kızlarrr günaydın günaydın günaydın... ay delirdi bu demeyin bu sabah içimde müthiş bir enerji var o kadar.... şubatta bahar gelince kendimi gerçek bahar geldi zannettim herhal... bir de yarın akşam misafirim var, bir yandan menü düşünüyorum bir yandan size yazıyorummmm...
canım ben kullanmadım ama hakkında bir yazı okumuştum, hem bayana hem de erkeğe çok yararlı olduğunu söylüyordu yazı...
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... hepimiz inşallahhhh hep beraber anne olalımmmmm...
ah benim canım kardeşimmmm... bu güzel yürek elbet bir gün mutluluktan coşacak....

harikaaaaaa yaaaa... harikaaaaa.... canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh...
size tek bir şey söyleyeceğim canlarımmm... maç konusunda dualarım elhamdülillah tutuyor... Bizimki geçen hafta ankaradaydı, arkadaşıyla gitmişti iş için... sonra telefon etti, biz eskişehire gidiyoruz fener maçı için... ( bizim ki kopkoyusundan fenerli... aynen seninki gibi neşecim, yenilince yanında asla durulmaz) bir sinirlendim anlatamammmm.. dua ettim resmen

allahım ne olur yenisinler diye.. sonra kendime kızdımmmm... veeeee gooooooollllllllll.. fener yenildi... gece eve geldi yenildik, dediii. bende pişkin pişkin "biliyorum, çünkü dua ettimmm,"" dedimmmm... bana bir bakışı vardı

çok ta tın yaniiii... bazen de keyfimi yerine getiriyorsa fener gol atsın diye dua ediyorummm... ve gooooolllll. velhasıl kızlar, kocalarımız bilir, ya sayemizde (dularımız vesilesiyle) yenerler yana yenilirler... bizde seyrederiz

Rabbim ne büyük, ne güzel... canım arkadaşımmm çoook güzel bir haber bu... rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallahhhh... kızların dediği gibi oğluşun kuzenlerine haddiiiiiii siz de gelin diye baskı yapsın inşallahhhh...

canım önce bir nefes... sende kalinkamın nefes egzersizleri gibi şeyler yap ne olur... sakin ol... bu günlerde geçecek... gecenin ardından gündüzü veren rabbim, kışın ardından baharı veren rabbim bizim de kışımızı bahara çevirecek, bizleri de yeşertecek, çicek açtırtacak ve evlatlarımızı verecek inşallahhh... ama önce sen

gülmeye başla ne olur...