2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bebem canim simdiden hayirli olsun tedavin sende eski gruptan benim deyisimle eski emektarlardansin insallah 2014bizim yilimiz olur hepimiz hayirlisiyla yavrularimiza kavusuruz Dualarimiz seninle insallah hersey cok guzel olacak sabirsizlikla bekliyoruz senide tirenimize

Allah sabir versin canim. Allahim yardimcin olsun. Ne diyecegimi bilemedim inan icim kavruldu benimde

İyi günler kızlar amaayam Sağol cevabin icin evet biraz dinlenmem lazim yoksa kafayı siyiracam biz ailelemizden cok uzaktayiz en calismiyorum bide iki komşum var arada bir gorustugum o kadar evle kocayla uğraşıyorum is yaratiyom kendime :) kizlar nasil gidiyor bebiklere iyi bakin kalinkam sanki pozitif mi ne inşaallah kuzum kalbimdesin yeliz nese monica pizzo guzbahar transferi yapilmis yapilacak tedaviye baslayacak ve devam eden ismini sayamadigim kizlar dualarim sizinle unutmayin herseyden önemli olan siz ve sevdiceginiz kimseyi duymayin gormeyin takmayin canlar Rabbim büyük hepinizin kalbi cok güzel bi gün bizde bole olcaz Allahin izni ile inşallah ben de hepinizi cok seviyom ve öpüyorum sıkılıp konusmak isteyen olursa buralardayim he he :)

Son düzenleme:

kalinkam canım benim, çooook güzel bir haber buuu... inşallah allah cumartesi günü de aynı haberi almamızı nasip edecek... ya valla ben üçünüzünde bu tedaviyle bebeklerinize kavuşacağınıza inanıyorumm... allah biliyor içim öyle hissediyor, sen, yelizim ve kalbimdesin... bekliyorum inşallah... çok da rahatım... ne bileyimmmmm... benim tatlı hamişlerimmm..

kızlar bir önceki transferimde daha rahat gün geçirmiştim şimdi sanki zaman ve hislerim durdukalinkam ne güzel de resimlerimizi eklemişsinkalinkamyeliz ve beennnninşaALLAH sonra da bütün kızlar

canım benim, sen o kadar sabırlı bir insansın ki allah bu sabrın inşallah selametini de nasip edecek... yukarıda da yazdığım gibi benim bu sefer size dair büyük rahatlığım var... gelecek bebişler inşallah... evde misin, çalışıyor musun arkadaşım... evde çok fazla yalnız vakit geçirme, kafanı dağıtacağın meşkuliyetler bul kendine... hep dualarımdasınız, hep aklımda yüreğimdesiniz...

canım hoşgeldin, görüştünmü ulun beyle, kararını vermişsin hayırlısı ile.... çoook sevindimmm çoookkkkk... ben de mustafa beye gittimmm geçen hafta... çooook öpüyoruummmmm. bugün yarın arayıp anlatacağım sana....

kalakaldım okuyunca yazdıklarını... ama söyleyecek kelimem yok, sadece elimden gelen dua etmekkkk.. gözlerim dopdolu oldu, yüreğim taştı resmen... seninki kim bilir nasıl.... arkadaşım, canım, allah bu çektiklerinin mükafatını kat kat versin inşallah... hem bu dünyada hem öbür dünyada... çok şükür dondurulmuşun varmış, inşallah rabbim onlara can verir, onlarla evladını kucağını alır, sağlıkla büyütürsün canım.... sen de hem kalbimde, hem duamdasın..... rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...

canımcım kızma kocana boşver, (bunu söyleyen bende pazar günü kocama kızıp kendimi eve kapattım) onlar klasik erkek, hep onlar hep onlar, benim ki evi otele çevirdi maşallahhh... tövbe allahım arkadfaşım kaç pazardırda hep cenaze oluyor, benim ki cenazeye gideyim deyip hopp bütün gün sokaklarda... en son dün patladım... dedim yakında benimde cenazeme gelecen bu gidişle... o kadar kızdım yaniiii... bütün gece konuşmadık doğru dürüst, eskisi gibi şımartmıyorum artık, sadece yapmam gerekenleri yapıyorum o kadar... bitanem onlara kızsakta yine biz üzülüyoruz sonunda....

sen ne yaptın, saraçoğlunun dediklerini yapacak mısın, rabbim hakkında hayırlısını etsinnn... arayacağım akşamüsütü, çoookkk özledimmm çoook...

bu söz tam beni anlatıyor vallahiii... hiç bir şeye mücadele etmeden sahip olmadım, asla isyan etmemeye çalıştım, rabbime şükür tevekkül edip beklememi nasip ederek sonunda daha kıymetli hediyelerle müjdeledi beniii... bu sefer de öyle olsun inşallllah...

ay canım valla gurur, cumartesi hastaneden aradılar test sonucu için, (elhamdülillah) tedavimizi etkileyecek olumsuz bir durum yok bizim açımızdan dediler... kocam da çoook sevindi, ben de... evettt, eveetttt, hepimizin son tedavileri olacak,, bugün pizzo, cumartesi kalinkam, sonra yeliz, sonra sen, sonra sırasıyla bizler geleceğiz arkanızdannnnn...

Kızlar yarin 9 günüm acaba test yaptirsam mi ya kararsiz kaldim dr ptesi yaptirmami söylemiştide

canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz... ne zaman çıkacak test sonucu....

hadi serenaycım, yine beraber tedavi olacağız, bu adetimle bende rahim filmi çektireceğim,,, ya da öyle bir şey, doktor yazdı ama tam okumadım valla.... adetin bitiminde ne çektiriliyorsa o işte.... hayırlı haberler alıp tedavimize başlayacağız inşallahhh....

bütün aksilikler, nazarlar çıkmış olsun hayatından canım benimmmm... diyecek kelimem yokk vallahiiii

ay maşallah, maşallah, allah arttırsın inşalllahhhhhh
hepinizinki hayirli ugurlu olsun canim tekrardan, bide ben alabilsem artik yaaaa yetti gariii, FB ta milletin bebek resimlerini paylasmalarindan biktim, begensen bi turlu begenmesen bi turluuu, en iyisi hic girmemek..

sen de alacaksın hayatım, az kaldı, biraz daha sabret ne olur....

Evet canımm maşallah maşallah bize ...arayanlaea kuluçkaya yatım beni rahatsız etmeyin diom

koooptum seni allah daha çok güldürsün,,, çoook çoook mutlu etsinnn....

canım yolun açık olsun, güzel haberlerle seni bekliyoruz... hayırlı yolculuklarrrr...

canım seninde bugün güzel haberlerini bekliyoruz... inşallah çoooook çoook güzel haberlerle geleceksin... elhamdülillah biz de başladık işte ilaçlara... hep birlikte beişlerimizi büyüteceğiz allahın izniyle...
Günaydin arkadaslar.herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.kalbimdesin bok sans canim.arka arkaya verecegimiz güzel haberlerle burayi yikacagiz ins. :-D
canım senin de transferine az kalımış, hadi allah yardımcın olsunnn.... sımsıkı tutunsun yavruların annesine...
Canin mustafa bey benin doktorum şuanda ikizlerime hamileyim çok şükür darisi basina o ne derse harfiyen yap dualarim hepinize

canım benim ya... memnun muydun mustafa beyden,,, nasıl bir doktor... ayyy inşallah benim de ikizlerim olurrr... sizin tedaviniz nasıl olmuştu...

canım kardeşim benimm,,,bebişlerini almış, çoook sevindim çooookkk... bak teyzeleri de çoook seviyor onları, hep bizden de bahset onlara,,, dünyada kimin bu kadar çoook teyzesi olur kiii... bizim çokcuklarııınnnnnnn...

Kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlardan biri.RABBIM bu aciyi kimseye yasatmasin,sana da dayanma gucu versin

Kimyasal vs gibi kotu seyler dusunme insaALLAH kan testinde de mutlu olacaksin HAYIRLI OLSUN RABBIM kucagina almayida nasip etsin

Son düzenleme:

Canim ben hic uZlme dedgin gibi cani veren de Allah alanda Allah ... Hic olmuyodu bebegimiz bze evlat verdi hmde iki tane mutlulktan uctuk belki ama RAbbmn bi bildgi vardr emin ol , benmde ikizim vardi malsf bri gelismedi kalp atisi duyulmadi , cok skr dieri bnmle RAbbm onu bana bagslasn inslhhhh , snada hyrli zmnda hyrli evlat versn canim bak ne guzel donmus embiriyolarn var bakarsin bu sefer 3tane olur :))) dualarim snnle

Kizlar sanki istahim acildi cok mtluyum , cok kilo verdgm icin bebegm besinsz kalir die uzuluodm , dunden beri yiyorum sanki , ilk dfa adam akilli kahvlti yaptim 😊 ama arada mide bulntilarim gene oluyor , sizin istahiniz kacinci haftanizda acildii ?

Ohhhh ohhhh ye annesi vitaminli proteinli ne bulursan at iceri minnosa gitsin saglikli bi sekilde gelissin

Insallah oyle olur tatlim ama olumsuzluklarida yasadigim icin herseye kendimi hazirliyorum insallah cumartesi guzel bi kan sonucu alip devamindada guzel gunler gormektee nasip olur okadar cok hasretim ki guzel gunlere yana yana kulyerine dondu yuregim

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶

Gozunuz aydin hayirlara vesile olsun sultanim.RABBIM hayirla kucagina almayi nasip etsin

Kul yerine donen yuregin mutluluk gozyaslariyla serinlesin insaALLAH.

canımm idrar testini yarında yap koyulaşmaya başlayacaktır istersen testi perşembe yaptır bide ctesi yaptırırsın artışı rahat görürsün.Çok sevindim canım benim inşallah bebiş hatta bebişler olacak bu sefer

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶

ben gibi endometrioszis olduğun için ayrıca takip ediyordum seni..ve bugün gebeliğinin müjdesinden daha çok sevindim.oğlunuz olacağı haberi muhteşem allaha emanet olun

cnm cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin inss

cnm cok sevindim inss kandada cok guzel bi degerle sevincini ikiye katlarsin insss

kızlar bir önceki transferimde daha rahat gün geçirmiştim şimdi sanki zaman ve hislerim durdukalinkam ne güzel de resimlerimizi eklemişsinkalinkamyeliz ve beennnninşaALLAH sonra da bütün kızlar
aminnnnnn cnm insss

mrb cnm iyi dileklerin icin tesekkurler iyi olmana sevindim allah senin isinide rast getirsin ins bende seni cok seviyorum

Oyymasallah demek bi sehzade geliyor allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin inss cnm

aman da aman.... şehzade yola çıkmış geliyorrrr
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahhhhh

ay kız nası kızmıyım yaaaa.... maç izliycem diyo adam bana, bende saf saf maç 7de sinema 9 da diyorum.... meğerse adam stadyuma gidecekmiş bide anca 12 de gelirsin o zaman sen diyince her maça gidişinde saat soruyomuşum sormıycakmışım, 1 pazarı varmış hafta 7 gün bende 10 pazar var ya çünkü.... bi beyimiz sıkılıyo çünkü.

Maasallah canim Allah bagislasin oglusunu bizede geldigi yerden bol bol siparisler versin :) Rabbim kucagina aldigin buyuttugun gunleride nasip etsin insallah tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…