2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba canların sahramm melindam kurlerinizi yapın bence sonrada aslan pençesine devam edersiniz ama hepsini bi anda yapmayın dokunuyo gecen bana dokundu oyusden dikatlivolun kızlar kalbimdesin Sanada cokvtesekkur ederim Gusel dileklerinde Icin Allahım hepizun yüzüne gülsün

Kalbimdesin canim cok sagol, tekrardan bi arastiracagim cayini falan bulabilriim belki, tup ebek olayina girince kalmisti bunlar, tekrar bir bakayim ne olur ne olmaz dimi ama:) sen nasilsin bebislerden bir haber var mi?

Benim esimde ayni cnm bi bakmissin telefon acar ben arkadaskarla maca gidiyorum der sanki yarim saate gelecekmis gibi alistim ben artik anlicagin
Ben de bazen cok sinir oldummu onun totemini bozarim ornegin esim mac izlerken izkedigi odaya girilmesini istemez bende tam boyle heycanla izlerken kapiyi acarim cnm cay istermisin derim o beni aportopar kovar odadan bide gol yedilermi devre arasinda gelir kavgaya offff erkegin fanatigi de kotu oluyor valla resmen

Kızlar aktarı eve taşıdım gitti paracıklarım Aktar ne dediyse aldım umut dünyası valla herseyi aldım
kocama sperm için keçi boynuzu özü ve tribulus Demir dikeni ekstraktı sabah akşam içilecek bunu bende kullanıncam yumurta kalitesini arttırıyormuş Aslan pençesi çakşır otu aldım bi ot daha aldım adını unuttum:26:Şimdi onları demleyip içicem ben bunlarla kesin üçüz doğururum

Son düzenleme:
Insallah cumartesi guzel haberlerimiz olsun tatlim ben unuturum gider butun dertleri Rabbim hepimizi sevindirsin insallah... nasil geciyo gunlerin canim cok heyecanli yaa

canım inşaALLAH cumartesi günü bayram yapalım canım benim belim çok ağrıyor sersem gibiyim adet ağrıları felan ama nedense heyecanım gitti bir garibim mecnuna dönüyorum galibakuranı kerim okurdum onuda okuyamıyorum ALLAH sonumu hayra çıkarsın

ama en tatlı büyücü canım iyi yapmışsın danışarak almak en iyisi inşaALLAH senin yavrular doğal yollardan gelirhadi bismillah işin rast gitsin bitanecik tatlı büyücüm

Kalbimdesin canim cok sagol, tekrardan bi arastiracagim cayini falan bulabilriim belki, tup ebek olayina girince kalmisti bunlar, tekrar bir bakayim ne olur ne olmaz dimi ama:) sen nasilsin bebislerden bir haber var mi?

araştır canım inşaALLAH herşey umduğun gibi olurbenim yavrular ne alemde bilmiyorum transfer gününü saymassak (saymıyoruz)bugün 3.gün başım ağrıyor,adet ağrıları v.s v.s küçük Emraha bağladım evde dolaşıyorum

o zaman bide sarki patlat canim minnoslarina ''ayrilamaaaaam'' de siki siki tutunsunlar:)

Canim benim ya insallah benim transferden sonraki gun baslayan kasik agrilarim hala devam ediyo iki gundur ozellikle sabah yataktan kalkarken
Migdem bulaniyo hatta sabah hasladigim yumurta hala beni bekliyo kendimi onu yemeye hazir hissedemiyorum biturlu markete gittim geldim bugun saatlerce kosmus kadar yoruldum ben ozellikle 3.gunden sonra hemen hemen normal hayatima dondum sadece evi esim supurdu onun disinda yemegimi yaptim evi toparladim disariya ciktim pazara markete magazaya falan gittim yani diger bekleme sureclerimin aksine cok rahat bi bekleme sureci gecirdim daha onceki denemelerde annemin yanindaydim aman sunu yapma aman dikkat et seklindeydi bu sefer kendimi cok daha iyi hissettim kimsenin bilmem si daha rahat olmamizi sagladi bide internetten aldigim 100 lu test cok iyi oldu test yapip yapip silik ikinci cizgiyi gorunce kendime geliyorum bana kendimi iyi hissettiriyo en azindan yillardir heray sonu yolunu gozledigim onu görebilmek icin saatlerce teste baktigim o ikinci cizgiyi goremedigim gunlerin acisini cikartiyorum sonuc olumsuz bile olsa en azindan bugunlerin tadini cikartiyorum Allah'a emanet ol tatlim Allah hebimizi sevindirsin insallah hepbirlikte hep sevinelim...

bende evde tekim yemeği yapıyorum ama evi toplamıyorum.benim eşim çok dağınık çocuk gibi arkasını toplamam lazım bemde oluruna bıraktımRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaALLAHcanım benim ALLAH'ın izniyle hamilesin cumartesi günü bunu okeylemiş olacağız sadece

Canim cok gecmis olsun.cok uzuldum.beni 2 yil onceki halime goturdun. zaman herseyin ilaci unutamiyorsun ama en azindan acin hafifliyor.umarim biran önce toparlanip bir sonraki tedavini heyecanla beklersin.

Cok gecmis olsun canim,acin tarif edilemez rabbim sabir versin ins bunu unutturacak birbirinden hayirli bebislerin olsun ins🙏🙏

Merhaba canim ilk once sana gecmisolsun diyorumAllah sabırlar versin

Insallah bi mucizeyle bebisin kendiginden gelir canim Allah büyüktür

Canim bnm cok gecmis olsun ben iki tane negatif alinca mahfoldum Rabbim güç versin en kisa zamanda bebeğini göndersin inşallah canim tez zamanda yeni tedavine baslarsin

hepinize desteğiniz için tşk ediyorum arkadaşlar. allah hepinizden razı olsun,Rabbim gönlümüzdekini kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Dene tabi tatlim Allah butun bitkilere oyle sifalsr saklamiski bizim aklimiz almaz bide sana bisey anlaticam benim bi arkadas vardi eski calistigim biyerden kizcagizin yasi bendende kucuktu 4yildir falan cocugu olmamis doktora gitti testlerini falan yaptirdi cok kotu cikmis erken menopoz dedi doktor universite hastanesine yonlendirdi kizin gezmedigi profosor kalmadi adetten falan kesilmisti artik esindede biraz problem cikmisti en sonunda doktorlar tupbebekle bile olmaz cok ama cok dusum bi ihtimal belki demislerdi neyse ben iki yildir falan gormedim kizi haberde almadim gecenlerde baska bi arkadas aradi demez mi o kiz icin bebegini gormeye gittik ben sok oldum cokta sevindim tabi hemen sordum tabi tupbebekle mi oldu nasil oldu diye yok dedi normal yolla oldu ben sok ustune sok tabi bi aktar bulmuslar tum test sonuclarini goturmus aktar kizada kocasinada bitkilerden ilac yapmis vermis kullanmislar bide bi hocaya muska gibi bisey yazdirmislar bu bolume soguk bakiyorum tabi ben neyse sonrasinda normal yolla hamile kalmis oglusu olmus iki aylik simdi maasallah subhanallah Allah bagislasin Rabbim bizim gibi bekleyen tuk kadinlarin sifasini versin insallah

haa canim bide cok sevdigim bi arkadasimin annesi beni bi teyzeye goturmustu bir yil once falandi beni goturen kadinda erken menopoza girmis adetten falan kesilmis sonra bu kadina gitmis verdiklerini kullanmis sonra en son oglunu dogurmus neyse kadin bana bi kavanozun icinde bisuru otun bitkinin oldugu bi su verdi bu suyu cogalat adetin baslayinca hergun bi bardak ic demisti icindede yok yok sonrasinda hep o bitkileri saracoglundan duydum neyse ben iki ay adet goremedim kistim olmus haliyle bu bozuldu kullanamadan atmak zorunda kaldim sonrasindada gitmedim
yani demem oki bitkilerde sifalar gizli ama onemli olan neyi nekadar kullanacagimizi nasil kullanacagimizi bilmek onun icin isinin ehli insanlardan yardim almak Allah sifani versin tatlim insallah tez vakitte yavrunu sana gondersin insallah yeter ki sen umudunu kaybetme inancini kaybetme...

Sen nasilsin canim nasil geciyo gunlerin hic sesin cikmiyo bebislerini alinca unuttun bizi bakiyorumda

idrar testinde gördüğün bebeğini rabbim inş kan testindede görüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN

sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı rabbim nasip etsin

Mesajını görmüş ama cvp yazamamıştım seninle aynı duyguları yaşayan biri olarak üzülme demek çok anlamsız acını anlıyorum sadece yalnız olmadığını bilmeni isterim. Bende 8 haftalık ikiz bebeklerime ağlayarak veda ettim şimdi ilaçlarımı aldığım eczanenin önünden geçerken bile zorlanıyorum çok zor biliyorum ama Allah sabrımızı verecek diye ümit ediyorum

size doyum olmuyor fakat dizilerimin yeni bölümleri eklenmiş izlemek için izninizi reca ediyorumhepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…