Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN
Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN
ohhhhhhh şükürler olsun çok sevindim canımmmmmmmmmm çooook maaşallah subhanallah ALLAH tamamına erdirsin inşallah değerin kaç çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah çok çok tebrik ederim sen sıranı savdı artık sıra bende inşallah bende cumartesi yazabilirim bu güzel cümleyi dualarını eksik etme
Canım ne oldu sonucun merak ettim seni:26:
Canim benim çok sağol şekerim rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşaallah cok çok farkli bi duygu tarif edilemez bişey bu hepimiz ANNE olalim insaallah bu arada 10.gün değerim 338
Valla canım bilmiyorum Google amcaya sor o kesin söylerhakkaten Selen i bende merak ettim..bu arada benim dondurulmus transferim martta olacak ama yinede bende hala erkek infertilitesi icin arastirma yapiyorum ne olur ne olmaz diye..caksir suyunu/kokunu bende bulmak istiyorum ama bulamiyorum burda ingilizcesi nedir acaba..
Valla canım bilmiyorum Google amcaya sor o kesin söylerBen yarın aktara gidip iyice bir araştırcam
Kızlarrrr çakşır kökü suyu kullanan var mı:26:
Erkekte sperm sayısını ve kalitesini bayanda da yumurta sayısını ve kalitesini artırıyormuş yarın aktara gidip bi öğreneyim büyücü gibi oldum kür hazırlamaktan
Mayısa kadar bu sperm ve yumurtalara fena taktım ya düzelecek ya düzelecek
Canim benim çok sağol şekerim rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşaallah cok çok farkli bi duygu tarif edilemez bişey bu hepimiz ANNE olalim insaallah bu arada 10.gün değerim 338
Teşekkür ederim canım inşallahh faydası olur bu arada Aslan pençesi ne için içiyorsun bide onu yapayımRabbim kolaylıklar versin canim evet erkekte faydaliymus ama kadında bilmiyorum ben aslan pençesi içiyorum Insallah faydası olur Allah işlerini rast getirsin Allaha emanet olun
Yazık valla adamlaraerek infertilitesi bolumunde takilirken sormustum sanirim soylememisti:) neyse ben umutlu olmaya devam edeyim adamcagizimin midesi birkac ay rahat etsin:)
Yazık valla adamlaraEn azından seninkinin midesi rahat edecek benimki uzun aradan sonra tekrar başladı
canlarımmmmmmmmmmm bu akşam iyiki açmışım çok güzel haberler okudum çok sevindim şehzadeler geliyomuş amanda aman allah nazardan saklasın......kalinkamım gözünnnnnnnnnn aydınnnnnnnnn tamamdır allahımın izniyle inşlh fazla kalamıcam hepinizi .........oooohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeee içimmmm açıllldııııııııııııı
Maşalahh Tebrikler inşlahhhh ikizdir değer lerin kat kat artsın sağlıkla canım uyumadan önce bi bakim demiştim bende iyiki bakmışım sevinçle uyurum şimdi....iii gecelerrCanim benim çok sağol şekerim rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşaallah cok çok farkli bi duygu tarif edilemez bişey bu hepimiz ANNE olalim insaallah bu arada 10.gün değerim 338
Kizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?