2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm saracogluna bende guveniyorum bitkisel ilaclarin inss sana sifa getirsin cnm kullanma sekli gerceekten onemli cnm sirasiyla kullanmak bolbol kaliteli yumilerin olsun inss

canım maaşaALLAH sana ne güzel atlatıyorsun bu stersli günleri ben bir şeye odaklanamıyorum.film seyrediyorum tesbih çekiyorum ama çok kısa yerimde duramıyorumgüzel dualarına en içten duygularla amiiiiiiiiiiin diyorum

deli anne olalım ne olcak meleklerimizi alınca akıllanırız yine tşk ederim desteğiniz için sizi seviyoom

deli meli yavrular idare etcek bizimle napalımne teşekkürü tatlım sana moral verirken bizde nasipleniyoruzbizde seni seviyooooozzz kız

sevgili amayacım tedavin hayırlı olsun inşaALLAH kürlerin bitince Rabbim sana mucizesini bağışlasın

cnm saracogluna bende guveniyorum bitkisel ilaclarin inss sana sifa getirsin cnm kullanma sekli gerceekten onemli cnm sirasiyla kullanmak bolbol kaliteli yumilerin olsun inss

sevgili amayacım tedavin hayırlı olsun inşaALLAH kürlerin bitince Rabbim sana mucizesini bağışlasın
sağolun kızlar.... bakalım meylam neyler, hele bi regl olıyım da.... ayın 15 inde bekliyorum kendilerini sonrasında başlıycam...

Kimsecikler yok beni sitres sarmaya basladi test gunu yaklastikca korkmaya basladim ne yalan soyliyim ikinci cizgimde pem fazla koyulasma yok tekrar kinyasal gebelik yasamaktan korkuyorum Allah im sen yardim et bide adet agrilarim var dunden beri dualarininizi eksik etmeyin arkadaslar hayirlisiyla su gunleri bi atlatabilirsem oyle bi ohhh cekicem ki dunyalar benim olacak biliyorum hepimiz ayni kaygilari korkulari yasiyoruz ama Rabbim ne derse o olur biliiyorum nasip ettiyse gelecek sen büyüksün Allah im sen bizlere yardim et...

Kaygilanma canim Allahim yardimcin olsun insirah suresini oku kuzum Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah bebeğin seninle olsun

Son düzenleme:

canım kalinkam evet çok stres yaşıyoruz ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Rabbim bu yolda uğraşan hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı kolay yollardan gelen yavrular yazsın.inşaALLAH bu kadar duanın ve uğraşmanın karşılığını elbet birgün verecek yüce yaradanbiraz daha dua ve tevekkülkalbini ferah tut idrarda 2.çizgi varsa olay bitmiştir.koyulaşması için çok erken bu sefer olacak inşaALLAH YAVRULAR GELİYOR TATLIM

NOT:SENİ SEVEN ANNE ADAY ADAYIbuda benim sarı kafam

Canim benim yerim ben senin sari kafani azonce haberlerde suda dogmus ikiz bebekleri gosterdiler aman Allah im okadar guzellerdiki hala kendilerini anne karninda zannedip birbirlerine ole bi sariliyolardiki cok duygulandim hungur hungur agladim Rabbim hepimizi sevindirsin insallah canim benim insallah hersey guzel olsun hepimiz ici ...

aydın günlerimiz olsun inşalllaaaaaahhhhhh

tedaviye başlayacak olup merkez araştıranlar pozitif sonuç alacakları merkezi seçecekleri, tedavi aşamasında olanların tüm iğne ilaçları su gibi içtikleri, sonuç bekleyenlerin zihinlerinin süper pozitif enerjiler yaydığı, sonuç alacakların hayırlısıyla yüzlerini güldürecek yada gözyaşlarını sevinçten dökecekleri, ilk sonuçtan sonra artışı görmek için gideceklerin gönüllerini ferahlatacak sonuçlar alacakları, kalp atışlarının gayet net keselerin gayet berrak görüneceği, gebeliğini ilerletenlerin rahat gebelik geçirecekleri, doğum yapacakların bi avazda doğum yaptıkları, sağlıklı hayırlı evlatların dünyaya geldiği, problemsiz rahat bebeklik dönemi geçiren bebişlerin olduğu günlerimiz, haftalarımız, aylarımız birbirini kovalasın, her günümüz bir öncekinden güzel geçsin inşallahhhhhh

canım benim nefes egzersizlerine devam et, dualarını da yap.... sakin ol tatlım, bak güzel haberlerini almamıza çok az kaldıııı

Tatlim benim yaaa yasam enerjine hayranim cok ama cok tatlisin mart kedileri gibi bu ay hepimizin gobusleri dolsun insallah...

Günaydın kızlar Aminnnnnnnnnnnnnnn Insallah ne guzel dua etmişim canim Allaha emanet olun

dualarımız bir canım seni sakinleştirmek isterdim ama biliyon işte ben daha beterim...yinede rabbim e sığınıyoruz o ne derse o olucal biliyoruz o...inşlahh bu sefer yüzümüz gülsün bizim boyunumuz bükük kalmasın katnımızı gere gere bizde gezicez ortalıklarda inşlahh

daha ne denirki ağzından bal damlıyo yine

kızlar naber :))) büyük araştımalar sonucunda ne buldum bilin.bu sitede çikolata kisti olanların çoğu gebe kalabilmiş.fakat eşinde morfoloji bozukluğu (düşüklüğü) olanlar daha az sayıda gebe kalabilmişler.yani doktorum benim üzerimde deneyler yapıp durmuş o yüzden tüpüm önce nasip olmadığı için,sonrada eşimle ilgilenmedikleri için bence tutunmamış.nasip işi ayrı bir konu elbette..ama morfoloji çok önemliymiş ya.sonra bunu araştırmaya başladım..ama maalesef sayı problemi düzelsede morfoloji düzelmiyormuş.evicap diye bir vitamin aldım bugün eşime e vitaminiymiş.(bu sitede bunun faydasını gören çok olmuş) sonrada havuç suyu sıkıp içirmeye ve keçiboynuzu kürü yapmaya (tüp bebeğe kadar bunları yapmaya) karar verdim.bakalım neler olacak.en son olmadı pgt yöntemi uygulayan bir hastanede tüp bebek yaparız inşallah hayırlısı olur :)

Güzel haberler var ne güzel. transferler sonuç bekleyenler Rabbim göbüşlerinizi doldurur ve sağlıklı bebişlerinizi verir inşallahhhhh

Kusura bakmayın kıslar hafta sonları yeğenimle yani ablamlarda hafta içi de iş yeri yoğunluğu onun için bu aralar pek giremedim.

Benim Mr sonucum çıktı kızlar bişey yokmuş tertemiz çıktı.... Allahıma binşükür Doktora neden düşük yapmış olabileceğimi sordum rahimde yada yumurtalıklar da bir sıkıntı var mı diye, o da düşük için herhangibir sorun olmadığını vücut kabul etmemiş yada sıkıntılı bir hamilelik olabileceğini allah korusun sakat bile olabileceğini ondan düşmüş olabileceğini söyledi.

Bu arada cumartesi günü gürgan klinikten aradılar beni ve kendimi iyi hissediyorsam tekrar deneyebileceğimizi söylediler. yumurtalar kaliteliydi sperm kaliteliydi neden düştüğüne anlam veremedik dediler. Allahın taktiri dediler. Bende düşükten sonra kendim denedim tekrar düşük yaptım dedim mr çekildi falan dedim hepsini anlattım. gelin görüşelim deyince bende eşime sordum ne yapalım diye sen biraz toparlan baharda olmazsa düşünürüz dedi.

Siz olsanız ne yapardınız????

belki bize gostermiyorlar ama onlarda en az bizim kadar etkileniyorlar...azcik kendinize zaman tani..ortak yapacak biseyler bulsaniz en azindan hafta sonu cok guzel olur..

Canlarım zamana bıraktım herşeyi Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Canım seni cok merak ettim Ama güzel haberle geldin cok sevindimKuzum biraz vücudunu dinlendir baharda tekrar başla derim ama yine en iyisini sen bilirsin kendini hazır hissetmen önemli pıhtılaşma testi yaptırdın mı:26:Genelde düşükler o yüzden olabiliyor ben kurtajdan sonra yaptırdım sınırda çıktı son denememde koldan kan sulandırıcı iğne yapmıştım Bizi habersiz bırakma arada yaz

hadi bakalımm inşallah tübe gerek kalmadan gelsin meleğinnnnnnn

canım hoşgeldin tekrardannnnn..... mr sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim....

bence eşin haklı gibi, biraz bekle hem vücut hem psikolojik olarak toparlan ondan sonra da baharda, ağaçlar çiçek açıp şenlenirken pek de güzel olur kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…