2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım amayacım senin kumanda futbol galiba benim kumamda bilgisayar yani haftanın 7 günü onunla beraberALLAH hepimize kolaylık versin canımyorumundaki pazar sayısınada çok güldüm

sağol canım ve dualarınada ammmiiiiinnnnnncanım sende seviliyorsun unutma bizlerde buralardayız ne zaman istersen dertleşiriz

aydın günlerimiz olsun inşallaaahhhh....

sabah sabah içim açıldı; hamiş sayımız 31e yükselmiş :))))))

Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN

canım tebrikleeeerrrrrrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhh

yok annem benim herif teksas'tan.... bursasporluyuz, akşam dedim ki bi gün cumhurbaşkanı başbakan falan olursam ilk icraatım futbolu yasaklamak olacak yada bunu vaad eden herhangi bir partiye anında oy atar etrafımdaki tüm kadınları da organize etmek için çabalayabilirim

Bursanın ilçesinde oturuyoruz, kızma nedenim oydu zaten, bana kalkmış maç izliycem diyo, kapıdan çıkarken anlıyorum ki bursaya stadyuma gidiyomuş..... insan öyle mi söyler MAÇA GİDİYORUM der en azından....

canım benim c.tesi merkezinde yaptırınca 2 gün sonra git orda yaptır kızın suratına bakıp sonucu gözüne sokarsın.parasıyla değil mi?ona ne oluyormuş

Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN

canım yaaa bizi çok meraklandırdın ama değdi doğrusu gözün aydın canım inşaALLAH herşey yolunda gider vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın

kızlarrr günaydın günaydın günaydın... ay delirdi bu demeyin bu sabah içimde müthiş bir enerji var o kadar.... şubatta bahar gelince kendimi gerçek bahar geldi zannettim herhal... bir de yarın akşam misafirim var, bir yandan menü düşünüyorum bir yandan size yazıyorummmm...

canım ben kullanmadım ama hakkında bir yazı okumuştum, hem bayana hem de erkeğe çok yararlı olduğunu söylüyordu yazı...

sen de alacaksın hayatım, az kaldı, biraz daha sabret ne olur....

insallah canim ya hepimiz tadalim bu guzel duygulari, tez zamanda insallahhhhhhhh
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... hepimiz inşallahhhh hep beraber anne olalımmmmm...

ah benim canım kardeşimmmm... bu güzel yürek elbet bir gün mutluluktan coşacak....

harikaaaaaa yaaaa... harikaaaaa.... canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh...

size tek bir şey söyleyeceğim canlarımmm... maç konusunda dualarım elhamdülillah tutuyor... Bizimki geçen hafta ankaradaydı, arkadaşıyla gitmişti iş için... sonra telefon etti, biz eskişehire gidiyoruz fener maçı için... ( bizim ki kopkoyusundan fenerli... aynen seninki gibi neşecim, yenilince yanında asla durulmaz) bir sinirlendim anlatamammmm.. dua ettim resmen allahım ne olur yenisinler diye.. sonra kendime kızdımmmm... veeeee gooooooollllllllll.. fener yenildi... gece eve geldi yenildik, dediii. bende pişkin pişkin "biliyorum, çünkü dua ettimmm,"" dedimmmm... bana bir bakışı vardı çok ta tın yaniiii... bazen de keyfimi yerine getiriyorsa fener gol atsın diye dua ediyorummm... ve gooooolllll. velhasıl kızlar, kocalarımız bilir, ya sayemizde (dularımız vesilesiyle) yenerler yana yenilirler... bizde seyrederiz

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶

Rabbim ne büyük, ne güzel... canım arkadaşımmm çoook güzel bir haber bu... rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallahhhh... kızların dediği gibi oğluşun kuzenlerine haddiiiiiii siz de gelin diye baskı yapsın inşallahhhh...

canım önce bir nefes... sende kalinkamın nefes egzersizleri gibi şeyler yap ne olur... sakin ol... bu günlerde geçecek... gecenin ardından gündüzü veren rabbim, kışın ardından baharı veren rabbim bizim de kışımızı bahara çevirecek, bizleri de yeşertecek, çicek açtırtacak ve evlatlarımızı verecek inşallahhh... ama önce sen gülmeye başla ne olur...

canım bilgi sahibi değilim ama faydası vardır mutlaka azmine hayranım bu kadar çabayı Rabbim geri çevirmez.sonuçlarını kısa zamanda bebiş olarak alırsın inşaALLAH

canım en iyisini yapıyorsun boş durmamak lazım biraz araştırdım belki sana bir faydası olur

ÇAKŞIR OTU
Çakşır Otu (Ferula communis) asıl kökeni ve kullanıma başlanması orta asyadır fakat ülkemizdede yetişmekted.2 metreye kadar büyüyebilen, sarı renkli çiçekler açan otsu bir bitkidir.

Orta asyadan göçşe gelen Türkler o bölgede kullandıkları çakşırı anadoludada bulunca kullanmaya başladırlar.
TÜRKİYE’de doğal ortamda yetişen binlerce bitki arasındaki çakşır en çok bilinenlerden biridir.

Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutularak toz haline getirilerek bal ile macun yapılmak suretiyle kullanılır. 1 su bardağı kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı çakşır kökü konularak demlemek surutiyle hazırlanan çay da içilebilir.

Çakşır Hakkında Yanlış Bilinenler

Bir çok yere baktığınızda aşağıda yazan bilgiyi görürsünüz ve tamamen yanlıştır

Çakşır otu alırken ve kullanılırken dikkat edilecek nokta ise çakşır otunun dişi ve erkek türü bulunur. Bu nedenle doğru olanı kullanmak gerekir. Kadınlar çakşır otunun dişi olanını Erkekler ise erkek olanını kullanmalıdırlar.

Çakşır Bitkisi

Çakşır Türleri

Şeytantersi (Ferula assafoetida)
Ferula caspica
Çakşır otu (Ferula communis)
Ferula conocaula
Ferula foetida
Ferula gummosa
Tuzcul çakşır (Ferula halophila)
Ferula hermonis
Ferula karelinii
Ferula linkii
Ferula longifolia
Ferula marmarica
Ferula moschata
Ferula narthex
Ferula orientalis
Ferula persica
Suyabu (Ferula rigidus)
Ferula schair
Ferula szowitziana
Ferula tingitiana

bizde de genel de ben şans öpücüğü diyip yanağına bi öpücük kondurursam yeniliyolar bende ki totem bu!!!! hatta öpücük sayısına göre gol yemişlikleri var.....

Teşekkür ederim canım inşallahh faydası olur bu arada Aslan pençesi ne için içiyorsun bide onu yapayım

Gubaydinnnnnn canlar nasılsınız canim ben aslan pencesiniadete düzene sokması Icin içiyorum normalde adetim düzenli geliyodu ama 7 deneme benim düzeni iyice bosdu şaşırdı artik bu defa tam 28 günde geldi ara kanamalari oluyodu simdi olmuyo artik bide ben döl yatağını kuvvetlendiriyor diye biliyorum sitelerde okuduğum kadarıyla öyle yazıyımenopoza girmeyi geciktiriyomus senin yasin kaç bilmiyom ama ben sifa Allahdan deyip içiyorum ben yurdisindayim benim eltimdogum yapmıştı ordaki ebe çaylardan bahsederken bu caydanda bahsetmiş hamile kalmak istiyosaniz frauenmantel tee yani aslan pençesi Icin DEMIS ben 1 kutu bitirdim simdi Hayırlısı Allahtan Allahım artik bizim yüzümüze gülsün bilerek almancasini yasdin çünkü ben Baya aramıştım oyusden Allah kolaylık versin hepimize sen yine arastir tekrar ondan sonra kendine uygun bulursan icersin optum canim

canım ALLAH gönlünün muradını hayırlı ,sağlıklı,kolay yollrdan nasip etsininşaALLAH sabrın sonu selamet

canım benim c.tesi merkezinde yaptırınca 2 gün sonra git orda yaptır kızın suratına bakıp sonucu gözüne sokarsın.parasıyla değil mi?ona ne oluyormuş

Insallah cumartesi guzel haberlerimiz olsun tatlim ben unuturum gider butun dertleri Rabbim hepimizi sevindirsin insallah... nasil geciyo gunlerin canim cok heyecanli yaa

Guzbahar ablacim O senin yureginin güzelliği insallah Rabbim hepimizi sevindirecek Rabbim hayat sevincini daim eylesin insallah o civil civil sesin hep umut versin insanlara sen bizim bitanecik ablamizsin...

Son düzenleme:
bizde tekrar baslamayiz insallah gerek kalmaz...Allah sifa versin canim tez vakitta kavusalim bebelerimize insallahh..
Aminnnn canım inşallahhhhhh
canım bilgi sahibi değilim ama faydası vardır mutlaka azmine hayranım bu kadar çabayı Rabbim geri çevirmez.sonuçlarını kısa zamanda bebiş olarak alırsın inşaALLAH
Teşekkür ederim kuzum aminnnn inşalllahhhh
Paylaştığın için çok teşekkür ederim canım
Ben 30 yaşındayım canım. Benim yumurta rezerv az amh degerim 0,6 yumurta kalitesinde artış yapar mı acaba :26:Bugün aktara gidicem sorarım aktara
Kolay gelsin canım

Melindam 3535 canim benim git sor istersen hem edindiğim bilgileri bizle paylasirsin benimde yumurta rezevim az yumurta cok az oluyo oyusden sasird artik iyice Allah işlerimizi rast getirsin

Canim bizim buralarda böyle imkanımız olmadığı Icin bide hayitdan bahsediyolar onuda bir sorsana kuzum hangisi daha faydalı yumurta Icin diye belki bi faydası olur

Melindam ve 4343 kizlar kurlerden bahsetmissiniz ilgimi cekti bende incir suyuna başladım iki gündür sogan suyunu icemedim zor dayandim çikolata kisti icin bnm incire sonra havuc da ekleyecem yumurta catlasin diye kocaya zorla keci boynuzu pekmezi iciriyorum aslan pençesi cok iyi diye duydum ama evde incir mevcuttu ona basladim bilemedim simdi biraksam mi devam mi etsem

Son düzenleme:
Melindam 3535 canim benim git sor istersen hem edindiğim bilgileri bizle paylasirsin benimde yumurta rezevim az yumurta cok az oluyo oyusden sasird artik iyice Allah işlerimizi rast getirsin

Canim bizim buralarda böyle imkanımız olmadığı Icin bide hayitdan bahsediyolar onuda bir sorsana kuzum hangisi daha faydalı yumurta Icin diye belki bi faydası olur
Tabiki sorarım kuzum akşam yazarım
Başlamışken devam et canım bende soğan kürüne reglimin bitişinden 7.gün içmeye başlayacağım ondan sonra incir kürüne suanda bal tarcın çörek otu karışımını yapıyorum Aslan pençesi hayit otu ve caksırı aktara sorucam gerekirsede onları içerim

Sağol canim tamam o zaman devam edeyim o zaman bide ben günde iki kere icemiyorum yaa bal gibi geliyor ama büyük bi kupa içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…