2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım çok sevindim bu yıl erkek yılı galiba paşalar geliyorrabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallah

AMİN canım :) maşallah bütün hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah

Nazarbonukumm ALLAH ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin maşallah size çok geçmş olsun canım

Son düzenleme:

Rabbim kucaginada almayi nasip etsin bizlerede yasatsin bu güzel duygulari

kuzummmmm hayırlı uğurlu olsunnnn..... bebişin 9 ay seninle kalsın, sonunda sağlıkla kucağına gelsinnnnnnnn[/QUOTE]

Insallah canim hemserim ins.sende bitkilerden sifa bulursun ins.

Merhaba yelizcim.takip ettim sizi ama yazamadim.telefondan giriyorum zor oluyor.tabletten girdigim zamanlarda yazabiliyorum.ins. bu sefer bebislerimiz bizimle
evet yaaa telefondan çok zor yazmak okumak kolayda...gönüllerimiz dualarımız hep birlikte canım ...inşalahh bu sefer yüzümüz gülcek allahın izniyle

azalmadık azalmadık hepimiz burdayız ...malum 31 kişi anne oldu ilk heycanlarını yaşıyo
diğerlerimiz tedavilerimize ve dularımıza verdik heycanla yeni güzel haberler bekliyoz durgunlaştık galiba ondan......
hem bizim topiğimiz şehzade topiği olucak gibi inşlahhhhhhhhhhhhh

Canim benimde agrilarim oluyordu hala da oluyor drum rahim degisime ugruyor bu agrilarin olmasi normal dedi,akintimda vardi kahverengi olanlarin kullandigim jelden oldunu ogrendim jel kullaniyorsan kahverengi lekeleri onemseme

anladım tatlım pgt yöntemi embriyoların gelişimini genetiğini inceliyormuş o yüzden dedim.yani olursa ilerleme kaydedip kaydetmeyeceği belli oluyormuş

evet canım araştırıyorum havuç suyuna başladık bile hayırlısı neyse o olsun inşallah yelizcim

kimse beniiiii özlememiş unutmuşlarrrrr ben gidiyommmm .........küstüm sizeeeeeahada ağlıyommmmm
ozlemez olurmuyuz cnm benim seni kocamannasilsin inss hersey yolundadir cnm

Eki Görüntüle 977121 Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşaALLAH

bugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH
AMİN cnm inss butun yuregimlee:16
cnm inss o gordugun yerlesme lekesidir inss bebislerin sana simsiki tutunuyorlardir inss

cnm unutjrmuyuz hic seni daha dun gibiydi simdimasallah cinsiyetini bile ogrenmissiniz allah inss sagsalim kucagini almyida nasip etsin inss bende seni kocaman opuyorum cnm kendine iyi bak

Merhaba canim.çarsamba günü oldu transferim 2 buz bebegimi aldim dinleniyorum simdi.kayinvalidem ve annem var yanimda.bu aksam gidecekler ama ins. Hep beraber kucaklarimiz dolar.:emir_bebek
cnm hayirli olsun transferin inss sonuda guzel sun

Aksam uzeri hafif kanamam oldu dra gittik kalp atisini duyamadigimiz bebegimiz gelisememis dr buyuk ihtimalle onunla alakalidir kanama dedi progestan igne verdi.diger bebisin kalp atislarini dinletti gecen hafta gittigimizde bu kadar belirgin degildi iyice sekillenmis.hamileyim deyince bitmiyormus bu telas onu anladim dualariniza benide katin lutfen

canim uzuntunu telasini paylasiyorum insallah diger bebegini sagliklica kucagina alacaksin..beni de en cok dusunduren konu bu, burada okudugum gordugum kadariyla (yaniliyorsam lutfen uyarin) 2 tane transfer edilenlerde eger ikiside tutarsa genelde bebeklerin birinde sorun oluyor, boyle oluncada insan cok uzuluyor tabi, Allah kimseye gostermesin..2 tane embriyo transfer ettirmek istatistiksel acidan sansi arttiriyor ama bu gibi duurmlarda cok aci..o yuzden bir turlu karar veremiyorum 1 mi yoksa 2 mi transfer ettirsek diye..gonlum genelde 1 den yana..cok gecmis olsun tekrar arkadasim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…