- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Mesajını görmüş ama cvp yazamamıştım seninle aynı duyguları yaşayan biri olarak üzülme demek çok anlamsız acını anlıyorum sadece yalnız olmadığını bilmeni isterim. Bende 8 haftalık ikiz bebeklerime ağlayarak veda ettim şimdi ilaçlarımı aldığım eczanenin önünden geçerken bile zorlanıyorum çok zor biliyorum ama Allah sabrımızı verecek diye ümit ediyorum
Mesajını görmüş ama cvp yazamamıştım seninle aynı duyguları yaşayan biri olarak üzülme demek çok anlamsız acını anlıyorum sadece yalnız olmadığını bilmeni isterim. Bende 8 haftalık ikiz bebeklerime ağlayarak veda ettim şimdi ilaçlarımı aldığım eczanenin önünden geçerken bile zorlanıyorum çok zor biliyorum ama Allah sabrımızı verecek diye ümit ediyorum
Kızlar aktarı eve taşıdım gitti paracıklarımAktar ne dediyse aldım umut dünyası valla herseyi aldım
kocama sperm için keçi boynuzu özü ve tribulus Demir dikeni ekstraktı sabah akşam içilecek bunu bende kullanıncam yumurta kalitesini arttırıyormuş Aslan pençesi çakşır otu aldım bi ot daha aldım adını unuttum:26:Şimdi onları demleyip içicem ben bunlarla kesin üçüz doğururum
Merhaba canların sahramm melindam kurlerinizi yapın bence sonrada aslan pençesine devam edersiniz ama hepsini bi anda yapmayın dokunuyo gecen bana dokundu oyusden dikatlivolun kızlar kalbimdesin Sanada cokvtesekkur ederim Gusel dileklerinde Icin Allahım hepizun yüzüne gülsün
Ayyy demeyin öle unutmadum tabiki gizli gizli girip okuyup beğenip çıkuom aannem kızıyo telefonla çok oynuyon diyo ...bide tlfdam girmek ve yazmak çok zor oyüzdensadece takipte gibi kaldım...bide ben çok bunalımım ya sizleri üzmek istemiom kafamın içinde yüzbin tane soru var...mesela bugün yine e2 kan vermeye gel dediler sonuç çokana kadar kafayı yicektim nie istediler nie daha öncekinde yoktu böle bişi eger değwr düşük çoksaydı iğne yapıcaklardı ek..çok şükür ii dediler yolladılar....bide dondurulmuş embriyom olmadı ona kafan takılıyo bide tranfer ettiklri emriyolara işlem yapıldığını söledilerdi sürekli kafamda o dönüyo...yinede sakin duruyom fiziksel olarak ama işte içimde fırtınalar kopuyor siz anlarsınız beni işte sizden baika kimse anlamaz ...bide bu swfer adet ağrısıda çekiyom böle batmalar bunlarda umut veriyo nebilim çok konuştum bak ...bugün eşim görmefen banyo yaptım yıkanmamı istemio deli yaa bide onla uğraşıyomSen nasilsin canim nasil geciyo gunlerin hic sesin cikmiyo bebislerini alinca unuttun bizi bakiyorumda
sana katılıyorum kalinkam,yeliz unuttu bizi Zeki Mürenden Zalim şarkısı yelize gitsin
Amin canım inşallah yazdıkların moral olduDene tabi tatlim Allah butun bitkilere oyle sifalsr saklamiski bizim aklimiz almaz bide sana bisey anlaticam benim bi arkadas vardi eski calistigim biyerden kizcagizin yasi bendende kucuktu 4yildir falan cocugu olmamis doktora gitti testlerini falan yaptirdi cok kotu cikmis erken menopoz dedi doktor universite hastanesine yonlendirdi kizin gezmedigi profosor kalmadi adetten falan kesilmisti artik esindede biraz problem cikmisti en sonunda doktorlar tupbebekle bile olmaz cok ama cok dusum bi ihtimal belki demislerdi neyse ben iki yildir falan gormedim kizi haberde almadim gecenlerde baska bi arkadas aradi demez mi o kiz icin bebegini gormeye gittik ben sok oldum cokta sevindim tabi hemen sordum tabi tupbebekle mi oldu nasil oldu diye yok dedi normal yolla oldu ben sok ustune sok tabi bi aktar bulmuslar tum test sonuclarini goturmus aktar kizada kocasinada bitkilerden ilac yapmis vermis kullanmislar bide bi hocaya muska gibi bisey yazdirmislar bu bolume soguk bakiyorum tabi ben neyse sonrasinda normal yolla hamile kalmis oglusu olmus iki aylik simdi maasallah subhanallah Allah bagislasin Rabbim bizim gibi bekleyen tuk kadinlarin sifasini versin insallah
haa canim bide cok sevdigim bi arkadasimin annesi beni bi teyzeye goturmustu bir yil once falandi beni goturen kadinda erken menopoza girmis adetten falan kesilmis sonra bu kadina gitmis verdiklerini kullanmis sonra en son oglunu dogurmus neyse kadin bana bi kavanozun icinde bisuru otun bitkinin oldugu bi su verdi bu suyu cogalat adetin baslayinca hergun bi bardak ic demisti icindede yok yok sonrasinda hep o bitkileri saracoglundan duydum neyse ben iki ay adet goremedim kistim olmus haliyle bu bozuldu kullanamadan atmak zorunda kaldim sonrasindada gitmedim
yani demem oki bitkilerde sifalar gizli ama onemli olan neyi nekadar kullanacagimizi nasil kullanacagimizi bilmek onun icin isinin ehli insanlardan yardim almak Allah sifani versin tatlim insallah tez vakitte yavrunu sana gondersin insallah yeter ki sen umudunu kaybetme inancini kaybetme...
Amin canım ama tadı cok kötü Aslan pençesinin zorla içiyorumOohhh sifa olsun canimbende bu incirleri icerken sireden icim bayıliyor sifa niyetine mecbur artik :)
Ayyy demeyin öle unutmadum tabiki gizli gizli girip okuyup beğenip çıkuom aannem kızıyo telefonla çok oynuyon diyo ...bide tlfdam girmek ve yazmak çok zor oyüzdensadece takipte gibi kaldım...bide ben çok bunalımım ya sizleri üzmek istemiom kafamın içinde yüzbin tane soru var...mesela bugün yine e2 kan vermeye gel dediler sonuç çokana kadar kafayı yicektim nie istediler nie daha öncekinde yoktu böle bişi eger değwr düşük çoksaydı iğne yapıcaklardı ek..çok şükür ii dediler yolladılar....bide dondurulmuş embriyom olmadı ona kafan takılıyo bide tranfer ettiklri emriyolara işlem yapıldığını söledilerdi sürekli kafamda o dönüyo...yinede sakin duruyom fiziksel olarak ama işte içimde fırtınalar kopuyor siz anlarsınız beni işte sizden baika kimse anlamaz ...bide bu swfer adet ağrısıda çekiyom böle batmalar bunlarda umut veriyo nebilim çok konuştum bak ...bugün eşim görmefen banyo yaptım yıkanmamı istemio deli yaa bide onla uğraşıyom
Doluyum ya ben biywre kaçıp ağlamam laxım .....sizin yazdıklarınızı okuyup okuyp rahatlıyorum ama....inşlahh hepimiz güzel habwrlerle sevinçten ağlarız o günler çok yakın olsun...TOPİKTEKİ TÜM KIZLARRR SEVİNÇTEN AĞLAYALIM DIE HEP DUALARIMA SIZIDE KATIYORUMM....HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
idrar testinde gördüğün bebeğini rabbim inş kan testindede görüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah hepimize nasip etsin insallah canim
19 u canım :18::18:Test gunun ne zamandi canim?
Ayyy demeyin öle unutmadum tabiki gizli gizli girip okuyup beğenip çıkuom aannem kızıyo telefonla çok oynuyon diyo ...bide tlfdam girmek ve yazmak çok zor oyüzdensadece takipte gibi kaldım...bide ben çok bunalımım ya sizleri üzmek istemiom kafamın içinde yüzbin tane soru var...mesela bugün yine e2 kan vermeye gel dediler sonuç çokana kadar kafayı yicektim nie istediler nie daha öncekinde yoktu böle bişi eger değwr düşük çoksaydı iğne yapıcaklardı ek..çok şükür ii dediler yolladılar....bide dondurulmuş embriyom olmadı ona kafan takılıyo bide tranfer ettiklri emriyolara işlem yapıldığını söledilerdi sürekli kafamda o dönüyo...yinede sakin duruyom fiziksel olarak ama işte içimde fırtınalar kopuyor siz anlarsınız beni işte sizden baika kimse anlamaz ...bide bu swfer adet ağrısıda çekiyom böle batmalar bunlarda umut veriyo nebilim çok konuştum bak ...bugün eşim görmefen banyo yaptım yıkanmamı istemio deli yaa bide onla uğraşıyom
Doluyum ya ben biywre kaçıp ağlamam laxım .....sizin yazdıklarınızı okuyup okuyp rahatlıyorum ama....inşlahh hepimiz güzel habwrlerle sevinçten ağlarız o günler çok yakın olsun...TOPİKTEKİ TÜM KIZLARRR SEVİNÇTEN AĞLAYALIM DIE HEP DUALARIMA SIZIDE KATIYORUMM....HEPİNİZİ ÖPÜYORU
Ah be guzelim sen kafani neden bunlarla bulandirip hem kendine hem bebeklerine zarar veriyosun Allah ol derse olucak ol demezse hersey istedigi kadar mukemmel olsun gene olmaz bunu bil buna inan gerisini dusunme icinden "Lâ havle velâ kuvvete illâ billah" cek icin rahatlar bide Estagfirullah günde enaz 100 defa cekmeye calis peygamber efendimizin önerisi Allah a emanet ol guzel düşün güzel olsun herşey. ..
19 u canım :18::18:
Canlarim hepinize tek tek teşekkür ederim telefondan yazdigim için uzun yazamıyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah hepinize dua ediyorum sizde bana dua edin yarin tekrar tahlil yaptiricam rabbime emanet olun...
Doluyum ya ben biywre kaçıp ağlamam laxım .....sizin yazdıklarınızı okuyup okuyp rahatlıyorum ama....inşlahh hepimiz güzel habwrlerle sevinçten ağlarız o günler çok yakın olsun...TOPİKTEKİ TÜM KIZLARRR SEVİNÇTEN AĞLAYALIM DIE HEP DUALARIMA SIZIDE KATIYORUMM....HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
yelizcim takma kafana bunda da vardır bir hikmet dondurulmuş embriyo olması güzel olurdu ama inanıyorum gerek kalmayacak göbüşündeki yavrular vakti dolunca kucağına gelecekler e2 istemeleride iyi olmuş seninle ilgileniyorlar birşey atlamak istemiyorlar gönder bakayım kafandaki hüsnü kuruntuları kalinkam doğru söylüyor La Havle ve bol bol Estağfirullah çek iyi gelecek
not:kelin ilacı olsa kendi kafasına sürecek anne aday adayı
(işin şakası benimde senden bir farkım yok anne olmadan delireceğiz)
bu konuda sana katılıyorummmmmmSen nasilsin canim nasil geciyo gunlerin hic sesin cikmiyo bebislerini alinca unuttun bizi bakiyorumda
Ah be guzelim sen kafani neden bunlarla bulandirip hem kendine hem bebeklerine zarar veriyosun Allah ol derse olucak ol demezse hersey istedigi kadar mukemmel olsun gene olmaz bunu bil buna inan gerisini dusunme icinden "Lâ havle velâ kuvvete illâ billah" cek icin rahatlar bide Estagfirullah günde enaz 100 defa cekmeye calis peygamber efendimizin önerisi Allah a emanet ol guzel düşün güzel olsun herşey. ..
tünaydın kızlaaarrrrrr....
her biri birbirinden güzel geçecek günlerimizin için bu gün bi başlangıç olsun emiiiii
bu konuda sana katılıyorummmmmm
can kuzum, bi tanem, nazlı yelizim benimmmm.... kız at o kurtları aklından, ne güzel ölçüyolar e2'ni.... seni gözlem altında tutuyolar, önemsiyolar ne güzel..... eğer bi sorun varsa önlem alırlar, ne güzel.... dondurulmuş için de üzülme inşallah Rabbim göbişindekilere can versinnnnnnnyani canım benim, cancağızımmmmmm sakın ama sakın kafanda dolananları uzaklaştır, doldurma kafanı bunlarla, kurma kendi kendini, yeme kendi kendiniiii...... ağlamak istiyosan ağla, ama nolursun sakinleştir kafanın içini bebeğimmmmmmmmm
bu arada bir de burdan söylemek istiyorum.... saraçoğlundan aldığım kürler geldi, daha doğrusu poşet çaylar.... önce sarı soğan kürü, sonra o bitince aslan pençesi çayı, o bitince bildiğimiz soğan kürü, o bitince ikinci aslan pençesi çayı, o bitince civan perçemi çayı içicem... çaylar 30 ar tane... bi de ilk küre başlarken üzüm çekirdeği yağı da almaya başlıycam ve kürler bitene kadar devam edicem......adam kalın harflerle yazmış her kür başında "diğer kür bitmeden başlamayınız, aynı anda ikisini birden yapmayınız" diye.....DUYURULUR.......
kuzum ben hastayım sana varya,işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar (anaaaammmm kocam yüzünden spor spikeri gibi oldum ya la ben!!!! (((((( )
tünaydın kızlaaarrrrrr....
her biri birbirinden güzel geçecek günlerimizin için bu gün bi başlangıç olsun emiiiii
bu konuda sana katılıyorummmmmm
can kuzum, bi tanem, nazlı yelizim benimmmm.... kız at o kurtları aklından, ne güzel ölçüyolar e2'ni.... seni gözlem altında tutuyolar, önemsiyolar ne güzel..... eğer bi sorun varsa önlem alırlar, ne güzel.... dondurulmuş için de üzülme inşallah Rabbim göbişindekilere can versinnnnnnnyani canım benim, cancağızımmmmmm sakın ama sakın kafanda dolananları uzaklaştır, doldurma kafanı bunlarla, kurma kendi kendini, yeme kendi kendiniiii...... ağlamak istiyosan ağla, ama nolursun sakinleştir kafanın içini bebeğimmmmmmmmm
bu arada bir de burdan söylemek istiyorum.... saraçoğlundan aldığım kürler geldi, daha doğrusu poşet çaylar.... önce sarı soğan kürü, sonra o bitince aslan pençesi çayı, o bitince bildiğimiz soğan kürü, o bitince ikinci aslan pençesi çayı, o bitince civan perçemi çayı içicem... çaylar 30 ar tane... bi de ilk küre başlarken üzüm çekirdeği yağı da almaya başlıycam ve kürler bitene kadar devam edicem......adam kalın harflerle yazmış her kür başında "diğer kür bitmeden başlamayınız, aynı anda ikisini birden yapmayınız" diye.....DUYURULUR.......
kuzum ben hastayım sana varya,işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar (anaaaammmm kocam yüzünden spor spikeri gibi oldum ya la ben!!!! (((((( )
tavsiyene uydum canım tesbih çekiyorum habire .... seninde haberlerin çok güzel inşalhh yakında tescilleyeceksinde kan tahlillinle ben inanıyorum ve hep dua ediyorumAh be guzelim sen kafani neden bunlarla bulandirip hem kendine hem bebeklerine zarar veriyosun Allah ol derse olucak ol demezse hersey istedigi kadar mukemmel olsun gene olmaz bunu bil buna inan gerisini dusunme icinden "Lâ havle velâ kuvvete illâ billah" cek icin rahatlar bide Estagfirullah günde enaz 100 defa cekmeye calis peygamber efendimizin önerisi Allah a emanet ol guzel düşün güzel olsun herşey. ..
yelizcim takma kafana bunda da vardır bir hikmet dondurulmuş embriyo olması güzel olurdu ama inanıyorum gerek kalmayacak göbüşündeki yavrular vakti dolunca kucağına gelecekler e2 istemeleride iyi olmuş seninle ilgileniyorlar birşey atlamak istemiyorlar gönder bakayım kafandaki hüsnü kuruntuları kalinkam doğru söylüyor La Havle ve bol bol Estağfirullah çek iyi gelecek
not:kelin ilacı olsa kendi kafasına sürecek anne aday adayı
(işin şakası benimde senden bir farkım yok anne olmadan delireceğiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?