canım gözün aydıntestlerinin temizz çıkması ve merkezin arayıp görüşmesi çok güzel bir haber.bence eşin haklı vücudun biraz dinlensin bir kaç ay sonra başlarsın belki yine hamile kalırsın tüp bebeğe bile gerek kalmaz herşey gönlüne göre olsun canım
hadi bakalımm inşallah tübe gerek kalmadan gelsin meleğinnnnnnn
canım hoşgeldin tekrardannnnn..... mr sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim....
bence eşin haklı gibi, biraz bekle hem vücut hem psikolojik olarak toparlan ondan sonra da baharda, ağaçlar çiçek açıp şenlenirken pek de güzel olur kiiiii
Tatliiiiimmmmmm canimmmmmmm bebek im ben yeni geldim nasilsin canim benim biz seni hic özlemez olur muyuz senin yerin bambaska kocaman opuyorum genel olarak topigimiz cok hareketsiz 2014 topigini egunal editorumun topigini kiskaniyorum vallah ama kendimi oraya ait hissedemiyorum orasi maasallah cok hareketli
günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun inşallah :) dün benim yumurtlama günümdü ama bebek için yapıyoruz hissine kapılmasın diye eşime söylemedim yumurtlama günümü.ona sofra hazırladım havuç suyunu içirdim.bi güzel süslendim.sonunda ne oldu bilin ?? ( özür dileyereek söylüyorum ) eşim dışarıya boşaldıağlaya ağlaya öldüm onada dedim oda üzüldü ama ilk defa böyle bişey yaptı bende anlamadım oda neden yaptğnı bilmiyo.çok üzgünüm.nasip değilmiş napalım
üzülme canım benim herşeyde vardır bir hayır. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize sıkma canını
lütfen her zaman ayakta olmalıyız.Rabbim doğru zamanı takibe tüpe tedaviye gerek kalmadan nasip eder inşallah
amin canım inşaALLAH
Aminnnnn canım inşallahhhhh
Bende biraz beklemeyi düşünüyorum.Tamam canım mümkün olduğu kadar girmeye çalışıyorum. Kocaman öptüm seni...
canım adetimi bekliyorum ama bugün çok karışığım.aynı merkeze devam etsem mi etmesem mi?ben transferden sonra sedece folbiol ve progestan kullandım coraspin vermedi aklımda sorular uyandı.herkese veriliyor ama bana verilmedi?2 tane embryom var ikisini bir transfer etmiyorlar ikisini alıp yapan bi yere mi gitsem diye de düşünüyorum bugün çok karışığım çokkkcanım bend eöyle düşünüyorum demekki zamanı varmış ona bile nasip etmedi rabbim :))) sen ne yaptın ?
canım adetimi bekliyorum ama bugün çok karışığım.aynı merkeze devam etsem mi etmesem mi?ben transferden sonra sedece folbiol ve progestan kullandım coraspin vermedi aklımda sorular uyandı.herkese veriliyor ama bana verilmedi?2 tane embryom var ikisini bir transfer etmiyorlar ikisini alıp yapan bi yere mi gitsem diye de düşünüyorum bugün çok karışığım çokkkadetimde 1-2 güne gelir
tatlım sende kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem mi var??? yoksa neden versinler ki? ayrıca herkese de vermiyorlar zaten
Canım henüz onunla ilgili bir test yapılmadı ama zeynep kamilde aşılama yaptırırken tüp için iğneye başlayanlara coraspin veriyorlardı hepsine.kullanılmasında yarar yok mu sonuçta?
kızlar merhaba nasılsınızHerkese Hayırlı Cumalar
kalbimdesin canım test gününü bekliyorsun galiba ne zaman inşallah güzel haberlerini alırızz
kalinkam canım sanada az kaldı galiba inşallah sendende güzel haberler alırız
diğer arkidişler okuyamadım çok sayfaları herkes iyidir umarım
RABBİM mubarek Cuma Günün hürmetine gönlünüze muradınıza göre versin İnşallah
hatim canım üzülme bundada vardır bi hayır ama 1 gün değil kuzum yumurtlama günü siz denemeye devam edin İnşallah seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin RABBİM
Yüce RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın
işler yoğun çok gelemiyorum ama kalbim sizlerleeee
canım benimözledik seni bebikonla sen nasılsın yakında cinsiyetini öğreniriz inşaALLAH ALLAH C.C gönlüne göre versin.22 Şubat test günüm :18:merakla ve dua ile her günün sorunsuz geçmesini bekliyorum
bugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH
canım benim ilk 2 tedavimde kan sulandırı ile ilgili birşey kullanmamıştım.sonra biz yeni bri tedaviye başlamadan bir sürü genetik testler yaptırdık o zaman kan pıhtılaşmasına bakıldı ve bende heterezigot (kan pıhtılaşması )çıktı daha sonraki tedavilerimde transafere kadar coraspin transfer oluncada artı kan sulandırıcı iğne ilave edildi.3 düşükten sonra bakılıyormuş bu tür testlere ama biz özelde ozaman ne yapılıyorduysa hepsini burç genetik merkezinde yaptırdık.inşaALLAH senin bu tedavinde yavrular gelecek
günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun inşallah :) dün benim yumurtlama günümdü ama bebek için yapıyoruz hissine kapılmasın diye eşime söylemedim yumurtlama günümü.ona sofra hazırladım havuç suyunu içirdim.bi güzel süslendim.sonunda ne oldu bilin ?? ( özür dileyereek söylüyorum ) eşim dışarıya boşaldıağlaya ağlaya öldüm onada dedim oda üzüldü ama ilk defa böyle bişey yaptı bende anlamadım oda neden yaptğnı bilmiyo.çok üzgünüm.nasip değilmiş napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?