ben hep inanmıştım senin hamile kalcağına gözünnnnnnnnnnnnnn ayyyydddddddııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn cnm arkadaşm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza..........bana gelince.......hepiniziiiiiiiiiiii çookkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzzzleeedimmmmmmmmmmm kızlar eşim biraz daha iyi şükür 18 şubatta tekrar konturole gidicek 20 şubatta inşllh kırmızı görcem veeeeeee tedaviyee başlıcam peşinizden geliyomm işten yorgun geliyorum giremiyorum ama aklım hep sizde güzbaharla telden konuşuyoz hepinizden heber alıyom heeeeee ona göre....sizi boşlamadım.....şimdi cicibebem kalbimdesin amayam güzbaharım kalinkamım ilyelizim nesem selenim melindamım ismini sayamadığım can yoldaşlarım rabbim hepinizin gönlündeki muradı versinnnnnnnnnnn amiiiinnnnnnnnnn aklımda ve dualarımdasınız sizi önce allahıma sonra sizi size emanet ediyorum beni unutmayınnnnnn yoksaa öperim siziiii
merhaba kızlar;
en son sizlere hamile olduğumun haberini vermiştim. malesef 9+3 haftalık bebeğim kalbinin durması nedeniyle 05.02.2014 te benden alındı. 7.haftada yapılan kontrollerde ikiz gebelik olduğu ancak bebeklerimden birinin gelişimini durduğunu, diğer bebeğimin ise oldukça sağlıklı olarak pır pır atan bir kalple bana tutunduğunu bilmek tek tesellim olmuştu. bilemezdimki diğer bebeğimde beni terk edecek:2: çevremde hep güçlü bilinen ben; ki bende kendimi güçlü diye tanırdım ilk defa olduğu yere yığıldı. herşey o kadar güzel ilerliyordu ki 4 subatta rutin kontrollerimize gitmiştik eşimle. evden çıkarken bugün hareketlerini görürüz diyordum eşime. bilemedim yavrumun benden gittiğini. ultrasona girdiğimde doktorum öyle çaresizce "kalp atışlarını alamıyorum, vajinal ultrasonla deniyecem" dedi ki dünyam yıkıldı o an başıma. ve 5 subatta 10:55te bebeğimi kürtajla benden kopardılar. o gün bugündür ne gündüzüm gece, ne de gecem gündüz. biliyorum canı verende, alan da rabbim. yavrularım mahşerde bizi bekliyor. ama içimde ki acının tarifi yok.
dondurulmuş 3 embriyom var. 3 ay sonra yola devam edeceğiz rabbimin izni, İdris Hocamın desteğiyle. ama geçer mi 3 ay bilinmez. sizinle acımı paylaşmak istedim beni benden daha iyi anlayacak olan sizlersiniz çünkü. dilerim benim yaşadığımı rabbim kimseye hele hele bizim gibi binbir emekle bebek sahibi olmaya çalışan ebeveynlere yaşatmaz. dualarım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin ve benim; hayırlısı ile kucaklarına bebeklerini alabilmeleri için olacak. her ne kadar sizi takip etmiyor gibi görünsemde telden misafir olarak her birinizin paylaşımlarını okuyorum. sizlerden güç alıyorum.
kalinkam, yeliz, güzbahar, amaya, cicibebe, melinda, edasu, bebek34, selen ve isimlerini sayamadığım can yoldaşlarım dualarımda ve kalbimdesiniz...sevgiler
Uyaniiiiiiin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr buhaberi sizinle hemen paylasmak istedim bugun transfer sonrasi 6.gunum dollenme sonrasi 11.gunun en son yumurta topllama gunu pregly yarim ampul catlatma ignesi olmustum ignenin etkisi gitmistir heralde dimi neden mi soruyorum aksam esimle tavla oy adik o kazanirsa disariya cikacaktik ben kazanirsam sabah gidip bana test alicakti tabiki 4-1 ben kazandim ve esim amonce gitti test aldi veeeeeeee gayet gorunur bir ikinci cizgi Allah ima sukurler olsun tabi hemen kaptirmiyorum kendimi hersey olabilir ama ben n azindan umutlarim artti igne etkisi gecmistir dimi hepinizi cooook opuyorum :26::18:
kızlar bir önceki transferimde daha rahat gün geçirmiştim şimdi sanki zaman ve hislerim durdukalinkam ne güzel de resimlerimizi eklemişsin kalinkam yeliz ve beennnn inşaALLAH sonra da bütün kızlar
ben hep inanmıştım senin hamile kalcağına gözünnnnnnnnnnnnnn ayyyydddddddııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn cnm arkadaşm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza..........bana gelince.......hepiniziiiiiiiiiiii çookkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzzzleeedimmmmmmmmmmm kızlar eşim biraz daha iyi şükür 18 şubatta tekrar konturole gidicek 20 şubatta inşllh kırmızı görcem veeeeeee tedaviyee başlıcam peşinizden geliyomm işten yorgun geliyorum giremiyorum ama aklım hep sizde güzbaharla telden konuşuyoz hepinizden heber alıyom heeeeee ona göre....sizi boşlamadım.....şimdi cicibebem kalbimdesin amayam güzbaharım kalinkamım ilyelizim nesem selenim melindamım ismini sayamadığım can yoldaşlarım rabbim hepinizin gönlündeki muradı versinnnnnnnnnnn amiiiinnnnnnnnnn aklımda ve dualarımdasınız sizi önce allahıma sonra sizi size emanet ediyorum beni unutmayınnnnnn yoksaa öperim siziiii
merhaba kızlar;
en son sizlere hamile olduğumun haberini vermiştim. malesef 9+3 haftalık bebeğim kalbinin durması nedeniyle 05.02.2014 te benden alındı. 7.haftada yapılan kontrollerde ikiz gebelik olduğu ancak bebeklerimden birinin gelişimini durduğunu, diğer bebeğimin ise oldukça sağlıklı olarak pır pır atan bir kalple bana tutunduğunu bilmek tek tesellim olmuştu. bilemezdimki diğer bebeğimde beni terk edecek:2: çevremde hep güçlü bilinen ben; ki bende kendimi güçlü diye tanırdım ilk defa olduğu yere yığıldı. herşey o kadar güzel ilerliyordu ki 4 subatta rutin kontrollerimize gitmiştik eşimle. evden çıkarken bugün hareketlerini görürüz diyordum eşime. bilemedim yavrumun benden gittiğini. ultrasona girdiğimde doktorum öyle çaresizce "kalp atışlarını alamıyorum, vajinal ultrasonla deniyecem" dedi ki dünyam yıkıldı o an başıma. ve 5 subatta 10:55te bebeğimi kürtajla benden kopardılar. o gün bugündür ne gündüzüm gece, ne de gecem gündüz. biliyorum canı verende, alan da rabbim. yavrularım mahşerde bizi bekliyor. ama içimde ki acının tarifi yok.
dondurulmuş 3 embriyom var. 3 ay sonra yola devam edeceğiz rabbimin izni, İdris Hocamın desteğiyle. ama geçer mi 3 ay bilinmez. sizinle acımı paylaşmak istedim beni benden daha iyi anlayacak olan sizlersiniz çünkü. dilerim benim yaşadığımı rabbim kimseye hele hele bizim gibi binbir emekle bebek sahibi olmaya çalışan ebeveynlere yaşatmaz. dualarım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin ve benim; hayırlısı ile kucaklarına bebeklerini alabilmeleri için olacak. her ne kadar sizi takip etmiyor gibi görünsemde telden misafir olarak her birinizin paylaşımlarını okuyorum. sizlerden güç alıyorum.
kalinkam, yeliz, güzbahar, amaya, cicibebe, melinda, edasu, bebek34, selen ve isimlerini sayamadığım can yoldaşlarım dualarımda ve kalbimdesiniz...sevgiler
kııızzzzlllllaaaaaaarrrrrrrrr gggüüüünnnaaayyyyyyddddııınnnnnn :))))))
cumartesi tam gün temizlik yapıp pazar günü kocam kişisine kızdığımdan hiç bi şey yapmak istemediğimden uzak kaldım sizlerden, ancak bu sabah tüm eksik sayfalarımı okuyabildim......
haaaa bu aradaaaa bacılar bi bakın hele, haberlerini yazan arkadaşların sonuç bölümlerini değiştirdim.... test bekleyenlerin test tarihlerini, tedaviye başlayacakların başlayacakları tarihleri yazdım, bakalım sevecek misinizzzzz :)))) sabah mesaimi sizlerle yapıyorum zatennnnn54:
Bazen birseye sahip olmak icin hicbisey yapmamiza gerek kalmaz bazen ona ulasmak icin yurumemiz bazen se kosmamiz gerekebiliyo belkide herseye hicbisey yapmadan sahip olabilseydik yaşamanın hicbir anlami kalmazdi Rabbim neyler neylerse güzel eyler ...
güzbaharCanım Senin adına çok sevindim Inşaallah mustafa bahçeci sana uğur getirsin şifanı onun elinden versin eşininde kabullenmiş olması çok güzel sperm sayısı ve hareketliliğndenmiş tedaviyi ret etmesi Nasılda gurur yapıyor türk erkekleri sonu güzel bitecek inşaallah hepimizin son tedavileri olacak bebem34 bize ne haberler verecek çok merak ettim biran önce topiğe girsede meraktan kurtulsak yahuuuu
Kızlar yarin 9 günüm acaba test yaptirsam mi ya kararsiz kaldim dr ptesi yaptirmami söylemiştide
hadi serenaycım, yine beraber tedavi olacağız, bu adetimle bende rahim filmi çektireceğim,,, ya da öyle bir şey, doktor yazdı ama tam okumadım valla.... adetin bitiminde ne çektiriliyorsa o işte.... hayırlı haberler alıp tedavimize başlayacağız inşallahhh....Vazgecemedigim topigin guzeller guzeli anneleri anne adaylari hepinize iyi geceler diliyorum topigin en basinda yani kasim ayinda benimle birlikte negatifini alanlar 2ci transferini olmus bile masallah size rabbim yuzumuzu guldursun insallah dualarim sizlerle.ozellikle YELIZ en cok senin haberine uzulmustum cok etkilenmistim aglamistim seninle birlikte taaa uzaklardan ..simdi totemim sensin sonucunu dort gozle brkliyorum:) be inaniyorum olacak bu sefer.bana gelince adetimi bekliyorum once histeroskopi , bi sonraki ay dondurulmuslarimi alicam allahin izniyle.hepinizi sevgiyle kucakliyorum Allah'a emanet.
kızlaarrrçok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdim beni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştim sıram geçti yaniiii bu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçti dayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim doktor güldü lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzere apar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçti neyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstü tabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktu neyse evimize geldik inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biter hepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız
Arkadaslar listemize bi goz attim hamis sayimiz 30olmus Maaşallah subhanallah haftaya bu sayimiz guzel haberlerle arfsin insallah ilk guzel haberi pizzo arkadastan bekliyoruz sonra sanirim sira bana geliyo :18: sora yeliz sora kalbimdesin Allah im sen hepimizin yuzunu guldur listemiz bastan sona hamislerle dolsun insallah herkese hayirli pazarlar guzel tatiller olsun
hepinizinki hayirli ugurlu olsun canim tekrardan, bide ben alabilsem artik yaaaayetti gariii, FB ta milletin bebek resimlerini paylasmalarindan biktim, begensen bi turlu begenmesen bi turluuu, en iyisi hic girmemek..
Evet canımm maşallah maşallah bize ...arayanlaea kuluçkaya yatım beni rahatsız etmeyin diom
canım yolun açık olsun, güzel haberlerle seni bekliyoruz... hayırlı yolculuklarrrr...Kizlar iyi geceler, ben 1hafta-10gunlugune ankaraya anneme gidecegim yarin sabah..
Kalbimdesin,yarin transferin guzel gecer insallah,
Yeliz ve kalinkam,pizzo sizlerinde guzel haberlerinize gelirim umarim:))
Transferi olacak ve test sonucunu bekleyen arkadaslarim kendinize iyi bakin,baktirin...opuyorum sizi
Ne guzel start almisiniz cnm,rabbim yar ve yardimciniz olsun ins kucaklarimiz bebislerle dolsun,pztesi kontrol var ins saglicakla cinsiyeti de ogreniriz, rabbim guzel haberler almayi nasip etsin hepimize bu yoldaolanlara emek sarfedenlere sizleri cok iyi anliyorum.🙏🙏🙏
canım senin de transferine az kalımış, hadi allah yardımcın olsunnn.... sımsıkı tutunsun yavruların annesine...Günaydin arkadaslar.herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.kalbimdesin bok sans canim.arka arkaya verecegimiz güzel haberlerle burayi yikacagiz ins. :-D
Canin mustafa bey benin doktorum şuanda ikizlerime hamileyim çok şükür darisi basina o ne derse harfiyen yap dualarim hepinize
Kızlar merabaaaa iki yumuşu aldım geldim anamgile yerleştim 2.80 yatıyom bakalım ...dondurulmuş yumoşum olmadı yine :44::44: buna üzülmelimiyim bilmiom ama birinci denemem duymadığım bişi öğrendim Bizim emriyolarda kabarcık mı ne o oluşmuş tranfers edilcek olan en ii iki embriyonun bunlarını temizleyip koyduklarını sölediler biraz içim burkuldu ama nwbilim biyandan da belki böle ii oldu diyorum müdahele ettikleri de bişidir...öncekinde hiç bukadar detay alamamıştım.....allhım sen bilirsin yaaa daha öğrencek bişi yoktur bu tüp bebekte diyorum bakalım daha neler duyucaz hakkımzda hayırlısı artıkk
Dualarınız ı bekliyorumm hepinizi sevgiyle öpüyorum
merhaba kızlar;
Uyaniiiiiiin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr buhaberi sizinle hemen paylasmak istedim bugun transfer sonrasi 6.gunum dollenme sonrasi 11.gunun en son yumurta topllama gunu pregly yarim ampul catlatma ignesi olmustum ignenin etkisi gitmistir heralde dimi neden mi soruyorum aksam esimle tavla oy adik o kazanirsa disariya cikacaktik ben kazanirsam sabah gidip bana test alicakti tabiki 4-1 ben kazandim ve esim amonce gitti test aldi veeeeeeee gayet gorunur bir ikinci cizgi Allah ima sukurler olsun tabi hemen kaptirmiyorum kendimi hersey olabilir ama ben n azindan umutlarim artti igne etkisi gecmistir dimi hepinizi cooook opuyorum :26::18:
Eki Görüntüle 970478 arkadaslar biliyorum catlatma ignesinin etkiside olabilir yada tutunmus ama yine kimyasal gebelik olabilir ama yinede bu cizgiyi gormek cok guzel bi duygu dualarinizi eksik etmeyin insallah bu sefer hersey sonuna kadar güzel l gider Allah im isteyen herkese ama herkese nasip etsin insallah
merhaba kızlar;
Kizlar sanki istahim acildi cok mtluyum , cok kilo verdgm icin bebegm besinsz kalir die uzuluodm , dunden beri yiyorum sanki , ilk dfa adam akilli kahvlti yaptim 😊 ama arada mide bulntilarim gene oluyor , sizin istahiniz kacinci haftanizda acildii ?
Kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlardan biri.RABBIM bu aciyi kimseye yasatmasin,sana da dayanma gucu versin
Kimyasal vs gibi kotu seyler dusunme insaALLAH kan testinde de mutlu olacaksin HAYIRLI OLSUN RABBIM kucagina almayida nasip etsin
Kizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶
Insallah oyle olur tatlim ama olumsuzluklarida yasadigim icin herseye kendimi hazirliyorum insallah cumartesi guzel bi kan sonucu alip devamindada guzel gunler gormektee nasip olur okadar cok hasretim ki guzel gunlere yana yana kulyerine dondu yuregim
Insallah oyle olur tatlim ama olumsuzluklarida yasadigim icin herseye kendimi hazirliyorum insallah cumartesi guzel bi kan sonucu alip devamindada guzel gunler gormektee nasip olur okadar cok hasretim ki guzel gunlere yana yana kulyerine dondu yuregim
Ohhhh ohhhh ye annesi vitaminli proteinli ne bulursan at iceri minnosa gitsin saglikli bi sekilde gelissin
Kizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶
cnm cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin inssmerhaba kızlar;
aminnnnnn cnm inssskızlar bir önceki transferimde daha rahat gün geçirmiştim şimdi sanki zaman ve hislerim durdukalinkam ne güzel de resimlerimizi eklemişsin kalinkam yeliz ve beennnn inşaALLAH sonra da bütün kızlar
mrb cnm iyi dileklerin icin tesekkurler iyi olmana sevindim allah senin isinide rast getirsin ins bende seni cok seviyorumİyi günler kızlar amaayam Sağol cevabin icin evet biraz dinlenmem lazim yoksa kafayı siyiracambiz ailelemizden cok uzaktayiz en calismiyorum bide iki komşum var arada bir gorustugum o kadar evle kocayla uğraşıyorum is yaratiyom kendime :) kizlar nasil gidiyor bebiklere iyi bakin kalinkam sanki pozitif mi ne inşaallah kuzum kalbimdesin yeliz nese monica pizzo guzbahar transferi yapilmis yapilacak tedaviye baslayacak ve devam eden ismini sayamadigim kizlar dualarim sizinle unutmayin herseyden önemli olan siz ve sevdiceginiz kimseyi duymayin gormeyin takmayin canlar Rabbim büyük hepinizin kalbi cok güzel bi gün bizde bole olcaz Allahin izni ile inşallah ben de hepinizi cok seviyom ve öpüyorum sıkılıp konusmak isteyen olursa buralardayim he he :)
OyyKizlar cinsiyetimiz belli oldu bir sehzade geliyor,oglusum ins sizlerede cok kismetli gelir ve hepinizin guzel haberlerini aliriz.öpüyorum hepinizi👼👶
canımcım kızma kocana boşver, (bunu söyleyen bende pazar günü kocama kızıp kendimi eve kapattım) onlar klasik erkek, hep onlar hep onlar, benim ki evi otele çevirdi maşallahhh... tövbe allahım arkadfaşım kaç pazardırda hep cenaze oluyor, benim ki cenazeye gideyim deyip hopp bütün gün sokaklarda... en son dün patladım... dedim yakında benimde cenazeme gelecen bu gidişle... o kadar kızdım yaniiii... bütün gece konuşmadık doğru dürüst, eskisi gibi şımartmıyorum artık, sadece yapmam gerekenleri yapıyorum o kadar... bitanem onlara kızsakta yine biz üzülüyoruz sonunda....
sen ne yaptın, saraçoğlunun dediklerini yapacak mısın, rabbim hakkında hayırlısını etsinnn... arayacağım akşamüsütü, çoookkk özledimmm çoook...
ay canım valla gurur, cumartesi hastaneden aradılar test sonucu için, (elhamdülillah) tedavimizi etkileyecek olumsuz bir durum yok bizim açımızdan dediler... kocam da çoook sevindi, ben de... evettt, eveetttt, hepimizin son tedavileri olacak,, bugün pizzo, cumartesi kalinkam, sonra yeliz, sonra sen, sonra sırasıyla bizler geleceğiz arkanızdannnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?