• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tünaydın kızlaaarrrrrr....
her biri birbirinden güzel geçecek günlerimizin için bu gün bi başlangıç olsun emiiiii :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

bu konuda sana katılıyorummmmmm

can kuzum, bi tanem, nazlı yelizim benimmmm.... kız at o kurtları aklından, ne güzel ölçüyolar e2'ni.... seni gözlem altında tutuyolar, önemsiyolar ne güzel..... eğer bi sorun varsa önlem alırlar, ne güzel.... dondurulmuş için de üzülme inşallah Rabbim göbişindekilere can versinnnnnnn :16: yani canım benim, cancağızımmmmmm sakın ama sakın kafanda dolananları uzaklaştır, doldurma kafanı bunlarla, kurma kendi kendini, yeme kendi kendiniiii...... ağlamak istiyosan ağla, ama nolursun sakinleştir kafanın içini bebeğimmmmmmmmm :16: :16: :16:

bu arada bir de burdan söylemek istiyorum.... saraçoğlundan aldığım kürler geldi, daha doğrusu poşet çaylar.... önce sarı soğan kürü, sonra o bitince aslan pençesi çayı, o bitince bildiğimiz soğan kürü, o bitince ikinci aslan pençesi çayı, o bitince civan perçemi çayı içicem... çaylar 30 ar tane... bi de ilk küre başlarken üzüm çekirdeği yağı da almaya başlıycam ve kürler bitene kadar devam edicem......adam kalın harflerle yazmış her kür başında "diğer kür bitmeden başlamayınız, aynı anda ikisini birden yapmayınız" diye.....DUYURULUR.......

:7:

kuzum ben hastayım sana varya, :16: :54: işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar :46: (anaaaammmm kocam yüzünden spor spikeri gibi oldum ya la ben!!!! :((((((( )
cnm saracogluna bende guveniyorum bitkisel ilaclarin inss sana sifa getirsin cnm kullanma sekli gerceekten onemli cnm sirasiyla kullanmak bolbol kaliteli yumilerin olsun inss:16:

:12:

Bakirkoy de bulusuruz artikin kafamizda birer huni ile :52:vallah kizlar gece ole bi karin agrim oldu ki dedim ben sabaha kesin hastalanicam ayni adet sancisiydi uykumdan uyandirdi beni hadi sizin daha var size noluyo benim 3 gunum kaldi kader anina gerci cumartesi kanda ne cikarsa ciksin ben pazartesi onun katlandigini gormeden rahatlayamam heralde kimyasal gebelik gecirdigimde 9.gun kan gesti yaptirmistik 89 cikmisti ooo biz sevincten oluyoz tabi ama hic aklimiza gelmeyen bisey oldu 11.gun 110 13.gun 70 ole uzerine bi bardak su ictik insallah bu sefer saglikli bir hamilelik nasip eder Allah'im insallah bugunlerde gececek arkadaslar bizimde guzel gunlerimiz olacak insallah Rabbim hepimize dayanma gucu versin bende orguye sariyorum dusunmemek icin surekli ilmekleri falan sayinca kafam dagiliyo :6::6::6:(canim sari kafam benim ya) bu arada esim is cikisi biryere ugrayacakti kahvaltiya gelmedi bugun mutfakta kahvaltiyi hazirlarken bayatlamis ekmekler vardi ufalayip camin onune koydum iki tane kumru yavrusu var onlar surekli geliyolar zaten ama bide kucucuk ama minnacik bi karga yavrusu geldi ayy okadar tatliydiki anlatamam onlarla birlikte yaptik kahvaltiyi Rabbim kumrulara kargalara verdigi gibi bizede saglikli evlatlar versin Inşallah Salicakla kalin...

canım maaşaALLAH sana ne güzel atlatıyorsun bu stersli günleri ben bir şeye odaklanamıyorum.film seyrediyorum tesbih çekiyorum ama çok kısa:30: yerimde duramıyorum:53::53:güzel dualarına en içten duygularla amiiiiiiiiiiin diyorum:16::16::16::16:

deli anne olalım ne olcak meleklerimizi alınca akıllanırız yine tşk ederim desteğiniz için sizi seviyoom :16::16::16:

deli meli yavrular idare etcek bizimle napalım:52::52::52::52:ne teşekkürü tatlım sana moral verirken bizde nasipleniyoruz:9::9::9:bizde seni seviyooooozzz kız:29::16::16::16::16:

bu arada bir de burdan söylemek istiyorum.... saraçoğlundan aldığım kürler geldi, daha doğrusu poşet çaylar.... önce sarı soğan kürü, sonra o bitince aslan pençesi çayı, o bitince bildiğimiz soğan kürü, o bitince ikinci aslan pençesi çayı, o bitince civan perçemi çayı içicem... çaylar 30 ar tane... bi de ilk küre başlarken üzüm çekirdeği yağı da almaya başlıycam ve kürler bitene kadar devam edicem......adam kalın harflerle yazmış her kür başında "diğer kür bitmeden başlamayınız, aynı anda ikisini birden yapmayınız" diye.....DUYURULUR.......

sevgili amayacım tedavin hayırlı olsun:16: inşaALLAH kürlerin bitince Rabbim sana mucizesini bağışlasın:55::8:

cnm saracogluna bende guveniyorum bitkisel ilaclarin inss sana sifa getirsin cnm kullanma sekli gerceekten onemli cnm sirasiyla kullanmak bolbol kaliteli yumilerin olsun inss:16:

sevgili amayacım tedavin hayırlı olsun:16: inşaALLAH kürlerin bitince Rabbim sana mucizesini bağışlasın:55::8:
sağolun kızlar.... bakalım meylam neyler, hele bi regl olıyım da.... ayın 15 inde bekliyorum kendilerini :1: sonrasında başlıycam...

Kimsecikler yok beni sitres sarmaya basladi test gunu yaklastikca korkmaya basladim ne yalan soyliyim ikinci cizgimde pem fazla koyulasma yok tekrar kinyasal gebelik yasamaktan korkuyorum Allah im sen yardim et bide adet agrilarim var dunden beri dualarininizi eksik etmeyin arkadaslar hayirlisiyla su gunleri bi atlatabilirsem oyle bi ohhh cekicem ki dunyalar benim olacak biliyorum hepimiz ayni kaygilari korkulari yasiyoruz ama Rabbim ne derse o olur biliiyorum nasip ettiyse gelecek sen büyüksün Allah im sen bizlere yardim et...

Kimsecikler yok beni sitres sarmaya basladi test gunu yaklastikca korkmaya basladim ne yalan soyliyim ikinci cizgimde pem fazla koyulasma yok tekrar kinyasal gebelik yasamaktan korkuyorum Allah im sen yardim et bide adet agrilarim var dunden beri dualarininizi eksik etmeyin arkadaslar hayirlisiyla su gunleri bi atlatabilirsem oyle bi ohhh cekicem ki dunyalar benim olacak biliyorum hepimiz ayni kaygilari korkulari yasiyoruz ama Rabbim ne derse o olur biliiyorum nasip ettiyse gelecek sen büyüksün Allah im sen bizlere yardim et...

Kaygilanma canim Allahim yardimcin olsun insirah suresini oku kuzum Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah bebeğin seninle olsun :16:

Son düzenleme:

canım kalinkam:29: evet çok stres yaşıyoruz ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Rabbim bu yolda uğraşan hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı kolay yollardan gelen yavrular yazsın.inşaALLAH bu kadar duanın ve uğraşmanın karşılığını elbet birgün verecek yüce yaradan:49:biraz daha dua ve tevekkül:16:kalbini ferah tut idrarda 2.çizgi varsa olay bitmiştir.koyulaşması için çok erken bu sefer olacak inşaALLAH YAVRULAR GELİYOR TATLIM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

NOT:SENİ SEVEN ANNE ADAY ADAYI:30::30::30::30:buda benim sarı kafam:30::30::30::52::52::52::52::52:

canım kalinkam:29: evet çok stres yaşıyoruz ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Rabbim bu yolda uğraşan hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı kolay yollardan gelen yavrular yazsın.inşaALLAH bu kadar duanın ve uğraşmanın karşılığını elbet birgün verecek yüce yaradan:49:biraz daha dua ve tevekkül:16:kalbini ferah tut idrarda 2.çizgi varsa olay bitmiştir.koyulaşması için çok erken bu sefer olacak inşaALLAH YAVRULAR GELİYOR TATLIM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

NOT:SENİ SEVEN ANNE ADAY ADAYI:30::30::30::30:buda benim sarı kafam:30::30::30::52::52::52::52::52:

Canim benim yerim ben senin sari kafani azonce haberlerde suda dogmus ikiz bebekleri gosterdiler aman Allah im okadar guzellerdiki hala kendilerini anne karninda zannedip birbirlerine ole bi sariliyolardiki cok duygulandim hungur hungur agladim Rabbim hepimizi sevindirsin insallah canim benim insallah hersey guzel olsun hepimiz ici ...:6:

aydın günlerimiz olsun inşalllaaaaaahhhhhh :16::16::16::16::16::16:

tedaviye başlayacak olup merkez araştıranlar pozitif sonuç alacakları merkezi seçecekleri, tedavi aşamasında olanların tüm iğne ilaçları su gibi içtikleri, sonuç bekleyenlerin zihinlerinin süper pozitif enerjiler yaydığı, sonuç alacakların hayırlısıyla yüzlerini güldürecek yada gözyaşlarını sevinçten dökecekleri, ilk sonuçtan sonra artışı görmek için gideceklerin gönüllerini ferahlatacak sonuçlar alacakları, kalp atışlarının gayet net keselerin gayet berrak görüneceği, gebeliğini ilerletenlerin rahat gebelik geçirecekleri, doğum yapacakların bi avazda doğum yaptıkları, sağlıklı hayırlı evlatların dünyaya geldiği, problemsiz rahat bebeklik dönemi geçiren bebişlerin olduğu günlerimiz, haftalarımız, aylarımız birbirini kovalasın, her günümüz bir öncekinden güzel geçsin inşallahhhhhh :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benim nefes egzersizlerine devam et, dualarını da yap.... sakin ol tatlım, bak güzel haberlerini almamıza çok az kaldıııı:54:

tedaviye başlayacak olup merkez araştıranlar pozitif sonuç alacakları merkezi seçecekleri, tedavi aşamasında olanların tüm iğne ilaçları su gibi içtikleri, sonuç bekleyenlerin zihinlerinin süper pozitif enerjiler yaydığı, sonuç alacakların hayırlısıyla yüzlerini güldürecek yada gözyaşlarını sevinçten dökecekleri, ilk sonuçtan sonra artışı görmek için gideceklerin gönüllerini ferahlatacak sonuçlar alacakları, kalp atışlarının gayet net keselerin gayet berrak görüneceği, gebeliğini ilerletenlerin rahat gebelik geçirecekleri, doğum yapacakların bi avazda doğum yaptıkları, sağlıklı hayırlı evlatların dünyaya geldiği, problemsiz rahat bebeklik dönemi geçiren bebişlerin olduğu günlerimiz, haftalarımız, aylarımız birbirini kovalasın, her günümüz bir öncekinden güzel geçsin inşallahhhhhh :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benim nefes egzersizlerine devam et, dualarını da yap.... sakin ol tatlım, bak güzel haberlerini almamıza çok az kaldıııı:54:

Tatlim benim yaaa yasam enerjine hayranim cok ama cok tatlisin mart kedileri gibi bu ay hepimizin gobusleri dolsun insallah...

Günaydın kızlar Aminnnnnnnnnnnnnnn Insallah ne guzel dua etmişim canim Allaha emanet olun

dualarımız bir canım seni sakinleştirmek isterdim ama biliyon işte ben daha beterim...yinede rabbim e sığınıyoruz o ne derse o olucal biliyoruz o...inşlahh bu sefer yüzümüz gülsün bizim boyunumuz bükük kalmasın katnımızı gere gere bizde gezicez ortalıklarda inşlahh

54:
daha ne denirki ağzından bal damlıyo yine:16:

kızlar naber :))) büyük araştımalar sonucunda ne buldum bilin.bu sitede çikolata kisti olanların çoğu gebe kalabilmiş.fakat eşinde morfoloji bozukluğu (düşüklüğü) olanlar daha az sayıda gebe kalabilmişler.yani doktorum benim üzerimde deneyler yapıp durmuş o yüzden tüpüm önce nasip olmadığı için,sonrada eşimle ilgilenmedikleri için bence tutunmamış.nasip işi ayrı bir konu elbette..ama morfoloji çok önemliymiş ya.sonra bunu araştırmaya başladım..ama maalesef sayı problemi düzelsede morfoloji düzelmiyormuş.evicap diye bir vitamin aldım bugün eşime e vitaminiymiş.(bu sitede bunun faydasını gören çok olmuş) sonrada havuç suyu sıkıp içirmeye ve keçiboynuzu kürü yapmaya (tüp bebeğe kadar bunları yapmaya) karar verdim.bakalım neler olacak.en son olmadı pgt yöntemi uygulayan bir hastanede tüp bebek yaparız inşallah hayırlısı olur :):54:

Güzel haberler var ne güzel. transferler sonuç bekleyenler Rabbim göbüşlerinizi doldurur ve sağlıklı bebişlerinizi verir inşallahhhhh

Kusura bakmayın kıslar hafta sonları yeğenimle yani ablamlarda hafta içi de iş yeri yoğunluğu onun için bu aralar pek giremedim.

Benim Mr sonucum çıktı kızlar bişey yokmuş tertemiz çıktı.... Allahıma binşükür:nazar::nazar::nazar: Doktora neden düşük yapmış olabileceğimi sordum rahimde yada yumurtalıklar da bir sıkıntı var mı diye, o da düşük için herhangibir sorun olmadığını vücut kabul etmemiş yada sıkıntılı bir hamilelik olabileceğini allah korusun sakat bile olabileceğini ondan düşmüş olabileceğini söyledi.

Bu arada cumartesi günü gürgan klinikten aradılar beni ve kendimi iyi hissediyorsam tekrar deneyebileceğimizi söylediler. yumurtalar kaliteliydi sperm kaliteliydi neden düştüğüne anlam veremedik dediler. Allahın taktiri dediler. Bende düşükten sonra kendim denedim tekrar düşük yaptım dedim mr çekildi falan dedim hepsini anlattım. gelin görüşelim deyince bende eşime sordum ne yapalım diye sen biraz toparlan baharda olmazsa düşünürüz dedi.

Siz olsanız ne yapardınız????

Selencim çok geçmiş olsun, nolur ihmal etme kontrollerini.
Eşinle durumunuzu da çok iyi anlıyorum. Bebek isteği, yumurtlama takibi ve tüp bebek işin içine girince hem insanın cinsel hayatı takvime bağlanıyor hem de bir yıpranma oluyor iki tarafta da ister istemez. Durumun geçici olduğuna inanıyorum ben. Karşılıklı konuşup çaba göstererek ilişkinizi iyileştirebileceğinize eminim. Bebekten daha önemli olan huzurlu, mutlu bir ev. İnşallah sonrasında o da gelecek.

canım ALLAH C.C şifa versin.inşaALLAH MR sonucun iyi çıkar:16::16::16::16:sayfaları okurken Nazan'ın tavsiyelerini okudum bende söylediklerine katılıyorum ilk denemelerimiz pozitiften negatife döndüğünde eşimde sessizlik oyunu oynuyordu.için için üzülüyordum artık sayımız çoğalınca sarılıp bereber ağlıyoruz.ağır abiliği bitti...ikinizede biraz zaman ver herşey düzelecek inşaALLAH tedavi olmadan yavruna kavuşacaksın canım benim herşey gönlüne göre olsun:16::16::16::16::16::16::16:

Selencim kendini cok uzuyorsun..dr.yiyip ictigine degil korunmamana kizmis.en kisa zamanda kitap kumaya basla,baska dunyalara gidiyorsun..esin de sende sanki kendinizi sucluyorsunuz,aranizin acilmasina izin verme sakin.bir gun tv kapat ve konusun bence.araniza sessiz duvar ormeyin.kendine de cok yuklenme:))

belki bize gostermiyorlar ama onlarda en az bizim kadar etkileniyorlar...azcik kendinize zaman tani..ortak yapacak biseyler bulsaniz en azindan hafta sonu cok guzel olur..

Canlarım zamana bıraktım herşeyi Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Güzel haberler var ne güzel. transferler sonuç bekleyenler Rabbim göbüşlerinizi doldurur ve sağlıklı bebişlerinizi verir inşallahhhhh

Kusura bakmayın kıslar hafta sonları yeğenimle yani ablamlarda hafta içi de iş yeri yoğunluğu onun için bu aralar pek giremedim.

Benim Mr sonucum çıktı kızlar bişey yokmuş tertemiz çıktı.... Allahıma binşükür:nazar::nazar::nazar: Doktora neden düşük yapmış olabileceğimi sordum rahimde yada yumurtalıklar da bir sıkıntı var mı diye, o da düşük için herhangibir sorun olmadığını vücut kabul etmemiş yada sıkıntılı bir hamilelik olabileceğini allah korusun sakat bile olabileceğini ondan düşmüş olabileceğini söyledi.

Bu arada cumartesi günü gürgan klinikten aradılar beni ve kendimi iyi hissediyorsam tekrar deneyebileceğimizi söylediler. yumurtalar kaliteliydi sperm kaliteliydi neden düştüğüne anlam veremedik dediler. Allahın taktiri dediler. Bende düşükten sonra kendim denedim tekrar düşük yaptım dedim mr çekildi falan dedim hepsini anlattım. gelin görüşelim deyince bende eşime sordum ne yapalım diye sen biraz toparlan baharda olmazsa düşünürüz dedi.

Canım seni cok merak ettim :19:Ama güzel haberle geldin cok sevindim:46:Kuzum biraz vücudunu dinlendir baharda tekrar başla derim ama yine en iyisini sen bilirsin kendini hazır hissetmen önemli pıhtılaşma testi yaptırdın mı:26:Genelde düşükler o yüzden olabiliyor ben kurtajdan sonra yaptırdım sınırda çıktı son denememde koldan kan sulandırıcı iğne yapmıştım :31:Bizi habersiz bırakma arada yaz :16::16:

kızlar naber :))) büyük araştımalar sonucunda ne buldum bilin.bu sitede çikolata kisti olanların çoğu gebe kalabilmiş.fakat eşinde morfoloji bozukluğu (düşüklüğü) olanlar daha az sayıda gebe kalabilmişler.yani doktorum benim üzerimde deneyler yapıp durmuş o yüzden tüpüm önce nasip olmadığı için,sonrada eşimle ilgilenmedikleri için bence tutunmamış.nasip işi ayrı bir konu elbette..ama morfoloji çok önemliymiş ya.sonra bunu araştırmaya başladım..ama maalesef sayı problemi düzelsede morfoloji düzelmiyormuş.evicap diye bir vitamin aldım bugün eşime e vitaminiymiş.(bu sitede bunun faydasını gören çok olmuş) sonrada havuç suyu sıkıp içirmeye ve keçiboynuzu kürü yapmaya (tüp bebeğe kadar bunları yapmaya) karar verdim.bakalım neler olacak.en son olmadı pgt yöntemi uygulayan bir hastanede tüp bebek yaparız inşallah hayırlısı olur :):54:

hadi bakalımm inşallah tübe gerek kalmadan gelsin meleğinnnnnnn:16::16:

canım hoşgeldin tekrardannnnn..... mr sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim....

bence eşin haklı gibi, biraz bekle hem vücut hem psikolojik olarak toparlan ondan sonra da baharda, ağaçlar çiçek açıp şenlenirken pek de güzel olur kiiiii:54:

Back
X