hadi bakalımm inşallah tübe gerek kalmadan gelsin meleğinnnnnnn
kızlar naber :))) büyük araştımalar sonucunda ne buldum bilin.bu sitede çikolata kisti olanların çoğu gebe kalabilmiş.fakat eşinde morfoloji bozukluğu (düşüklüğü) olanlar daha az sayıda gebe kalabilmişler.yani doktorum benim üzerimde deneyler yapıp durmuş o yüzden tüpüm önce nasip olmadığı için,sonrada eşimle ilgilenmedikleri için bence tutunmamış.nasip işi ayrı bir konu elbette..ama morfoloji çok önemliymiş ya.sonra bunu araştırmaya başladım..ama maalesef sayı problemi düzelsede morfoloji düzelmiyormuş.evicap diye bir vitamin aldım bugün eşime e vitaminiymiş.(bu sitede bunun faydasını gören çok olmuş) sonrada havuç suyu sıkıp içirmeye ve keçiboynuzu kürü yapmaya (tüp bebeğe kadar bunları yapmaya) karar verdim.bakalım neler olacak.en son olmadı pgt yöntemi uygulayan bir hastanede tüp bebek yaparız inşallah hayırlısı olur :)
Güzel haberler var ne güzel. transferler sonuç bekleyenler Rabbim göbüşlerinizi doldurur ve sağlıklı bebişlerinizi verir inşallahhhhh
Kusura bakmayın kıslar hafta sonları yeğenimle yani ablamlarda hafta içi de iş yeri yoğunluğu onun için bu aralar pek giremedim.
Benim Mr sonucum çıktı kızlar bişey yokmuş tertemiz çıktı.... Allahıma binşükürDoktora neden düşük yapmış olabileceğimi sordum rahimde yada yumurtalıklar da bir sıkıntı var mı diye, o da düşük için herhangibir sorun olmadığını vücut kabul etmemiş yada sıkıntılı bir hamilelik olabileceğini allah korusun sakat bile olabileceğini ondan düşmüş olabileceğini söyledi.
Bu arada cumartesi günü gürgan klinikten aradılar beni ve kendimi iyi hissediyorsam tekrar deneyebileceğimizi söylediler. yumurtalar kaliteliydi sperm kaliteliydi neden düştüğüne anlam veremedik dediler. Allahın taktiri dediler. Bende düşükten sonra kendim denedim tekrar düşük yaptım dedim mr çekildi falan dedim hepsini anlattım. gelin görüşelim deyince bende eşime sordum ne yapalım diye sen biraz toparlan baharda olmazsa düşünürüz dedi.
Siz olsanız ne yapardınız????
Cepten girdigim icin ilk sayfadaki listeyi tam goremiyorum.cikolata kisti olup gebe kalan varmiydi kizlar?
Cepten girdigim icin ilk sayfadaki listeyi tam goremiyorum.cikolata kisti olup gebe kalan varmiydi kizlar?
Kalbimdesin meraba nihanı bwnde merak ettim bakıyommdünden beri girmedi hiç inşlahhh hayırlı haberlerle gelir....sen nasılsın buarada herşey yolunda dır umarım...benim kasık ağrılarım var bazan çok şiddetli bazan kayboluyo anlamadım gitticanım transferin dün oldu değil mi?hadi gözün aydın olsun.kaç tane yavruyu göbüşüne verdiler9 sonra kucağında inşaALLAH
Kalbimdesin meraba nihanı bwnde merak ettim bakıyommdünden beri girmedi hiç inşlahhh hayırlı haberlerle gelir....sen nasılsın buarada herşey yolunda dır umarım...benim kasık ağrılarım var bazan çok şiddetli bazan kayboluyo anlamadım gitti))
aynen senin gibyim tatlım.kasıkta ağrı olunca seviniyorum çalışma var diyorum ağrı kesilincegöğüslerim hassas arada bir sızı giriyor ALLAH'ım inşaALLAH devam eden hamileliklerimiz olur
canım listeye baktım **msruya**nazarboncuk35**aysenuraydın88**pers**binnua**hamile canım inşaALLAH sende listeye hamile olarak girersin
kimse beniiiii özlememiş unutmuşlarrrrr ben gidiyommmm.........küstüm sizeeeeeahada ağlıyommmmm
bennnnnnnnnnnnnnn gellllldddddddiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kimse beniiiii özlememiş unutmuşlarrrrr ben gidiyommmm.........küstüm sizeeeeeahada ağlıyommmmm
Oyyy kuzum agzindan bal damliyoo insallahh insallahhhh hepimiz hamis olalim boyle soylerken bile icim dolup dolup tasiyoo sayi baya fazlaymis rabbim banada nasip etsin
Tatliiiiimmmmmm canimmmmmmm bebek im ben yeni geldim nasilsin canim benim biz seni hic özlemez olur muyuz senin yerin bambaska kocaman opuyorum genel olarak topigimiz cok hareketsiz 2014 topigini egunal editorumun topigini kiskaniyorum vallah ama kendimi oraya ait hissedemiyorum orasi maasallah cok hareketli
bazen gelen kasık ağrısı iyidir, iyidir.... hayırlısıyla güzel sonuçlar al emiiiiiiKalbimdesin meraba nihanı bwnde merak ettim bakıyommdünden beri girmedi hiç inşlahhh hayırlı haberlerle gelir....sen nasılsın buarada herşey yolunda dır umarım...benim kasık ağrılarım var bazan çok şiddetli bazan kayboluyo anlamadım gitti))
Tatliiiiimmmmmm canimmmmmmm bebek im ben yeni geldim nasilsin canim benim biz seni hic özlemez olur muyuz senin yerin bambaska kocaman opuyorum genel olarak topigimiz cok hareketsiz 2014 topigini egunal editorumun topigini kiskaniyorum vallah ama kendimi oraya ait hissedemiyorum orasi maasallah cok hareketli
Canım seni cok merak ettimAma güzel haberle geldin cok sevindim Kuzum biraz vücudunu dinlendir baharda tekrar başla derim ama yine en iyisini sen bilirsin kendini hazır hissetmen önemli pıhtılaşma testi yaptırdın mı:26:Genelde düşükler o yüzden olabiliyor ben kurtajdan sonra yaptırdım sınırda çıktı son denememde koldan kan sulandırıcı iğne yapmıştım Bizi habersiz bırakma arada yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?