- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
ay kız nası kızmıyım yaaaa.... maç izliycem diyo adam bana, bende saf saf maç 7de sinema 9 da diyorum.... meğerse adam stadyuma gidecekmiş bide anca 12 de gelirsin o zaman sen diyince her maça gidişinde saat soruyomuşum sormıycakmışım, 1 pazarı varmış hafta 7 gün bende 10 pazar var ya çünkü.... bi beyimiz sıkılıyo çünkü.
İyi günler kızlar amaayam Sağol cevabin icin evet biraz dinlenmem lazim yoksa kafayı siyiracambiz ailelemizden cok uzaktayiz en calismiyorum bide iki komşum var arada bir gorustugum o kadar evle kocayla uğraşıyorum is yaratiyom kendime :) kizlar nasil gidiyor bebiklere iyi bakin kalinkam sanki pozitif mi ne inşaallah kuzum kalbimdesin yeliz nese monica pizzo guzbahar transferi yapilmis yapilacak tedaviye baslayacak ve devam eden ismini sayamadigim kizlar dualarim sizinle unutmayin herseyden önemli olan siz ve sevdiceginiz kimseyi duymayin gormeyin takmayin canlar Rabbim büyük hepinizin kalbi cok güzel bi gün bizde bole olcaz Allahin izni ile inşallah ben de hepinizi cok seviyom ve öpüyorum sıkılıp konusmak isteyen olursa buralardayim he he :)
Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN
Ayyy ayni durum bizdede oluyor mac gunleri senin kide fenerli heralde dun bizdede resmen sogukhava vardi bizimki evde izliyor ayri odasi var mac olurken ses cikartamayiz hele bid yenildilermi hic konusmayiz ogun bu erkekler hep ayni cnm mac gunu zaman duruyor onlar icin
Cok sagol tatlim Allah sanada nasip etsin insallah bu mutluluklari yarin tekrarliycam testi insallah hatta gunler once netten 100 lu 39 tl ye test siparisi vermistim kargo bugun geldi :) cok fenayim ben ya bitanede esimin sabah aldigi testten var bugun kargo gelince denemek amacli bitanede ondan yaptim ondada cikti insallah yarin sabah koyulasmaya baslar kan icin cumartesiyi beklemekte kararliyim insallah merkez ogun cagirdi yakinimdaki hastanede bugune kadar okadar cok test yaptirmisim ki yillardir en son gidisimde kiz suratima bakip neden surekli test yaptiriyosunuz diye sorunca kendimi cok kotu hissetmistim ogun ah ettim bidaha gelirsem diye heray adet gunumde kan testi yaptirmami doktorum istemisti gebeligi erken yakalayalim igneye baslayalim diye dogum sonrasinda belirli bi noktadan sonra gina geldiydi dahada gitmediydim...
Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN
Kızlarrrr çakşır kökü suyu kullanan var mı:26:
Erkekte sperm sayısını ve kalitesini bayanda da yumurta sayısını ve kalitesini artırıyormuş yarın aktara gidip bi öğreneyim büyücü gibi oldum kür hazırlamaktan
Mayısa kadar bu sperm ve yumurtalara fena taktım ya düzelecek ya düzelecek
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... hepimiz inşallahhhh hep beraber anne olalımmmmm...sen de alacaksın hayatım, az kaldı, biraz daha sabret ne olur....
insallah canim ya hepimiz tadalim bu guzel duygulari, tez zamanda insallahhhhhhhh
inşallah tatlım inşallah sonumuzu hepimizin güzel olsun insanlara da kızmıyorum artık başlarına gelmeyen yaşamadıkları bi durumu anlamalarını da bekleyemem ki belki bizde farkında olmadan başka konularda başka insanların acılarına istemeden dokunuyoruz ama farkında bile değiliz insan yaşadıkça farkındalığı artıyo bazen bize çok basit gelen bişey küçücük bi cümle karşımızdaki insanın canını çok acıtabiliyo ALLAH IM bilinçli insanlardan eylesin bizleri inşallah ...
ay kız nası kızmıyım yaaaa.... maç izliycem diyo adam bana, bende saf saf maç 7de sinema 9 da diyorum.... meğerse adam stadyuma gidecekmişbide anca 12 de gelirsin o zaman sen diyince her maça gidişinde saat soruyomuşum sormıycakmışım, 1 pazarı varmış hafta 7 gün bende 10 pazar var ya çünkü.... bi beyimiz sıkılıyo çünkü.
Ayyy ayni durum bizdede oluyor mac gunleri senin kide fenerli heralde dun bizdede resmen sogukhava vardi bizimki evde izliyor ayri odasi var mac olurken ses cikartamayiz hele bid yenildilermi hic konusmayiz ogun bu erkekler hep ayni cnm mac gunu zaman duruyor onlar icin
Kizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶
canım önce bir nefes... sende kalinkamın nefes egzersizleri gibi şeyler yap ne olur... sakin ol... bu günlerde geçecek... gecenin ardından gündüzü veren rabbim, kışın ardından baharı veren rabbim bizim de kışımızı bahara çevirecek, bizleri de yeşertecek, çicek açtırtacak ve evlatlarımızı verecek inşallahhh... ama önce senİyi günler kızlar amaayam Sağol cevabin icin evet biraz dinlenmem lazim yoksa kafayı siyiracambiz ailelemizden cok uzaktayiz en calismiyorum bide iki komşum var arada bir gorustugum o kadar evle kocayla uğraşıyorum is yaratiyom kendime :) kizlar nasil gidiyor bebiklere iyi bakin kalinkam sanki pozitif mi ne inşaallah kuzum kalbimdesin yeliz nese monica pizzo guzbahar transferi yapilmis yapilacak tedaviye baslayacak ve devam eden ismini sayamadigim kizlar dualarim sizinle unutmayin herseyden önemli olan siz ve sevdiceginiz kimseyi duymayin gormeyin takmayin canlar Rabbim büyük hepinizin kalbi cok güzel bi gün bizde bole olcaz Allahin izni ile inşallah ben de hepinizi cok seviyom ve öpüyorum sıkılıp konusmak isteyen olursa buralardayim he he :)
Kızlarrrr çakşır kökü suyu kullanan var mı:26:
Erkekte sperm sayısını ve kalitesini bayanda da yumurta sayısını ve kalitesini artırıyormuş yarın aktara gidip bi öğreneyim büyücü gibi oldum kür hazırlamaktan
Mayısa kadar bu sperm ve yumurtalara fena taktım ya düzelecek ya düzelecek
hakkaten Selen i bende merak ettim..bu arada benim dondurulmus transferim martta olacak ama yinede bende hala erkek infertilitesi icin arastirma yapiyorum ne olur ne olmaz diye..caksir suyunu/kokunu bende bulmak istiyorum ama bulamiyorum burda ingilizcesi nedir acaba..
size tek bir şey söyleyeceğim canlarımmm... maç konusunda dualarım elhamdülillah tutuyor... Bizimki geçen hafta ankaradaydı, arkadaşıyla gitmişti iş için... sonra telefon etti, biz eskişehire gidiyoruz fener maçı için... ( bizim ki kopkoyusundan fenerli... aynen seninki gibi neşecim, yenilince yanında asla durulmaz) bir sinirlendim anlatamammmm.. dua ettim resmenallahım ne olur yenisinler diye.. sonra kendime kızdımmmm... veeeee gooooooollllllllll.. fener yenildi... gece eve geldi yenildik, dediii. bende pişkin pişkin "biliyorum, çünkü dua ettimmm,"" dedimmmm... bana bir bakışı vardı çok ta tın yaniiii... bazen de keyfimi yerine getiriyorsa fener gol atsın diye dua ediyorummm... ve gooooolllll. velhasıl kızlar, kocalarımız bilir, ya sayemizde (dularımız vesilesiyle) yenerler yana yenilirler... bizde seyrederiz
Teşekkür ederim canım inşallahh faydası olur bu arada Aslan pençesi ne için içiyorsun bide onu yapayım
Gubaydinnnnnn canlar nasılsınız canim ben aslan pencesiniadete düzene sokması Icin içiyorum normalde adetim düzenli geliyodu ama 7 deneme benim düzeni iyice bosdu şaşırdı artik bu defa tam 28 günde geldi ara kanamalari oluyodu simdi olmuyo artik bide ben döl yatağını kuvvetlendiriyor diye biliyorum sitelerde okuduğum kadarıyla öyle yazıyımenopoza girmeyi geciktiriyomus senin yasin kaç bilmiyom ama ben sifa Allahdan deyip içiyorum ben yurdisindayim benim eltimdogum yapmıştı ordaki ebe çaylardan bahsederken bu caydanda bahsetmiş hamile kalmak istiyosaniz frauenmantel tee yani aslan pençesi Icin DEMIS ben 1 kutu bitirdim simdi Hayırlısı Allahtan Allahım artik bizim yüzümüze gülsün bilerek almancasini yasdin çünkü ben Baya aramıştım oyusden Allah kolaylık versin hepimize sen yine arastir tekrar ondan sonra kendine uygun bulursan icersin optum canim
canım benim c.tesi merkezinde yaptırınca 2 gün sonra git orda yaptır kızın suratına bakıpsonucu gözüne sokarsın .parasıyla değil mi?ona ne oluyormuş
Aminnnn canım inşallahhhhhhbizde tekrar baslamayiz insallah gerek kalmaz...Allah sifa versin canim tez vakitta kavusalim bebelerimize insallahh..
Teşekkür ederim kuzum aminnnn inşalllahhhhcanım bilgi sahibi değilim ama faydası vardır mutlakaazmine hayranım bu kadar çabayı Rabbim geri çevirmez.sonuçlarını kısa zamanda bebiş olarak alırsın inşaALLAH
Paylaştığın için çok teşekkür ederim canımcanım en iyisini yapıyorsun boş durmamak lazım biraz araştırdım belki sana bir faydası olur
ÇAKŞIR OTU
Çakşır Otu (Ferula communis) asıl kökeni ve kullanıma başlanması orta asyadır fakat ülkemizdede yetişmekted.2 metreye kadar büyüyebilen, sarı renkli çiçekler açan otsu bir bitkidir.
Orta asyadan göçşe gelen Türkler o bölgede kullandıkları çakşırı anadoludada bulunca kullanmaya başladırlar.
TÜRKİYEde doğal ortamda yetişen binlerce bitki arasındaki çakşır en çok bilinenlerden biridir.
Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutularak toz haline getirilerek bal ile macun yapılmak suretiyle kullanılır. 1 su bardağı kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı çakşır kökü konularak demlemek surutiyle hazırlanan çay da içilebilir.
Çakşır Hakkında Yanlış Bilinenler
Bir çok yere baktığınızda aşağıda yazan bilgiyi görürsünüz ve tamamen yanlıştır
Çakşır otu alırken ve kullanılırken dikkat edilecek nokta ise çakşır otunun dişi ve erkek türü bulunur. Bu nedenle doğru olanı kullanmak gerekir. Kadınlar çakşır otunun dişi olanını Erkekler ise erkek olanını kullanmalıdırlar.
Çakşır Bitkisi
Çakşır Türleri
Şeytantersi (Ferula assafoetida)
Ferula caspica
Çakşır otu (Ferula communis)
Ferula conocaula
Ferula foetida
Ferula gummosa
Tuzcul çakşır (Ferula halophila)
Ferula hermonis
Ferula karelinii
Ferula linkii
Ferula longifolia
Ferula marmarica
Ferula moschata
Ferula narthex
Ferula orientalis
Ferula persica
Suyabu (Ferula rigidus)
Ferula schair
Ferula szowitziana
Ferula tingitiana
Ben 30 yaşındayım canım. Benim yumurta rezerv az amh degerim 0,6 yumurta kalitesinde artış yapar mı acaba :26:Bugün aktara gidicem sorarım aktaraGubaydinnnnnn canlar nasılsınız canim ben aslan pencesiniadete düzene sokması Icin içiyorum normalde adetim düzenli geliyodu ama 7 deneme benim düzeni iyice bosdu şaşırdı artik bu defa tam 28 günde geldi ara kanamalari oluyodu simdi olmuyo artik bide ben döl yatağını kuvvetlendiriyor diye biliyorum sitelerde okuduğum kadarıyla öyle yazıyımenopoza girmeyi geciktiriyomus senin yasin kaç bilmiyom ama ben sifa Allahdan deyip içiyorum ben yurdisindayim benim eltimdogum yapmıştı ordaki ebe çaylardan bahsederken bu caydanda bahsetmiş hamile kalmak istiyosaniz frauenmantel tee yani aslan pençesi Icin DEMIS ben 1 kutu bitirdim simdi Hayırlısı Allahtan Allahım artik bizim yüzümüze gülsün bilerek almancasini yasdin çünkü ben Baya aramıştım oyusden Allah kolaylık versin hepimize sen yine arastir tekrar ondan sonra kendine uygun bulursan icersin optum canim
Kolay gelsin canımkızlarrr günaydın günaydın günaydın... ay delirdi bu demeyin bu sabah içimde müthiş bir enerji var o kadar.... şubatta bahar gelince kendimi gerçek bahar geldi zannettim herhal... bir de yarın akşam misafirim var, bir yandan menü düşünüyorum bir yandan size yazıyorummmm...
canım ben kullanmadım ama hakkında bir yazı okumuştum, hem bayana hem de erkeğe çok yararlı olduğunu söylüyordu yazı...
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... hepimiz inşallahhhh hep beraber anne olalımmmmm...
ah benim canım kardeşimmmm... bu güzel yürek elbet bir gün mutluluktan coşacak....
harikaaaaaa yaaaa... harikaaaaa.... canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh...
size tek bir şey söyleyeceğim canlarımmm... maç konusunda dualarım elhamdülillah tutuyor... Bizimki geçen hafta ankaradaydı, arkadaşıyla gitmişti iş için... sonra telefon etti, biz eskişehire gidiyoruz fener maçı için... ( bizim ki kopkoyusundan fenerli... aynen seninki gibi neşecim, yenilince yanında asla durulmaz) bir sinirlendim anlatamammmm.. dua ettim resmenallahım ne olur yenisinler diye.. sonra kendime kızdımmmm... veeeee gooooooollllllllll.. fener yenildi... gece eve geldi yenildik, dediii. bende pişkin pişkin "biliyorum, çünkü dua ettimmm,"" dedimmmm... bana bir bakışı vardı çok ta tın yaniiii... bazen de keyfimi yerine getiriyorsa fener gol atsın diye dua ediyorummm... ve gooooolllll. velhasıl kızlar, kocalarımız bilir, ya sayemizde (dularımız vesilesiyle) yenerler yana yenilirler... bizde seyrederiz
Rabbim ne büyük, ne güzel... canım arkadaşımmm çoook güzel bir haber bu... rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallahhhh... kızların dediği gibi oğluşun kuzenlerine haddiiiiiii siz de gelin diye baskı yapsın inşallahhhh...
canım önce bir nefes... sende kalinkamın nefes egzersizleri gibi şeyler yap ne olur... sakin ol... bu günlerde geçecek... gecenin ardından gündüzü veren rabbim, kışın ardından baharı veren rabbim bizim de kışımızı bahara çevirecek, bizleri de yeşertecek, çicek açtırtacak ve evlatlarımızı verecek inşallahhh... ama önce sengülmeye başla ne olur...
Melindam 3535 canim benim git sor istersen hem edindiğim bilgileri bizle paylasirsin benimde yumurta rezevim az yumurta cok az oluyo oyusden sasird artik iyice Allah işlerimizi rast getirsin
Tabiki sorarım kuzum akşam yazarımCanim bizim buralarda böyle imkanımız olmadığı Icin bide hayitdan bahsediyolar onuda bir sorsana kuzum hangisi daha faydalı yumurta Icin diye belki bi faydası olur
Başlamışken devam et canım bende soğan kürüne reglimin bitişinden 7.gün içmeye başlayacağım ondan sonra incir kürüne suanda bal tarcın çörek otu karışımını yapıyorum Aslan pençesi hayit otu ve caksırı aktara sorucam gerekirsede onları içerimMelindam ve 4343 kizlar kurlerden bahsetmissiniz ilgimi cekti bende incir suyuna başladım iki gündür sogan suyunu icemedim zor dayandimçikolata kisti icin bnm incire sonra havuc da ekleyecem yumurta catlasin diye kocaya zorla keci boynuzu pekmezi iciriyorum aslan pençesi cok iyi diye duydum ama evde incir mevcuttu ona basladim bilemedim simdi biraksam mi devam mi etsem
Tabiki sorarım kuzum akşam yazarım
Başlamışken devam et canım bende soğan kürüne reglimin bitişinden 7.gün içmeye başlayacağım ondan sonra incir kürüne suanda bal tarcın çörek otu karışımını yapıyorum Aslan pençesi hayit otu ve caksırı aktara sorucam gerekirsede onları içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?