2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sağol canım benim. Bende bira dinlenmeyi düşünüyorum. 22 şubat test tarihinmiş Rabbim yüzünü güldürür inşallah.

sağol amayam inşallah diyorum.

Bu arada listede yaptığın değişiklikler çok iyi olmuş. Ellerine sağlık,test tarihleri bile yazıyor. Bravo valla.

günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun inşallah :) dün benim yumurtlama günümdü ama bebek için yapıyoruz hissine kapılmasın diye eşime söylemedim yumurtlama günümü.ona sofra hazırladım havuç suyunu içirdim.bi güzel süslendim.sonunda ne oldu bilin ?? ( özür dileyereek söylüyorum ) eşim dışarıya boşaldı ağlaya ağlaya öldüm onada dedim oda üzüldü ama ilk defa böyle bişey yaptı bende anlamadım oda neden yaptğnı bilmiyo.çok üzgünüm.nasip değilmiş napalım

canımmmm az kaldı huzuru bulmaya bebişinin müjdesini almaya ben senden çok umutluyum Rabbim bu sefer nasip etti sana inşallah bende adeti bekliyorum gelmek bilmedi sana bişey sorcam dondurulmuş tedavisinde hangi ilaçları kullandın? coraspin

kullandın mı?

Son düzenleme:

üzülme canım benim herşeyde vardır bir hayır. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize sıkma canını

lütfen her zaman ayakta olmalıyız.Rabbim doğru zamanı takibe tüpe tedaviye gerek kalmadan nasip eder inşallah

kızlar sizi çoook özledimm... işler o kadar yoğun ki (aslında ben hep böyle çalışırdım bir dönem hafifde olsa işleri asmıştım, daha rahat giriyordum sanırım) ama şimdi imkansız çok şükür gece yarısı evden okuyorum haberlerinizi alıyorum ama sesssss veremiyorummm...

çok güzel sohbetler edip moral topluyosunuz... ben giremiyorum diye ne olur beni unutmayınnn...

bu akşam kızım istanbula gidecek inşallahhh gece geleceğimmmm.. çook öptümmm hepinizi...

kalbimdesin, kalinkam, yelizim sizden güzel haberleri alacağız inşallahhhhhhh... çoook dua ediyorummm

canım bend eöyle düşünüyorum demekki zamanı varmış ona bile nasip etmedi rabbim :))) sen ne yaptın ?

canım bend eöyle düşünüyorum demekki zamanı varmış ona bile nasip etmedi rabbim :))) sen ne yaptın ?
canım adetimi bekliyorum ama bugün çok karışığım.aynı merkeze devam etsem mi etmesem mi?ben transferden sonra sedece folbiol ve progestan kullandım coraspin vermedi aklımda sorular uyandı.herkese veriliyor ama bana verilmedi?2 tane embryom var ikisini bir transfer etmiyorlar ikisini alıp yapan bi yere mi gitsem diye de düşünüyorum bugün çok karışığım çokkk adetimde 1-2 güne gelir

tatlım sende kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem mi var??? yoksa neden versinler ki? ayrıca herkese de vermiyorlar zaten

kızlar merhaba nasılsınız Herkese Hayırlı Cumalar

kalbimdesin canım test gününü bekliyorsun galiba ne zaman inşallah güzel haberlerini alırızz

kalinkam canım sanada az kaldı galiba inşallah sendende güzel haberler alırız

diğer arkidişler okuyamadım çok sayfaları herkes iyidir umarım

RABBİM mubarek Cuma Günün hürmetine gönlünüze muradınıza göre versin İnşallah

hatim canım üzülme bundada vardır bi hayır ama 1 gün değil kuzum yumurtlama günü siz denemeye devam edin İnşallah seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin RABBİM

Yüce RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

işler yoğun çok gelemiyorum ama kalbim sizlerleeee

Son düzenleme:
tatlım sende kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem mi var??? yoksa neden versinler ki? ayrıca herkese de vermiyorlar zaten

Canım henüz onunla ilgili bir test yapılmadı ama zeynep kamilde aşılama yaptırırken tüp için iğneye başlayanlara coraspin veriyorlardı hepsine.kullanılmasında yarar yok mu sonuçta?

Canım henüz onunla ilgili bir test yapılmadı ama zeynep kamilde aşılama yaptırırken tüp için iğneye başlayanlara coraspin veriyorlardı hepsine.kullanılmasında yarar yok mu sonuçta?

canım benim ilk 2 tedavimde kan sulandırı ile ilgili birşey kullanmamıştım.sonra biz yeni bri tedaviye başlamadan bir sürü genetik testler yaptırdık o zaman kan pıhtılaşmasına bakıldı ve bende heterezigot (kan pıhtılaşması )çıktı daha sonraki tedavilerimde transafere kadar coraspin transfer oluncada artı kan sulandırıcı iğne ilave edildi.3 düşükten sonra bakılıyormuş bu tür testlere ama biz özelde ozaman ne yapılıyorduysa hepsini burç genetik merkezinde yaptırdık.inşaALLAH senin bu tedavinde yavrular gelecek

canım benim özledik seni bebikonla sen nasılsın yakında cinsiyetini öğreniriz inşaALLAHALLAH C.C gönlüne göre versin.22 Şubat test günüm :18:merakla ve dua ile her günün sorunsuz geçmesini bekliyorum

hepimizin cumasi hayili olsun arkadaslar yarin benim test gunum yani buyuk gun korkular endiseler oldukca yuksek tahmin edersiniz guzel yureklerinizden icten dualarinizi eksik etmeyim kardeslerim Rabbim bu yolda hepimizi buguzel cumanin hurmetine sevindirsin insallah hepinizi cok seviyorum Allah hepimize guzel mutlu bereketli saglikli evlatli gunler gormeyi nasip etsin insallah

canım benim özledik seni bebikonla sen nasılsın yakında cinsiyetini öğreniriz inşaALLAHALLAH C.C gönlüne göre versin.22 Şubat test günüm :18:merakla ve dua ile her günün sorunsuz geçmesini bekliyorum

Kalbin o kadar buyuk ve temiz ki insaALLAH RABBIM RAHMET kapilarini acar ve bu son tedavin olur.

amin cnım inşallah bende test yapılmadı ya acaba kullansam mı diye düşünmeden edemiyorum.sonuçta bebe aspirini zararı olacağını düşünmüyorum hatta bebeğin damar yoluyla tutunmasına bile yardımcı oluyormuş.Zeynep kamilde her tüp e başlayana veriyorlardı zararı olsa vermezlerdi. hatta arkadaşım yeni hamile kaldı tüple pıhıtlaşma olmadığı halde coraspin kullandı hala da kullanıyor doktoru söylemiş bende kullansam mı?

Canim oluyor arada üzülme olur mu bizde ara verdik yumurtlama gününü yakalacaz diye görev gibi oluyor sonra yapmak istemiyorsun yapmadığin günde yumurtlama zamanina denk geliyor nasip kismet galiba Rabbim cok bekletmesin kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…