Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım yanlış anlar mıyım hiç aşk olsun.Şuan kendimi birden çıkmazda hissettim o yüzden sizlere yazıyorum. Sabah bir topik okudum da merkezle ilgili bu düşüncelere bu çıkmaza o sürükledi beni.Öncelikle cevap verdiğin için Allah razı olsun.Evet biliyorum aynı merkezdeyiz.Aslında başta çok güvendim ama bilmiyorum içimde bir güvensizlik var belki de tutmadığı içindir. Açık açık şöyle bişey gördüm güvenmiyorum diyemem. Sen Alev hanımla telefon ile görüşebiliyor musun?Ben hep asistanla görüşüyorum belki o da bende güven eksikliğine sebep oluyor oda biliyordur herşeyi ama doktor mu asistan mı?tabi ki doktor. Canım valla konuş beni rahatlat şuan konuştuklarım yazdıklarım çok saçma gelebilir ama şuan bu haldeyim![]()
SAĞOL KUZUMDOKTORA GÖRE DÜZELDİ AMA BİLMİYORUM BEN HALA TEDİRGİNİM TABİKİ. DEDİĞİN GİBİ ZATEN ZOR ELDE ETTİK İNSAN ÜSTÜNE TİTRİYOR. SEN NASILSIN TATLIM SONUÇ BEKLİYOSUN GALİBA DİMİ
aminnnnnn canım
Aminnnn canınmı yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Ooooo şehzademiz geliyor demek cok sevindim hemşom bebişin ve senin iyi olmana biz seni hiç unuturmuyuz hep aklımızdasın ama bu kadar habersiz bırakma bizi
![]()
amin canım amin inşaALLAHbugün aşırı belim ve karnım ağrıyor sabahtan beride şeffaf akıntının içinde kahverengi akıntılar geliyor.takılmayayım diyorum ama canım sıkılıyor:44::44::44::44:
canımmm yaa seni çok iyi anlıyorum demiştim ya seninki yine dışarı yapmış benimkinde o bile yoktu 2 yıl önce...merak etme herşey düzelir eşinle ilgili vakti zamanı gelincede yavrunuz size gelir ..mutlaka ürologa gidin tabiki bitkisel şeyler de çok iyi fayda verir ...kaan hoca nohut suyu öneriyor bitkisel takvilerinde onuda düşün istersengünaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun inşallah :) dün benim yumurtlama günümdü ama bebek için yapıyoruz hissine kapılmasın diye eşime söylemedim yumurtlama günümü.ona sofra hazırladım havuç suyunu içirdim.bi güzel süslendim.sonunda ne oldu bilin ?? ( özür dileyereek söylüyorum ) eşim dışarıya boşaldıağlaya ağlaya öldüm onada dedim oda üzüldü ama ilk defa böyle bişey yaptı bende anlamadım oda neden yaptğnı bilmiyo.çok üzgünüm.nasip değilmiş napalım
![]()
mervecim güven çok önemli mutlaka doktoruna güvenmelisin..eğer şüpheye düşüyorsan değiştir ..bence iki emriyo konulması konusunda ısrarcı ol belki ikna edersin ...hakkında hayırlısı olsun canım..canım adetimi bekliyorum ama bugün çok karışığım.aynı merkeze devam etsem mi etmesemi?ben transferden sonra sedece folbiol ve progestan kullandım coraspin vermedi aklımda sorular uyandı.herkese veriliyor ama bana verilmedi?2 tane embryom var ikisini bir transfer etmiyorlar ikisini alıp yapan bi yere mi gitsem diye de düşünüyorum bugün çok karışığım çokkkadetimde 1-2 güne gelir
aminnnnnnnnnnnnnn inşalahhhh dularımız kabul olurbugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH![]()
çooooook merakla haberini bekliyorum kalinkammmm heycan doruktaEki Görüntüle 977506
hepimizin cumasi hayili olsun arkadaslar yarin benim test gunum yani buyuk gun korkular endiseler oldukca yuksek tahmin edersiniz guzel yureklerinizden icten dualarinizi eksik etmeyim kardeslerim Rabbim bu yolda hepimizi buguzel cumanin hurmetine sevindirsin insallah hepinizi cok seviyorum Allah hepimize guzel mutlu bereketli saglikli evlatli gunler gormeyi nasip etsin insallah![]()
KIZLAR HERKESE SELAMLAR .
BENİ HATIRLADINIZ MI BİLMİYORUM. UZUN BİR SÜRE YAZAMADIM MAALESEF GEÇEN DE AMAYACIMM BENİ ANMIŞ CANIM BENİM İÇİNE DOĞDU SANIRIM NAZARBONCUKUN GEBELİĞİ NASIL GEÇİYO ACABA DİYE VALLAHİ ZOR ZAMANLAR ATLATTIM KIZLAR ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA İYİYİM AMA HALA İSTİRAHATTEYİM.
EVET BİR OĞLUM OLACAK... DOKTORUMUZUN ÖNERİSİ İLE
[FONT="]http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1[/FONT] BU TESTİ YAPTIRDIK. BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VE TESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU
ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE .HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM![]()
KIZLAR HERKESE SELAMLAR .
BENİ HATIRLADINIZ MI BİLMİYORUM. UZUN BİR SÜRE YAZAMADIM MAALESEF GEÇEN DE AMAYACIMM BENİ ANMIŞ CANIM BENİM İÇİNE DOĞDU SANIRIM NAZARBONCUKUN GEBELİĞİ NASIL GEÇİYO ACABA DİYE VALLAHİ ZOR ZAMANLAR ATLATTIM KIZLAR ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA İYİYİM AMA HALA İSTİRAHATTEYİM.
EVET BİR OĞLUM OLACAK... DOKTORUMUZUN ÖNERİSİ İLE
[FONT="]http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1[/FONT] BU TESTİ YAPTIRDIK. BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VE TESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU
ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE .HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM![]()
Canim ben seni cok iyi anliyorum cunku ilk negatifi aldiktan sonra ayni seyleri bende hissetmistim dusunmustum paket program secmemis olsam belki o an o psikolojiyle bende merkezimi degistirirdim ben hazirandan beri sayisiz kere oraya gittim geldim simdi gittigimde kendimi evimde gibi hissediyorum orada devam ettigim icin kesinlikle pismen degilim hicbir doktor hicbir merkez bize 100 de 100 gebelik garantisi veremez doktor ve merkezin yapabilecegi seyler belirli gerisi once Allah a kalmis sonra bizim rahmimiz yumurtamiz spermimiz ile ilgili rahme konulan embriyo ve rahim arasinda 3000 den fazla sinyal alisverisi olurmus bu sinyallerden olumsuz bi sinyal olsa rahim o embriyoyu kabul etmezmis yani Allah okadar mukemmel bi sistem kurmuski bizim aklimiz almaz zaten bu sistem calismasa sagliksiz bebek dogumu cok olurdu dunyadaki hicbir hekimin doktorun gucu bu embriyoyu rahim gibi suzgecten gecirme sansi yok yani herkes elinden geleni yapar ama gerisi nasiptir kismettir yani ilk transfer yada ikincisi ucuncusu olmadi diye bi sonrakinin olmayacagini hatta hictedavisiz bi sonraki ay olmayacagini kimse soyleyemez sen elinden geleni yap duani et Allah a sigin Rabbim nasip ettiyse o sana gelecek buna inan... Alev hanimla konusma konusunda ilk tedavilerde pek konustugumu soyleyemen asistanlarla konusuyodum ama sonralarda hem alev hanim beni aramaya basladi hem ben aradigimda alev hanimla gorusmek istiyorum dedigimde oan musaitse mutlaka bagladilar musait degilsede sonra o beni aradi... bu konuda insan tabiki istiyoki hep doktorumla goruseyim herseyi ondan duyayim ama oyle olsa doktorun gun boyunca ne muayne ne transfer ne yumi toplama ya yetisemez butun gun telefonla gorusmesi lazim bir iki degilki hastasi ben bunlari dusundukce cok takilmadim bu konuya anlayis gorterdim hem herseyi doktor halletse asistanlar ne yapacaklar bu is bi ekip isi ne doktor ne asistan ne embriyolog ne urolog nede baska bi calisan hepsi bi gurup ve is bolumu yapmak zorundalar hepsinin istegi bizi guzel sonuclara ulastirmak onemli olan sen herkesin elinden geleni yaptigina inaniyomusun sahsen ben onlarla bukadar uzun sure gecirmis biri olarak inaniyorum gerisinin kismet nasip oldugunada inaniyorum hakkinda herseyin hayirlisi olsun canim benim sana verebilecegim tek tavsiye bigun randevu al adet olmadan git doktorunla herseyi konus sonra kalbinin sesini dinle sana ne yap derse onu yap Rabbim bu denemende yuzunu guldurur insallah...
kızlar sizi çoook özledimm... işler o kadar yoğun ki (aslında ben hep böyle çalışırdım bir dönem hafifde olsa işleri asmıştım, daha rahat giriyordum sanırım) ama şimdi imkansız çok şükür gece yarısı evden okuyorum haberlerinizi alıyorum ama sesssss veremiyorummm...
çok güzel sohbetler edip moral topluyosunuz... ben giremiyorum diye ne olur beni unutmayınnn...
bu akşam kızım istanbula gidecek inşallahhh gece geleceğimmmm.. çook öptümmm hepinizi...
kalbimdesin, kalinkam, yelizim sizden güzel haberleri alacağız inşallahhhhhhh... çoook dua ediyorummm
sonuçta hepimiz aynı iğne veya ilaçları kullanmıyoruz, her doktorun tedavisi farklıdır. sadece şahsi fikrim bence eğer kanda pıhtılaşma yoksa ilaç içilmesinin de gereği yok. zaten yeterince ilaç alıyoruz.... o sebeple bence doktoruna aklındaki tüm soru işaretlerini sor, hatta için rahat etmeyecekse özelde yaptır testi; sonrasında yine doktoruna sorarak kullan....Canım henüz onunla ilgili bir test yapılmadı ama zeynep kamilde aşılama yaptırırken tüp için iğneye başlayanlara coraspin veriyorlardı hepsine.kullanılmasında yarar yok mu sonuçta?
bugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH![]()
KIZLAR HERKESE SELAMLAR….
BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VE TESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU
ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE….HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM![]()
Rabbim dualarını kabul etsin, bu tedavinde yüzünü güldürsün inşallahhhhh....
hiiic canini sikma tatlim hersey olabilir agri sizi bendede hep oldu kasiklarda karnimda belimde hatta 7.gun ge eydi sanirim gece uykumdan uyandim adet sancilariyla hah dedim ben sabah adet olucam kesin ama olmadim hatta hamile kalip adet gorenler oluyomus hicbiseyin moralini bozmasina izin erme tatlim insallah hersey guzel olucak...
canım transferin dün oldu değil mi?hadi gözün aydın olsun.kaç tane yavruyu göbüşüne verdiler9 sonra kucağında inşaALLAH
![]()
Kalbimdesin meraba nihanı bwnde merak ettim bakıyommdünden beri girmedi hiç inşlahhh hayırlı haberlerle gelir....sen nasılsın buarada herşey yolunda dır umarım...benim kasık ağrılarım var bazan çok şiddetli bazan kayboluyo anlamadım gitti))
Merhaba canim.çarsamba günü oldu transferim 2 buz bebegimi aldim dinleniyorum simdi.kayinvalidem ve annem var yanimda.bu aksam gidecekler amains. Hep beraber kucaklarimiz dolar.
Canim ben seni cok iyi anliyorum cunku ilk negatifi aldiktan sonra ayni seyleri bende hissetmistim dusunmustum paket program secmemis olsam belki o an o psikolojiyle bende merkezimi degistirirdim ben hazirandan beri sayisiz kere oraya gittim geldim simdi gittigimde kendimi evimde gibi hissediyorum orada devam ettigim icin kesinlikle pismen degilim hicbir doktor hicbir merkez bize 100 de 100 gebelik garantisi veremez doktor ve merkezin yapabilecegi seyler belirli gerisi once Allah a kalmis sonra bizim rahmimiz yumurtamiz spermimiz ile ilgili rahme konulan embriyo ve rahim arasinda 3000 den fazla sinyal alisverisi olurmus bu sinyallerden olumsuz bi sinyal olsa rahim o embriyoyu kabul etmezmis yani Allah okadar mukemmel bi sistem kurmuski bizim aklimiz almaz zaten bu sistem calismasa sagliksiz bebek dogumu cok olurdu dunyadaki hicbir hekimin doktorun gucu bu embriyoyu rahim gibi suzgecten gecirme sansi yok yani herkes elinden geleni yapar ama gerisi nasiptir kismettir yani ilk transfer yada ikincisi ucuncusu olmadi diye bi sonrakinin olmayacagini hatta hictedavisiz bi sonraki ay olmayacagini kimse soyleyemez sen elinden geleni yap duani et Allah a sigin Rabbim nasip ettiyse o sana gelecek buna inan... Alev hanimla konusma konusunda ilk tedavilerde pek konustugumu soyleyemen asistanlarla konusuyodum ama sonralarda hem alev hanim beni aramaya basladi hem ben aradigimda alev hanimla gorusmek istiyorum dedigimde oan musaitse mutlaka bagladilar musait degilsede sonra o beni aradi... bu konuda insan tabiki istiyoki hep doktorumla goruseyim herseyi ondan duyayim ama oyle olsa doktorun gun boyunca ne muayne ne transfer ne yumi toplama ya yetisemez butun gun telefonla gorusmesi lazim bir iki degilki hastasi ben bunlari dusundukce cok takilmadim bu konuya anlayis gorterdim hem herseyi doktor halletse asistanlar ne yapacaklar bu is bi ekip isi ne doktor ne asistan ne embriyolog ne urolog nede baska bi calisan hepsi bi gurup ve is bolumu yapmak zorundalar hepsinin istegi bizi guzel sonuclara ulastirmak onemli olan sen herkesin elinden geleni yaptigina inaniyomusun sahsen ben onlarla bukadar uzun sure gecirmis biri olarak inaniyorum gerisinin kismet nasip oldugunada inaniyorum hakkinda herseyin hayirlisi olsun canim benim sana verebilecegim tek tavsiye bigun randevu al adet olmadan git doktorunla herseyi konus sonra kalbinin sesini dinle sana ne yap derse onu yap Rabbim bu denemende yuzunu guldurur insallah...
Merhaba yelizcim.takip ettim sizi ama yazamadim.telefondan giriyorum zor oluyor.tabletten girdigim zamanlarda yazabiliyorum.ins. bu sefer bebislerimiz bizimle
canım benimözledik seni
bebikonla sen nasılsın yakında cinsiyetini öğreniriz inşaALLAH
ALLAH C.C gönlüne göre versin.22 Şubat test günüm :18:merakla ve dua ile her günün sorunsuz geçmesini bekliyorum
![]()
sevgi cim hosgeldin Allah yavrunu kucakladigin gunleride gostersin insallah dualarnda bizleride unutma Allah a emanet olun insallah...
Güzel haberlerinizi almak için sabırsızlanıyorum,rabbim bu mübarek Perşembe gecesi inş gönlümüzdekileri,yanımızda eyler.geçen bir yazı okudum çok hoşuma gitti''sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın'' diyecek hayırlı bebişlerimiz olur ıns🙏
bugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH![]()
canım benimde erkekim olacak galiba dün kontrol vardı dr tam emin olamadı ama erkek ihtimali yüksek dedi :) ama erkek demiyorum dedi hayırlısı olsun kız erkek hiiç farketmez ...
Güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinleee
Canım dualarım sizinle bitanem inşallah hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucaklarımızaa
Eki Görüntüle 977506
hepimizin cumasi hayili olsun arkadaslar yarin benim test gunum yani buyuk gun korkular endiseler oldukca yuksek tahmin edersiniz guzel yureklerinizden icten dualarinizi eksik etmeyim kardeslerim Rabbim bu yolda hepimizi buguzel cumanin hurmetine sevindirsin insallah hepinizi cok seviyorum Allah hepimize guzel mutlu bereketli saglikli evlatli gunler gormeyi nasip etsin insallah![]()