- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
canım çok sevindim bu yıl erkek yılı galiba paşalar geliyorrabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallah
KIZLAR HERKESE SELAMLAR .
BENİ HATIRLADINIZ MI BİLMİYORUM. UZUN BİR SÜRE YAZAMADIM MAALESEF GEÇEN DE AMAYACIMM BENİ ANMIŞ CANIM BENİM İÇİNE DOĞDU SANIRIM NAZARBONCUKUN GEBELİĞİ NASIL GEÇİYO ACABA DİYE VALLAHİ ZOR ZAMANLAR ATLATTIM KIZLAR ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA İYİYİM AMA HALA İSTİRAHATTEYİM.
EVET BİR OĞLUM OLACAK... DOKTORUMUZUN ÖNERİSİ İLE
[FONT="]http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1[/FONT] BU TESTİ YAPTIRDIK. BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VE TESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU
ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE .HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM
evet yaaa telefondan çok zor yazmak okumak kolayda...gönüllerimiz dualarımız hep birlikte canım ...inşalahh bu sefer yüzümüz gülcek allahın izniyleMerhaba yelizcim.takip ettim sizi ama yazamadim.telefondan giriyorum zor oluyor.tabletten girdigim zamanlarda yazabiliyorum.ins. bu sefer bebislerimiz bizimle
canım çok geçmiş olsun, yat dinlen istirahat et, canın ne zaman isterse buraya da gel.... ben herkesleri özlüyorum ne kaaaa güzeldi şendik şakraktık kalabalıkçaydık, şimdi azalıyoruz.....
galiba bu yıl erkek yılı oacak hakkatten... şahsadeyi Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimmmm
amin canım amin inşaALLAHbugün aşırı belim ve karnım ağrıyor sabahtan beride şeffaf akıntının içinde kahverengi akıntılar geliyor.takılmayayım diyorum ama canım sıkılıyor:44::44::44::44:
evet yaaa telefondan çok zor yazmak okumak kolayda...gönüllerimiz dualarımız hep birlikte canım ...inşalahh bu sefer yüzümüz gülcek allahın izniyle
kızlarrrrrr SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
HEPİMİZİN MİNİK SEVGİLİSİNE KAVUŞMASINI DİLERİM
hayırlısı canım inşalahh seneye minik sevgilimiz kucağımızda olucak (İNŞALAHHH)ahhh su transferim ertelenmeseydi minik sevgilimden belkide ne guzel haberler alacaktim bugun!!!
canım bizim spermler tese ile alındı ve 1.kalite sperm elde edildi. 3 tüpte sperm donduruldu. şuan bildiğim kadarıyla spermlerle ilgili problem yok. Zaten embriyo 5.güne ulaştı.16 yumurtadan 14 ü sağlıklı döllendi.14 ü de son güne geldi fakat 3 tanesi transfer aşamasındaydı o yüzden gerisi işe yaramadı spermde sorun olsaydı ortaya çıkardı herhalde. Kaan aydos ile de görüştüm 3 ay klomen tedavisi uyguladım tüpten önce eşimin hormonları normal.klomen testesteron seviyesini normalin 2 katına çıkardı Kaan beyde tedaviye cevap alıyoruz güzel dedi.Bizden sadece tekrar dna hasarı istedi zaten hasar oranımız %27 düşüktü yani bizde yaptırmadan tüpe geçtik canım öyle yani
canımmm yaa seni çok iyi anlıyorum demiştim ya seninki yine dışarı yapmış benimkinde o bile yoktu 2 yıl önce...merak etme herşey düzelir eşinle ilgili vakti zamanı gelincede yavrunuz size gelir ..mutlaka ürologa gidin tabiki bitkisel şeyler de çok iyi fayda verir ...kaan hoca nohut suyu öneriyor bitkisel takvilerinde onuda düşün istersen
ozlemez olurmuyuz cnm benim seni kocamankimse beniiiii özlememiş unutmuşlarrrrr ben gidiyommmm.........küstüm sizeeeeeahada ağlıyommmmm
AMİN cnm inss butun yuregimleebugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH
cnm inss o gordugun yerlesme lekesidir inss bebislerin sana simsiki tutunuyorlardir inssamin canım amin inşaALLAHbugün aşırı belim ve karnım ağrıyor sabahtan beride şeffaf akıntının içinde kahverengi akıntılar geliyor.takılmayayım diyorum ama canım sıkılıyor:44::44::44::44:
cnm unutjrmuyuz hic seni daha dun gibiydi simdiKIZLAR HERKESE SELAMLAR .
BENİ HATIRLADINIZ MI BİLMİYORUM. UZUN BİR SÜRE YAZAMADIM MAALESEF GEÇEN DE AMAYACIMM BENİ ANMIŞ CANIM BENİM İÇİNE DOĞDU SANIRIM NAZARBONCUKUN GEBELİĞİ NASIL GEÇİYO ACABA DİYE VALLAHİ ZOR ZAMANLAR ATLATTIM KIZLAR ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA İYİYİM AMA HALA İSTİRAHATTEYİM.
EVET BİR OĞLUM OLACAK... DOKTORUMUZUN ÖNERİSİ İLE
[FONT="]http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1[/FONT] BU TESTİ YAPTIRDIK. BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VETESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU
ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE .HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM
cnm hayirli olsun transferin inss sonuda guzel sunMerhaba canim.çarsamba günü oldu transferim 2 buz bebegimi aldim dinleniyorum simdi.kayinvalidem ve annem var yanimda.bu aksam gidecekler amains. Hep beraber kucaklarimiz dolar.:emir_bebek
kızlar merhaba ben geldim yine nasılsınız güzel anne adayları hepinizi öpüyorum nasıl gidiyor zorlu bekleyiş kalbimdesin yeliz kalınkam daha hatılayamadıklarım gün sayanlar
İyiyiz cnm sen nasilsin inss hersey yolundadir
Aksam uzeri hafif kanamam oldu dra gittik kalp atisini duyamadigimiz bebegimiz gelisememis dr buyuk ihtimalle onunla alakalidir kanama dedi progestan igne verdi.diger bebisin kalp atislarini dinletti gecen hafta gittigimizde bu kadar belirgin degildi iyice sekillenmis.hamileyim deyince bitmiyormus bu telas onu anladim dualariniza benide katin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?