konusuyodum ama sonralarda hem alev hanim beni aramaya basladi hem ben aradigimda alev hanimla gorusmek istiyorum dedigimde oan musaitse mutlaka bagladilar musait degilsede sonra o beni aradi... bu konuda insan tabiki istiyoki hep doktorumla goruseyim herseyi ondan duyayim ama oyle olsa doktorun gun boyunca ne muayne ne transfer ne yumi toplama ya yetisemez butun gun telefonla gorusmesi lazim bir iki degilki hastasi ben bunlari dusundukce cok takilmadim bu konuya anlayis gorterdim hem herseyi doktor halletse asistanlar ne yapacaklar bu is bi ekip isi ne doktor ne asistan ne embriyolog ne urolog nede baska bi calisan hepsi bi gurup ve is bolumu yapmak zorundalar hepsinin istegi bizi guzel sonuclara ulastirmak onemli olan sen herkesin elinden geleni yaptigina inaniyomusun sahsen ben onlarla bukadar uzun sure gecirmis biri olarak inaniyorum gerisinin kismet nasip oldugunada inaniyorum hakkinda herseyin hayirlisi olsun canim benim sana verebilecegim tek tavsiye bigun randevu al adet olmadan git doktorunla herseyi konus sonra kalbinin sesini dinle sana ne yap derse onu yap Rabbim bu denemende yuzunu guldurur insallah...

öyle tabiii onlar çok değerli herkes anlayamaz evet canım ben de iyiyim sonuç bekliyorumstres diz boyu

Sagol tatlim yarin ola hayr ola insallah...

Hiiic canini sikma tatlim hersey olabilir agri sizi bendede hep oldu kasiklarda karnimda belimde hatta 7.gun ge eydi sanirim gece uykumdan uyandim adet sancilariyla hah dedim ben sabah adet olucam kesin ama olmadim hatta hamile kalip adet gorenler oluyomus hicbiseyin moralini bozmasina izin erme tatlim insallah hersey guzel olucak...

canımmm yaa seni çok iyi anlıyorum demiştim ya seninki yine dışarı yapmış benimkinde o bile yoktu 2 yıl önce...merak etme herşey düzelir eşinle ilgili vakti zamanı gelincede yavrunuz size gelir ..mutlaka ürologa gidin tabiki bitkisel şeyler de çok iyi fayda verir ...kaan hoca nohut suyu öneriyor bitkisel takvilerinde onuda düşün istersen

mervecim güven çok önemli mutlaka doktoruna güvenmelisin..eğer şüpheye düşüyorsan değiştir ..bence iki emriyo konulması konusunda ısrarcı ol belki ikna edersin ...hakkında hayırlısı olsun canım..

bugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH
aminnnnnnnnnnnnnn inşalahhhh dularımız kabul olur

çooooook merakla haberini bekliyorum kalinkammmm heycan dorukta

anaaaaaaaaaaamm ne güzell maşalahhh topik şehzadeleriyle ünlü olucak inşalahhh....allah bağışlasın sağlıkla kucağınada almak nasip olsun canımm çok sevindim

boncugu unutmadik tabiki bizler biraktigin gibi hala buralardayiz Allah oglusunu size bagislasin hayirli saglikli kucagina aldigin gunleride gor insallah...

mervecimkalinkama katılıyorumherşey gönlüne göre olsun canım.doktora güvensizliği ben yakın zamanda yaşadım.neyse sonra konuşup hallettik ama konuşana kadar içimde fırtına kopmuştu

Insallah ablacim insallah Allah sanada kolayliklar versin insallah guzel dualarin icin Allah senden razi olsun

Canım henüz onunla ilgili bir test yapılmadı ama zeynep kamilde aşılama yaptırırken tüp için iğneye başlayanlara coraspin veriyorlardı hepsine.kullanılmasında yarar yok mu sonuçta?
sonuçta hepimiz aynı iğne veya ilaçları kullanmıyoruz, her doktorun tedavisi farklıdır. sadece şahsi fikrim bence eğer kanda pıhtılaşma yoksa ilaç içilmesinin de gereği yok. zaten yeterince ilaç alıyoruz.... o sebeple bence doktoruna aklındaki tüm soru işaretlerini sor, hatta için rahat etmeyecekse özelde yaptır testi; sonrasında yine doktoruna sorarak kullan....
bugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH

Rabbim dualarını kabul etsin, bu tedavinde yüzünü güldürsün inşallahhhhh....

canım çok geçmiş olsun, yat dinlen istirahat et, canın ne zaman isterse buraya da gel.... ben herkesleri özlüyorum ne kaaaa güzeldi şendik şakraktık kalabalıkçaydık, şimdi azalıyoruz.....

galiba bu yıl erkek yılı oacak hakkatten... şahsadeyi Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimmmm

Son düzenleme:

sağol canım Hakkımızda hayırlısı inşaallah

canım transferin dün oldu değil mi?hadi gözün aydın olsun.kaç tane yavruyu göbüşüne verdiler9 sonra kucağında inşaALLAH

Merhaba canim.çarsamba günü oldu transferim 2 buz bebegimi aldim dinleniyorum simdi.kayinvalidem ve annem var yanimda.bu aksam gidecekler ama ins. Hep beraber kucaklarimiz dolar.

Merhaba yelizcim.takip ettim sizi ama yazamadim.telefondan giriyorum zor oluyor.tabletten girdigim zamanlarda yazabiliyorum.ins. bu sefer bebislerimiz bizimle

Merhaba canim.çarsamba günü oldu transferim 2 buz bebegimi aldim dinleniyorum simdi.kayinvalidem ve annem var yanimda.bu aksam gidecekler ama ins. Hep beraber kucaklarimiz dolar.

GÖZÜN AYDIN CANIM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİN ÜZÜLME İNŞAALLAH RABBİME EMANET YAVRULAR BEN YALNIZIM KİMSEYİ İSTEMEDİM KENDİME BAKIYORUM AMA YORMUYORUM HEPİMİZ KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞAALLAH

bastığın her tuşa katılıyorummmmm

Merhaba yelizcim.takip ettim sizi ama yazamadim.telefondan giriyorum zor oluyor.tabletten girdigim zamanlarda yazabiliyorum.ins. bu sefer bebislerimiz bizimle

kuzummmmm hayırlı uğurlu olsunnnn..... bebişin 9 ay seninle kalsın, sonunda sağlıkla kucağına gelsinnnnnnnn

canım benim özledik seni bebikonla sen nasılsın yakında cinsiyetini öğreniriz inşaALLAHALLAH C.C gönlüne göre versin.22 Şubat test günüm :18:merakla ve dua ile her günün sorunsuz geçmesini bekliyorum

Canım benimde erkekim olacak galiba dün kontrol vardı dr tam emin olamadı ama erkek ihtimali yüksek dedi :) ama erkek demiyorum dedi hayırlısı olsun kız erkek hiiç farketmez ...
güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinleee

sevgi cim hosgeldin Allah yavrunu kucakladigin gunleride gostersin insallah dualarnda bizleride unutma Allah a emanet olun insallah...

canım dualarım sizinle bitanem inşallah hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucaklarımızaa

Amin canim insallah bende dua ettim rabbim kabul etsin

canım çok sevindim bu yıl erkek yılı galiba paşalar geliyorrabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallah

Ins. Canim inaniyorum ki güzel haberler vereceksin bize yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…