2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin degerin kaç :26:

Kızlarrrr çakşır kökü suyu kullanan var mı:26:
Erkekte sperm sayısını ve kalitesini bayanda da yumurta sayısını ve kalitesini artırıyormuş yarın aktara gidip bi öğreneyim büyücü gibi oldum kür hazırlamaktan
Mayısa kadar bu sperm ve yumurtalara fena taktım ya düzelecek ya düzelecek

Canim benim çok sağol şekerim rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşaallah cok çok farkli bi duygu tarif edilemez bişey bu hepimiz ANNE olalim insaallah bu arada 10.gün değerim 338

Canım ne oldu sonucun merak ettim seni:26:

hakkaten Selen i bende merak ettim..bu arada benim dondurulmus transferim martta olacak ama yinede bende hala erkek infertilitesi icin arastirma yapiyorum ne olur ne olmaz diye..caksir suyunu/kokunu bende bulmak istiyorum ama bulamiyorum burda ingilizcesi nedir acaba..

Son düzenleme:
Canim benim çok sağol şekerim rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşaallah cok çok farkli bi duygu tarif edilemez bişey bu hepimiz ANNE olalim insaallah bu arada 10.gün değerim 338

gozun aydin canimm, kucagina almak nasip olsun sagliklica insallah.. inaniyorum hepimiz yazicaz birgun insallah..bu arada sorununuz neydi?

Son düzenleme:
Valla canım bilmiyorum Google amcaya sor o kesin söylerBen yarın aktara gidip iyice bir araştırcam

Son düzenleme:

Rabbim kolaylıklar versin canim evet erkekte faydaliymus ama kadında bilmiyorum ben aslan pençesi içiyorum Insallah faydası olur Allah işlerini rast getirsin Allaha emanet olun

Maasallah canim ikiz galiba degerin baya yuksek cikmis Allah bagislasin kacinci denemendi Allah kucagina aldigin gunleride gostersin inşallah cok mutlu oldum senin adina...

canlarımmmmmmmmmmm bu akşam iyiki açmışım çok güzel haberler okudum çok sevindim şehzadeler geliyomuş amanda aman allah nazardan saklasın ......kalinkamım gözünnnnnnnnnn aydınnnnnnnnn tamamdır allahımın izniyle inşlh fazla kalamıcam hepinizi .........oooohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeee içimmmm açıllldııııııııııııı

Rabbim kolaylıklar versin canim evet erkekte faydaliymus ama kadında bilmiyorum ben aslan pençesi içiyorum Insallah faydası olur Allah işlerini rast getirsin Allaha emanet olun
Teşekkür ederim canım inşallahh faydası olur bu arada Aslan pençesi ne için içiyorsun bide onu yapayım

erek infertilitesi bolumunde takilirken sormustum sanirim soylememisti:) neyse ben umutlu olmaya devam edeyim adamcagizimin midesi birkac ay rahat etsin:)
Yazık valla adamlara En azından seninkinin midesi rahat edecek benimki uzun aradan sonra tekrar başladı

Bebem tatlim benim cok sagol ama benim icin sevinmeye daha var tabi insallah cumartesi bayram yapmak kismet olur Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah...bizi sensiz birakma ...

Maşalahh Tebrikler inşlahhhh ikizdir değer lerin kat kat artsın sağlıkla canım uyumadan önce bi bakim demiştim bende iyiki bakmışım sevinçle uyurum şimdi....iii gecelerr

İki gun once 48kilo olan ben suan uzandigin yerden kalkip kendime tost yaptim ve aksam ymegi yedigim halde 🙈😳 tartiya cikip baktim ve 50 kilo olmusum , aman Allahimm sizde sisko olun anneler tek kalmiyiimmmmm 🍔🍟🍗🍖🍝🍛🍕🍱🍣🍨🍧🎂🍰🍫🍫🍢🍳🍞🍩🍮🍬🍯🍊🍏🍉🍠🍐🍍🌽🍌🍋🍑:)))))

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶

canım benim senin adına çok sevindim.herzaman güzel haberler alırsın inşaALLAHşehzadenin ömrüde kaderide güzel olsun Rabbim hayırlı ve sağlıklı olarak vaktinde doğmasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…