tünaydın kızlaaarrrrrr....
her biri birbirinden güzel geçecek günlerimizin için bu gün bi başlangıç olsun emiiiii

bu konuda sana katılıyorummmmmm
can kuzum, bi tanem, nazlı yelizim benimmmm.... kız at o kurtları aklından, ne güzel ölçüyolar e2'ni.... seni gözlem altında tutuyolar, önemsiyolar ne güzel..... eğer bi sorun varsa önlem alırlar, ne güzel.... dondurulmuş için de üzülme inşallah Rabbim göbişindekilere can versinnnnnnn

yani canım benim, cancağızımmmmmm sakın ama sakın kafanda dolananları uzaklaştır, doldurma kafanı bunlarla, kurma kendi kendini, yeme kendi kendiniiii...... ağlamak istiyosan ağla, ama nolursun sakinleştir kafanın içini bebeğimmmmmmmmm
bu arada bir de burdan söylemek istiyorum.... saraçoğlundan aldığım kürler geldi, daha doğrusu poşet çaylar.... önce sarı soğan kürü, sonra o bitince aslan pençesi çayı, o bitince bildiğimiz soğan kürü, o bitince ikinci aslan pençesi çayı, o bitince civan perçemi çayı içicem... çaylar 30 ar tane... bi de ilk küre başlarken üzüm çekirdeği yağı da almaya başlıycam ve kürler bitene kadar devam edicem......
adam kalın harflerle yazmış her kür başında "diğer kür bitmeden başlamayınız, aynı anda ikisini birden yapmayınız" diye.....DUYURULUR.......
kuzum ben hastayım sana varya,

işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar

(anaaaammmm kocam yüzünden spor spikeri gibi oldum ya la ben!!!!

(((((( )